MOBILU

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MOBILU
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.477.187

Publication

24/04/2014
ÿþe, (bfl\ Mod Word 11.1

, t'à In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111E11111,!1 111111

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank Kim " bande! ANTWP P EN

cr 114

" Ondernemingsnr : 0538.477.187

" Benaming

(voluit) : MOBILU

" (verkort):

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel PRINS BOUDEWLINLAAN 20  2550 KONT1CH

(volledig adres)

Onderwerp akte ; ZETELVERPLAATSING

Uit het verslag van de Raad van Bestuur d.d. 21/03/2014 blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Satenrozen 10, 2550 Kontich met ingang van 31 maart 2014.

De zaakvoerders verlenen bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Bofidi Gent, met zetel te 9051, Kortrijksesteenweg 1126A, of aan één van haar lasthebbers, met name de heer Bartel Decroos, wonende te Pieter Colpaertsteeg 26 te 9000 Gent, mevrouw Lindsey Schamp, wonende te Goudberg 49 te 8530 Harelbeke en mevrouw Tiffany Sipli, wonende te Kerkstraat 21, 9090 Melle, elk bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de registratie, de neerIeggingen en/of publicaties die verband houden met de oprichting, met beslissingen van.de bestuurder(s) en van de algemene vergadering, alsook om de formaliteiten te vervuIlen met betrekking tot de ICruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsloketten, de Belasting over de Toegevoegde Waarde, een Sociaal Verzekeringsfonds en een Sociaal Secretariaat.

Gumption NV

Zaakvoerder

Vast vertegenwoordigd door

De heer Bart Embrechts

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

re: Naam en handtekening.

19/09/2013
ÿþ Mod 1 i,i

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

O SEP. 2013

Griffie

11IH

*F

*1314 199*

11

Ondernemingsnr : OS 3Q ' 414 ''i

Benaming (voluit) :

(verkort): MOBILU

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :Prins Boudewijnlaan 20, 2550 Kontich (volledig adres)

Onderwerp(en) akte : OPRICHTING

Tekst

Uittreksel uit de akte verleden voor Notaris Xavier DESMET te Antwerpen op 30 augustus 2013, opgesteld vôér registratie, enkel ter neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Comparanten: 1. De vennootschap naar Luxemburgs recht "AXELLINE S.à r.l." Société à responsabilité limitée, met maatschappelijke zetel te (3372) Leudelange (Groot-Hertogdom Luxemburg), 2, Rue Jean Fischbach  Z.A. Am Bahn, met als B.T.W.-nummer LU 23734672.

2. de naamloze vennootschap "GUMPTION", met zetel in het rechtsgebied van de Rechtbank van. Koophandel te Antwerpen, te (2550) Kontich, Prins Boudewijnlaan 20, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0847.610.843, BTW-nummer 0847.610.843.

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Naam: "MOBILU".

Maatschappelijke zetel: (2550) Kontich, Prins Boudewijnlaan 20.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, in België zowel als in het buitenland:

ontwerpen van, ontwikkeling van, productie van, opleiding in, adviesverlening in, aankoop, verkoop, huur, import, export, groot- en kleinhandel, verhuur, leasing, uitbating en in licentie geven of nemen, herstelling en onderhoud van mobiele toepassingen, ICT-dienstverlening, software, hardware, tablets, databanken, netwerk- en/of websites, automatisatieprojecten, telecommunicatieprojecten, computers, netwerken en alle toebehoren en materialen, voor private of professionele doeleinden, in de private of de publieke sector; uitvoeren van software-integratie en workflowplanning;

- assemblage van computerapparatuur onder eigen werknaam en de commercialisatie ervan; - verhuur van gespecialiseerd hard- en softwarepersoneel, opleidingen, vertalingen en publicaties;

- managementadvies inzake aanwerving en herplaatsing, begeleiding en opleiding van gespecialiseerd technisch en commercieel personeel in het domein van automatisering en communicatie;

-aankoop, verkoop, verhuur, huur, import, export, distributie, groot- en kleinhandel van en in alle soorten goederen, grondstoffen en waren;

-de bemiddeling op alle mogelijke vlakken en met alle mogelijke middelen tussen het aanbod van alle mogelijke materiële en immateriële goederen, producten en diensten enerzijds, en de vraag hiernaar anderzijds, inclusief de functie van tussenpersoon in de handel, zoals makelaar in goederen, zelfstandige handelsvertegenwoordiger, agent en commissionair;

-zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, de verwerving, vervreemding, verkoop, verhuur, in huur nemen, commercialisatie, franchising, leasing, valorisatie en in licentie geven en nemen van alle intellectuele rechten, auteursrechten, merken, brevetten, licenties en octrooien;

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Voorbehouden aan het eglisc Staatsblad

-voor eigen rekening, de verwerving, valorisatie, vervreemding en verhuring van alle roerende goederen, effecten, rechten en waarden;

-zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, verwerving, vervreemding,) verkoop, exploitatie, verhuur, in huur nemen, leasing, beheer, onderhoud, verdeling, verkaveling, bouwen, verbouwen, renoveren, beplanten, bebossen, en valoriseren van alle onroerende goederen en I rechten, met uitzondering van de gereglementeerde activiteiten van vastgoedmakelaar.

Uitgezonderd gereglementeerde activiteiten waarvoor de nodige machtigingen of vergunningen ontbreken.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de ruimste zin geïnterpreteerd te worden.

De vennootschap kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België, als in f het buitenland, aile burgerrechtelijke, commerciële, industriële, financiële, intellectuele, organisatorische, roerende of onroerende verrichtingen doen.

Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, zich interesseren of deelnemen in aile vennootschappen, ondernemingen, verenigingen of verrichtingen, die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag zich voor deze vennootschappen, ondernemingen of verenigingen, borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De algemene vergadering mag het maatschappelijk doel wijzigen onder de wettelijk voorziene voorwaarden.

Duur: voor een onbeperkte duur, met ingang van 30 augustus 2013. De vennootschap kan worden ontbonden, bij beslissing van de algemene vergadering, met inachtneming van de wettelijke l regels terzake.

Kapitaal: DERTIG DUIZEND EURO (30.000 EUR), volledig volgestort en i vertegenwoordigd door honderd duizend (100.000) aandelen met stemrecht zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde één/honderd duizendste van het kapitaal elk..

Samenstelling kapitaal:

-de vennootschap "AXELLINE S.à r.i.", voornoemd, schrijft in op negenennegentig duizend l negenhonderd negenennegentig aandelen tegen de prijs van dertig cent elk, welke zij volledig volstort+ in speciën.

-de vennootschap "GUMPTION", voornoemd, schrijft in op één aandeel tegen de prijs van dertig cent, welk zij volledig volstort in speciën.

De comparanten verklaren en erkennen dat het maatschappelijk kapitaal van DERTIG DUIZEND EURO (30.000 EUR) volledig geplaatst is, dat elk van de honderd duizend aandelen volledig volgestort is en dat het totale bedrag van die stortingen, te weten: DERTIG DUIZEND EURO (30.000 EUR) gedeponeerd werd op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank.

Een attest waaruit deze deponering blijkt, zal door de instrumenterende notaris bewaard worden.

Bestuur -- Benoeming: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de duur van de functie en het bedrag van hun bezoldiging. Plaatsvervangend zaakvoerder: De algemene vergadering kan een plaatsvervangend zaakvoerder benoemen.

Hij volgt van rechtswege de enige zaakvoerder op ingeval van diens ontslag of overlijden en vervangt hem als "lasthebber ad hoc" ingeval van tegenstrijdigheid van belangen tussen hem en de vennootschap of ingeval de enige zaakvoerder in de onmogelijkheid verkeert zijn opdracht uit te oefenen.

Bevoegdheid zaakvoerders en wijze waarop zii deze uitoefenen: Elke zaakvoerder kan alleen alle handelingen van beheer en beschikking stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden handelingen.

Externe vertegenwoordigingsmacht: Onverminderd bijzondere delegatie verleend door de' zaakvoerder, vertegenwoordigt elke zaakvoerder alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte

~

.~.

Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

e gisc Staatsblad als eiser of verweerder.

Jaarvergadering: De derde vrijdag van de maand december om achttien uur.

De eerste jaarvergadering vindt plaats in tweeduizend vijftien.

Plaats van de algemene vergadering: Ze worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op iedere andere plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald.

Voorwaarden tot toelating tot de algemene vergadering: De zaakvoerder(s) of commissarissen kunnen de toelating tot een bijzondere, gewone of buitengewone algemene vergadering afhankelijk stellen van de voorafgaande neerlegging door elke eigenaar van een effect van zijn inschrijvingscertificaat. De oproeping dient dit alsdan uitdrukkelijk te vermelden, alsook de plaats waar (hetzij de zetel van de vennootschap, hetzij een andere plaats) en de termijn waarbinnen de inschrijvingscertificaten tegen ontvangstbewijs dienen neergelegd te worden. De termijn mag niet langer zijn dan zes werkdagen voor de datum bepaald voor de algemene vergadering. De toelatingsvereisten gelden slechts voor die ene vergadering.

Vertegenwoordiging: Ieder vennoot mag zich bij schriftelijke volmacht laten vertegenwoordigen door een andere stemgerechtigde vennoot.

Onverminderd het voorgaande, mogen de rechtspersonen en onbekwamen echter worden vertegenwoordigd door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordigers.

Vorm van de volmachten: Het orgaan dat de vergadering oproept mag de formule van de volmachten bepalen en eisen dat deze worden gedeponeerd op de plaats en binnen de termijn die het vaststelt.

Stemming per brief: Het is de vennoten bovendien toegelaten per brief te stemmen door middel van een formulier opgesteld door de zaakvoerder welke hun volledige identiteit (naam, voornaam, beroep, woonplaats of maatschappelijke benaming, rechtsvorm, zetel, identiteit en machten vertegenwoordiger) herneemt, het aantal aandelen voor de welke ze aan de stemming deelnemen, de dagorde en de stemintentie voor elk van de voorstellen.

Dit formulier moet, gedagtekend en getekend, ten minste drie dagen voor de vergadering, per

aangetekende brief of telefax, teruggezonden worden naar de in de oproepingsbrief aangeduide plaats. Stemrecht: Elke vennoot heeft zoveel stemmen als hij aandelen bezit met stemrecht. Maatschappelijk Boekjaar: van één juli van elk kalenderjaar tot dertig juni van ieder

daaropvolgend kalenderjaar.

net eerste boekjaar loopt van 30 augustus 2013 tot en met 30 juni 2015.

Bestemming van de winst: De algemene vergadering besluit op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van de winst. Ze kan beslissen dat deze geheel of gedeeltelijk, zal toegekend worden als tantièmes aan de zaakvoerder, zal aangewend worden voor een buitengewoon reservefonds of een provisiefonds, als dividend zal uitbetaald worden, ofwel op het nieuw boekjaar zal worden overgedragen.

Liquidatiesaldo: Na aanzuivering van alle vereffeningskosten en schulden en lasten van de vennootschap, zal het netto-actief vooreerst aangewend worden tot terugbetaling van de op de aandelen gestorte bedragen.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, zullen de vereffenaars het evenwicht herstellen tussen de aandelen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

Het overschot van het actief wordt tussen de aandelen verdeeld, bij gelijke delen, voor zover ze allen dezelfde nominale waarde bezitten.

Benoeming Zaakvoerders: I. De heer IACHETTA David, wonende te (4682) Oupeye, Heure-le-Romain, Rue de Baronhale 65.

2. De naamloze vennootschap "GUMPTION", voornoemd, vast vertegenwoordigd door de heer EMBRECHTS Bart, wonende te 2960 Brecht, Zandschel 2.

Kunnende elk afzonderlijk handelen.

Hun mandaat is onbezoldigd en van onbeperkte duur.

Benoeming plaatsvervangende zaakvoerder: geen

Commissaris: geen.

-VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL-

De Notaris

egeliik hiermee neergelegd: afschrift van de oprichtingsakte de dato 30 augustus 2013.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge











Coordonnées
MOBILU

Adresse
PRINS BOUDEWIJNLAAN 20 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande