MINOS CAPITAL

Divers


Dénomination : MINOS CAPITAL
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 848.504.431

Publication

26/05/2014
ÿþMo d W ed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo

beho aan Belg

Staat

1111mInoln

RECHTBANK vAn ,KOOPHANDEL

ANTWERPEN*110ENISCHELEN

Oridernerningsnr : 848.604.431

Benaming

(voluit) MINOS CAPITAL

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel Clemenceaustraat 177A -2860 Sint-Katelijne-VVaver

(volledig adres)

Onderwerp akte KAPITAALVERHOGING INBRENG IN NATURA INBRENG IN GELD cià

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Philippe MISSOUL, geassocieerd notaris te Bierbeek, op 28 april 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "MINOS CAPITAL", met zetel te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Clemenceaustraat 177A, RPR Mechelen, ondememingsnummer B.T.W. BE

cià 848.504.431, volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing Verslagen aangaande de inbrengen in natura

Bij eenparigheid ontslaat de algemene vergadering de voorzitter van voorlezing van de verslagen van de

raad van bestuur en van de heer Karel Nijs, bedrijfsrevisor aangesteld door de raad van bestuur. Deze

verslagen werden opgesteld binnen het kader van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen.

Het verslag van de heer Karel Nijs, bedrijfsrevisor besluit het volgende:

"8. BESLUIT

De inbreng in natura bestaat uit de inbreng van twee leningen lening ten aanzien van Jinvest BVBA, twee

leningen ten aanzien van Unibrow BVBA, een deel van de aandelen van NGData NV en een deel van de

" aandelen van Projective NV, ten bedrage van in totaal 2.608.308 EUR. Bil het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat

co a)de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der

eq

Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is

co voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door cle vennootschap

uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

" eq

b)de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en

duidelijkheid;

Ode voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in nature bestaat samen uit 2.608.308 volledig volgestorte aandelen van de

cà vennootschap Minos Capital NV, zonder vermelding van nominale waarde en met een fractiewaarde van één

2.756.308ste van het kapitaal.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

P: de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting ("no fairness opinion").

Wilrijk, 25 april 2014.

Nijs en Partners Bedrijfsrevisoren BVBA

vertegenwoordigd door

Karel Nijs

Bedrijfsrevisor en Revisor erkend door de FSMA voor ICB's

Zaakvoerder"

*P: Een exemplaar van ieder verslag zal worden neergelegd bij de griffie van de rechtbank van koophandel,

samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal.

De algemene vergadering keurt deze verslagen met eenparigheid van de stemmen goed.

Tweede beslissing Kapitaalverhoging door inbrengen in nature

De algemene vergadering besluit om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met twee miljoen zeshonderd en acht duizend driehonderd en acht euro (2.608.308 ¬ ) door inbrengen in nature, volledig volstort, mits uitgifte van twee miljoen zeshonderd en acht duizend driehonderd en acht (2.608.308) nieuwe aandelen van dezelfde soort als de bestaande aandelen, die zullen worden uitgegeven aan dezelfde fractiewaarde als de

Op de laatste blz, van Luik 13 vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge ' e fractiewaarde van de bestaande aandelen en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen en die in het genot zullen treden vanaf hun uitgifte en zullen deelnemen in de resultaten van onderhavige vennootschap vanaf het begin van het lopende boekjaar.

Deze beslissing wordt aangenomen met unanimiteit.

Derde beslissing  Kapitaalverhoging door inbreng in geld

De algemene vergadering besluit om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met vijfenzeventigduizend euro (75.000 ¬ ) door inbreng in geld, volledig volstort, mits uitgifte van vijfenzeventigduizend (75.000) nieuwe aandelen van dezelfde soort als de bestaande aandelen, die zullen worden uitgegeven aan dezelfde fractiewaarde ais de fractiewaarde van de bestaande aandelen en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen en die in het genot zullen treden vanaf hun uitgifte en zullen deelnemen in de resultaten van onderhavige vennootschap vanaf het begin van het lopende boekjaar.

Deze beslissing wordt aangenomen met unanimiteit.

Vierde beslissing - Opheffing van het voorkeurrecht

De algemene vergadering beslist het voorkeurrecht van de aandeelhouders op te heffen ten voordele van een welbepaalde persoon, die geen personeelslid is van de vennootschap of van één van haar dochtervennootschappen (Wb. Venn., art. 598), met name:

De heer SCHIETTECATTE Edward Robert François Grégoire Simon, wonende te 1700 Dilbeek, H. Moeremanslaan

Deze beslissing wordt aangenomen met unanimiteit.

Voor zoveel als nodig hebben de huidige aandeelhouders uitdrukkelijk en onherroepelijk afstand gedaan van hun voorkeurrecht, hetgeen blijkt tilt de aangehechte onderhandse volmachten,

Vijfde beslissing - Inschrijving en volstorting

A. Op dit ogenblik is tussengekomen de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid JINVEST, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen, ondememingsnummer 0477,073.417, met maatschappelijke zetel te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Clemenceaustraat 177A, hier vertegenwoordigd door de heer Jan De Brouwer accountant, kantoorhoudende te 9340 Lede, Braekenhaag 9, ingevolge onderhandse volmacht van 24 april 2014 die aan onderhavige akte zal gehecht blijven.

Die, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, verklaart volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap.

Zij verklaart vervolgens In te schrijven op één miljoen driehonderd en vier duizend honderd vierenvijftig (1.304.154) nieuwe aandelen door de inbreng in natura van:

-vierhonderd drieënzeventig duizend tweehonderd zeventien (473.217) aandelen van de naamloze vennootschap NGData, met zetel te 9000 Gent, Sint Salvatorstraat 18 bus 303, ondernemingsnummer 0843.892.575, RPR Gent, met een totale inbrengwaarde van één miljoen tweehonderd éénenvijftig duizend zeshonderd vierenvijftig euro (1.251.654 E);

-een schuldvordering op de N.V, MINOS CAPITAL van twaalfduizend vijfhonderd euro (12.500 E);

-een schuldvordering op de N.V. MINOS CAPITAL van veertigduizend euro (40.000 q.

B. Vervolgens is tussengekomen de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid UNIBROW, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, ondernemingsnummer 0875.647.803, met maatschappelijke zetel te 2550 Kontich, Ter Sneeuw 38, hier vertegenwoordigd door de heer Jan De Brouwer voornoemd, ingevolge onderhandse volmacht van 24 april 2014 die aan onderhavige akte zal gehecht blijven.

Die, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, verklaart volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap.

Zij verklaart vervolgens in te schrijven op één miljoen driehonderd en vier duizend honderd vierenvijftig (1.304A 54) nieuwe aandelen door de inbreng in natura van:

- vijfendertigduizend achthonderd vierenzestig (36.864) aandelen van de naamloze vennootschap PROJECTIVE, met zetel te 1831 Machelen, Pegasus Park, De Kleetlaan 6A bus 1, ondernemingsnummer 0885.932.969, RPR Brussel, met een totale inbrengwaarde van één miljoen tweehonderd éénenvijftig duizend zeshonderd vierenvijftig euro (1.251.654 E);

-een schuldvordering op de N.V. MINOS CAPITAL van twaalfduizend vijfhonderd euro (12.500 E);

-een schuldvordering op de NV. MINOS CAPITAL van veertigduizend euro (40.000 E).

C. Vervolgens is tussengekomen de heer SCHIETTECATTE Edward, voornoemd, hier vertegenwoordigd door de heer Jan De Brouwer voornoemd, ingevolge onderhandse volmacht van 24 april 2014 die aan onderhavige akte zef gehecht blijven.

Die, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, verklaart volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap.

Hi. verklaart vervolgens in te schrijven op vijfenzeventigduizend (75.000) nieuwe aandelen door de inbreng in geld van een bedrag van vijfenzeventigduizend euro (75.000 E).

De intekenaars verklaren en de leden van de vergadering erkennen dat leder van de aandelen waarop werd ingeschreven volledig volgestort zijn.

De inbreng in geld werd volledig volgestort door een storting in contanten op rekeningnummer BE02 7430 5632 0840 geopend op naam van de vennootschap bij KBC Bank.

Deze beslissing wordt aangenomen met unanimiteit.

Zesde beslissing - Vaststelling van de daadwerkelijke realisatie van de kapitaalverhogingen

Aile leden van de vergadering verzoeken de werkende notaris vast te stellen dat op de kapitaalverhogingen volledig werd ingeschreven en dat elk nieuw aandeel volledig werd volgestort. Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht van honderd vijftig duizend euro (150.000 ¬ ) op twee miljoen achthonderd

drieëndertig duizend driehonderd en acht euro (2.833.308 ê) en is vertegenwoordigd door twee miljOen

achthonderd drieëndertig duizend driehonderd en acht (2.833.308) aandelen, zonder vermelding van de

nominale waarde.

Zevende beslissing - Wijziging van de statuten

De algemene vergadering beslist om artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twee miljoen achthonderd drieëndertig duizend driehonderd en acht

euro (2.833.308 ¬ ) en is vertegenwoordigd door twee miljoen achthonderd drieëndertig duizend driehonderd en

acht (2.833.308) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal

vertegenwoordigen"

Achtste beslissing Volmachten

De vergadering verleent aile volmachten aan de raad van bestuur voor de uitvoering van wat voorafgaat en

aan de werkende notaris tot coördinatie van de statuten.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

Philippe Missoul, geassocieerd notaris te Bierbeek.

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van onderhavige buitengewone algemene

vergadering + gecoördineerde statuten + verslag van de bedrijfsrevisor + verslag van de zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

P Voor-

-ebehùuden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste hlz, van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

05/06/2014
ÿþe Mod POF 1 S1

r-riffçfE. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



VIIMU H

Nezt1-1.LiELECiD

..

23 -05- 2014

RECHTIMe.en KOOPHANDÉL ANTWERPERViifd, MECHELEN

Ondememingsnr ; Benaming (voluiu :

(verkort) :

Rechtsvorm: 0848.504.431

Minos Capital

Naamloze vennootschap

Zetel: Clemenceaustraat 177a, 2860 Sint-Katelijne-Waver, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit akte benoeming bestuurder

Tekst:

Uit de notulen van de buitengewone vergadering der aandeelhouders dd. 30/04/2014 blijkt dat werden benoemd tot bestuurder Jinvest BVBA, Clemenceaustraat 177a te 2860 St-Katelijne-Waver (ondernemingsnummer 0477.073.417 - met als vast vertegenwoordiger Jürgen Ingels) en Unibrow BVBA, Ter Sneeuw 38 te 2550 Kontich (ondernemingsnummer 0875.647.803 - met als vast vertegenwoordiger Stefan Dierckx). De benoeming gaat onmiddellijk in voor een duur van 6 jaar.

Opgemaakt te St-Katelijne Waver

Jürgen Ingels

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/09/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i~iuuiAiuiuiuusi

" iaissa~3*

V beh aa Be Stae

ui

e

NEERGELEGD

0 e -09- 2012,

GRIFFIE RECHTBANK van KOCPHANDEr fte MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : DL( (=Y , Li,34

Benaming

(voluit) : MINOS CAPITAL

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2860 Sint-Katelijne-Waver - Clemenceaustraat 177A

(volledig adres)

On» erwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Michaël JANSSEN, met standplaats te Bierbeek, op 16 augustus 2012, ter registratie neergelegd op het tweede registratiekantoor te Leuven, dat een naamloze vennootschap werd opgericht met de volgende kenmerken :

* Maatschappelijke naam : MINOS CAPITAL

Zetel : 2860 Sint Katelijne-Waver- Clemenceaustraat 177A

* Oprichters

1. De heer INGELS Jürgen Gino Alberic, geboren te Roeselare op 16 maart 1971, wonende te 2860 Sint-. Katelijne-Waver, Clemenceaustraat 177A;

2 De heer DIERCKX Stefan Raf Frieda Luc, geboren te Antwerpen op 26 juni 1973, wonende te 2550 Kontich, Ter Sneeuw 38;

De oprichters hebben hun inbreng in speciën volledig volgestort. Ondergetekende notaris bevestigt dat de deponering van het gestort kapitaal geschied is volgens de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen bij KBC;

* Maatschappelijk kapitaal: het kapitaal bedraagt honderdvijftigduizend euro (E 150.000) en is verdeeld in honderdvijftig duizend (150.000) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk: deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Samenstelling kapitaal: inbreng in speciën ten belope van honderd duizend euro (¬ 100.000).

* Boekjaar : begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan vanaf de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de: griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, om te eindigen op 31 december 2013.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2014.

* Reserves, winst, verdeling na vereffening: de algemene vergadering beslist over de bestemming van het. resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden: aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

vereffening:

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd. Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit: die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate, werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Bestuur en vertegenwoordiging van de vennootschap:

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit ten minste drie en ten hoogste zeven bestuurders. Evenwel, indien bij de oprichting of op een algemene vergadering wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur slechts uit twee leden bestaan, tot op de algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn; tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten: alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4 !

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Alle akten die de vennootschap verbinden, in en buiten rechte, zijn ook geldig wanneer zij ondertekend worden door één gedelegeerd bestuurder of twee gezamenlijk optredende bestuurders. Een gedelegeerd bestuurder is een bestuurder aan wie de raad van bestuur de alleenvertegenwoordiging van de vennootschap heeft toevertrouwd.

* Dagelijks bestuur van de vennootschap

De algemene vergadering mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, evenals de vertegenwoordiging met betrekking tot dit bestuur, toevertrouwen aan een algemene directeur, al dan niet lid van de raad van bestuur, die alleen optreedt.

Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ook in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door de algemeen directeur,

* Doel :

De vennootschap heeft als doel:

I. Algemene activiteiten.

AJ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

BI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

CI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

EI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

pI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

GI De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

HI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

I. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

AI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen;

B1 Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

CI Alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

III. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel,

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld ïn de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

* Jaarvergadering - Voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht:

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de derde maandag van de maand mei om twaalf uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de

Voor-

béhou vfli aan het Belgisch

Staatsblad

Jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De raad van bestuur kan eisen dat de aandeelhouders - teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen - ten minste vijftien werkdagen voor de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stem recht.

* Aanwijzing bestuurders

Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op twee.

Worden benoemd voor een termijn van 6 jaar;

- de heer Jürgen Ingels, voornoemd;

- de heer Stefan Dierckx, voornoemd.

Deze mandaten zullen onbezoldigd zijn.

Worden benoemd voor onbepaalde duur als gedelegeerd bestuurders: de heer Jürgen Ingels en de heer Stefan Dierckx, beiden voornoemd.

Wordt benoemd voor een termijn van 6 jaar als voorzitter; de heer Jürgen Ingels,

* Volmachten

De verschijners en de aldus benoemde bestuurders stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van met name de medewerkers van Accountantskantoor De Brouwer, die woonstkeuze doen op het kantoor te 9340 Lede, Braekenhaag 9.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

Notaris Michaël Janssen "

Tegelijkertijd neergelegd :`expeditie van de oprichtingsakte + verslag overeenkomstig artikel 604 W.Venn.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2012 - Annexes du Moniteur belge





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MINOS CAPITAL

Adresse
Zetel: Clemenceaustraat 177a, 2860 Sint-Katelijne-Waver, Belgi

Code postal : 2860
Localité : SINT-KATELIJNE-WAVER
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande