MIXED DRINK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MIXED DRINK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.821.597

Publication

31/10/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
06/06/2012
ÿþ~

Mod Word 11.1

5 j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 0844821597 Benaming

(voluit) : Mixed Drink (verkort)

Neergelegd ter griffie van Ft^à1bes

Griffie 2 5 MEI 2012

III U 11111 Iii U1 liii I

*iaioiz9s*

be a

sb

IVI

Rechtsvoren : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tweemontstraat 5 glv 2100 Deurne-Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uittreksel van de bijzondere algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel op 01/05/2012 Met éénparigheid van stemmen wordt volgend punt van de agenda aangenomen en goedgekeurd,

Het ontslag als zaakvoerder van de heer Anwar Andleeb. Zijn mandaat ezal eindigen op 01 mei 2012. Er, wordt volledige kwijting en décharge verleend.

Zaakvoerder

Anwar Najma Andleeb

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 13-Vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening.

24/04/2012
ÿþ L.,,"Ies~~ Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

GIIII ~ hh IIIIIVI IIA ql

*12078627*

N'eargeori tor griffie van Rochtbank van Koophand ie AnI:met¬ , op

Griffie 12 APR. 2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0844821397

Benaming

(voluit) : Mixed Drink

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tweemontstraat 5 glv 2100 Deurne-Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerf, akte : Benoeming zaakvoerder

Uittreksel van de bijzondere algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel op 02/04/2012 Met éénparigheid van stemmen wordt volgend punt van de agenda aangenomen en goedgekeurd.

Met ingang vanaf heden 02 april 2012 wordt als niet statutair zaakvoerder Dhr. Anwar Andleeb,, Mechelsesteenweg 113 bus 4 te 2640 Mortsel aangesteld.

Zaakvoerder

Anwar Najma Andleeb

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/04/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

*12301903*

Neergelegd

29-03-2012

Griffie

Ondernemingsnr :

0844821597

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor notaris François Leconte te Mortsel op achtentwintig maart tweeduizend twaalf neergelegd ter bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad voor registratie, blijkt dat : mevrouw ANWAR Najma Andleeb, geboren te Lahore (Pakistan) op 14 augustus 1977, rijksregisternummer 770814-45423, echtgenote van de heer ANWAR Andleeb, wonende te 2640 Mortsel, Mechelsesteenweg 113 bus 4, intekenend op alle 500 aandelen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met een kapitaal van vijftigduizend euro (50.000 EUR) volstort ten belope van 2/3de en met de volgende statuten

Benaming (voluit): Mixed Drink

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2100 Antwerpen Tweemontstraat 5 bus glv

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

:NAAM : Mixed Drink

VORM : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

ZETEL : 2100 Antwerpen Tweemontstraat 5 bus glv

De zetel mag door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder overgebracht worden naar elke plaats in België mits publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag eveneens mits eenvoudige beslissing van de zaakvoerder administratieve zetels, bijhuizen, agentschappen, filialen en zo meer oprichten zowel in België als in het buitenland.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel: Groot- en kleinhandel, import en export en verdeling van algemene voeding, drank zowel alcoholische als niet alcoholische, tabakswaren, dagbladen en tijdschriften, elektrische apparaten en computer en randapparaten, drogisterijartikelen alsook alle producten die verkocht worden in warenhuizen zonder enige limitatie.

Uitbaten van horecazaak, feestzaal, café, traiteur, voedingszaak, videotheek zowel verhuur als verkoop, telefoonwinkel, nachtwinkel, textiel, carwash, tankstation van fossiele brandstoffen en elektriciteit.

Collidienst en vervoer van allerhande goederen. Onderhoud en verkoop tweedehands rollend materiaal. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als vertegenwoordiger of als tussenpersoon. De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening vanderden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

De vennootschap mag haar onroerende goederen met in hypotheek stellen en al haar andere goederen met inbegrip van haar handelsfonds in pand stellen, zij mag zich borg stellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. DUUR : De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.Zij begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel ter bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. Behoudens gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, getroffen zoals inzake wijzigingen der statuten.

KAPITAAL : Het kapitaal is bij de oprichting vastgesteld op vijftigduizend euro (50.000 EUR) vertegenwoordigd door 500 aandelen die elk 1/500ste deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUUR : Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, rechtspersonen, vennoten of niet, wiens mandaat al dan niet bezoldigd zal zijn volgens beslissing van de algemene vergadering.

Indien de zaakvoerder een rechtspersoon is, benoemt deze, overeenkomstig artikel 61 paragraaf 2 van het Wetboek van Vennootschappen een vaste vertegenwoordiger. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

Wanneer de wet het vereist, zullen de verrichtingen van de vennootschap onder toezicht staan van een commissaris, aangesteld door de algemene vergadering en gekozen tussen de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand september om 14.00 uur op de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder mag de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. BOEKJAAR: Het boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van ieder jaar.

VERDELING : De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal van de vennootschap heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven, beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek Vennootschappen.

VEREFFENING BIJ VERDELING : Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectievelijke aandelen, elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

I. Jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2014.

II. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in op achtentwintig maart tweeduizend twaalf en eindigt op eenendertig maart

tweeduizend dertien

De vennoten bijeengekomen in buitengewone algemene vergadering hebben bovendien verklaard:

- dat de huidige zetel gevestigd is te 2100 Antwerpen Tweemontstraat 5 bus glv

- dat tot zaakvoerder(s) wordt (en) benoemd: mevrouw ANWAR Najma voornoemd, wiens mandaat bezoldigd

zal zijn.

De vergadering heeft aangesteld tot bijzondere volmachtdrager teneinde bij de Kruispuntbank der

Ondernemingen, het Ondernemingsloket, administratieve en/of fiscale diensten alle formaliteiten te vervullen en

alle documenten te tekenen :  Boekhoudkantoor Fiscona , met zetel te 2650 Edegem, Boniverlei 98. RPR

Antwerpen 0446.565.333, voor wie optreedt de heer LEMMEN Erwin.

(get.) notaris F. Leconte

samen neergelegd afschrift akte dd. 28 maart 2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/03/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
MIXED DRINK

Adresse
TWEEMONTSTRAAT 5, BUS 2100 DEURNE(ANTW)

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande