MINDWEAVER

Société en commandite simple


Dénomination : MINDWEAVER
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 895.127.876

Publication

03/08/2011
ÿþMod2.6

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

vi behi aai Bell

Staa *11119851*

,-r,ín" " .,,. .. .. .

7211

Griffie 2 2 JUL 2011

Ondernemingsnr : 0895.127.876

Benaming

(voluit) : MINDWEAVER in vereffening

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Floraliënlaan 377 - 2600 Berchem

Onderwerp akte : sluiting vereffening

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van Vennoten gehouden op 29 juni 2011 op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

1.Onderzoek en goedkeuring van de rekeningen van de vereffening

De rekeningen van de vereffening worden na bespreking en toelichting met eenparigheid van stemmen door de Algemene Vergadering goedgekeurd. Het verdelingsplan werd door de Rechtbank van Koophandel van Antwerpen goedgekeurd.

2.Het verlenen van kwijting aan de vereffenaar.

De Algemene Vergadering verleent algemene kwijting , zonder enig voorbehoud of beperking aan de heer Patrick De Ceuninck voor de uitoefening van zijn mandaat als vereffenaar van de vennootschap.

3.Afsluiting van de vereffening.

De Algemene Vergadering verklaart dat de vereffening van gewone commanditaire vennootschap in vereffening "MINDWEAVER" afgesloten is en dat de vennootschap definitief heeft opgehouden te bestaan, zelfs niet meer voor de behoeften van de vereffening.

4.Boeken en bescheiden

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden toevertrouwd aan de heer Tim De Ceuninck, wonende te Floraliënlaan 377, 2600 Berchem en zullen bewaard worden gedurende een termijn van minstens vijf jaar.

5.Bijzondere volmacht

De Algemene Vergadering stelt de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KMO Focus", gevestigd te 2170 Merksem, Ringlaan 33, vertegenwoordigd door de heer Kris Van der Hoeven, aan als bijzondere lasthebber aan wie de macht wordt verleend om alle nodige verrichtingen in het kader van de afsluiting van de vereffening te doen bij de erkende Ondernemingsloketten, de Kruispuntbank en de B.T.W.-administratie.

Patrick De Ceuninck

vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik t3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
MINDWEAVER

Adresse
FLORALIENLAAN 377 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande