MIRYAM TRUCKS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MIRYAM TRUCKS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.844.568

Publication

13/10/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

09-10-2014

Griffie

*14309297*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0563844568

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

MIRYAM TRUCKS

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor notaris Guillaume Beuckelaers met standplaats te Antwerpen-Berchem, op 9 oktober 2014, blijkt dat:

De heer AL SAUD Nashwan Aqeel I, geboren te Basra (Irak) op 2 augustus 1967, van Nederlandse nationaliteit, rijksregister nummer 67.08.02-577.50, wonende te 2870 Puurs, Koningin Astridlaan 7, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam : "MIRYAM TRUCKS .

ZETEL

Artikel twee: De zetel is gevestigd te 2830 Willebroek, Koningin Astridlaan 2.

Hij mag elders overgebracht worden in hetzelfde taalgebied krachtens eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag in België of in het buitenland bijhuizen of agentschappen oprichten door eenvoudige beslissing van de zaakvoerders mits inachtneming van de taalwetgeving betreffende de exploitatiezetels.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, bijkantoren en agentschappen vestigen in België of in het buitenland.

DOEL

Artikel drie :

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland zowel in eigen naam en/of voor eigen rekening als in naam en/of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden: - De groot- en kleinhandel, import en export van motorvoertuigen, zoals personenwagens, bestelwagens, vrachtwagens, aanhangwagens en opleggers, minibussen, bussen, motorfietsen, motorrijwielen en andere motorvoertuigen, zowel nieuw als tweedehands;

- het organiseren en uitvoeren van vervoersopdrachten over de weg, over water of door de lucht; - de activiteiten van vervoermakelaars voor zee- en luchtvracht, alsook van vervoerscommissionairs; - Het uitbaten van een garagewerkplaats voor het onderhouden en herstellen van deze voertuigen. De aan- en verkoop van brandstoffen, oliën, banden, accessoires, onderdelen en alle daarbij horende producten in de meest uitgebreide zin genomen, zowel nieuw als occasie;

- Het uitbaten van een depannagedienst;

- De verhuur van rollend materieel, waaronder ver-huur van personenwagens zonder chauffeur, vrachtwagens, pleziervaartuigen, fietsen.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Zij kan optreden als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan aan derden, zaakvoerders en vennoten leningen, voorschotten en kredieten toestaan. Zij kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Onderwerp akte :

Koningin Astridlaan 2 2830 Willebroek

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

DUUR

Artikel vier: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf heden.

KAPITAAL

Artikel vijf : Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op ACHTTIEN DUIZEND ZES HONDERD EURO (18.600 euro) en wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal.

Artikel zes : Alle aandelen zijn door de oprichter ingeschreven a pari in speciën. De 100 aandelen werden derhalve als volgt onderschreven:

De heer AL SAUD Nashwan, voormeld, titularis van 100 aandelen, zijnde de totaliteit van alle aandelen (100/100).

Voor de oprichting werd een bedrag van TWAALF DUIZEND VIER HONDERD EURO (12.400 EUR) gestort door de oprichter op een bijzondere bankrekening, met nummer BE71 0017 38014169 bij BNP PARIBAS FORTIS NV te Brussel.

Het bewijs van deponering werd door voornoemde bank afgeleverd op 8 oktober 2014 en op heden overhandigd aan ondergetekende notaris.

De oprichter verklaart en erkent dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van twee/derde, hetzij in totaal 12.400 euro.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van 12.400 EUR.

ALGEMENE VERGADERING

Artikel zestien : Iedere zaakvoerder mag de algemene vergadering bijeenroepen. Hij moet de algemene verga-dering bijeenroepen telkens de maatschappelijke belangen het vereisen. De bijeenroeping wordt gedaan door ter post aangetekende brieven, gevende de agenda, gericht aan iedere vennoot minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De bijeenroepingen zijn niet nodig wanneer al de vennoten toestemmen zich te verenigen.

Een algemene vergadering der vennoten is vastgesteld van rechtswege ieder jaar op de eerste maandag van de maand februari om veertien uur; tenzij deze dag een feestdag is, alsdan zal de algemene vergadering plaats hebben op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Iedere algemene vergadering zal gehouden worden op de zetel van de vennootschap of op een plaats in België gelegen, aangeduid in de oproepingsbrieven.

Voor zover wettelijk toegelaten kunnen de algemene vergaderingen eveneens worden gehouden bij middel van tele-of videoconferentie.

Artikel zeventien : Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste zaakvoerder op de zitting tegenwoordig of bij ontstentenis, door een vennoot aangesteld door de vergadering. De voorzitter benoemt een secretaris die niet noodzakelijk een vennoot moet zijn.

De vergadering duidt één of twee stemopnemers aan te midden van haar leden indien het aantal tegenwoordige vennoten het toelaat.

Wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt, mag iedere vennoot zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzondere volmachtdrager op voorwaarde dat deze zelf vennoot met stemrecht is en op voorwaarde dat de voorwaarden voor toelating tot de algemene vergadering door beiden vervuld zijn.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het burgerlijk wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

De stemming per brief is in geen enkel geval toegela-ten.

Met uitzondering van de besluiten die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door alle zaakvoerders ondertekende schriftelijke beslissing 20 dagen voor de statutaire datum, de vennootschap heeft bereikt. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing.

De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing ten laatste 20 dagen voor de datum van de algemene statutaire jaarvergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt.

Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen 20 dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moet(en) de zaakvoerder(s) de algemene vergadering bijeenroepen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wat de datering van de bijzondere algemene verga-dering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behoudens bewijs van het tegendeel. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend.

De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt.

Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd. Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen voor een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen voor die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elk rechtskracht.

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem binnen de door de wet opgelegde perken. Welk ook het op de algemene vergadering vertegenwoordigde gedeelte van het kapitaal weze, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen, behoudens de toepassing der wetsbepalingen inzake de statuten en behoudens de gevallen voorzien in onderhavige akte. Bij staking der stemmen wordt het voorstel verworpen.

De algemene vergadering beslist bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder en de commissaris te verlenen kwijting.

Ongeacht de op de agenda gebrachte punten, heeft de zaakvoering behalve wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt die tevens zaakvoerder is het recht alle gewone algemene vergaderingen, bijzondere algemene vergaderingen of buitengewone algemene vergaderingen te verdagen. Zij mag gebruik maken van dit recht op gelijk welk ogenblik na het openen der vergadering. Haar beslissing moet bekend gemaakt worden voor het sluiten der zitting en vermeld worden in de notulen.

Deze bekendmaking veroorzaakt de vernietiging van rechtswege van al de beslissingen genomen door de vergadering.

De vennoten moeten opnieuw opgeroepen worden op drie weken, met dezelfde agenda, vervolledigd, indien nodig, en de nieuwe vergadering mag niet meer verdaagd worden.

De verslagen van de algemene vergadering worden gete-kend door de leden van het bureau en door de vennoten die ze aangevraagd hebben. Behalve wanneer de beslissingen van de algemene vergadering op authentieke wijze moeten vastgesteld zijn, worden de afschriften en uittreksels getekend door één zaakvoerder.

BESTUUR

Artikel achttien : De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders.

Indien een rechtspersoon zaakvoerder is benoemd moet ze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die zal belast zijn met de uitvoering van deze opdracht en die ook een plaatsvervangende kan benoemen om iedere verhindering te vermijden. In dat verband, zullen de derden geen rechtvaardiging van de bevoegdheid van de vaste vertegenwoordiger kunnen eisen, anders dan de vervulling van de bekendmaking vereist door de wet van hun benoeming in hoedanigheid van vertegenwoordiger. BEVOEGDHEDEN

Artikel negentien : De zaakvoerders hebben ieder de meest uitgebreide bevoegdheid om ieder alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders vertegenwoordigen ieder alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door ieder der zaakvoerders alleen worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn ; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

BOEKJAAR

Artikel twintig : Het maatschappelijk jaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van ieder jaar.

Op 30 september van elk jaar wordt een inventaris opgemaakt, worden de maatschappelijke geschriften afgesloten en de jaarrekening opgesteld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

VERDELING

Artikel tweeëntwintig : Het batig saldo dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst uit van de vennootschap. Op deze netto-winst wordt er vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Over de aanwending van het overschot van de netto-winst zal door de algemene vergadering beslist worden.

SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot de functie als niet-statutair zaakvoerder: De heer AL SAUD Nashwan Aqeel I, geboren te Basra (Irak) op 2 augustus 1967, van Nederlandse nationaliteit, rijksregister nummer 67.08.02-577.50, wonende te 2870 Puurs, Koningin Astridlaan 7, welke hier aanwezig is en dit mandaat heeft aanvaard.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur, doch iedere zaakvoerder is afzetbaar bij beslissing van de algemene vergadering genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

d. Het mandaat van de voornoemde zaakvoerder is bezoldigd.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Het eerste maatschappelijk boekjaar sluit af op 30 september 2015.

2. De eerste algemene vergadering zal plaats vinden in het jaar 2016.

VOLMACHT

Er wordt bij deze volmacht, met recht van indeplaats-stelling, gegeven aan de Comm. V. AZ Accounting te 2030 Antwerpen, Noorderlaan 98 bus 16, om alle inschrijvingen, wijzigingen en schrappingen te doen bij de Kruispuntbank voor ondernemingen en/of het ondernemingsloket, en alle formaliteiten te vervullen bij de Federale overheidsdienst Financiën, met name onder meer de Belasting over de Toegevoegde Waarde administratie, de Administratie der Directe Belastingen, de rijksdienst voor sociale zekerheid (RSZ).

07/07/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
MIRYAM TRUCKS

Adresse
KONINGIN ASTRIDLAAN 2 2830 WILLEBROEK

Code postal : 2830
Localité : WILLEBROEK
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande