MINDSET

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MINDSET
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 477.882.772

Publication

06/01/2012
ÿþMotl word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I111 YIIYIIN1I 1IIN 11 1 I III

*12005009*

vf 6eh, aal Bel Staa

2 6 -12- 2011

GRIFFIE FIE CH~T~ANK van

KOOPHAP: r~te MECHELEN

Ondemenningsnr : 0477882772

Benaming

(vomit) : MINDSET

(verkort? :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 2820 BONHEIDEN (RIJMENAM), OUDE SCHRIEKSEBAAN 87 (volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VAN VEREFFENING

Uit een akte verleden voor Meester An ROBBERECHTS, notaris met standplaats te Londerzeel, op negen, december tweeduizend en elf, dragende de volgende melding van registratie:

"Geregistreerd twee rollen geen verzending te Meise, de dertien december 2011. Boek 6/58 Blad 83 Vake 10. Ontvangen vijfentwintig euro (25 euro). De Ontvanger Henri Roseleth (getekend)".

BLIJKT DAT werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de. Besloten Ven-nootschap met Beperkte Aansprakelijkheid in vereffening "MINDSET', met maatschappelijke zetel te 2820 Bonheiden (Rijmenam), Oude Schrieksebaan 87, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen met ondememingsnummer 0477882772 en onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde. Waarde onder nummer BE 0477.882.772.

De buitengewone algemene vergadering heeft volgende beslissingen met unanimiteit genomen:

1. Gelet op de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen verklaart de enige aandeelhouder te verzaken. aan de wettelijke termijn van één maand gedurende dewelke hij overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van Vennoot-schappen over een controle- en onderzoeksrecht beschikt betreffende de vereffeningsrekeningen' en de daarbijhorende stavingsstukken.

2. De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het vereffeningsverslag, de vereffeningsrekeningen met de daarbijhorende stavingsstukken, en van het akkoordvonnis over het verdelingsplan van de activa onder de verschillende schuldeisers afgeleverd door de rechtbank van Koophandel te Mechelen overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering verklaart goede kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en documenten en verklaart geen opmerkingen te formuleren.

3. De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve het vereffeningsverslag en de vereffeningsrekeningen goed te keuren.

4. De vergadering beslist tot de sluiting van de vereffening en een einde te stellen aan de vennootschap als rechtspersoonlijkheid.

Deze beslissing brengt van rechtswege overdracht teweeg van het maatschappelijk vermogen van de vennootschap aan de enige aandeelhouder in de ontbonden vennootschap.

De vergadering beslist met betrekking tot de roerende goederen van de ontbonden vennootschap het volgende:

- De gelden en waarden die nog aan de schuldeisers toekomen en die hen op heden niet konden worden, afgegeven, zullen worden gedeponeerd bij de Deposito en consignatiekas.

" Verder verleent de vergadering volmacht op de bankrekeningen van de vennootschap aan de Heer Baert Koenraad, voornoemd, teneinde na de sluiting van de vereffening:

" het vereffeningssaldo uit te keren aan de aandeelhouder;

" de geprovisioneerde schulden verbonden aan de vereffening en de sluiting ervan te betalen;

" de eventueel thans nog niet gekende schulden te betalen;

" de eventueel thans nog niet gekende schuldvorderingen te innen.

De vergadering stelt verder vast dat de vennootschap geen eigenares is van enig onroerend goed.

Gelet op het voorgaande stelt de vergadering vast dat de vereffening is afgesloten.

5. De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve kwijting te verlenen aan de vereffenaar voor de door hem vervulde vereffeningsopdracht.

6. De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende een periode van vijf jaar ten huize van de vereffenaar zullen worden neergelegd en bewaard.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

04/02/2011
ÿþu

Mail 2.0

Liji In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0477882772

Benaming

(voluit) : MINDSET

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID Zetel : 2820 BONHEIDEN (RIJMENAM), OUDE SCHRIEKSEBAAN 87

Onderwerp akte : INVEREFFENINGSTELLING  BENOEMING VEREFFENAAR  COORDINATIE STATUTEN

I 011 01 III I II Il I I liii II Il

~11019593R

NEERGELEGD

2-5 -01- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHAN te MECHELEN

Uit een akte verleden voor Meester An ROBBERECHTS, notaris met standplaats te Londerzeel, op drieëntwintig december tweeduizend en tien, dragende de volgende melding van registratie:

"Geregistreerd 2 rollen geen verzending te Meise, de 27 december 2010. Boek 6/58 Blad 42 Vak 11. Ontvangen vijfentwintig euro (25 euro). De Ontvanger H. ROSELETH (getekend)".

BLIJKT DAT werd gehouden de buitengewone algemene ver-gadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennoot-schap met Beperkte Aansprakelijkheid "MINDSET" met maatschappelijke zetel te 2820'. Bonheiden (Rijmenam), Oude Schrieksebaan 87, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen met'. ondememingsnummer 0477882772 en onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder' nummer BE 477.882.772.

De buitengewone algemene vergadering heeft volgende beslissingen met unanimiteit genomen:

1. De voorzitter geeft lezing aan de vergadering van het bijzonder verslag van de zaakvoerder, opgesteld in toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennoot-schappen, en van de bijgevoegde staat van activa en passiva per dertig september tweeduizend en tien, alsook van het verslag van de Heer Geert Van Gooien,; bedrijfsrevisor, te 3520 Humbeek Kerkstraat 152 de dato één december tweeduizend en tien.

Het verslag van de Heer Geert Van Gooien, voornoemd, besluit in volgende bewoordingen:

"VIII. CONCLUSIES

In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft dei zaak-voerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aan-sprakelijkheid MINDSET een boekhoudkundige, staat afge-sloten op datum van 30.09.2010, rekening houdend met de vooruitzichten van vereffening van de vennootschap. De-ze geeft in discontinuïteit een balanstotaal op van 39.348,64 ¬ en een netto actief van' 20.457,47 E.

Rekening houdende met de waardevermindering op de borg-tochten in contant, de kosten voor de' vereffening en de provisie voor liquidatiebonus, zal het netto-actief 10.726,17 ¬ bedragen.

Mogelijke passieve latenties worden door de vereffenaar ten laste genomen.

Op grond van de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd, overeenkomstig de toepasselijke' professio-nele normen en met verwijzing naar de relatief beperkte administratieve organisatie en de interne; controle en de mogelijke gevolgen hiervan, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap getrouw en juist weer-geeft, in zoverre er geen niet geprovisioneerde latente schulden opduiken en de vereffenaar de geplande veref-feningsresultaten behaalt, zoals hiervoor uiteengezet en ingeschat.

Grimbergen, 1/12/2010

Geert Van Gooien, Bedrijfsrevisor (getekend)."

Wettigheidsverklaring

Na voorlezing van deze verslagen bevestigt ondergete-kende notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap, met; toepassing van ar-tikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, vooraf-gaandelijk het besluit tot ontbinding,; gehouden is.

De enige aandeelhouder erkent volledig kennis te hebben genomen van het verslag en de staat, daar deze; een kopie ervan op voorhand heeft verkregen.

Een exemplaar van deze verslagen wordt terzelfder-tijd met een uittreksel van huidig proces-verbaal neer gelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Mechelen.

De vergadering keurt die verslagen en staat goed met éénparigheid van stemmen.

2. Na lezing te hebben gehoord van het verslag van de zaakvoerder dat zijn voorstellen verantwoordt, neemt de vergadering de beslissing de maatschappelijke acti-viteit niet voort te zetten en de vennootschap te ont-binden en haar vanaf heden in vereffening te stellen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2011- Annexes du Moniteur belge

3. De vergadering neemt kennis van het feit dat in-gevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de

hiernavolgende zaakvoerder van rechtswege ontslagnemend is:

- De Heer Everaert Peter, voornoemd;

De algemene vergadering verleent décharge aan de zaakvoerder betreffende de uitvoering van zijn

mandaat.

4. De vergadering beslist één vereffenaar aan te stellen, en benoemt tot deze functie de Heer Baert Koenraad, voornoemd, hier aanwezig en verklarende te aanvaarden. Zijn mandaat is onbezoldigd.

- De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkom-stig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd.

5. Bevoegdheden van de vereffenaar: de vergadering verleent aan de vereffenaar voor de uitoefening van zijn opdracht de meest uitgebreide bevoegdheden, name-lijk deze vermeld in artikel 186 tot en met 188 van het Wetboek van vennootschappen, zonder de machtiging te moeten inwinnen van de algemene vergadering voor de handelingen bedoeld in artikel 187 van het zelfde Wet-boek.

De vereffenaar mag zonder machtiging de hypotheekbe-waarder ontslaan van ambtshalve inschrijving te nemen, verzaken zelfs zonder betaling aan alle voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betalingen, van alle inschrij-vingen, overschrijvingen, beslagen en andere belemme-ringen.

Tevens wordt volmacht gegeven aan de vereffenaar tot ondertekening en indiening van het verzoekschrift ter bevestiging en homologatie van zijn aanstelling door de Rechtbank van Koophandel te Mechelen.

6. Er wordt kennis genomen van het feit dat de kos-ten van onderhavige akte achthonderd vijfenzeventig eu-ro (875,00 ¬ ) bedragen.

7. Ingevolge de invereffeningstelling van de ven-nootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen, in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap:

Alle artikelen, behoudens artikel 3 waarin het doel omschreven is worden opgeheven en vervangen door vol-gende tekst:

"Artikel 1 : De vennootschap opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is in vereffening. Haar naam luidt: MINDSET, in vereffening.

Artikel 2 : De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2820 Bonheiden (Rijmenam), Oude Schrieksebaan 87.

Doch, de zetel van de vennootschap wordt bij eenvoudi-ge beslissing van de vereffenaar, gehomologeerd over-eenkomstig artikel 183 van het Wetboek van Vennoot-schappen, gevestigd in om het even welke plaats in Bel-gië.

Artikel 3 : De vennootschap heeft tot doel:

- Consultancy in human resources management;

- Organisatie- en managementontwikkeling;

- Bedrijfscultuurontwikkeling;

- Wervings- en selectiekantoor.

De vennootschap zal, in het algemeen, alle handelin-gen mogen verrichten van roerende en onroerende, com-merciële, industriële en financiële aard die met dit doel verwant zijn, of die van aard zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, hieronder begrepen het beheer van het eigen vermogen, het verwerven en be-heren van roerende en onroerende goederen en het doen van financiële verrichtingen.

Zij mag deelnemen aan andere vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant doel.

Artikel 4 : De vennootschap bestaat met ingang vanaf drieëntwintig december tweeduizend en tien nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 5 : Het maatschappelijk kapitaal is vastge-steld op twintigduizend euro (20.000,00 ¬ ). Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd gelijke aandelen zon-der aanduiding van nominale waarde die ieder éénitweehonderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6 : De vennootschap wordt bestuurd door een vereffenaar aan wie volledige -individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden. De vereffenaar beschikt over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgen-de van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeft van de algemene vergadering..

De vereffenaar mag zonder machtiging de hypotheekbe-waarder ontslaan van ambtshalve inschrijving te nemen, verza ken zelfs zonder betaling aan alle voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betalingen, van alle inschrij-vingen, overschrijvingen, beslagen en andere belemme-ringen.

Artikel 7 : De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de derde woensdag van de maand april om ne-gentien uur op de maatschappelijke zetel of op de plaats aangegeven in de oproepingen.

Artikel 8 : Het maatschappelijk boekjaar begint op één december en eindigt op dertig november van het daaropvolgend jaar.

Artikel 9 : Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaar.

Artikel 10 : De jaarrekening wordt opgesteld door de zorgen van de vereffenaar conform de wettelijke voorschriften.

Artikel 11 : Na goedkeuring door de Rechtbank van Koophandel van het verdelingsplan, opgesteld door de vereffenaar, roept de vereffenaar ter sluiting van de vereffening een buitengewone vergadering van aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorge-stelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

02/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.11.2010, GGK 25.01.2011, NGL 27.01.2011 11017-0450-011
10/09/2010 : ME. - JAARREKENING 30.11.2009, GGK 02.09.2010, NGL 03.09.2010 10533-0259-011
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 30.11.2008, GGK 24.06.2009, NGL 30.06.2009 09333-0394-012
02/07/2008 : ME. - JAARREKENING 30.11.2007, GGK 24.06.2008, NGL 26.06.2008 08307-0155-013
25/05/2007 : ME. - JAARREKENING 30.11.2006, GGK 02.05.2007, NGL 23.05.2007 07151-0053-017
31/12/2004 : BLA121319
14/07/2004 : BLA121319

Coordonnées
MINDSET

Adresse
OUDE SCHRIEKSEBAAN 87 2820 RIJMENAM

Code postal : 2820
Localité : Rijmenam
Commune : BONHEIDEN
Province : Anvers
Région : Région flamande