MOLENVELD BEHEER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MOLENVELD BEHEER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 588.992.512

Publication

02/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

29-01-2015

Griffie

*15301989*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0588992512

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Molenveld Beheer

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Uit een akte verleden voor notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op 29 januari 2015, blijkt wat volgt.

1. Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam  MOLENVELD BEHEER .

2. De oprichters/vennoten zijn: a. de heer Theodoor VAN HERCK, wonende te 2531 Boechout-Vremde, Bloemenhof 27; b. de heer Joris GOOTS, wonende te 2531 Boechout (Vremde), Broechemsesteenweg 90; c. de heer Philippe BOESMANS, wonende te 2500 Lier, Ijzerlaan 23.

3. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2160 Wommelgem, Herentalsebaan 645.

4. De vennootschap heeft tot doel:

- het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever

of orgaan van de cliënt;

- het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit of elke derde, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen;

- het verwerven van participaties in alle commerciële, industriële en financiële burgerlijke ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse;

- consultancy op het gebied van management van bedrijven, zowel juridisch, financieel, operationeel en op het gebied van algemene strategie;

- het uitoefenen van de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen;

- het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen, al dan niet met een (semi-)publiekrechterlijk statuut.

Daartoe zal de vennootschap alle commerciële, financiële, industriële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of deels verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking daarvan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag bij wijze van inbreng, bijdrage, deelname, samenwerking of fusie belang nemen in alle zaken, vennootschappen en ondernemingen die een gelijkaardig doel hebben of geschikt zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking of de uitwerking van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

5. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderd aande¬len, zonder nominale waarde, volledig onderschreven door de oprichters; hierop is

Onderwerp akte :

Herentalsebaan 645 2160 Wommelgem

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

zesduizend tweehonderd euro effectief gestort; ondergetekende notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout verklaart dat dit bedrag van 6.200 euro gestort werd bij ING België.

6. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van de oprichtingsakte.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoer¬ders, al dan niet vennoot. De zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap jegens derden in en buiten rechte.

Zijn er twee zaakvoerders aangesteld dan vertegenwoordigen zij samen handelend de vennootschap jegens derden in en buiten rechte.

Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het college handelt door de meerderheid van zijn leden.

Werden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur: de heer Joris Goots en de heer Philippe Boesmans. Hun opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd tot aan een andersluidend besluit van de algemene vergadering.

8. Bestemming van de winst

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvin¬gen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt tenminste één/twintig¬ste voorafge¬nomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist over de aanwending van het saldo op voorstel van de zaakvoerder.

9. Het boekjaar loopt van één juli tot dertig juni van het daaropvolgend jaar. Het eerste boekjaar loopt tot dertig juni tweeduizend zestien.

10. De jaarvergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats aange¬wezen in de oproe¬ping, elk jaar de de vierde zaterdag van oktober om zestien uur. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de vierde zaterdag van de maand oktober in het jaar tweeduizend zestien.

11. Bijzondere volmacht werd verleend aan

de heer Joris Goots, en alle door hem aangestelde personen, met macht om ieder afzonderlijk te

handelen,

om volgende taken uit te voeren:

- het aanvragen van alle nodige attesten (onder meer bij de kamer van ambachten en neringen);

- het vervullen van alle formaliteiten bij de diensten van de ondernemingsloketten, de kruispuntbank

ondernemingen, alle fiscale en sociale overheidsdiensten en besturen, inclusief het handelsregister

en de BTW, en zo nodig, het melden of laten inschrijven van alle wijzigingen bij deze diensten;

- het vervullen en indienen van alle fiscale verplichtingen en aangiften en het indienen en verdedigen

van bezwaarschriften tegen alle aanslagen bij alle fiscale besturen en overheden.

Samen hiermee neergelegd: afschrift pv.

Opgemaakt en ondertekend door notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op 29 januari 2015.

Coordonnées
MOLENVELD BEHEER

Adresse
HERENTALSEBAAN 645 2160 WOMMELGEM

Code postal : 2160
Localité : WOMMELGEM
Commune : WOMMELGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande