MILORA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MILORA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.507.018

Publication

29/12/2014
ÿþMod Word 11.1

t;(>. ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0534.507,018

Benaming

(voluit) : MILORA

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : OUDEBAAN 6812180 EKEREN

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Ingevolge de BESLISSING VAN DE ZAAKVOERDER gehouden op datum van 03 december 2014 werd volgende beslissing genomen:

De maatschappelijke zetel van de b.v.b.a. MILORA zal vanaf 01 JANUARI 2015 verplaatst worden naar de. Kalmthoutsebaan 18C te 2040 ZANDVLIET.

Zaakvoerder

Mevr. DAMS MIEKE

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111,11IM

b

E

S,

i N

Rechtbank van kccohandel

Antwerpen

1 fi DEC. 2014

atdelreenierpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

28/05/2013
ÿþ Mal Wand 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie van de Rechtbank val i Koophandel te Antwerpen, op

16 MEI 2O1J

Griffie

11

*13080055

beF

az Be Sta;

Ondernemingsnr : iOS3( [...SÇ

Benaming

(voluit) : MILORA

(verkort) :

Rechtsvorm : B.V.B.A.

Zetel : 2180 Antwerpen (Ekeren), Oudebaan 68

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - statuten - benoeming

Uit een akte verleden voor, Meester BART VAN THIELEN, Notaris te Herseit op 30 april 2013, waarvan een uitgifte werd afgeleverd voor registratie enkel om te dienen voor de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel;

' BLIJKT DAT

-Mevrouw DAMS Mieke, geboren te Geel op 26 juli 1977, ongehuwd, wonende te 2180 Antwerpen (Ekeren), Oudebaan 68 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht;

-De statuten bij uittreksel luiden als volgt:

ARTIKEL EEN : BENAMING

De vennootschap is opgericht als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "MILORA%

ARTIKEL DRIE : ZETEL :

De vennootschap is gevestigd te 2180 Antwerpen (Ekeren), Oudebaan 68.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het', tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

ARTIKEL VIER : DOEL :

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van' derden:

Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht; het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz.

Het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enz,

Het uitvoeren en opvolgen van algemene audit-activiteiten.

Het uitvoeren van algemene auditwerkzaamheden (technisch, structureel, organisatorisch), het voorstellen en uitwerken van verbeterinitiatieven -- en projecten op het gebied van elektronica, energie, hernieuwbare energie, proces industrie, machine- en werktuigbouwkunde, industriële systeemontwikkeling, veiligheid enz. Hierin zit ook inbegrepen het functioneren als energie-adviseur. Verbeterinitiatieven - en projecten kunnen betrekking hebben op bestaande en nieuwe installaties.

'Het analyseren, adviseren van bedrijven met betrekking tot emissie, emissiemanagement en emissie rechten.

Het ontwerpen, het monteren en het onderhouden van systemen voor de continue bewaking van industriële processen en fabrieken met bijhorende machines, besturingsmechanismen en centrale bewakingsapparatuur.

Het uitoefenen van een management functie omtrent industriële vorming en het uitwerken van projecten op het gebied van klimaatbeheersing, koeltechniek, zuivering en voorkomen van pollutie, akoestiek, enz. Dit geldt ook op het gebied van burgerlijke en utiliteitsbouw, de weg- en waterbouw en het verkeer,

Het organiseren van onderzoeken en testen en het opvolgen van analyses van alle aspecten betreffende materialen, producten, installaties, energieverbruik en voedsel.

Marketingactiviteiten: Het voeren van marktanalyse over bepaalde producten en diensten,, productbekendheid en koopgewoonten, met het oog op de ontwikkeling van nieuwe producten, diensten en verkoopbevordering, met inbegrip van alle administratieve activiteiten die dit vereist,

-Het verstrekken van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, bemiddeling tussen bedrijfsleiding en werknemers, met inbegrip van zoeken, selecteren,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

~.~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

verwijzen en plaatsen van personeel en directieleden ten behoeve van potentiële werkgevers of organisaties, Hierin is ook inbegrepen het testen op geschiktheid van sollicitanten, het formuleren van taakinhouden en het natrekken van hun referenties.

Het adviseren, het ontwerpen en het voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden, met inbegrip van het ontwerpen en plaatsen van reclames in alle media,

Het geven van adviezen en het verlenen van consulting activiteiten met betrekking tot bedrijfsinformatie, computerconfiguratie en alle bijhorende apparatuur.

Het geven van adviezen en informatie over diensten en het beheer van het financieel patrimonium van derden en organisatie.

Het organiseren van evenementen, congressen, beurzen en opleidingen,

Handelsbemiddeling in een algemeen assortiment van goederen en immateriële activa. Hierin is ook import en export van goederen inbegrepen.

Projectontwikkeling en opvolging voor de nieuwbouw en renovatie van individuele woningen, appartementsgebouwen, niet-residentiële gebouwen, van commerciële en industriële aard, hotels, industriezones, markten, enz..

Het verstrekken van diensten en adviezen met betrekking tot het behoorlijk functioneren van gebouwen, in opdracht van de eigenaar, de mede-eigenaars of de syndicus.

Handel in eigen onroerend goed

Het aanhouden van aandelen van verschillende bedrijven, met tevens managementactiviteiten hierin, met inbegrip van het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of de controle over het maatschappelijk kapitaal.

De vennootschap mag aile roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. De vennootschap mag investeringen doen in onroerende goederen en zakelijke rechten afsluiten teneinde het vermogen dat zij verwerft optimaal te kunnen beheren.

De vennootschap kan alle nijverheids-, handels- en financiële handelingen verrichten, zowel roerende als onroerende, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel en met aile gelijkaardige of aanverwante doeleinden, De vennootschap mag alle activiteiten voeren die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling.

De vennootschap kan haar doel verwezenlijken in België of in het buitenland op de wijze en volgens de voorwaarden die haar het meest geschikt lijken.

De vennootschap kan deelnemen bij wijze van inbreng overdracht, opslorping, fusie, deelname door financiële tussenkomst of op een andere wijze in elke vennootschap, onderneming, groepering of verrichting die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreeft of die van die aard is de verwezenlijking van het eigen

maatschappelijk doel te vergemakkelijken. De vennootschap kan kantoren, bedrijfszetels, filialen en

dochtervennootschappen in België en in het buitenland oprichten.

ARTIKEL VIJF ; KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600),

Het wordt vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/duizend achthonderd zestigste (111.860ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op alle kapitaalaandelen wordt in geld ingeschreven door de enige oprichter.

ARTIKEL ZES

De aandelen zijn op naam. Hun bezit zal blijken uit de inschrijving in het register der aandelen, dat aile wettelijke aanduidingen bevat, zoals hierna aangegeven.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend,

Effecten zijn ondeelbaar. Indien er een onverdeeldheid bestaat met betrekking tot een bepaald effect, of indien het eigendomsrecht ervan opgesplitst is in vruchtgebruik en blote eigendom, worden de eraan verbonden rechten geschorst, totdat één enkele persoon is aangewezen die tegenover de vennootschap als eigenaar zal op treden.

ARTIKEL NEGEN : BESTUUR :

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten,

Zij vernielden steeds deze hoedanigheid wanneer zij namens de vennootschap ondertekenen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van vast vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien er één zaakvoerder is, bestuurt deze de vennootschap alleen.

Indien er twee of meerdere zaakvoerders benoemd zijn, heeft iedere statutair benoemde zaakvoerder, zoals hierna bepaald, de meest uitgebreide bevoegdheid om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waartoe volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er twee of meer zaakvoerders benoemd zijn, heeft elke zaakvoerder die niet statutair benoemd zaakvoerder is, zoals hierna bepaald, enkel de bevoegdheid de handelingen te verrichten zoals voormeld, samen met een statutair benoemd zaakvoerder tot vijfduizend euro.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor handelingen boven de vijfduizend euro is de handtekening van een statutaire zaakvoerder vereist.

Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd Mevrouw DAMS Mieke, geboren te Geel op 26 juli 1977,

wonende te 2180 Antwerpen (Ekeren), Oudebaan 68 (Nationaal nummer 177.07,26-072.38); die aanvaardt en die verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling die de uitoefening van haar

functie zou beletten.

Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

ARTIKEL TIEN

De Zaakvoerder(s) kan/kunnen bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

De vennootschap wordt tegenover derden verbonden door de rechtshandelingen, die de gevolmachtigden binnen de perken van hun mandaat stellen.

Tekenbevoegdheid van de zaakvoerder

Indien er slechts één zaakvoerder is benoemd, wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of verweerder, gebonden door de handtekening van de enige zaakvoerder of van een door hem benoemde gevolmachtigde,

Indien er twee of meerdere zaakvoerders benoemd zijn, wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of verweerder, gebonden door:

-de handtekening van één statutaire zaakvoerder

-de handtekening van een zaakvoerder die niet statutair benoemd is voor uitgaven tot 5.000,00 ¬

-bij uitgaven hoger dan 5.000,00 ¬ is de handtekening van een statutaire zaakvoerder vereist.

ARTIKEL TWAALF : ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op twintig maart om achttien uur, in de zetel van de vennootschap, of in elke andere plaats in het bericht van oproeping vermeld.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel vijftien van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering,

ARTIKEL DERTIEN :

Elke vennoot heeft het recht een algemene vergadering samen te roepen en haar agenda samen te stellen.

De oproeping voor een algemene vergadering gebeurt overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld, Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos toegezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel vijftien van deze statuten, dan zal de zaakvoerder/zaakvoerders/college van zaakvoerders, samen met haar rondschrijven waarvan sprake In voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

ARTIKEL VIJFTIEN : SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

Met uitzondering van

- de beslissingen te nemen in kader van de toepassing van artikel 332 Wetboek van Vennootschappen; en - de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden,

kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder/zaakvoerders/college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail af enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten/aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten/aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten/de aandeelhouders.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

ARTIKEL ZESTIEN : BOEKJAAR :

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar.

ARTIKEL ZEVENTIEN :

Op het einde van elk boekjaar maken de zaakvoerders een inventaris, alsmede de jaarrekening op, Deze jaarreke-+ning wordt door de zaakvoerders opgesteld overeenkomstig de wettelijke voorschriften.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

De zaakvoerders stellen bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikelen 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen. De zaakvoerders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid,1 ° van het Wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL NEGENTIEN

Het batig saldo van de resultatenrekening na aftrek van de maatschappelijke lasten en afschrijvingen vormt de netto-winst van de vennootschap.

Op deze winst wordt voorafgenomen :

a) vijf ten honderd voor de wettelijke reserve zoals bepaald door de wet;

b) de vergoedingen eventueel toegekend aan de zaakvoer- ders, de Commissarissen en de irennoten.

Er wordt geen vergoeding toegekend voor de inbrengen of voor de \)oorschotten door de vennoten gedaan

aan de vennootschap, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist,

Over de besteding van het saldo van de netto winst beslist de algemene vergadering soeverein,

Geen uitkering mag gebeuren als op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief,

zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het

gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde gedeelte van het kapitaal, vermeerderd met alle reserves

die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd; verder dient te worden gehandeld conform

artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL EENENTWINTIG

Bij ontbinding stelt de algemene vergadering één of meer vereffenaars aan naar keuze, en bepaalt hun

macht en hun bezoldiging. Bij gebreke aan aanstelling van vereffenaars, zal de vereffening gebeuren door de

op dat ogenblik in functie zijnde zaakvoerder(s).

ARTIKEL TWEEËNTWINTIG

Bij vereffening wordt het eindsaldo evenredig verdeeld onder de aandeelhouders.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter

griffie van de rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 30 september 20'14.

COMMISSARIS

De oprichter verklaart dat geen commissaris dient benoemd te worden en dit ingevolge artikel 141 van het

Wetboek van Vennootschappen.

EERSTE JAARVERGADERING,

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 20 maart 2015.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van

de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van

vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij

deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van 01 april 2013 tot op

30/04/2013.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Notaris BART VAN THIELEN

Te 2230 Herselt, I-lerentalsesteenweg 33.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Uitgifte van de oprichtingsakte verleden voor, Meester BART VAN THIELEN, Notaris te Herselt op 30 april

2013, afgeleverd voor registratie enkel om te dienen voor de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

3bthotideJh

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
MILORA

Adresse
OUDEBAAN 68 2180 ANTWERPEN (EKEREN)

Code postal : 2180
Localité : Ekeren
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande