MONTY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MONTY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 404.037.662

Publication

17/10/2011
ÿþ mod 2.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

\\IMpfeel

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

fd,?ergalegd tar griffie Iran de bel* vaa Koaph¬ rt,aí'°J ie Anefirt;rten, Op

Griffie 0 5 OKT, I 11

Ondernemingsnr : (0)404.037.662

Benaming : BV IA illiOkTY

(voluit)

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Speelhofweg 18

2531 Vremde

Onderwerp akte : BVBA: Sluiting van vereffening

" Uit een akte opgemaakt door notaris Patrick Knevels op eenentwintig september tweeduizend en elf, . blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MONTY in vereffening", met maatschappelijke zetel te 2531 Vremde, Speelhofweg 18, opgericht onder de benaming "Etablissementen Manty" Onder de vorm van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid ingevolge akte verleden voor notaris Ludovicus Van der Auwera te Mortsel op twintig maart negentienhonderd zesenvijftig verschenen in de Bijlagen tot het Belgisch staatsblad op negen en tien april nadien, onder nummer 6397, waarvan de statuten de laatste maal gewijzigd werden ingevolge akte verleden voor notaris Daan Smets te Mortsel op drie juli negentienhonderd negentig, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op zevenentwintig juli nadien, onder nummer 900727-335, de vennootschap werd in vereffening gesteld bij akte verleden voor geassocieerd notaris Daan Smets te Mortsel op tweeëntwintig december tweeduizend en tien, ingeschreven in het rechtspersonenregister van ' Antwerpen en hebbende als ondernemings-nummer (0)404.037.662, met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

1, Kennisname van het vereffeningsverslag, de vereffeningsrekeningen en de daarbijhorende stavingsstukken  Kennisname van het "akkoord-vonnis" over het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers afgeleverd door de rechtbank van koophandel : overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen.

" 2. Goedkeuring van het vereffeningsverslag en de vereffeningsrekeningen.

3. Kwijting aan de vereffenaar.

4_ Definitieve sluiting van de vereffening

De vergadering beslist tot de definitieve sluiting van de vereffening van de vennootschap. Vervolgens stelt de vergadering vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MONTY in vereffening" definitief opgehouden heeft te bestaan.

Aanwijzing van de plaats waar de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn van vijf jaar op volgende adres: Haagwinde 76, 8300 Knokke-Heist

Consignatie-maatregelen inzake niet uitbetaalde waarden en gelden.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en/of waarden die toekomen aan schuldeisers of vennoten en die hen niet konden warden afgegeven.

L Diverse volmachten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan "SBB Accountants & Adviseurs" die te dien einde allen waanstkeuze doen te 3960 Bree, Peerderbaan 21 allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de schrapping van de vennootschap in de Kruispuntbank van Onderneming via de vervulling van de daartoe vereiste formaliteiten via een ondernemingsloket te bewerkstelligen, evenals om de kennisgeving te doen aan de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde van de stopzetting van de activiteiten van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

1" Staatsblad

y

mod 2.1

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL DE NOTARIS

getekend Patrick Knevels

Tegelijk hiermede werden neergelegd: afschift - kopie akkoordvonnis

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/04/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

b~

~

St

" 11056916

IFIII

ergelegd ter grfffie van de Rec ibcz von Koophandel te Antwerpen alp

Griffie 31muon

Ondernemingsnr : 0404.037.662

Benaming : MONTY

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Speelhofweg 18

2531 Vremde

Onderwerp akte : BVBA: ontbinding

Uit een akte opgemaakt door geassocieerd notaris Daan Smets op tweeëntwintig december tweeduizend en tien, blijkt de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " MONTY ", met maatschappelijke zetel te 2531 Vremde, Speelhofweg 18, opgericht onder de benaming "Etablissementen Monty" onder de vorm... van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid ingevolge akte verleden voor notaris Ludovicus Van der Auwera te Mortsel op. twintig maart negentienhonderd zesenvijftig: verschenen in de Bijlagen tot het Belgisch staatsblad op negen en tien april nadien, onder nummer; 6397, waarvan de statuten de laatste maal gewijzigd werden ingevolge akte verleden voor notaris' Daan Smets te Mortsel op drie juli negentienhonderd negentig, gepubliceerd in de Bijlagen tot het: Belgisch Staatsblad op zevenentwintig juli nadien, onder nummer 900727-335, met eenparigheid;; van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

agenda:

1) Afschaffing nominale waarde

De Algemene Vergadering schaft de nominale waarde van de aandelen af zodat ze voortaan enkel

nog een fractiewaarde hebben.

Omzetting kapitaal in euro

De Algemene Vergadering zet het maatschappelijk kapitaal om in euro, zodat het voortaan

achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent bedraagt.

Kapitaalverhoging.

Het maatschappelijk kapitaal wordt verhoogd met zeven euro negen cent door incorporatie van een

gedeelte van de beschikbare reserves. Zodat het maatschappelijk kapitaal voortaan achttienduizend

zeshonderd euro bedraagt.

Vergelding.

Als vergelding hiervoor worden geen nieuwe aandelen gecreëerd, doch enkel de fractiewaarde

verhoogd.

Aanpassing.

De Algemene Vergadering wijzigt artikel vijf van de statuten ingevolge de voorgaande beslissing.

2) Wijziging van artikel zeven van de statuten door vervanging van de term "register van vennoten" door "register van aandelen".

3) De Algemene Vergadering schrapt in de statuten van de vennootschap alle verwijzingen naar de. oude vennootschappenwet zodat de vermelding: "volgens artikel (cijfer) van de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen" vervangen wordt door: "volgens de bepalingen van hete Wetboek van vennootschappen".

4) Schrapping in artikel eenentwintig van de statuten van de zinsnede "binnen de door de wet.; opgelegde perken".

5) Goedkeuring van de jaarrekening.

6) * Lezing en onderzoek van het verslag van de zaakvoerder opgemaakt overeenkomstig de:. bepalingen van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, bij welk verslag een staat van actief en passief is gevoegd afgesloten op dertig september tweeduizend en tien.

Verslag van de bedrijfsrevisor over de staat van actief en passief.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.4

De vergadering onderzoekt vervolgens het verslag opgesteld overeenkomstig artikel honderd eenentachtig van het wetboek van vennootschappen door de burg. CVBA VGD Bedrijfsrevisoren, met kantoor te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 5 bus 2, vertegenwoordigd door de heer Maarten Lindemans.

De besluiten van gezegd verslag luiden als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van vennootschappen heeft de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Monty' met maatschappelijke zetel te 2531 Boechout-Vremde, Speelhofweg 18, een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 september 2010 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 104.955,46 EUR en een netto-actief van 87.545, 86 EUR.

De onderneming wordt gekenmerkt door een relatief beperkte omvang, structuur en organisatie; aldus werden voornamelijk substantiële controles van de staat van activa en passiva per 30-09-2010 uitgevoerd.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar en onder voorbehoud:

-van eventuele nakomende kosten die op datum van onderhavig verslag niet waren gekend of konden worden ingeschat, zoals de financiële gevolgen van mogelijke toekomstige fiscale controles van de administratie der belastingen en de BTW-administratie, en

-dat in het kader van de auditwerkzaamheden geen confirmaties verzonden werden naar klanten, leveranciers, financiële instellingen, raadsheren en andere derde partijen.

Dit verslag werd opgesteld in het kader van artikel 181 W. Venn. voorafgaandelijk aan de ontbinding van de BVBA 'Monty' en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Opgesteld te Antwerpen, 7 december 2010

Burg. CVBA VGD Bedrijfsrevisoren,

Vertegenwoordigd door Maarten Lindemans

Schaliënstraat 5 bus 2, 2000 Antwerpen"

7) Ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap.

De vergadering besluit dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voortijdig .

ontbonden wordt, en in vereffening treedt vanaf heden.

Derhalve bestaat zij vanaf heden nog slechts voor de noodwendigheid van haar vereffening.

Het mandaat van de zaakvoerder komt hierdoor ten einde.

8) * Benoeming van een vereffenaar en vaststelling van zijn machten.

Tot deze functie wordt benoemd: mevrouw Van Hout Isabella Albertine, wonende te 8300 Knokke "

-

Heist, Haagwinde 76, die deze functie aanvaardt. Haar mandaat is onbezoldigd.

* Vaststelling dat de vereffenaar pas in functie zal treden nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van de benoeming overeenkomstig artikel 184 §1 van het Wetboek van Vennootschappen.

*Machtiging tot indiening van het verzoekschrift tot homologatie van de vereffenaar.

9) Coördinatie en aanpassing van de statuten aan de toestand van de vereffening.

De statuten dienen voortaan gelezen en geïnterpreteerd te worden, rekeninghoudend met de

toestand van ontbinding en invereffeningstelling.

De hiernavolgende bepalingen, welke handelen over bestuur (artikelen 11 tot en met 16), en over

ontbinding en vereffening (artikelen 27 en 28) zijn niet meer van toepassing, in de mate zij

onverenigbaar zijn met deze toestand.

De laatst gecoördineerde tekst van de statuten wordt aangevuld met een nieuwe bepaling, welke

zonodig voorgaande artikelen vervangt en die luidt als volgt :

"Toestand na. ontbinding en invereffeningstelling

Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van tweeëntwintig december tweeduizend en

tien werd de vennootschap ontbonden en in vereffening gesteld, zodat zij nog slechts bestaat voor

' de noodwendigheden van haar vereffening.

De vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootschap berust thans bij de vereffenaar, die

verantwoording verschuldigd is onder het wettelijk voorziene toezicht.

Tot vereffenaar werd benoemd: mevrouw Van Hout Isabella, die verklaart dat zij zich niet bevindt in

één van de uitsluitingsgronden bepaald in artikel 184,§1 van het Wetboek van Vennootschappen.

De volgende machten werden haar toegekend:

' De vereffenaar beschikt over de meest uitgebreide machten voor de uitoefening van zijn mandaat,

namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij zal ook de toestemming van de algemene vergadering niet moeten inroepen voor de gevallen

voorzien in de artikelen 187 en 190 van gemeld Wetboek, daar de vergadering hem uitdrukkelijk

Voorbehouden ' aan fiat Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t

mod 2.1

machtiging verleent voor alle handelingen in voornoemde artikelen aangestipt, met uitzondering van de voortzetting van de activiteit van de vennootschap.

Zij wordt, onder haar verantwoordelijkheid, gemachtigd over te gaan tot het uitkeren aan de vennoten van tussentijdse liquidatie-uitkeringen.

De vereffenaar zal onder meer mogen vervreemden, verkopen, afstaan en overdragen alle goederen van de vennootschap, zelfs uit de hand, voor de tegenwaarde en onder de voorwaarden die hij zal goedvinden.

De vereffenaar zal derden als gevolmachtigde mogen aanstellen en hen de machten verlenen die hij nuttig of nodig acht.

' Alle akten, van welke aard ook, welke de vennootschap in vereffening verbinden, zullen door de vereffenaar mogen ondertekend worden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en hij zal zich mogen beroepen op de boeken en geschriften van de vennootschap.

De vereffenaar zal pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn benoeming. Een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie van zijn benoeming dient daartoe samen met het afschrift van deze akte, te worden neergelegd overeenkomstig de bepalingen van artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

Getekend Daan Smets

Tegelijk hiermede werden neergelegd : afschift-verslag zaakvoerder-staat van actief en passief per

dertig september tweeduizend en tien  verslag bedrijfsrevisor  bevestiging benoeming vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden ;' aan Itet Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

20/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.04.2010, NGL 15.10.2010 10581-0361-007
27/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.04.2009, NGL 19.10.2009 09822-0060-009
30/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 19.04.2008, NGL 24.06.2008 08259-0111-013
05/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 21.04.2007, NGL 28.06.2007 07294-0174-013
06/10/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 26.06.2006, NGL 04.10.2006 06830-4405-015
04/04/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 02.04.2005, NGL 31.03.2006 06097-1083-016
05/01/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 03.04.2004, NGL 30.12.2005 05927-1363-016
06/09/2005 : AN102765
23/09/2003 : AN102765
04/10/2002 : AN102765
15/08/2001 : AN102765
15/07/1999 : AN102765
01/01/1988 : AN102765
01/01/1986 : AN102765

Coordonnées
MONTY

Adresse
SPEELHOFWEG 18 2531 VREMDE

Code postal : 2531
Localité : Vremde
Commune : BOECHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande