MOBILITY MASTERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MOBILITY MASTERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.704.640

Publication

12/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

10-12-2014

Griffie

*14312306*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0506704640

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

MOBILITY MASTERS

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, notaris te Antwerpen, op 9 december 2014, dat:

1. Rechtsvorm naam: De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft met als naam:  MOBILITY MASTERS .

2. Zetel: De zetel is gevestigd te Antwerpen (Merksem), Westkaai 11.

3. Oprichters:

1/ De naamloze vennootschap  MM HOLDING , rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling

Antwerpen 0554.742.901, met zetel te 2170 Antwerpen (Merksem), Westkaai 11;

2/ De naamloze vennootschap  CLEANING MASTERS , rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling

Antwerpen 0435.474.471, met zetel te 2170 Antwerpen (Merksem), Westkaai 11.

4. Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

5. Gestorte bedrag: 18.600,00 euro.

6. Samenstelling: In geld.

7. Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2015.

8. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

9. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.v

10. Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen. Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

11. Niet-statutaire zaakvoerders:

De oprichters stelden aan als nietstatutaire zaakvoerders voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik

herroepbaar:

1/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Nicolas de Schutter ,

rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen 0536.419.403, met zetel te 2970 Schilde,

Onderwerp akte :

Westkaai 11 2170 Antwerpen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Jagerande 17, die voor de uitoefening van deze functie haar zaakvoerder heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger, te weten de heer DE SCHUTTER Nicolas Paul Juliaan Marie Elis, geboren te Antwerpen (Ekeren) op 1 maart 1968, wonende te 2970 Schilde, Jagerande 17;

2/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  PAELINCK PHILIP , rechtspersonenregister Gent, afdeling Dendermonde 0536.664.772, met zetel te 9190 Stekene, Steenovenstraat 55, die voor de uitoefening van deze functie haar zaakvoerder heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger, te weten de heer PAELINCK Philip Julius Emelie, geboren te Sint-Niklaas op 6 september 1968, wonende te 9190 Stekene, Steenovenstraat 55.

12. Commissarissen: Het aantal commissarissen werd vastgesteld op één (1) en tot deze functie werd benoemd voor een termijn gelijk aan drie (3) boekjaren met dien verstande dat het mandaat een einde zal nemen ter gelegenheid van de gewone algemene vergadering die zal besluiten over de jaarrekening betreffende het derde boekjaar: de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  VGD Bedrijfsrevisoren , rechtspersonenregister Brussel 0875.430.443, met maatschappelijke zetel te 1090 Brussel, Greenland Burgemeester Etienne Demunterlaan 5 bus 4, die in deze functie zal worden vertegenwoordigd door de heer LINDEMANS Maarten, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 5 bus 2.

13. Doel: De vennootschap heeft tot doel: alle activiteiten met betrekking tot het onderhouden van roerende en onroerende goederen, alsook de algemene diensten die verleend worden aan de gemeenschap. Meer bepaald zal zij kunnen overgaan tot het verlenen van de volgende diensten, zonder dat deze opsomming beperkend is:

- Het reinigen en het schoonmaken van vliegtuigen, treinen, metro s, bussen, vrachtwagens, auto s, schepen en ander rollend materieel.

- Het reinigen en het schoonmaken, alsmede de behandeling en het onderhoud van roerende en onroerende goederen van welke aard ook, met inbegrip van groene ruimten.

- Het afkrabben, het ontvetten, het zandstralen, het uithollen, het bepleisteren en het bedekken van alle oppervlakken, de industriële schildering.

- Reinigen, ontsmetten, desinfecteren in de voedingsindustrie.

- De ontsmetting, de ontratting, de ontkalking, het ledigen, de zuivering, de behandeling, de vernietiging van afvalproducten.

- Het nazien, het in stand houden, het onderhouden en het herstellen van alle onroerende goederen, evenals van dienstapparatuur.

- Het beheer en controle van energieën.

- Het facilitair beheer en management van roerende en onroerende goederen.

- De restauratie, de verhuring van linnengoed, wasinrichting.

- Na brand-, rook of waterschade reconditioneren van apparatuur.

- Asbestverwijderingswerken, coating en behandelde oppervlakten.

- Restauratie en renovatie van alle roerende of onroerende goederen.

- Het aankopen en verkopen, de vertegenwoordiging alsmede het opslaan, het verdelen en het invoeren van alle materialen of producten die noodzakelijk, nuttig of aanverwant zijn voor het verwezenlijken van het maatschappelijk doel.

- De vennootschap zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen die een zelfde, gelijkaardige of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap, te bevorderen, grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland, mogen nastreven op alle wijzen en volgens modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen. Zij mag in het kader van haar werkzaamheden, voor zover dit niet tegenstrijdig is met haar doelstellingen, alle roerende en onroerende, financiële, burgerlijke, handels- en nijverheidsverrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar voorwerp in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, fusie, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen, waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die van aard zijn haar activiteiten te bevorderen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

14. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

genoemd, heeft plaats de eerste vrijdag van de maand juni om veertien uur; indien deze dag een

wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de

vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2016.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening

van het stemrecht.

15. Volmachten: Nihil.

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door BNP PARIBAS FORTIS bank.

18. Bijzondere volmacht: Bij deze wordt aan de gewone commanditaire vennootschap  Frank Plancke , rechtspersonenregister Antwerpen afdeling Antwerpen 0837.344.283, met zetel te 2970 Schilde, Berkenlaan 19, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de  B.T.W. , alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 15.07.2016 16327-0214-038

Coordonnées
MOBILITY MASTERS

Adresse
WESTKAAI 11 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande