MIXI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MIXI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.752.096

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 30.06.2014 14244-0318-010
07/01/2013
ÿþMod Word 11 1

i lfi de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr " 0501.752.096

Benaming

(voluit) . MIXI



Voor- behoudo iitm11111.1g110 1111

aan he Belgisc Staatsbl

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 2 fte. 12. 2012

Bijlagen bij het Belgisch -Staatsblad 09/01/2013 - Annexes dar Moniteur belge

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : ROOSTEN 27 2242 ZANDHOVEN (PULDERBOS)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - benoeming zaakvoerder

Bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 28 november 2012 wordt Dhr. Teulinghx Marc, Roosten 27 te 2242 Zandhoven (Pulderbos) ontslagen ais zaakvoerder dewelke aanvaardt, met ingang van 28 november 2012. Mevr. Du Four Brigitte, Roosten 27 te 2242 Zandhoven (Pulderbos) wordt aangesteld als zaakvoerder met ingang van 28 november 2012.

Du Four Brigitte

Zaakvoeder

Op ne laatste biz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

24/12/2012
ÿþIMMUI

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MO

1

BELG I

IITEUR BE

7 -12- 20 SCH STAAT

SBLAD

Griffie

GE neergelegd ter griffie van de Rechtbank

2 van Koophandel te Antwerpen, op

D 5 DEC. 2D12

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van bik B vernielden :Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : Q'Q'flor O a -

U~ " 752" 096

~ Benaming (voluit) : MIXT 3,

N3 (verkort) : 00000 33

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ;,

ii Zetel : Roosten 270Q'OEfl 3;

Onderwerp akte :OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 28 ;F

november 2012 dat tussen: if

E41. De heer Teulinghx, Marc Maria Guillaume, geboren te Wilrijk op 30 augustus 1957 (rijksregistemummer 57.08.30-435.15), wonende te 2242 Zandhoven (Pulderbos), Roosten 27.

2. en zijn echtgenote mevrouw Du Four, Brigitte Franciscus Clara, geboren te Antwerpen (Deurne)

I op 28 januari 1963 (rijksregisternummer 63.01.28-472.18), wonende te 2242 Zandhoven

33

(Polderbos), Roosten 27.

3. De heer Teulinghx, Mike François Josephine, geboren te Antwerpen(Wilrijk) op 24 april 1991 (rijksregistemummer 91.04.24-345.01), wonende te 2242 Zandhoven (Pulderbos), Roosten 27. ;; een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht. Haar naam luidt "MIXT".

iG Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2242 Zandhoven (Pulderbos), Roosten 27. Duur. De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur; zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf;;

:; de dag van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte. 3;

Doel. De vennootschap heeft tot doel:

Vastgoedmakelaar en vastgoedexpert, vastgoedpromotor, vastgoedontwikkelaar, risicoanalisten ;; en schadetaxateur, vermogensbeheer, handel in eigen onroerend goed, verhuring en exploitatie van eigen of geleased residentieel onroerend goed, exclusief sociale woningen, verhuur en exploitatie van sociale woningen, verhuring en exploitatie van eigen of geleased niet-residentieel onroerend goed, exclusief terreinen, verhuring en exploitatie van terreinen, bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuring van onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis, schatten en evalueren van onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis, beheer

van residentieel onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis, beheer van niet- ;

residentieel onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis. i,

-- Het bouwen, verbouwen, aankopen, uitrusten, restaureren en valoriseren van onroerende ;;

goederen met het oog op de wederverkoop of verhuring, al dan niet gemeubeld, het schilderen ;_ van gebouwen, het huren van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld, met het oog op hun ;; onderverhuring, het aankopen, verkavelen en bouwrijp maken van gronden met het oog op hun wederverkoop, het aankopen van bebouwde onroerende goederen om deze te laten omvormen ;á tot onbebouwde onroerende goederen, ze eventueel te verkavelen en verder bouwrijp te maken met het oog op hun wederverkoop, het verwerven, beheren, onderhouden en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, hoofdzakelijk bestaande uit onroerende goederen welke de vennootschap ook mag vervreemden indien daarvoor goede redenen bestaan. Binnen het kader ;_

0 van haar vennootschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen,

;; uitrusten, restaureren, valoriseren, bouwen en verbouwen met het oog op wederverkoop, huren :;

en verhuren van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld, alsmede tot alle verrichtingen ,

0 van onroerende laesing. ;

3f

2242 Zandhoven (Pulderbos)

mod 11.1

De makelaardij en bemiddeling betreffende de aan- en verkoop en verhuringen van alle onroerende goederen in de ruimste zin van het woord.

 De makelaardij en bemiddeling betreffende tot standkoming tussen verschillende partijen aangaande leningen, kredietopeningen en verzekeringspolissen, dit alles in de ruimste zin van het woord.

- Schilderen van gebouwen.

 Bedrijven en administraties bij te staan, te adviseren bij de uitvoering van hun activiteiten en alle dienstverleningen van welke aard ook, zowel commercieel, industrieel als financieel.

 Het maken van energie prestatiecertificaten en energie audits voor residentieel-, commercieel vastgoed alsook voor openbare gebouwen.

 Aannemer van groen- en tuinwerken, van oprit en wegeniswerken.

 Ondersteunende activiteiten in verband met de teelt van gewassen en verhuur van

landbouwmachines en  werktuigen.

- Isolatiewerkzaamheden.

 Stedenbouwkundige tuin- en landschapsarchitecten.

 Verhuring en lease van landbouwmachines en werktuigen, landschapsverzorging.

 Het uitvoeren van loonwerken, land- en tuinbouwwerken; het ontwerpen, aanleggen, plaatsen en onderhouden van tuinen, vijvers en aanplanting, zwembaden, parken, plantsoenen en (sport)velden; het plaatsen van pergola's, tuinhuisjes en carports het plaatsen van terrassen in hout, klinkers, kasseien; het uitvceren van snceiwerken, het klussen aan huizen, het plaatsen van afsluitingen, het uitvoeren van grond- en graafwerken, sloop- en afbraakwerken, het aanleggen van wegverharding en irrigatiesystemen.

 Het aankopen en verkopen, verhuren en ter beschikking stellen van machines; het uitbaten van een kwekerij, het aankopen, verkopen, verhuren, teelt en kweken van alle mogelijke bomen, planten, struiken, bloemen, kruiden, zaden en gewassen.

 Klein- en groothandel, in- en uitvoer van producten van en voor de land- en tuinbouwnijverheid en van alle mogelijke tuinartikelen, verlichting, meubelen en accessoires; aankoop, verkoop, constructie en plaatsing van hekwerk, poorten en afsluitingen.

 Het verhuren, ter beschikking stellen, vervoeren, laden en lossen van containers; het verhuren van magazijnen en opslagplaatsen; het aankopen, verkopen, ruilen en verhuren van onroerende goederen in de meest uitgebreide betekenis; al deze activiteiten zowel in het binnenland als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

 Het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen; het optreden als vereffenaar; het verlenen van technische of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen; het verlenen van financiële bijstand; haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden; de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen - desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden - zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware; het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrcoien, merken en dergelijke.

-- Eetgelegenheden met volledige bediening. Eetgelegenheden met beperkte bediening, catering, restaurant, frituur, overige eetgelegenheden, thee- en koffieroom, snackbar, cafés en bars, discotheken, dancings, frituren en dergelijke, andere drankgelegenheden.

De vennootschap kan optreden als tussenpersoon, als vertegenwoordiger tegen commissie. Dit alles in de meest uitgebreide zin, niets uitgezonderd.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, financiële of industriële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk van natuur zijn haar maatschappelijke activiteit te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

De vennootschap mag zich interesseren bij middel van inbreng, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, in alle bestaande of toekomstige vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het doel gelijkaardig of samenhangend met haar doel zou zijn.

De vennootschap kan aile verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Kapitaal.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

VQor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00); hef wordt gevormd door een inbreng in geld. Het is volledig volgestort en is gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij de KBC Bank.

Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerder.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Boekiaar. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot 31 december 2013,

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de laatste vrijdag van de maand juni om 18.00 uur.

iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Vertegenwoordiging.

1. Aantal  Benoeming.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer personen (natuurlijke of rechtspersonen), al

dan niet bezoldigd en al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten. De functie van statutaire zaakvoerder

geldt steeds voor de duur van de vennootschap.

De aanstelling tot die functie moet blijken uit de tekst van de statuten. Zijn opdracht kan slechts

om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Tot statutaire zaakvoerder werd benoemd de heer Teulinghx Marc voormeld, die uitdrukkelijk

heeft verklaard het hem toegekende mandaat te aanvaarden.

Behoudens uitdrukkelijk andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het

mandaat van zaakvoerder onbezoldigd,

Voor de eerste maal kunnen de zaakvoerders worden benoemd in de oprichtingsakte.

2. Werking van het bestuur.

1s er slechts één zaakvoerder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee zaakvoerders, dan mag iedere zaakvoerder afzonderlijk, naar eigen inzicht,

besluiten nemen.

Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een college, "college van zaakvoerders"

genoemd, dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de regels van de beraadslagende

vergaderingen, voor zover de statuten geen bijzondere regels opleggen.

Het college van zaakvoerders vergadert op uitnodiging van de voorzitter die het college moet

samenroepen wanneer twee zaakvoerders erom verzoeken.

Iedere zaakvoerder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om

hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of bij diens afwezigheid door het lid van

het college dat bij gewone meerderheid is aangeduid om de vergadering voor te zitten.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten, indien tenminste de

helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De besluiten worden genomen bij volstrekte meerderheid van stemmen; bij staking van

stemmen is de stem van diegene die de vergadering voorzit beslissend.

De besluiten van het college worden genotuleerd in een daartoe bestemd register. Deze notulen

worden na goedkeuring ondertekend door alle leden.

3. Bevoegdheid.

De zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

4. Externe vertegenwoordiging.

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap jegens

derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigen zij, individueel handelend, de

vennootschaRjeg ns..derden rechte _als:eiser_.otalsserweerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ver-

behouden

aan het

Belgisch

Staat5biad

Voor-1 behouden L aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

dijn er drie df meer zaakvoerders aangesteld dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het college handelt door de meerderheid van zijn leden.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar vennoten of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

DE NOTARIS

(get.) J. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 08.07.2015 15286-0259-011

Coordonnées
MIXI

Adresse
ROOSTEN 27 2242 PULDERBOS

Code postal : 2242
Localité : Pulderbos
Commune : ZANDHOVEN
Province : Anvers
Région : Région flamande