MONEYGRAM PAYMENT SYSTEMS BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MONEYGRAM PAYMENT SYSTEMS BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 873.989.103

Publication

02/06/2014
ÿþçz Mod Word 11.1

M In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111iMinini

Ondernemingsnr : 0873.989.103

Benaming

(voluin : MONEYGRAM PAYMENT SYSTEMS BELGIUM (verkort):

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Camotstraat 41

2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp,akte : Herbenoeming bestuurders "

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 14 mei 2014: 5. Herbenoeming van de bestuurders

Met het oog op het gelijkstellen van de termijn van alle bestuursmandaten binnen de Vennootschap, beslist de algemene vergadering, met eenparigheid van de stemmen, alle bestuurdersmandaten van de huidige bestuurders binnen de Vennootschap te hernieuwen voor een periode van zes jaar. De mandaten zullen onmiddellijk eindigen na de jaarlijkse algemene vergadering van het jaar 2020, die zal worden samengeroepen om uitspraak te doen over de rekeningen van het boekjaar afgesloten op 31 december 2019. Met betrekking tot deze beslissing worden de bestuursmandaten van de volgende personen hernieuwd:

- de heer Guillaume Dewaël, geboren op 28 september 1973 te Clermont (60), Frankrijk, van Franse nationaliteit, met domicilie te rue de Saussure 119, 75017 Parijs, Frankrijk, en met als paspoortnummer 05AX83890;

- mevrouw Janine de Pee, geboren op 23 juni 1973, te Bergen, Nederland, van Nederlandse nationaliteit, wonende te Botter 17, 4917 CC Bergen op Zoom, Nederland, en met als paspoortnummer NX6KDOCL2;

- de heer Neil John Edwards, geboren op 1 april 1972, te Harrogate, Verenigd Koninkrijk, van Britse; nationaliteit, wonende te 2 St-Andrews Gardens, Cobham, Surrey, KT11 1HG, Verenigd Koninkrijk, en met ais: paspoortnumrner 30713203; en

- de heer Cari-Olav Scheible, geboren op 16 december 1966, te Brussel, België, van Duitse nationaliteit, wonende te 10 Melville Avenue, London, SW20 ONS, Verenigd Koninkrijk, en met als paspoortnummer 356086999.

Hun mandaat is niet bezoldigd.

Bovengenoemde hernieuwing van de samenstelling van de raad van bestuur brengt het huidige aantal bestuurders aldus op vier:

- de heer Guillaume Dewaël;

- de heer Neil Edwards;

- mevrouw Janine de Pee; en

- de heer Carl-Olav Scheible.

In overeenstemming met artikel 17 van de gecoördineerde statuten, is de Vennootschap in rechte en ten. aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders, die samen optreden. Bovendien is: de Vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers binnen de grenzen van hun. opdracht.

 .......  . ... . ...., ..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)r(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtbank van koophandel Antwerpen

21 MO 2114

afdeling Antwerpen

Grego_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

6. Volmachten

De algemene vergadering van aandeelhouders beslist met eenparigheid van de stemmen om volmacht te geven aan Meester Patrick Geeraert, Meester Karolien Boghe, en/of iedere andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ieder individueel handelend en met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor de neerlegging en bekendmaking van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad (met het inbegrip van het neerleggen en ondertekenen van de documentatie in het kader van het benoemen van de bestuurders en publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad) en het neerleggen van de jaarrekening, met inbegrip van de jaarverslagen hiertoe, bij de bevoegde diensten van de Nationale Bank van België. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Karolien Boghe

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de de laatste Plz, van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/04/2013
ÿþ Mod Word 11.i

ff',° - In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

~ a ,

lleerieleQd ter F iffie van de Rel~iátbté von Xoophattdei te Adweqiº%sa# 4.

? 7 MMIII 2013

G riffie

u

i

i

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad,

*13D541ffi*

Ondernemingsnr : 0873.989.103

Benaming

(voluit) : MONEYGRAM PAYMENT SYSTEMS BELGIUM

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Carnotstraat 41

2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur van 6 maart 2013:

" 1, Kennisname van het ontslag van een bestuurder

De raad van bestuur neemt kennis van de ontslagbrief van de heer Gordon Frisby, d.d. 22 februari 2013, en, voor zover als nodig, aanvaardt het ontslag van de heer Gordon Frisby als bestuurder van de Vennootschap, met ingang van 22 februari 2013.

Bijgevolg stelt de raad van bestuur van de Vennootschap vast dat alle machten toegekend aan de heer Gordon Frisby worden herroepen, met ingang van 22 februari 2013.

Voormeld ontslag van de heer Gordon Frisby brengt het huidig aantal bestuurders van de Vennootschap op vier (4), met name:

- de Heer Guillaume Dewaël;

- de Heer Neil Edwards;

- de Heer Carl-Olav Scheible; en

- Mevrouw Janine de Pee.

In overeenstemming met artikel 17 van de gecoördineerde statuten, is de Vennootschap in rechte en ten, aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders, die samen optreden. Bovendien is de Vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers die handelen binnen de grenzen van hun opdracht.

2. Volmacht

De raad van bestuur besluit om volmacht te geven aan Meester Patrick Geeraert, Meester Carl-Philip de Villegas, en/of iedere andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ieder alleen handelend en met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen,. het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor de: bekendmaking van de beslissingen (namelijk het openbaarmaken van het ontslag van een bestuurder) van de Vennootschap in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen, "

Carl-Philip de Villegas

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

25/02/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.01.2013, NGL 19.02.2013 13042-0264-038
12/02/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

110111111111111 N

*13025789*

té^Ymra d tar griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 31. 01. 2013

Ondernemingsnr : 0873.989.103

Benaming

(voluit) : MONEYGRAM PAYMENT SYSTEMS BELGIUM (verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Carnotstraat 41

2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van bestuurders - Beëindiging mandaat commissaris - Benoeming nieuwe commissaris

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap van 25 januari 2013:

5. Kennisname van het ontslag van een bestuurder

De algemene vergadering neemt akte van het ontslag van de heer John Helas ais bestuurder van de Vennootschap, en, voor zover als nodig, aanvaardt het ontslag van de heer John Halas als bestuurder van de Vennootschap, met ingang van 31 oktober 2012.

Bijgevolg herroept de algemene vergadering alle machten welke aan de heer John Helas werden toegekend als bestuurder van de Vennootschap, met ingang van 31 oktober 2012.

6. Benoemingen van bestuurders

De algemene vergadering beslist bij afzonderlijke stemming met eenparigheid van de vertegenwoordigde stemmen volgende personen te benoemen als bestuurders van de Vennootschap, en dit met onmiddellijke ingang en voor een periode van zes (6) jaar. De mandaten zullen onmiddellijk eindigen na de jaarlijkse algemene vergadering van het jaar 2018:

- Mevrouw Janine de Pee, geboren op 23 juni 1973, te Bergen, Nederland, van Nederlandse nationaliteit, wonende te Botter 17, 4917 GO Bergen op Zoom, Nederland, en met als paspoortnummer NX6KDOCL2;

- de Heer Neil John Edwards, geboren op 1 april 1972, te Harrogate, Verenigd Koninkrijk, van Britse nationaliteit, wonende te 2 St-Andrews Gardens, Cobham, Surrey, KT11 1 HG, Verenigd Koninkrijk, en met als paspoortnummer 307132037; en

- de Heer Cari-Olav Scheible, geboren op 16 december 1966, te Brussel, België, van Duitse nationaliteit, wonende te 10 Melville Avenue, London, SW2O ONS, Verenigd Koninkrijk, en met als paspoortnummer 356086999.

Hun mandaat is niet bezoldigd.

Bovengenoemde wijzigingen in de samenstelling van de raad van bestuur brengen het huidig aantal bestuurders aldus op vijf (5):

- de Heer Gordon Frisby;

- de Heer Guillaume Dewael;

- de Heer Neil Edwards;

- de Heer Carl-Olav Scheible; en

- Mevrouw Janine de Pee.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

~

r

[3eor-

?behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In overeenstemming met artikel 17 van de gecoördineerde statuten, is de Vennootschap in rechte en ten aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders, die samen optreden. Bovendien is de Vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigt door bijzondere lasthebbers binnen de grenzen van hun opdracht.

7. Vaststelling van het aflopen van het mandaat van de commissaris

De algemene vergadering neemt akte van het aflopen van het mandaat van de commissaris van de Vennootschap, de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid I-ILB Dodemont - Van impe & C°, vertegenwoordigd door de heer Patrick Van lmpe.

8. Benoeming van een commissaris

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van de vertegenwoordigde stemmen de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Deloitte Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8B, die overeenkomstig artikel 132 van het Wetboek van vennootschappen als vertegenwoordiger de heer Bart Dewael, bedrijfsrevisor, welke wordt belast met de uitoefening van het mandaat, te benoemen als commissaris van de Vennootschap.

Het mandaat wordt vastgesteld voor een duurtijd van drie jaar en zal eindigen na afloop van de jaarlijkse algemene vergadering van het jaar 2015 die zal worden samengeroepen om uitspraak te doen over de rekeningen van het boekjaar afgesloten per 31 december 2014.

9. Volmachten

De algemene vergadering van aandeelhouders beslist met eenparigheid van de vertegenwoordigde stemmen, om volmacht te geven aan Meester Patrick Geeraert, Meester Carl-Philip de Villegas, enfof iedere andere advocat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van aile stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en het neerleggen van de jaarrekening, met inbegrip van de jaarverslagen hiertoe, bij de bevoegde diensten van de Nationale Bank van België. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, aile documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Carl-Philip de Villegas

Lasthebber

03/02/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.12.2011, NGL 31.01.2012 12022-0438-041
18/01/2012
ÿþ Moa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tleergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

0 9 JAN. 2012

Griffie

~

111111111,1LIIIIIIR10j11,1J111

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0873.989.103

Benaming

(voluit) : MoneyGram Payment Systems Belgium

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Carnotstraat 41, 2060 Antwerpen

Onderwerp akte : Neerlegging verklaring van de raad van bestuur

Neerlegging van een verklaring van de raad van bestuur van de vennootschap opgesteld in overeenstemming met artikel 602, § 3 van het Wetboek van vennootschappen met betrekking tot de inbreng van een vermogensbestanddeel in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap in overeenstemming met artikel 602, § 2 van het Wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur van de Vennootschap heeft besloten om volmacht te verlenen aan iedere bestuurder, alsook aan Meester Patrick Geeraert of Meester Carl-Philip de Villegas of enig ander advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ieder alleen handelend en met macht van indeplaatstelling, om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige en nuttige instructies te geven om de huidige verklatring neer te leggen bij de bevoegde griffie, alsook de nodige formaliteiten voor publicatie te vervullen in naam en voor rekening van de Vennootschap in de Bijkagen tot het Belgisch Staatsblad.

Carl-Philip de Villegas

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/12/2011
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" r ., P" ..rr'-rr,.....-

" . .. " ....Li 1 .

f . C~.:i~o" ..iuub. ~.! 4.YJIi~JlN..LiJ~=~

'11192896+

. 0873.989.103

BLUE DOLPHIN FINANCIAL SERVICES

BDFS

Rer, Ittsvo':"' : naamloze vennootschap

Carnotstraat 41

va:iec',g adras) 2060 Antwerpen

WIJZIGING NAAM - KAPITAALVERHOGING - DIVERSE STATUTENWIJZIGINGEN - VASTSTELLING NIEUWE TEKST STATUTEN

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Erik Celis, geassocieerd notaris te Antwerpen op 2 december 2011, blijkt het volgende:

1. De naam van de vennootschap werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt: "MoneyGram Payment Systems Belgium".

2. Vervanging op het einde van de tekst achter het eerste streepje in het doel van de vennootschap van de tekst "artikel 139bis van de wet van 6 april 1995 inzake het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs en het bemiddelen inzake verzekeringsactiviteiten" door "artikel 139bis van de wet van 6 april 1995 inzake statuut van en toezicht op de beieggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs".

3. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap werd verhoogd met zeshonderdtweeëntwintigduizend negenhonderdeenentachtig euro zes cent (¬ 622.981,06) door inbreng in natura door de vennootschap naar het recht van de staat Delaware "MoneyGram Payment Systems, Inc.", met zetel te Corporation Street, 2711 Centerville Road, Suite 400, Wilmington, New Castle, Delaware 19808 (Verenigde Staten van Amerika), van een schuldvordering die laatstgenoemde op de vennootschap heeft ten bedrage van zeshonderdtweeëntwintigduizend negenhonderdvierennegentig euro negen cent (¬ 622.994,09), mits uitgifte van in totaal zeventienduizend zeshonderddrieëntwintig (17.623) nieuwe aandelen van dezelfde soort als de bestaande aandelen, die werden uitgegeven aan dezelfde fractiewaarde als de fractiewaarde van de bestaande aandelen en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen, en mits boeking van het verschil tussen het bedrag van de kapitaalverhoging en de nominale waarde van de voormelde schuldvordering waartegen de schuldvordering werd ingebracht als uitgiftepremie ten bedrage van dertien euro drie cent (¬ 13,03).

Dientengevolge werd het kapitaal vastgesteld op vier miljoen tweehonderdvierentwintigduizend honderdeenendertig euro eenentachtig cent (¬ 4.224.131,81), vertegenwoordigd door honderdnegentienduizend vierhonderddrieënnegentig (119.493) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een gelijk aandeel in het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

4. De regeling inzake verkrijging eigen effecten werd geschrapt.

5. De externe vertegenwoordiging werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 17: Externe vertegenwoordiging

De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in alle handelingen in en buiten

rechte. Onverminderd die algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, wordt de vennootschap in rechte en ten aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd:

- hetzij door twee bestuurders, die samen optreden;

- hetzij, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de personen aan wie dit bestuur is opgedragen, welke personen alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

Wanneer er een directiecomité is ingesteld, kan de vennootschap, overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen, binnen de perken van de bevoegdheden van het directiecomité tegenover derden tevens geldig vertegenwoordigd en verbonden worden door twee leden van het directiecomité samen optredend.

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers, aangesteld overeenkomstig artikel 17, e) van-de statuten, binnen de grenzen van hun opdracht."

oe laste b,z. ver. _U r-i vctrfe1~?r : I`:a=rn er hoec,arl:Ljhef:. var de ins. u; srtteren~i£ :ïoiarls. ".e4Z1! vzr' ca persofoin!l rn

beaz:eg: rechtsperron- .mei ze.r.L.Er- vt.r z'arGer, te dFrtF` ,i.uurarger 'Jersr NE:z^Y". en hEflC:erersin .

mod 11.1

6. De regeling inzake de toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 26: Toelatingsvoorwaarden

Om de algemene vergaderingen te mogen bijwonen en om hun eventuele stemrecht te kunnen oefenen, dienen alle houders van effecten, indien dat in de oproeping wordt vereist, drie (3) werkdagen vóór de vergadering hun wil om deel te nemen aan de vergadering schriftelijk te kennen te geven aan de raad van bestuur op de zetel of op iedere andere daartoe in de bijeenroeping aangeduide plaats. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing de voormelde bepaling niet als werkdagen beschouwd.

De bestuurders en de commissaris(sen) mogen steeds de algemene vergaderingen bijwonen."

7. De regeling inzake de verdeling van het liquidatiesaldo werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 41: Verdeling liquidatiesaldo

De netto activa die overblijven na betaling van alle schutden, lasten en kosten van vereffening of na

consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, worden door de vereffenaar(s) verdeeld op de volgende wijze:

a) bij voorrang zullen de aandelen tot het beloop van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten worden verricht;

b) het eventuele saldo zal gelijkelijk over al de aandelen verdeeld worden."

8. Een nieuwe tekst der statuten werd vastgesteld welke voortaan als enige vigerende tekst van de statuten zal gelden,

9. Er werd aan meester de Villegas de Clercamp Carl-Philip en meester Geeraert Patrick en/of iedere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, met kantoren te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de

vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Voor-

behouden

aan rct

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op GE iEalste b:z var D : : Naam er! ROECiaR1_ÿhfi!C va!'. ClE'nSt.'lF1'2rrteier3+9 notaris Hei', dw RerscÍo)P.~er.:

b.`.VücgG CIc ,'c.^.r',tszeráoc!'r tBr: áanver '!an tiercer te verte4F3r1wocrÇiiger ;167w: ' R'[.E4?- er

28/11/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Mod z.s

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ueergelegd >?P,7 crac van de Redifbaîiree

d1acêtekL'W ro op

16 NOV. 2011

Griffie

Ii1111~uM~nMN1~i~~iWIu

" 11178513

Ondernemingsnr 0873.989.103

Benaming

(voluit) : BLUE DOLPHIN FINANCIAL SERVICES

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Carnotstraat 39, 2e verdieping, 2060 Antwerpen

Ondervena akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden op 20 oktober 2011:

"1. Verbetering, en voor zover als nodig verplaatsing, van de maatschappelijke zetel van de Vennootschap

De voorzitter zet uiteen dat de raad van bestuur tijdens haar vergadering van 19 juli 2011 besloten heeft om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Mechelsesteenweg 166, 2018 Antwerpen naar het huidige adres,; met name Carnotstraat 39, 2e verdieping, 2060 Antwerpen. Echter blijkt dat de maatschappelijke zetel als huisnummer en/of postnummer het nummer 41 heeft.

In het kader hiervan besluit de raad van bestuur om de maatschappelijke zetel van de Vennootschap te verplaatsen naar het volgende adres:

Carnotstraat 41

2060 Antwerpen,

8. Volmacht

De raad van bestuur besluit om volmacht te verlenen aan ieder van de bestuurders, en/of aan Meester: Patrick Geeraert en/of Meester Carl-Philip de Villegas of enig ander advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ieder alleen handelend en met: mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te° stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige en nuttige instructies te geven om de voorgaande besluiten te implementeren, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank van, Ondernemingen, het neerleggen van de stukken bij de bevoegde griffie, het vervullen van de nodige formaliteiten voor publicatie van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, en het verrichten van de nodige formaliteiten inzake publicatie... .

Carl-Philip de Villegas

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/10/2011
ÿþ MM 2.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie VO de Rechtbank man ,Kaophande,l ie Antwerpen, op

0 7 On. Un

Griffie

lic!!Ill.111j11e111

v( behc aar Belt Staal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0873.989.103

Benaming

(voluit) : BLUE DOLPHIN FINANCIAL SERVICES

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Carnotstraat 39, 2e verdieping, 2060 Antwerpen

Onderwerp akte : Kennisname ontslag bestuurder - Coöptatie van een nieuwe bestuurder

Uittreksels uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden op 7 september 2011.

De raad van bestuur neemt kennis van het ontslag van de heer Giovanni Crociani in zijn hoedanigheid van bestuurder van de Vennootschap niet ingang van 5 augustus 2011.

Volgend op het hiervoor vermelde ontslag van de heer Giovanni Crociani, neemt de raad van bestuur nota van het feit dat er op heden een vacature is. Daaropvolgend gaat de raad van bestuur over tot het coöpteren van de volgende bestuurder waarvan de benoeming ingaat na afsluiting van deze vergadering:

- de heer John Hefas (ter vervanging van Giovanni Crociani) geboren op 14 mei 1968 en woonplaats te Waterloo Cottage, Reading Road, Goring, RG 8OLL, Engeland, UK en paspoortnummer 204395286. Bovengenoemde wijzigingen in het bestuur brengen het huidig aantal bestuurders aldus op drie:

- Gordon Frisby;

- Guillaume Dewael; en

- John Helas.

De Vennootschap is in rechte en ten aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee: bestuurders, die samen optreden.

De gecoöpteerde bestuurder zal het mandaat verder zetten van degene die hij vervangt. Het mandaat van: de heer John Helas zat derhalve van rechtswege vervallen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering; van het jaar 2017, behoudens herbenoeming door een eerdere algemene vergadering van aandeelhouders van " de Vennootschap.

Deze wijzigingen zullen ter goedkeuring worden voorgelegd aan de eerstvolgende algemene vergadering;

" van aandeelhouders.

Volmacht werd verleend aan aan Meester Patrick Geeraert of Meester Carl-Philip de Villegas of enig ander; advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ieder alleen handelend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige en nuttige: instructies te geven om de besluiten van de vergadering van de raad van bestuur van 7 september 2011 te; implementeren, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank van Ondernemingen, het neerleggen van de stukken bij de bevoegde griffie, het vervullen van de nodige formaliteiten voor publicatie van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, en het verrichten van de nodige formaliteiten inzake publicatie.

Carl-Philip de Villegas

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

10/10/2011
ÿþ0

In de bijlagen bij het Belgisch staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ps rnriiJf, ,3 van d9 VûîI.JOGJlwlue;hrt7 ~e+peÎ"i., p~

cy~1ne.51

" 11152090"

Griffie 2 8 SEP 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2011 - Annexes du Moniteur belge Ondememingsnr . O8?3£98.1 O3

Benaming

tvotut' : BLUE IDOLPHIN FINANCIAL SERVICES

Rechtsvoren : Naam oze vennootschap

Zetes : MECHELSESTEENVVEG 166 2018 ANTWERPEN (BERCHEM)

Omverwerp-aktte : Mededeling identiteit vaste vertegenwoordiger

De heer Gordon Frisby. bestuurder :n B ue Dotph;n Financial Services NV bij beslissing van de a-gemene vergadering van 12 augustus 2011 bericht ons eivan dat de heer Patrick Van tmpe van MLB Dodémont - Van Impe & C CVBA kantoorhoudende te Straatsburgdok - Noordkaai 21 B10 aangeduid werd ais vaste vertegenwoordiger voor verdere uitoefening van het commissansmandaat in vervanging van de heer Ludo Van Montfort d.e de pensioen" eetttd bereikt heeft en dit vanaf 1 augustus 2011.

Gordon Frisby

Bestuurder

Op da :aetsre b'z van Luik e venrie;den " Recto Nearn en hoedan.gheid vande instrumenterende notans. hetzij van de persoio neem bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Neem en handtekening

08/08/2011
ÿþMod2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0

tireerbed ter ey'i t'ls ren go ,;1 banda Antwerpen,

2 7 JULI ~n

Griffie

111,111111.111211,1i1R1ll 111

be

a

B st

m

0873.989.103

BLUE DOLPHIN FINANCIAL SERVICES

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Mechelsesteenweg 166, 2018 Antwerpen

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder - Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden op 19 juli 2011: "1. Kennisname van het ontslag van een bestuurder

De raad van bestuur neemt kennis van het ontslag van de heer Nigel Lee als bestuurder van de Vennootschap, met ingang van 26 april 2011.

Voormeld ontslag van de heer Nigel Lee als bestuurder van de Vennootschap brengt het huidig aantal bestuurders van de Vennootschap aldus op drie, met name:

-Gordon Frisby;

-Gianni Crociani; en

-Guillaume Dewael.

In overeenstemming met artikel 21 van de statuten van de Vennootschap, wordt de Vennootschap in rechte en ten aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders, die samen optreden.

2. Verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de Vennootschap een coordinatie van de statuten van de Vennootschap

De raad van bestuur besluit om de maatschappelijke zetel van de Vennootschap, op heden gelegen te Antwerpen (B-2018 Antwerpen), Mechelsesteenweg 166, te verplaatsen naar Antwerpen (B-2060 Antwerpen), Carnotstraat 39, 2e verdieping, met ingang van 1 juli 2011.

De raad van bestuur besluit om artikel 2 van de statuten van de Vennootschap aan te passen aan de bovenstaande beslissing.

De raad van bestuur geeft volmacht aan ieder advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, om over te gaan tot ondertekening en neerlegging; van de aldus gecoordineerde statuten van de Vennootschap in het dossier dat m.b.t. de Vennootschap op de griffie van de rechtbank van koophandel wordt bijgehouden.

"

Ondernemingsnr Benaming

(voluit)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"

Voor-

behouden -

aan het

Belgisch'

Staatsblad 4. Volmacht

De raad van bestuur besluit om volmacht te verlenen aan ieder van de bestuurders, en/of aan Meester Patrick Geeraert of Meester Carl-Philip de Villegas of enig ander advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ieder alleen handelend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige en nuttige instructies te geven om de voorgaande besluiten te implementeren, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank van " Ondernemingen, het neerleggen van de stukken bij de bevoegde griffie, het vervullen van de nodige formaliteiten voor publicatie van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch ' Staatsblad, en het verrichten van de nodige formaliteiten inzake publicatie."

Carl-Philip de Villegas

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge Gelijktijdig neergelegd: Gecoördineerde statuten van de vennootschap































Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/05/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

ven n'oophendel te Antwerpen, op

Griffie 2 7 APR, 2011

Ondernemingsnr : 0873.989.103

Benaming

(voluit) : BLUE DOLPHIN FINANCIAL SERVICES

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Mechelsesteenweg 166, 2018 Antwerpen

Onderwerp akte : Kennisname van het ontslag en de coöptatie van bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 5 april 2011:

*11069501*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2011- Annexes du Moniteur belge 1. Kennisname ontslag bestuurder

De raad van bestuur neemt kennis van het ontslag van de heer David Ferri als bestuurder van de Vennootschap met ingang van 11 februari 2011.

2. Coöptatie van een nieuwe bestuurder

De raad van bestuur neemt nota van het feit dat er een vacature is en gaat over tot het coöpteren van de volgende bestuurder waarvan de benoeming ingaat na deze vergadering:

- Guillaume Dewael (ter vervanging van David Ferri) geboren op 28 september 1973 en woonplaats te rue de Saussure 119, 75017 Parijs, Frankrijk en paspoortnummer 05AX83890;

Bovengenoemde wijzigingen in het bestuur brengen het huidig aantal bestuurders aldus op vier:

- Gordon Frisby;

- Gianni Crociani;

- Nigel Lee;

- Guillaume Dewael.

De Vennootschap is in rechte en ten aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders, die samen optreden.

De gecoöpteerde bestuurder zal het mandaat verder zetten van degene die hij vervangt.

Deze wijzigingen zullen ter goedkeuring worden voorgelegd aan de eerstvolgende algemene vergadering van aandeelhouders.

4. Volmacht

De raad van bestuur beslist om volmacht te geven aan, elk afzonderlijk, dhr Kamil Palit en Meester Patrick Geeraert of enig andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, alsmede aan de Brusselse Kamer van Handel en Nijverheid VZW, met zetel te 1050 Brussel, Louizalaan 500, vertegenwoordigd door Mevrouw Viviane Renkens, met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te vervullen betreffende de beslissingen van de Vennootschap waarnaar hierboven verwezen, met inbegrip van het publiceren van deze beslissingen in het Belgisch Staatsblad en het doorvoeren van de wijzigingen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen.







Patrick Geeraert Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/03/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel Antvreruen

0 2 lm 20i5

G I i ie Antwerpen.--

r--

Voor-

behouder

aan het

Belgisch IfUltIE11111111111

Staatsblac

Ondernemingsnr : 0873.989.103

Benaming

(voluit) : MONEYGRAM PAYMENT SYSTEMS BELGIUM (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Carnotstraat 41, 2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van een bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur van 5 februari 2015: 2, Kennisname van het ontslag van een bestuurder en coöptatie van een bestuurder

De raad van bestuur neemt akte van het ontslag van de heer Carl-Olav Scheilbe, geboren op 16 december 1966 te Brussel, België, van Duitse nationaliteit en wonende te 10 Melville Avenue, London, SW20 ONS, Verenigd Koninkrijk, in zijn hoedanigheid van bestuurder en dit met ingang vanaf 21 januari 2015.

Volgend op het hiervoor vermelde ontslag van de heer Scheible, stelt de raad van bestuur vast dat een bestuursmandsat vacant is geworden.

De raad van bestuur wenst het vacante bestuursmandaat na het ontslag van de heer Scheible in te vullen en besluit om de heer François Paul Jean Louis Peyret, geboren op 8 mei 1977 te Apt, Frankrijk, van Franse nationaliteit en wonende te 10 Rue Ahtir, 20170 Casablanca, Marokko en met paspoortnummer 13FV07722, te coöpteren als bestuurder en dit met onmiddellijke ingang.

Bovengenoemde wijzigingen in het bestuur brengen het huidig aantal bestuurders aldus op vier:

- De heer Guillaume Dewael;

- Mevrouw Janine de Pee;

- De heer Neil Edwards; en

- De heer François Paul Jean Peyret.

In overeenstemming met artikel 17 van de gecoördineerde statuten, is de Vennootschap in rechte en ten aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders, die samen optreden, Bovendien is de Vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers binnen de grenzen van hun opdracht.

De gecoöpteerde bestuurder zal het mandaat verder zetten van degene die hij vervangt, nl, de heer Carl-Olav Scheible. Het mandaat van de heer François Peyret zal derhalve eindigen onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering van het jaar 2020, die zal worden samengeroepen om uitspraak te doen over de rekeningen van het boekjaar afgesloten op 31 december 2019.

Deze wijziging zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de eerstvolgende algemene vergadering van aandeelhouders.

7, Volmacht

De raad van bestuur besluit om volmacht te verlenen aan ieder van de bestuurders, en/of aan Meester Patrick Geeraert, Meester Karolien Boghe en enig ander advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, alsook aan iedere advocaat of medewerker werkzaam bij NautaDutilh N.V. in Nederland, ieder alleen handelend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen

en om alle nodige en nuttige instructies te geven om de voorgaande besluiten te implementeren, met inbegrip

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

van, maar niet beperkt tot, het ondertekenen en verzenden van de oproepingsbrieven, met het oog op het' bijeenroepen van de voornoemde algemene vergadering.

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 25 februari 2015:

6, Bevestiging van het bestuursmandaat

De algemene vergadering bevestigt met eenparigheid van de stemmen de benoeming van de heer François Paul Jean Louis Peyret, geboren op 8 mei 1977 te Apt, Frankrijk, van Franse nationaliteit en wonende te 10 Rue Ahfir, 20170 Casablanca, Marokko en met paspoortnummer 13FV07722, als bestuurder van de Vennootschap, in vervanging van de heer Carl-Olav Scheible, geboren op 16 december 1966 te Brussel, België, van Duitse nationaliteit en wonende te 10 Melville Avenue, London, SW20 ONS, Verenigd Koninkrijk, Deze werd benoemd door een besluit tot coöptatie van de raad van bestuur van 5 februari 2015, waarvan een uittreksel zal worden bekend gemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. De heer François Peyret zal het mandaat van de heer Carl-Olav Scheible beëindigen, Zijn mandaat zal dus eindigen onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering van het jaar 2020, die zal worden samengeroepen om uitspraak te doen over de rekeningen van het boekjaar afgesloten op 31 december 2019,

In overeenstemming met artikel 17 van de gecoördineerde statuten, is de Vennootschap in rechte en ten aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders, die samen optreden, Bovendien is de Vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers binnen de grenzen van hun opdracht.

7, Volmachten

De algemene vergadering van aandeelhouders beslist met eenparigheid van de stemmen om volmacht te geven aan Meester Patrick Geeraert, Meester Karolien Boghe, en/of iedere andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ieder individueel handelend en met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor de neerlegging en bekendmaking van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad (met het inbegrip van het neerleggen en ondertekenen van de documentatie in het kader van het benoemen van de bestuurder en publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad) en het neerleggen van de jaarrekening, met inbegrip van de jaarverslagen hiertoe, bij de bevoegde diensten van de Nationale Bank van België. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Karolien Boghe

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/12/2010 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.10.2010, NGL 21.12.2010 10638-0040-039
28/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.10.2010, NGL 26.10.2010 10586-0466-039
18/06/2010 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2008, GGK 22.09.2009, NGL 15.06.2010 10172-0114-037
25/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 22.09.2009, NGL 23.09.2009 09766-0394-031
29/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.08.2008, NGL 28.08.2008 08633-0090-039
26/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 27.07.2007, NGL 21.09.2007 07727-0316-035
28/05/2015
ÿþtic

Mod word 11.1



rj- in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

18 MEI 2015 t

afdeling Antwerne



Ondernemingsnr : 0873.989.103

Benaming

(voluit) : MONEYGRAM PAYMENT SYSTEMS BELGIUM (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Carnotstraet 41, 2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag van twee bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur van 7 mei 2015: 1. Kennisname van het ontslag van twee bestuurders

De raad van bestuur neemt akte van het ontslag van de heer Neil Edwards, geboren op 1 april 1972 te' Harrogate, Verenigd Koninkrijk, van Britse nationaliteit, wonende te 2 St-Andrews Gardens, Cobham, Surrey,' KT11 1HG, Verenigd Koninkrijk, in zijn hoedanigheid van bestuurder en dit met ingang vanaf 9/03/2015,

De raad van bestuur neemt verder akte van het ontslag van mevrouw Janine de Pee, geboren op 23 juni 1973 te Bergen, Nederland, van Nederlandse nationaliteit, wonende te Botter 17, 4917 GC Bergen op Zoom. Nederland, in haar hoedanigheid van bestuurder en dit met ingang vanaf 1 mei 2015,

Bovengenoemde wijzigingen in het bestuur brengen het huidig aantal bestuurders aldus op twee:

-De heer Guillaume Dewael; en

-De heer François Peyret.

Artikel 12 van de statuten van de Vennootschap bepaalt dat wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de Vennootschap is vastgesteld dat de Vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

ln overeenstemming met artikel 17 van de gecoördineerde statuten, is de Vennootschap in rechte en ten. aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders, die samen optreden. Bovendien is de Vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers binnen de grenzen van hun: opdracht.

3, Volmachten

De raad van bestuur beslist verder om volmacht te geven aan Meester Patrick Geeraert, Meester Karolien Boghe, en/of iedere andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ieder individueel handelend en met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor de

" neerlegging en bekendmaking van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen bij het Belgisch; Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle: documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Karolien Boghe

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
MONEYGRAM PAYMENT SYSTEMS BELGIUM

Adresse
CARNOTSTRAAT 41 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande