MINERVA CONSULTING & ADVISORY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MINERVA CONSULTING & ADVISORY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.812.537

Publication

03/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

01-12-2014

Griffie

*14311722*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0505812537

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Minerva Consulting

& Advisory

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Stefan Van Tricht te Schoten op 1 december 2014, dat tussen de hiernavermelde personen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt :

Vennoten: I. mevrouw JIANG Niki Zhengxi, geboren te Wuchang-Heilongjiang (China) op één januari negentienhonderd zevenenzeventig, ongehuwd, wonend te 2800 Mechelen, Bleekstraat 6 bus 510. Bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd.

II. de heer CLUDTS Patrick Jozef, geboren te Leuven op tien januari negentienhonderd vierenzestig, echtgescheiden, wonend te 2000 Antwerpen, Terninckstraat 13 bus 301. Bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd.

Naam: Minerva Consulting & Advisory

Zetel: 2800 Mechelen, Bleekstraat 6 bus 510

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

- Het verrichten van ontwerpactiviteiten, waar ook ter wereld, voor het ontwerpen, opmaken, layouten, ontwikkelen, bedenken, uitvinden, realiseren, uitvoeren van producten van allerlei aard. - Het produceren, herstellen, importeren, kopen, verkopen, exporteren, financieren, verhuren en handelen of verhandelen van, elk soort accessoire, artikel, apparaat, bedrijf, machine, werktuigen, goederen, eigendommen, rechten of zaken van eendere welke beschrijving die gebruikt of verhandeld worden door het bedrijf in relatie met elk van zijn objecten.

- Verkoopsactiviteiten, zowel online als niet-online of op een fysieke plaats, waar ook ter wereld,van elk soort accessoire, artikel, apparaat, bedrijf, machine, werktuigen, goederen, eigendommen, rechten of zaken van eendere welke beschrijving of van producten en diensten van allerlei aard.

- Het creëren en organiseren van evenementen, adviesbureau voor evenementiële communicatie, alles in de meest ruime zin genomen, gaande van personeelsfeesten, incentive-programma's, productpresentaties, congressen, open-bedrijfdagen, meetings en personeelstrainingen, tentoonstellingen, premières, herdenkingsfeesten, concerten, sportdagen, conventies, conferenties, motivatieprogramma's, culturele evenementen, roadshows, kunstanimaties, beurzen, persvoorstellingen

- Advies inzake commercieel beheer van reclame, commerciële en ideële communicatie,

sponsoring, publiciteit, marketing en public-relations, intern en extern management.

- Het organiseren, deelnemen aan en inrichten van, cursussen, seminaries en voordrachten op allerhande gebied.

- Het uitbaten van een winkel, magazijn, club, café, brasserie of eender welke andere fysieke verkoopsplaats waar alle eerder genoemde activiteiten, producten, diensten, enzovoort, kunnen worden aangeboden of georganiseerd.

Onderwerp akte :

OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Bleekstraat 6 Bus 510 2800 Mechelen

Oprichting

Besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Import en export, de groot- en kleinhandel, de distributie, en de in- en uitvoer van non-food goederen

- Het verwerven, beheren, en in waarde stellen van alle brevetten, octrooien, licenties, auteursrechten en merken.

- Algemene dienstverlening in de meest ruime zin.

- Managementactiviteiten in het algemeen waaronder onder meer het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder en beheerder met inbegrip van deze van vereffenaar.

- Adviesverlening, consulting, begeleiding en organisatie bij al het voormelde

- Bemiddelaar voor de regionale en internationale zaken :

- Begeleiden, onderzoeken voor en begeleiden van klanten voor investeringsmogelijkheden en - opportuniteiten zowel in het binnen- als in het buitenland, waar ook ter wereld.

- Optreden als tolk en vertaler.

Deze opsomming is louter verklarend en niet beperkend.

De vennootschap mag alle burgerlijke, industriële, financiële, commerciële, roerende, onroerende en alle verrichtingen en handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met één of andere branche van haar maatschappelijk doel of die eenvoudig, nuttig of bevorderlijk zijn of zouden kunnen zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken.

Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositokassen en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

Aangaande het voorgaande kan de vennootschap handelen voor eigen rekening, op basis van commissie, of als tussenpersoon.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin, onder voorbehoud van eventuele internationale bepalingen ter zake.

Het behoud, de uitbreiding, het beheer en de valorisatie van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, met inbegrip van de wederbelegging van de fondsen die eruit voortvloeien, alsmede alle verrichtingen en verhandelingen van alle aard die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen. Daartoe kan de vennootschap alle onroerende gebouwde en ongebouwde, gemeubelde en niet gemeubelde goederen aankopen, verkopen, ruilen, exploiteren en urbaniseren, huren en verhuren, alsook het laten uitvoeren van alle bouw- en verbouwingswerken en aanverwante activiteiten;

De vennootschap kan alle roerende materialen en installaties kopen, huren, verhuren, produceren, oprichten, verkopen en ruilen, en alle daden en transacties stellen die tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel kunnen bijdragen.

De deelname onder welke vorm ook aan de oprichting, uitbreiding en omvorming van vennootschappen allerhande, alsmede het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in de meest ruime zin onder meer bij wijze van inbreng, onderschrijven, aankoop of welke wijze ook, kortom het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen. Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, splitsing of op welke wijze ook.

Zij mag tevens om het even welke handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Kapitaal: Het kapitaal bedraagt 18.600 euro, gesplitst in 100 aandelen, zonder vermelding van een nominale waarde, volledig onderschreven in speciën en volstort tot beloop van 6.200 euro. Duur: De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur te rekenen van de datum van haar oprichting.

Bestuur en vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt alleen handelend de vennootschap jegens derden en in rechte, als eiser of verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden voor het dagelijks bestuur, door de aangestelden tot dit dagelijks bestuur, alleen of gezamenlijk handelend, overeenkomstig hun benoeming door de zaakvoerders, en door bijzondere gevolmachtigden, alleen of gezamenlijk handelend, overeenkomstig hun benoeming door de zaakvoerders.

Werden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur, voornoemde mevrouw JIANG Niki.

Toezicht: Er werd besloten geen commissaris-revisor te benoemen.

Boekjaar: Het boekjaar gaat in op 1/1 en eindigt op 31/12 van ieder jaar. Ten uitzonderlijken titel loopt het eerste boekjaar van de datum van oprichting tot 31/12/2015.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

17.00 uur, in de zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats in de oproepingen vermeld. Bijzondere volmacht:

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan de heer OLYSLAGER Frank, accountant, te 2900 Schoten, Lusthofdreef 6 en/of zijn aangestelden, met recht van indeplaatsstelling, voor de inschrijving en wijzigingen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij een ondernemingsloket naar zijn keuze, bij de diensten van de vennootschapsbelasting en alle ander administraties en overheden, alles te doen wat noodzakelijk of nuttig is teneinde de vennootschap in regel te stellen met alle nodige formaliteiten, heden en in de toekomst.

Voor Ontledend Uittreksel.

afgeleverd vóór registratie, uitsluitend dienstig voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Stefan Van Tricht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Gelijktijdig neergelegd :

- afschrift van de oprichtingsakte

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 12.07.2016 16313-0589-010

Coordonnées
MINERVA CONSULTING & ADVISORY

Adresse
BLEEKSTRAAT 6, BUS 510 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande