MONTIVATION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MONTIVATION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.827.845

Publication

27/11/2013
ÿþmod 11.1

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 832.827.845

i, Benaming (votutt) : MONTIVATION ;;

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid :Á

Zetel : te 2500 Lier, Sluislaan 26 bus 7 '1

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING - KAPITAALVERHOGING - AANPASSING STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op twaalf november tweeduizend dertien, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te;; worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene;: vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;; "MONTIVATION", gevestigd te 2500 Lier, Sluislaan 26 bus 7, ingeschreven in het rechtspersonenregister te,; Mechelen met ondernemingsnunnmer 0832.827.845, onder meer beslist heeft

1. tot uitkering van een bedrag van VIERHONDERDZESENVEERTIGDUIZEND VIERHONDERDVIER-: EINEGENTIG EURO DERTIEN CENT (E 446.494,13) aan belaste reserves met toepassing van de heffing,, van 10 procent roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28 juni 2013 (artikel 537 WIB92)s, ,; en dit met het oog om de aldus door de vennoot verworven belaste reserves, na inhouding van de roerende; voorheffing, onmiddellijk aan te wenden voor het verhogen van het maatschappelijk kapitaal.

Met het oog op voorgaande uitkering besluit de vergadering:

L het kapitaal van de vennootschap te verminderen met een bedrag van HONDERDZEVENTIENDUIZEND ZESHONDERDDRIEËNZEVENTIG EURO ACHTENNEGENTIG CENT (E 117.673,98) om het te brengen van HONDERD EENENZESTIGDUIZEND DRIEËNTACHTIG EURO ZEVENENTWINTIG;x CENT (E 161.083,27) op DRIEËNVEERTIGDUIZEND VIERHONDERDENNEGEN EURO NEGENEN-; TWINTIG CENT (E 43.409,29) zonder vernietiging van aandelen maar door vermindering van de fractie-' _; waarde van de bestaande aandelen,

De kapitaalvermindering zal volledig worden aangerekend op de in kapitaal geincorporeerde belaste reserves': van de vennootschap en zal worden bestemd om over te gaan tot de uitkering aan de enige vennoot met ;E toepassing van de heffing van 10 procent roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28 juni: 2013 (artikel 537 W1B92) en dit met het oog om de aldus verworven belaste reserves onmiddellijk aan te;r wenden voor het verhogen van het maatschappelijk kapitaal.

Gelet 'op de bestemming van de kapitaalvermindering zal er geen effectieve terugbetaling of vrijstelling stortingsplicht in de zin van artikel 317 van het Wetboek van Vennootschappen plaatsvinden, maar zal om te: voldoen aan de vereisten van artikel 537 WIB92 het netto provenu onmiddellijk worden aangewend worden tot; verhoging van het kapitaal van de vennootschap onder de vorm van een inbreng in natura van de; schuldvordering die is ontstaan.

. 2, over te gaan tot de uitkering van de reeds per 31 maart 2013 bestaande belaste reserves op de;:

rekeningen beschikbare reserves en overgedragen winst, met name voor een bedrag van DRIEHONDERD-; ACHTENTWINTIGDUIZEND ACHTHONDERDTWINTIG EURO VIJFTIEN CENT (E 328.820,15), met,; _; toepassing van de heffing van 10 procent roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28 juni;; 2013 (artikel 537 WIB92) en dit met het oog om de aldus verworven dividenden onmiddellijk aan te wenden=; voor het verhogen van het maatschappelijk kapitaal.

Het totale bedrag van de uitkering wordt aldus bepaald op VIERHONDERDZESEN-s; ;: VEERTIGDUIZEND VIERHONDERDVIERENNEGENTIG EURO DERTIEN CENT (E 446.494,13).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vc

behc aar Belt

Staa'

IW i

,~...~

~~E~~~~EGID

15 -11- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van K©1lil31DEL te MECHELEN

r;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod i i.i

Voor-

tdethouden

aan,het

Belgisch

" staatsblad



Ingevolge voormeld besluit wordt een netto provenu toegekend van in totaal VIERHONDERDENEENDUI- ZEND ACHTHONDERDVIERENVEERTIG EURO TWEEËNZEVENTIG CENT (E 401.844,72), welk bedrag wordt geboekt als een vordering van dé enige vennoot op de vennootschap.

2. het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PARMENTIER GUY", gevestigd te 2900 Schoten, Valkenlaan 31, vertegenwoordigd door de heer Guy PARMENTIER, bedrijfsrevisor, met betrekking tot de voorgestelde kapitaalverhoging door inbreng in natura goed te keuren.

De heer PARMENTIER, voornoemd besluit zijn verslag letterlijk als volgt:

"Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot toepassing van artikel 313 W.Venn., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid MONTIVATION door middel van inbreng van het netto verkregen bedrag dat voortkomt uit de uitkering van belaste reserves, kan ik verklaren,

A. onder voorbehoud van eventuele niet-geboekte claims en verbintenissen in ruime zin en onder voorbehoud van de solvabiliteit van alle vorderingen,

B. onder opschortende voorwaarde dat de aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging, dat:

I. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

{ 2. De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 5.489 aandelen van de vennootschap BesIoten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid MONTIVATION, ZONDER vermelding van een nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Schoten, 8 november 2013

BV ovv BVBA GUY PARMENTIER

Vertegenwoordigd door haar Zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger

Dhr. Guy Parmentier

Bedrijfsrevisor"

3. tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap met een bedrag van VIERHONDERDENEENDUI-ZEND ACHTHONDERDVIERENVEERTIG EURO TWEEËNZEVENTIG CENT (E 401.844,72) om het te brengen van DRIEËNVEERTIGDUIZEND VIERHONDERDENNEGEN EURO NEGENENTWINTIG CENT (E 43,409,29) op VIERHONDERDVISFENVEERTIGDUIZEND TWEEHONDERDVIERENVIJFTIG EURO ÉÉN CENT (E 445.254,01) door uitgifte van VUFUIZEND VIERHONDERD NEGENENTACHTIG (5.489) aandelen, identiek aan de bestaande aandelen en met onmiddellijke ingenottreding.

Op deze kapitaalverhoging werd ingeschreven en ze werd volstort door inbreng in natura door incorporatie in kapitaal van de hierboven reeds vermelde en in het verslag van de bedrijfsrevisor nader omschreven schuldvordering.

4. artikel 5 van de statuten aan te passen aan de kapitaalvermindering en de kapitaalverhoging als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt VIERHONDERDVIJFENVEERTIGDUIZEND TWEEHONDERD-

; VIERENVIJFTIG EURO ÉÉN CENT (E 445.254,01) en is verdeeld in ZESDUIZEND TWEEËNTACHTIG

(6.082) aandelen zonder vermelding van waarde".

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee

neergelegd: Marc SL DSENS

- afschrift van geassocieerd notaris

de akte; Broederrminstraat 9

-verslag van de 2018 ANTWERPEN

zaakvoerder;

- verslag van de

bedrijfsrevisor

- gecoördineer-

de statuten







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2013
ÿþmod 11.1

Luik Bi In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

15 -07- 2413

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHAN D %t.jl ECH ELEN

flh11'm~~~ini~um*~~m

'13122292

Ondernemingsnr : 832.827.845

Benaming (voluit) : MONTIVATION

(verkort) :

);techtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2500 Lier, Sluislaan 26 bus 7

Onderwerp akte :VERLENGING VAN HET BOEKJAAR - KAPITAALVERHOGING INGEVOLGE

PARTIËLE SPLITSING DOOR OVERNEMING - STATUTENWIJZIGING =i

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris te 2018 Antwerpen,;; i; Broederminstraat 9, op negentien juli tweeduizend en dertien, vdbr registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, dat:

- het lopende boekjaar, dat normaal afsluit op veertien november tweeduizend en dertien, verlengd werd te! eenendertig december tweeduizend en dertien.

De volgende boekjaren zullen voortaan lopen van één januari tot eenendertig december van het zelfde kalenderjaar.

Artikel 27 van de statuten werd aangepast als volgt:

"Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van het zelfde kalenderjaar".

- overgegaan werd tot de partiële splitsing van de naamloze vennootschap "MONTI", gevestigd te 2500 Lier,!: :° Antwerpsesteenweg 386, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Mechelen met ondernemingsnummer;= 0404.037.563;

- ingevolge voormelde akte werden de in het partieel splitsingsvoorstel, het verslag van de zaakvoerder en het,' verslag van de bedrijfsrevisor beschreven activa en passiva, rechten en verplichtingen van de partieel gesplitste '.' naamloze vennootschap "MONTI" bij wijze van partiële splitsing overgedragen deels (i) aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MONTIVATION", en (ii) deels aan de nieuw op te richten, naamloze vennootschap "TRAMON", waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 2500 Lier, Antwerpsesteenweg, 386;

- diensvolgens het aan de verkrijgende vennootschap toegewezen activa- en passivavermogensbestanddelen,' met alle rechten en plichten, overgegaan zijn op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; "MONTIVATION";

- aile rechten, plichten en verbintenissen verbonden aan het aan de verkrijgende vennootschap toegewezen; activa- en passivavermogensbestanddelen werden vanaf negentien juli tweeduizend en dertien overgenomen;_ door de verkrijgende vennootschap;

- de datum vanaf welke de verrichtingen van het toegewezen activa- en passivavermogenshestanddelen van de? partieel gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap werd vastgesteld op één januari tweeduizend en dertien (0.00 uur); De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, werd vastgesteld op één januari tweeduizend! en dertien,

Ingevolge voormelde partiële splitsing werd op voormelde datum overgegaan tot de vaststelling van het.' totstandkomen van de kapitaalverhoging van voornoemde besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "MONTIVATION".

Uit deze akte blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MONTIVATION" onder meer beslist heeft;

1) de partiële splitsing van de naamloze vennootschap "MONTP' goed te keuren.

Overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de bedrijfsrevisor, de heer Guy PARMENTIER, vertegenwoordigende de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een beslotenë;

x !4

Op de laatste blz. Van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

. .. mod 11.1

" vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PARMENTIER GUY", gevestigd te 2900 Schoten, T. Van Cauwenberghlei 12, een schriftelijk verslag opgesteld over de voorgenomen niet geldelijke inbreng.

De conclusies van dit verslag Iuiden als volgt:

"Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot toepassing " van art. 313 W.Venn., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de vennootschap MONTIVATION door middel van inbreng van een een geheel van activa en passiva die voortvloeien uit de splitsing van de vennootschap MONTI, kan ik verklaren onder voorbehoud van eventuele niet-geboekte claims en verbintenissen in ruime zin en onder voorbehoud van de solvabiliteit van alle vorderingen, dat:

1. Ige verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid

3. Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch

verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste

overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de

fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet

overgewaardeerd is.

De Vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 493 aandelen van de Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid MONTIVATION zonder vermelding van een nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Schoten, 11 juni 2013

BV ovv BVBA GUY PARMENTIER

Vertegenwoordigd door haar Zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger

Dhr. Guy Parmentier

Bedrijfsrevisor"

2) het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van HONDERD TWEEËNVEERTIGDUIZEND VIERHONDERD DRIEËNTACHTIG EURO ZEVENENTWINTIG CENT (6 142.483,27) om het te brengen van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD euro (6 18.600,00) op HONDERD EENENZESTIGDUIZEND DRIEËNTACHTIG EURO ZEVENENTWINTIG CENT (£ 161.083,27) en uitgifte van VIERHONDERD DRIEËNNEGENTIG (493) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde, volgestort, van de verkrijgende vennootschap "MONTIVATION", toe te kennen aan de ; aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap in (een afgeronde) verhouding tot hun huidig aandelenbezit in de partieel gesplitste vennootschap.

Op vermelde kapitaalverhoging werd volledig ingetekend en zij werd volledig volstort ingevolge de inbreng in natura van de aan de verkrijgende vennootschap "MONTIVATION" toegewezen activa- en passivavermogensbestanddelen van de partieel gesplitste vennootschap.

3) artikel 5 van de statuten aan te passen aan de kapitaalverhoging welke voorafgaat als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERD EENENZESTIGDUIZEND DRIEËNTACHTIG EURO ZEVENENTWINTIG CENT (£ 161.083,27) en is verdeeld in VIJFHONDERD DRIEËNNEGENTIG (593) aandelen zonder vermelding van waarde".

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, bij de ondernemingsloketten en bij de diensten van de btw, zowel wat betreft onderhavige akte als wat betreft alle latere of vroegere wijzigingen, verbeteringen of schrappingen, wordt, met het recht op indeplaatsstelling, volnacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PARMENTIER GUY", voornoemd, en al haar aangestelden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL:

Tegelijk hiermee neergelegd: Marc SLEDSENS

- afschrift van de akte; -gecoordineerde statuten geassocieerd notaris

- verslag van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor betreffende de Broederminstraat 9

inbreng in natura. 2018 ANTWERPEN











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Edor~ " behouden aan het Belgisch Staatsblad

10/06/2013
ÿþmod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

JIlltm~i~uumiuui~w~u~i~

*13087052

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

NEER~`ELF

3 0 -Os- 20.13

~i~G:Gr.'L'~~~9,r' ~

K Cii3t~l-( ~ `~~~~'-:t-It t~º% + l

= Ondememingsnr : 0832.827.845

Benaming (voluit) : MONTIVATION

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zefel : te 2500 Lier, Sluislaan 26 bus 7

Onderwerp akte :VOORSTEL TOT EEN MET SPLITSING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op drieëntwintig mei tweeduizend dertien, vóór registratie uitgereikt, met ais enig doel te worden: neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de bestuursorganen van de,' naamloze vennootschap "MONTI", gevestigd te 2500 Lier, Antwerpsesteenweg 386, ingeschreven in:: het rechtspersonenregister van Mechelen met ondernemingsnummer 0404.037.563 en van de' besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MONTIVATION", gevestigd te 2500 Lier,,; Sluislaan 26, bus 7, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Mechelen met ondernemingsnummer 0832.827.845, het initiatief hebben genomen ertoe strekkende een met. splitsing gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 677 Wetboek van Vennootschappen (hierna}' "partiële splitsing") door te voeren waarbij een deel van het vermogen van de vennootschap .; "MONTI" zonder ontbinding, met toepassing van de bepalingen van de artikelen 677 juncto 728-741 en 742-757 van het Wetbcek van Vennootschappen, zal cvergaan op (I) de besloten vennootschap. met beperkte aansprakelijkheid "MONTIVATION", voornoemd, en (ii) de nieuw op te richten vennootschap "TRAMON".

Bijgevolg verbinden de organen van bestuur van de bovenvermelde vennootschappen zich' wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt om voormelde partiële splitsing tot stand te brengen tegen de nagemelde voorwaarden.

Uit het splitsingsvoorstel blijkt wat volgt:

(a) de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de vennootschappen die aan de partiële; splitsing deelnemen

1- de naamloze vennootschap "MONTI", gevestigd te 2500 Lier, Antwerpsesteenweg 386,:, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Mechelen met ondernemingsnummer 0404.037.563,'; hierna genoemd "de partieel te splitsen vennootschap" of "de inbrengende vennootschap", waarvan het doel luidt ais volgt:

"De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland:

1. Het verwerven, beheren, vervreemden en verhuren in om het even welke vorm van onroerende goederen;

2, Het verwerven, het beheer en de verkoop (overdracht) van participaties in andere;' vennootschappen;

3. Het ter beschikking stellen aan andere ondernemingen en vennootschappen, ongeacht of zij hierin,`

participeert of niet, vang

* leningen;

* bijstand en adviezen op het vlak van financieel, sociaal, fiscaal, administratief en informatief beheer=

en op het vlak van fiduciaire verrichtingen, voor zover deze door de wet zijn toegelaten;

* aile mogelijke commerciële diensten, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden;

Dit houdt in: het verlenen van diensten als studie-, organisatie- en raadgevend kantoor zowel het

gebied van financiën, administratie, techniek en sociale zaken, gepaard gaande met het beheer,

bijstand en advies, voor zover deze door de wet zijn toegelaten;

4. Het uitwerken van studies omtrent diverse problemen in verband met het op punt stellen en het. operationeel maken van aile mogelijke ontwerpen, zowel in België als in het buitenland, die van'' administratieve, organisatorische, financiële, wettelijke, planografische en/of technische aard zijn en::

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

®" y

mad 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

alle ermee verband houdende activiteiten, voor zover ze door de wet zijn toegelaten. Het verlenen ' van diensten, onder gelijk welke vorm, aan alle personen, zowel natuurlijke als rechtspersonen, en kan elke hiertoe strekkende handelstransacties of financiële verrichtingen doen;

5. Het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel;

5. Het verwerven, exploiteren en verhandelen van breveffen, licenties, royalties en handelsmerken;

7. Alle commissie- en makelaarstransacties doen, alsook alle verrichtingen van aval en borgtochten. Zij mag zich voor derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken;

8. Het verrichten van alle roerende en onroerende industriële, commerciële en financiële handelingen in het kader van het doel. Daartoe kan zij elke handeling stellen die nodig, nuttig of voordelig is in verband met haar doel. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijke welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, zowel in België als in het buitenland, die een zelfde, analoog, gelijkaardig of aanverwant doel hebben, en dit bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie of op gelijk welke wijze.

2- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MONTIVATION", gevestigd te 2500 Lier, Sluislaan 26, bus 7, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Mechelen met ondernemingsnummer 0832.827.845, hierna genoemd "de verkrijgende vennootschap", waarvan het ° doel luidt als volgt,

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland

1) consultancy en adviesverlening aan bedrijven, ondernemingen en overheidsorganisaties op financieel, fiscaal, technisch, commercieel of administratief gebied; in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiering en algemeen bestuur;

2) managementactiviteiten in het algemeen, waaronder onder meer het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder en zaakvoerder, met inbegrip van deze van vereffenaar. De diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoeming en in hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3) het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen in de ruimste zin;

4) het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen;

5) haar patrimonium, grotendeels bestaande uit roerende en/of onroerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, zakelijke rechten verlenen of afsluiten, in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of onbemeubeld; zij kan beschikbare middelen beleggen in roerende goederen;

6) de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen - desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden - zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware;

7) het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met ' inbegrip van het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen = handelszaaK'.

3- de nieuw op te richten verkrijgende naamloze vennootschap "TRAMON", die zal gevestigd zijn te 2500 Lier, Antwerpsesteenweg 386, hierna genoemd "de nieuw op te riohten verkrijgende ' vennootschap", waarvan het doel zal luiden als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland

1) consultancy en adviesverlening aan bedrijven, ondernemingen en overheidsorganisaties op financieel, fiscaal, technisch, commercieel of administratief gebied; in de ruimste zin bijstand en ' diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiering en algemeen bestuur;

2) managementactiviteiten in het algemeen, waaronder onder meer het tussenkomen in het dagelijks , bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van , bestuurder en zaakvoerder, met inbegrip van deze van vereffenaar, De diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoeming en in hoedanigheid van externe raadgever ;'of orgaan van de cliënt;

3) het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen in de ruimste zin;

4) het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen;







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

vr

5) haar patrimonium, grotendeels bestaande uit roerende en/of onroerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, zakelijke rechten verlenen of afsluiten, in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of onbemeubeld; zij kan beschikbare middelen beleggen in roerende goederen;

6) de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen - desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden - zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware;

7) het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met' inbegrip van het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak'.

(b) de ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg Er worden aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap vierhonderd drieënnegentig (493) nieuwe aandelen in de verkrijgende vennootschap "MONTIVATiON" uitgereikt, welke aandelen allen warden toegekend aan de aandeelhouders van de inbrengende vennootschap in (een afgeronde) verhouding tot hun huidig aandelenbezit.

Er worden aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap vierduizend honderd en tien (4,110) aandelen in de verkrijgende vennootschap "TRAMON" uitgereikt. Bijgevolg geeft ieder aandeel van de partieel te splitsen vennootschap recht op één aandeel in de nieuw op te richten verkrijgende vennootschap "TRAMON".

Er wordt geen opleg in geld betaald.

(o) wijze waarop de aandelen in de verkrijgende vennootschappen worden uitgereikt Onmiddellijk na het verlijden van de akte van partiële splitsing tekenen de organen van bestuur van de verkrijgende vennootschappen in het register van aandelen de volgende gegevens aan:

- de identiteit van de aandeelhouders van de inbrengende vennootschap;

- het aantal aandelen dat aan de aandeelhouders van de inbrengende vennootschap toekomt; - de datum van het partieel splitsingsbesluit.

Deze inschrijving wordt door de raad van bestuur of een bestuurder en/of door de zaakvoerders of één van de zaakvoerders, namens de verkrijgende vennootschappen en door de aandeelhouders van de inbrengende vennootschap of hun gevolmachtigde ondertekend.

De raad van bestuur of één van de bestuurders van de inbrengende vennootschap voer(t)en tevens , de nodige wijzigingen door in het register van aandelen van de inbrengende vennootschap ingevolge de kapitaalvermindering waartoe de partiële splitsing aanleiding geeft,

(d) datum vanaf welke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst - bijzondere voorwaarden betreffende dit recht

Voor de vaststelling en toewijzing van de bestanddelen wordt 1 januari 2013 (0.00 uur) als datum weerhouden.

De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst gaat in op 1 januari 2013,

(e) datum vanaf welke de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen

De datum vanaf welke de verrichtingen betreffende de ingebrachte vermogensbestanddelen van de inbrengende vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen wordt vastgesteld op één januari 2013 (0.00 uur).

(f) rechten die de verkrijgende vennootschappen toekennen aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de inbrengende vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan weliswaar geen stemrecht is verbonden maar waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

(g) bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarislbedriifsrevisor voor het opstellen ' van de in artikel 731, respectievelijk artikel 746 Wetboek van Vennootschappen bedoelde verslagen

' Aan de algemene vergadering zal, voor wat betreft de verkrijgende vennootschap "MONTiVATION", worden voorgesteld om de bepalingen van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen toe te passen en zal derhalve in de agenda letterlijk melding worden gemaakt van het eerste en tweede lid van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen en de afstand zal worden onderworpen aan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mad 11.1

= een uitdrukkelijke stemming van de algemene vergadering, tengevolge waarvan er geen bijzondere ° verslagen zullen worden opgesteld in de zin van de artikelen 730 van het Wetboek van Vennootschappen, Gezien de aandelen in de verkrijgende vennootschap "MONTIVATION" zullen worden uitgegeven aan de aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap evenredig aan hun rechten in het kapitaal van de partieel gesplitste vennootschap, zal tevens voorgesteld warden te verzaken aan het opstellen van het verslag ais bedoeld in artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen.

De aandelen van de verkrijgende vennootschap "TRAMON" zullen worden uitgegeven aan de aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap evenredig aan hun rechten in het kapitaal . van de partieel gesplitste vennootschap zodat de bijzondere verslagen vermeld in de artikelen 745 en 746 van het Wetboek van Vennootschappen, niet moeten worden opgemaakt

Bijgevoeg zal de verslagprocedure overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek Vennootschappen in de verkrijgende vennootschap "MONTIVATION" worden gevolgd en in de nieuw op te richten verkrijgende vennootschap "TRAMON" de verslagprocedure overeenkomstig artikel 444 van het Wetboek Vennootschappen.

(h) ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die deelnemen aan de partiële splitsing.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

De Notaris

Tegelijk neergelegd: expeditie

Marc SLEDSENS

geassocieerd notaris

Broederminstraat 9

2018 ANTWERPEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

o "es

~r ^r

Op de laatste brz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/04/2013 : ME. - JAARREKENING 14.11.2012, GGK 02.04.2013, NGL 15.04.2013 13090-0100-010
21/12/2011 : ME. - JAARREKENING 14.11.2011, GGK 24.11.2011, NGL 15.12.2011 11638-0195-008
05/12/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

1 , Mol 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr 832.827.845

Benaming

(voluit) MONTIVATION

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2500 Lier, Sluislaan 26 bus 7

Onderwerp akte : WIJZIGING BOEKJAAR - AANPASSING STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris René VAN DEN BERGH, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke: vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECKERS, DE GRAEVE, SLEDSENS & VAN DEN BERGH", geassocieerde notarissen, met zetel te Antwerpen, Broeder minstraat 9, op negen november tweeduizend en elf, dragende de melding : "Geregistreerd één Bladen één Renvooien Te Antwerpen, zevende kantoor der Registratie op 14 NOV 2011 Boek 161 Blad 16 Vak 04 Ont vangen Vijfentwintig euro (25 EUR) De ontvanger ai (getekend) J. MARTENS", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MONTIVA TION", gevestigd te 2500 Lier, Sluislaan 26 bus 7, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen met' ondernemingsnummer 0832.827.845, onder meer beslist heeft het lopende boekjaar, dat normaal afsluit op'. eenendertig december tweeduizend en elf; te verkorten tot veertien november tweeduizend en elf.

De volgende boekjaren zullen voortaan lopen van vijftien november tot veertien november van het daaropvol-, gende jaar.

Artikel 27 van de statuten zal worden aangepast als volgt:

"Het boekjaar begint op vijftien november en eindigt op veertien november van het daaropvolgende kalenderjaar."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

EGD

2 3 -11- 2011

GRIFFIE FiEOH ATBATB N,yi van KOOPHAN teEC~LEN

I r

lIII II llhI II Il liii I~IIIIIIN~

*iiieases*

Tegelijk hiermee René VAN DEN BERGH

neergelegd: geassocieerd notaris

- afschrift van Broederminstraat 9

de akte; 2018 ANTWERPEN

- gecoirdineer-

de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2011- Annexes du Moniteur belge

27/01/2011
ÿþ Motl Z.0

fiebE n I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

I*11016741

bE B

St

N EERGEL.F G,_

t 7 -pf 2ütl

GRIFFIE RECl6riffie..:::: van

KOOPH

~ _

Ondernemingsnr : , *P-.1 4ç

ci) ~j`z

Benaming

(voluit) : MONTIVATION

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2500 Lier, Sluislaan 26 bus 7

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris René VAN DEN BERGH, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; "DECKERS, DE GRAEVE, SLEDSENS & VAN DEN BERGH", geassocieerde notarissen, met zetel te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op negenentwintig december tweeduizend tien, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

1. Oprichter

mevrouw van der SLUIS Karine Ann Auguste, van Belgische nationaliteit, wonende te 2500 Lier, Sluislaan 26 bus 7

2.a) Rechtsvorm : handelsvennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

b) Naam : "MONTIVATION"

3. Zetel : te 2500 Lier, Sluislaan 26 bus 7

4. Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland :

1) consultancy en adviesverlening aan bedrijven, ondernemingen en overheidsorganisaties op fmancieel, fiscaal, technisch, commercieel of administratief gebied; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, recht-; streeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiering en algemeen bestuur;

2) managementactiviteiten in het algemeen, waaronder onder meer het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder en zaakvoerder, met inbegrip van deze van vereffenaar. De diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele; of statutaire benoeming en in hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3) het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen in de ruimste zin;

4) het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen;

5) haar patrimonium, grotendeels bestaande uit roerende en/of onroerende goederen, te behouden, in de ruimste: zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel; zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, zakelijke rechten verlenen of afsluiten, in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of onbemeubeld; zij kan beschikbare middelen beleggen in roerende goederen;

6) de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen - desgevallend ten behoeve van: eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden - zoals alle soorten materieel, gereed-; schappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware;

7) het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen' die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare; staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

5. Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. -

6. Geplaatst kapitaal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00), verdeeld in HONDERD (100) aandelen zonder vermelding van waarde, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek volstort ten belope van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD euro (E 12.400,00), zoals blijkt uit een attest van deponering van het gestorte kapitaal, afgeleverd door ING Lier.

Derhalve dient nog bijgestort te worden door mevrouw van der SLUIS voornoemd : een bedrag van ZESDUI-

ZEND TWEEHONDERD euro (E 6.200,00). "

7. Boeklaar : begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend en elf.

8. Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reserve-

fonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk

kapitaal bereikt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van.de dividenden.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de

wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbe-

zit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen. "

9. Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroe-

pingen aangeduide plaats op de eerste dinsdag van de maand april, om tien uur.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend twaalf.

i De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen.

De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm. Zij moet op de maatschappelij-

ke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem. "

10. Bestuur De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Niet-statutaire zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap, behoudens herroeping door de algemene ver- i gadering met gewone meerderheid, is : mevrouw van der SLUIS voornoemd.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken van het hen verleende mandaat.

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist. Niet-aanstelling van commissaris

De oprichter verzoekt mij, notaris, nog te akteren dat hij, op grond van te goeder trouw verrichte schattingen, tot het besluit gekomen is dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te benoemen en dat zij ook geen commissaris wenst te benoemen.

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de diensten van de btw en/of bij de ondernemingsloketten, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan, wordt volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PARMENTIER GUY", gevestigd te 2900 Schoten, T. Van Cauwenberghlei 12, met recht van indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

oor-houden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd : Reni VAN DEN BERON

- afschrift van de oprichtingsakte geassocieerd notaris

Broederminstraat 9

9018 ANTWERPEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MONTIVATION

Adresse
SLUISLAAN 26, BUS 7 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande