MIYU

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : MIYU
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 898.234.549

Publication

21/04/2015
ÿþmod 11.1

f i

Luik B ln de bijlagen bi' het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

j - na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming (voluit) : DOUGH

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 9 APR. 2015

afdeling Aefteren

.._.,. _________ -------------------,-_-___,;

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

IUH

Ondememingsnr : 0898.234.549

(verkort) :

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : te 2600 Antwerpen (district Berchem), Daenenstraat 17

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING - OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Heden, dertig maart tweedznizend vijftien.

Op mijn kantoor te Antwerpen, wordt voor mij, Meester Harold DECKERS, geassocieerd notaris te 2018 Ant werpen, BrOederminstraat 9, de buitengewone algemene vergadering gehouden van de vennoten van de vennootschap onder Elan "DOUGH", gevestigd te 2600 Antwerpen (district Berchem), Daenenstraat 17, ingeschreven ira het rechtspersonenregister van Antwerpen (afdeling Antwerpen) met ondernemingsnummer; 0898.234.549.

Opgericht blijkens onderhandse akte de dato 28 mei 2008, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staats blad van 10 juni daarna, onder nummer 08084601 en waarvan de statuten nog niet gewijzigd werden. Samenstelling van de vergadering

Zijn daartoe aanwezig, de volgende vennoten die verklaren eigenaar te zijn van het voor ieder van hen vermeld' aantal deelbewijzen:

É 1) de heer COENEN Tanguy, geboren te Gent op 23 juni 1976, van Belgische nationaliteit (rijksregistemum-mer 76.06.23-077.95), ongehuwd, wettelijk samenwonend met mevrouw DE GROOF Jetje, wonende te 2600 Antwerpen (district Berchem), Daenenstraat 17;

Die verklaart eigenaar te zijn van vijfentwintig (25) aandelen;

2) de heer VAN DEN BOSCH Wouter, geboren te Wilrijk op 15 oktober 1980, van Belgische nationaliteit`

(rijksregisternumuner 80.10.15-399.28), gehuwd met mevrouw BEELEN Sandra Lily Louise, wonende te 9090

Melle, Hovenierstraat 40;

Die verklaart gehuwd te zijn onder het wettelijk stelsel bij gebreke aan huwelijkscontract.

Die verklaart eigenaar te zijn van vijfentwintig (25) aandelen;

3) de heer LAUREYSSENS Thomas, geboren te Antwerpen op 25 mei 1976, van Belgische nationaliteit (rijks

registernummer 76.05.25-439.54), ongehuwd, wonende te 1030 Schaarbeek, Paleizenstraat 49 b9;

Die verklaart eigenaar te zijn van vijfentwintig (25) aandelen;

Hetzij in totaal drie vennoten met in totaal vijfenzeventig (75) aandelen.

Bureau

De vergadering wordt geopend om achttien uur onder het voorzitterschap van de heer COENEN Tanguy, voor

noemd, die de heer VAN DEN BOSCH Wouter, aanstelt als secretaris.

Uiteenzettin I van de voorzitter

Het bureau aldus samengesteld zijnde, zet de voorzitter uiteen hetgeen volgt: _?

L Het statutair bepaald vermogen van de vennootschap onder firma bedraagt ZEVENHONDERDVIJFTIG EU RO (£ 750,00), volledig volstort, waarvoor Wil..ENZEVENTIG (75) deelbewijzen zonder nominale waarde,1 gecreëerd werden.

Et. De huidige buitengewone algemene vergadering werd samengeroepen om te beraadslagen en te stemmen; over de volgende agenda:

1) Voorstel om, in het vooruitzicht van de hierna vermelde omzetting, het kapitaal van de vennootschap te ver-;; hogen om het te brengen van ZEVENHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 750,00) op ACHTTIENDUIZEND VIJF-', HONDERDVIJFTIG EURO (E 18.550,00) door incorporatie van een bedrag van ZEVENTIENDUIZEND

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

most 11.1

ACHTHONDERD EURO (£ 17.800,00) af te nemen van de rekening beschikbare reserves en dit zonder uitgif- te van nieuwe aandelen maar door verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

2) Verslag van de zaakvoerders, opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 776 van het Wetboek van Vennootschappen, met betrekking tot de hierna voorgestelde omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, bij welk verslag een staat van activa en passiva is gevoegd afgesloten op 31 december 2014 en waaruit het eigen vermogen van de vennootschap blijkt op de datum waarop voormelde staat werd afgesloten.

3) Verslag van de bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen over voormelde staat van activa en passiva.

4) Voorstel tot omzetting van de vennootschap, in toepassing van artikel 774 en volgende van het Wetboek van ' Vennootschappen, in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, rekening houdend met het feit dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap wordt gedaan onder de volgende voorwaarden:

a- de omzetting gebeurt zonder uittreden van vennoten en zonder bijtreden van vennoten.

b- de zetel en het doel van de vennootschap blijven ongewijzigd. De vennootschap zal de vorm aannemen van

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De naam van de vennootschap zal gewijzigd worden in "MIYU".

c- het kapitaal zal ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 18.550,00) bedragen, vette- . genwoordigd door VIJFENZEVENTIG (75) aandelen zonder vermelding van waarde.

Overeenkomstig artikel 776 van het Wetboek van Vennootschappen mag het kapitaal van de omgezette vennootschap niet hoger zijn dan het eigen vermogen van de vennootschap onder firma zoals dit blijkt de staat van activa en passiva, hetzij EENENTWINTIGDUIZEND ACHTHONDERDACHTENZESTIG EURO EENENVEERTIG CENT (£ 21.868,41).

d- ter gelegenheid van de omzetting worden geen wijzigingen aangebracht aan de actieve en passieve bestanddelen van de vennootschap, waarvan de rechtspersoonlijkheid onveranderd blijft voortbestaan in de nieuwe vorm.

5) Voorstel tot aanvaarding van de nieuwe statuten van de vennootschap.

6) Ontslag van de statutaire zaakvoerders en kwijting,

7) Benoeming statutaire zaakvoerders en, indien nodig, commissaris.

HI. Uit de aanwezigheidslijst blijkt dat alle vennoten, alsmede de zaakvoerders van de vennootschap, aanwezig zijn.

De vergadering is dus regelmatig samengesteld en zij kan geldig beraadslagen over al de punten die op de agenda voorkomen.

Overeenkomstig artikel 781 van het Wetboek van Vennootschappen dienen de besluiten te worden genomen met de eenparige instemming van de vennoten.

IV. De comparanten erkennen een afschrift ontvangen te hebben van de op de agenda aangekondigde staat van activa en passiva en van het verslag van de bedrijfsrevisor, alsmede het ontwerp van de nieuwe statuten. Zij ontslaan de voorzitter lezing te geven van deze verslagen.

, De bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE MOL, MEULDERMANS & PARTNERS  BEDRIJFSREVISOREN", gevestigd te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91, vertegenwoordigd door de heer Johan DE MOL, bedrijfsrevisor, besluit zijn verslag met betrekking tot de omzetting van de vennootschap als volgt:

"VI. Besluit

OMZETTING VOF ROUGH NAAR BVBA

Ondergetekende, BVBA De Mol, Meuldermans & Partners, vertegenwoordigd door Johan De Mol, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91, aangesteld door de algemene vergadering van de VOF DOUGH, heeft met het oog op de omzetting naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, conform de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, de staat van activa en passiva, afgesloten per 31 december 2014, onderzocht. Wij hebben onze controlewerkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen.

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actiefheeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens de staat van activa en passiva bedraagt £ 21.868,41 en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van £ 750,00,

Alvorens tot de omzetting over te gaan zal er een kapitaalverhoging worden doorgevoerd door incorporatie van beschikbare reserves voor een bedrag van £ 17.800,00 om het maatschappelijk kapitaal op £ 18.550,00 te bren- gen.

Aldus zal voldaan zijn aan de vereisten inzake minimumkapitaal voor een BVBA.

Boom,17-maart201-

blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1 Vodr-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad







Op de laatste

mod 11.1

{getekend)______._._..._.._...

BVBA De Mol, Meuldermans & Partners

vertegenwoordigd door

Johan De Mol

Bedrijfsrevisor".

De comparanten werden door ondergetekende notaris in kennis gesteld van de bepalingen van artikel 786 van

het Wetboek van Vennootschappen.

V. De kosten, onder welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen naar aanleiding van de

omzetting, worden begroot op drieduizend vijfhonderd euro (3.500,00 E),

Beraadslaging - Besluiten

De uiteenzetting van de voorzitter wordt door de vergadering aangenomen met eenparigheid.

Vervolgens vat de vergadering de agenda aan en worden, na beraadslaging, de volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit om, in het vooruitzicht van de hierna vermelde omzetting, het kapitaal van de vennoot-

, schap te verhogen om het te brengen van ZEVENHONDERDVIJFTIG EURO (E 750,00) op ACHTTIENDUI-

ZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (E 18.550,00) door incorporatie van een bedrag van ZEVENTIEN-

DUIZEND ACHTHONDERD EURO (E 17.800,00) af te nemen van de rekening beschikbare reserves en dit

zonder uitgifte van nieuwe aandelen maar door verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen. j

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit het verslag van de zaakvoerders, opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 776 van het Wetboek van Vennootschappen, met betrekking tot de hierna voorgestelde omzetting van de ven- j nootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, bij welk verslag een staat van activa en passiva is gevoegd afgesloten per 31 december 2014 en waaruit het eigen vermogen van de vennootschap blijkt op de datum waarop voormelde staat werd afgesloten, goed te keuren.

De vergadering besluit tevens het verslag van de heer Johan DE MOL voornoemd, met betrekking tot de voor- gestelde omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid goed te keuren. Dit verslag zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit de vorm van de vennootschap te wijzigen in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder al de voorwaarden zoals deze werden opgenomen in punt 4) van de agenda.

Vo&-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ter gelegenheid van de omzetting worden geen wijzigingen aangebracht aan de actieve en passieve bestand-

delen van de vennootschap, waarvan de rechtspersoonlijkheid onveranderd blijft voortbestaan in de nieuwe

vorm en de gevoerde boekhouding wordt voortgezet.

Het kapitaal van de vennootschap wordt in eerste instantie, overeenkomstig artikel 776 van het Wetboek van

Vennootschappen, vastgesteld, zonder dat dit hoger mag zijn dan het eigen vermogen van de vennootschap on-

der fïrma, zoals dit blijkt uit bovenvermelde staat van activa en passiva, hetzij EENENTWINTIGDUIZEND

ACHTHONDERDACHTENZESTIG EURO ÉÉNENVEERTIG CENT (E 21.868,41).

Overeenkomstig het eerste besluit van deze vergadering, wordt het kapitaal vastgesteld op ACHTTIENDUI-

ZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (E 18.550,00).

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

VIERDE BESLUIT

De statuten van de vennootschap worden in hun nieuwe vorm aanvaard en opgesteld als volgt:

1)a) Rechtsvorm : Handelsvennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aan-

sprakelijkheid

b) Naam : "MIYU"

2) Zetel : te 2600 Antwerpen (district Berchem), Daenenstraat 17

3) Doel

De vennootschap heeft tot doel:

I. Voor eigen rekening:

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen

met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroe-

rende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, ha-

ren,

verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan -en die van aard zijn de-opbrengst van de roerende of onroerende-goederen te bevorderen,.alsmede-zich. borg-te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen,

II. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

A/ - Het onderzoek, ontwikkeling en consultancy op gebied van sociale media, waaronder bijvoorbeeld plat' formen voor collaboratieve content productie (content management systeem, wiki,...), virtuele werelden en platformen voor mobiele content productie.

- Ontwikkeling van, opleiding in, adviesverlening in, fabricatie, aankoop, verkoop, huur, import, export, verhuur, leasing, uitbating of bediening en in licentie geven of nemen en onderhoud van software, hardware, netwerk- en/of websites, automatisatieprojecten of toestellen bestuurd door computers, telecommunicatieprojecten, computerprogramma's, computersystemen, computers, netwerken, elektronica en alle toebehoren en materialen, voor private en professionele doeleinden, hi de private of de publieke sector.

Uitvoeren van software-integratie, workflowplanning, systeemanalyses, application service providing en hosting van software, websites en portalsites.

Assemblage van computerapparatuur en de commercialisatie ervan.

Verhuur van gespecialiseerd hard- en softwarepersoneel, opleidingen, vertalingen en publicaties.

- Organisatie van cursussen, conferenties, seminaries in informatica, computertaal en aanverwante takken.

Het assembleren, repareren, verhuren, aan- en verkopen, in- en uitvoeren en de distributie van compu- ters, computeronderdelen, printers, schermen en andere randapparatuur, elektronica-artikelen en telematica-artikelen.

Verhuur en verkoop van banners, reclamemateriaal zowel op internet als voor print.

Verhuur en verkoop van diensten op het internet en allerhande grafische en fotografische toepassingen, digitale fotografie, ontwerpen van layouts en van logo's.

, B/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechts; personen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt

C/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, Ronder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondeme-mingen.

DI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële op administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

E/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

FI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

G/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

H/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goede; ren, in 't kort tussenpersoon in de handel.

I/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vor- men van technologie en hun toepassingen. HL Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of fman-ciële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doeI.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manie- ren, die zij het best geschikt zou achten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Vool-

behouden ..

aan het De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en

Belgisch Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en

Staatsblad het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire

bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

4) Duur

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

5) Genlaatst kapitaal

ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (£ 18.550,00), verdeeld in VIJFENZEVENTIG (75)

aandelen zonder vermelding van waarde.

6) Boekjaar : begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend kalenderjaar.

7) Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk ka- pitaal bereikt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbe- zit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

8) Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroe-

pingen aangeduide plaats op de tweede vrijdag van de maand december om achttien uur.

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen, die zelf stemrecht heeft of

wiens aanstelling tot volmachtdrager de instemming heeft bekomen van alle vennoten.

De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm. Zij moet op de maatschappe-

lijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

9) Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, aI dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger,

overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Statutaire zaakvoerders, voor de duur van de vennootschap, zijn:

- de heer COENEN Tanguy, geboren te Gent op 23 juni 1976;

- de heer VAN DEN BOSCH Wouter, geboren te Wilrijk op 15 oktober 1980;

- de heer LAUREYSSENS Thomas, geboren te Antwerpen op 25 mei 1976.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking

van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering be-

voegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de ven-

nootschap

enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die aIIeen handelt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken

van het hen verleende mandaat.

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

Stemming

De statuten worden, artikelsgewijs, goedgekeurd met eenparigheid van stemmen. Ingevolge de goedkeuring

van de statuten is de omzetting definitief tot stand gekomen.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering verleent eervol ontslag aan de zaakvoerders van de vennootschap, met name de heer Tanguy

' COENEN, de heer Wouter VAN DEN BOSCH en de beer Thomas LAUREYSSENS, allen voornoemd.

Kwijting over het door hen gevoerde beleid over het lopende boekjaar zal worden verleend bij de goedkeuring

van de eerstvolgende jaarrekening.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

ZESDE BESLUIT

De heer Tanguy COENEN, de heer Wouter VAN DEN BOSCH en de heer Thomas LAUREYSSENS, allen

voornoemd, verklaren hun benoeming als statutaire zaakvoerders te aanvaarden. De benoeming geldt voor onbepaalde duur.

De heer Tanguy COENEN, de heer Wouter VAN DEN BOSCH en de heer Thomas LAUREYS SENS, allen ; voornoemd, zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen._- --- --- --- -- ------ --- -- - - - _-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

R , mod 11.1

} Niet-aanstelling van commissaris

De comparanten verzoeken mij, notaris, nog te acteren dat zij, op grond van te goeder trouw verrichte schattin-

gen, tot het besluit gekomen zijn dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te be-

noemen en dat zij ook geen commissaris wensen te benoemen.

Bevestiging van identit

De notaris bevestigt de identiteit van de comparanten van de akte aan de hand van de identiteitskaart.

° Verklaring pro fisco

De omzetting van de vennootschap, overeenkomstig de ter zake toepasselijke artikelen 774 en volgende van

het Wetboek van Vennootschappen, gebeurt onder toepassing van de voordelen van artikel 2.9.6.0.5 1° van de ,

, Vlaamse Codex Fiscaliteit en van de uitzondering voorzien in artikel 210 § I derde lid van het gecoördineerde

wetboek der Inkomstenbelastingen (WIB 92).

Volmacht

Teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemings-

loketten, de diensten van de BTW en van de Directe Belastingen, wordt volmacht gegeven aan de heer MAT-

, THEESSENS Pieter, van Belgische nationaliteit, wonende te 2600 Antwerpen (district Berchem), Fruithoflaan

37 bus A2, met recht van indeplaatsstelling.

Verklaring in verbant met de or" anieke wet notariaat

De comparanten erkennen dat de notaris waar nodig hun aandacht heeft gevestigd op tegenstrijdige belangen

en op de aanwezigheid van onevenwichtige bedingen.

De notaris bevestigt dat de identitéit van de ondertekenaars van de akte hem werd aangetoond aan de band van ;

de identiteitskaart.

Rechten op gescbrifteeWetboek diverse rechten en taksen

Het recht bedraagt vijfennegentig euro (E 95,00).

WAARVAN VERSL " GSCHRIFT

Opgemaakt en verleden te Antwerpen, op voormelde datum.

Na integrale voorlezing en toelichting van deze akte hebben de comparanten samen met mij, notaris, onderte "

-

kend.

(volgen de handtekeningen).

VOOR UITTREKSEL

Notaris Harold DECKERS

Tegelijk hiermee

neergelegd

- afschrift van

de akte;

- verslag van de

bedrijfsrevisor

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Vooi behouden aan het Belgisch Staatsbiad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 11.12.2015, NGL 27.01.2016 16030-0371-010

Coordonnées
MIYU

Adresse
DAENENSTRAAT 17 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande