MOONEN AGRO EXPORT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MOONEN AGRO EXPORT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 465.751.636

Publication

22/03/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie var

m ERGELEGD

AATS

MONITEU

15 -03 BELGISCH S

KOOPHANDEL TURNHOUT

BriffDc e griffier

SEL CHTBANK VAN

2013 0 5 MARI 2013

0 W-C ~.i.t;..~r. /IccILM

ivtle& ./t/t. 1<tía~C

s

ore (61.0tê.1)

Ondernemingsnr

Benaming (voluit) : w

(verkort)

Rechtsvorm

Zetel

Onderwem akte :FUSIE DOOR OVERNEMING  VERGADERING OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Christiaan Eyskens te Weelde (Ravels), geassocieerd notaris, op 31 januari 2013, geregistreerd te Turnhout, kantoor der registratie, op 11 februari 2013, boek 695, folio 50, vak 20. Ontvangen de som van vijfentwintig euro. Getekend voor de e.a.inspecteur, J. Van Den Broeck, de ontvanger.

DAT:

1)de fusie werd goedgekeurd overeenkomstig het fusievoorstel tussen: de naamloze vennootschap "MOONEN" (overnemende vennootschap), met zetel te 2382 Poppel, gemeente Ravels, Nieuwstraat 21 en ondernemingsnummer 0411.985.229 RPR Turnhout, en de naamloze vennootschap "MOONEN AGRO EXPORT", met zetel te 2382 Poppel, gemeente Ravels, Nieuwstraat 21 en ondernemingsnummer BTW BE 0465.751.636 RPR Turnhout (overgenomen vennootschap), door de overgang van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de overgenomen vennootschap naar de overnemende vennootschap overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel. Deze overgang is gebaseerd op een staat van actief en passief afgesloten per 30 september 2012. Al de verrichtingen gedaan door de overgenomen vennootschap sedert 1 oktober 2012, zijn voor rekening en risico van de overnemende vennootschap.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BVBA De Mol, Meuldermans & Partners, met zetel te Vrijheidstraat 91 te 2850 Boom, dienaangaande, luidt als volgt:

"Op basis van onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, kunnen wij met betrekking tot de fusie door overneming van MOONEN AGRO EXPORT NV door MOONEN NV besluiten dat:

- het fusievoorstel dat door de bestuursorganen van MOONEN AGRO EXPORT NV en MOONEN NV op 14 november 2012 is opgesteld, de informatie bevat die door artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen wordt vereist;

- de methoden volgens dewelke de ruilverhouding is vastgesteld, zoals die in dit verslag zijn beschreven, verantwoord zijn doordat het aandeelhouderschap van de betrokken Vennootschappen identiek is;

- de wijze waarop de ruilverhouding is vastgesteld aanvaardbaar is in het kader van een fusie van twee vennootschappen binnen dezelfde groep en waarbij het aandeelhouderschap van alle betrokken vennootschappen identiek is; ingevolge het besloten karakter van deze transactie vindt er geen benadeling van de bestaande aandeelhouders plaats;

- de vastgestelde ruilverhouding met een uitgifte van 1.240 nieuwe aandelen van MOONEN NV voor 1.240 aandelen van MOONEN AGRO EXPORT NV, derhalva als redelijk kan worden beschouwd; - we geen bijzondere moeilijkheden vastgesteld hebben bij de waardering.

Boom, 29 december 2012.

BVBA De Mol, Meuldermans & Partners

Vertegenwoordigd door

Op de laatste biz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 1 i.1

V6or-ilehouden aan het Belgisch Staatsblad Kris Meuldermans

Bedrijfsrevisor."

(volgt de handtekening)."



Deze overgang werd vergoed door de uitreiking aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap van 1.240 nieuwe aandelen van hetzelfde type als de bestaande aandelen, te verdelen tussen de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, in verhouding van één aandeel van de overgenomen vennootschap voor één aandeel van de overnemende vennootschap, zonder het betalen van een oplegsom.

2) ingevolge deze fusie besloten werd tot ontbinding zonder vereffening van de de naamloze vennootschap "MOONEN AGRO EXPORT", met zetel te 2382 Poppel, gemeente Ravels, Nieuwstraat 21 en ondernemingsnummer BTW BE 0465.751.636 RPR Turnhout (overgenomen vennootschap).

3) dat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap overgaat onder algemene titel naar de overnemende vennootschap.

4) Er aan de heer Moonen Dirk, voornoemd, alle bevoegdheden werden verleend teneinde de overgenomen vennootschap te vertegenwoordigen in de werkzaamheden van de fusie en te waken over het verloop van de handelingen van overdracht naar de overnemende vennootschap van de algeheelheid van de activa en passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschap; in het bijzonder betreffende de inschrijving van de verschillende bestanddelen van de activa en passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschap op hun boekhoudkundige waarde op datum van 30 september 2012 in de boeken van de overnemende vennootschap.

Daarenboven werd er aan de heer HELSEN Guida, wonende te 2370 Arendonk, De Horeman 55, en/of mevrouw Heyns Els Maria Jozef, wonende te 2490 Balen, Tenderlo 34, en/of mevrouw Vlaminckx Maria, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Nieuwstraat 27, en/of de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "AC'S ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN", met zetel te 2380 Ravels, Grote Baan 201, ieder van hen bevoegd afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar aile aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR UITTREKSEL

Notaris Christiaan Eyskens

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, verslag bedrijfsrevisor en zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/12/2012
ÿþr

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

HhilI

Mori Word 11.1

i(' i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de a NEERGELEGD

Gt~ll-l-IE RECHTBANK VAN

1 4 DEC. 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

Griffie

De griffier

NI

Ondernemingsnr : 0465.751.636

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Nieuwstraat 21, 2382 Poppel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel - Rechtzetting

Neerlegging fusievoorstel opgemaakt op 14 november 2012 tussen:

- MOONEN NV, met maatschappelijke zetel te 2382 Poppel, Nieuwstraat 21 en ondernemingsnummer

0411.985.229 (overnemende vennootschap) en;

- MOONEN AGRO EXPORT NV, met maatschappelijke zetel te 2382 Poppet, Nieuwstraat 21 en

ondernemingsnummer 0465.751.636 (overgenomen vennootschap).

MOONEN AGRO EXPORT NV

Vertegenwoordigd door

de heer Dirk Moonen de heer Frank Van Den Borne

bestuurder bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOONEN AGRO EXPORT

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 30.05.2012 12127-0590-014
13/03/2012
ÿþ mal 11.1



I f~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I luIt! liii! tilt llIlt.lflhlflhlt

*iaosa~z~~

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 9 FER. 2Ü12

KOOPHANefheTURNHOUT

De griffier

Onderneminenr :0465.751.636

i Benaming (voluit) : MOONEN AGRO EXPORT

(verkort):

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Dorp 83

2382 Ravels (Poppel)

Onderwerp akte : B.A.V. - HERFORMULERING STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Filip Segers te Weelde (navels),: geassocieerd notaris, op 29 december 2011, geregistreerd te Turnhout, 2e kantoor der! registratie, op 12 JAN. 2012 boek 685 folio 70 vak 13. Ontvangen : vijfentwintig euro. R; : 25 Euro Voor De Ontvanger, (get.) 3. VAN DEN BROECK

DAT:

De statuten volledig geherformuleerd werden om ze aan te passen aan de huidige stand! van de vennootschappenwet, en hieruit blijkt ondermeer:

dat de vennootschap een handelsvennootschap is die de rechtsvorm heeft aangenomen; ;! van een naamloze vennootschap, met als naam "MOONEN AGRO EXPORT" en zetel te! 2382 Poppel (Ravels), Dorp 83.

De vennootschap heeft tot doel :

Aan- en verkoop van goederen, nodig voor de pluimvee- en landbouwindustrie. De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of! onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden.

Deze opsomming is niet beperkend.

!; Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken.! De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of gelijk welke andere!

ii manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op tel richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon; nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk; : doel.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle! rechtspersonen.

i Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als; deze noch rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van dei vennootschap. De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen! waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt tweeënzestigduizend euro,! vertegenwoordigd door duizend tweehonderd veertig aandelen zonder vermelding van! nominale waarde met een fractiewaarde van één/duizend tweehonderd veertigste van! het kapitaal.

Elk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december. De ;!jaarvergadering heeft plaats de laatste vrijdag van de maand mei om negentien uur.

;l Indien deze dag een feestdag is op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De jaarvergaderingen worden gehouden in de gemeente waar de zetel der vennootschap is gevestigd en, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel der vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-beh$n}les{ aán het Belgisch Staatsblad mat 17.7



Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam, aan de houders van certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld door middel van een met de post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten, doch enkel voor zover de raad van bestuur dit uitdrukkelijk vereist in de oproeping, moeten zij die aan de geplande vergadering wensen deel te nemen, dit ten minste drie dagen voor de datum van de algemene vergadering aan de raad van bestuur schriftelijk meedelen.

De bestuurders en de commissaris(sen) zijn vrijgesteld van iedere formaliteit en mogen, of zij aandeelhouder zijn of niet, steeds de algemene vergaderingen bijwonen. Aandeelhouders mogen zich op de algemene vergaderingen laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, drager van een schriftelijke volmacht.

Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. De raad van bestuur bepaalt de uitbetalingsmodaliteiten van eventuele dividenden of interim-dividenden. Alle kapitaalaandelen worden bij de vereffening gelijk berechtigd, rekening houdend met hun volstorting.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide machten voor de leiding der vennootschap en kan alle verrichtingen van intern bestuur uitvoeren die nodig of dienstig zijn om het doel der vennootschap te verwezenlijken. Al hetgeen niet uitdrukkelijk door de wet voorbehouden is aan de algemene vergadering, behoort tot de bevoegdheid van de raad van bestuur.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als kollege, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, waaronder begrepen zijn zowel elk optreden in en buiten rechte als alle handelingen waarbij een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt, de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door een gedelegeerd bestuurder alleen.

VOOR UITTREKSEL.

Notaris Filip Segers

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten.



Bijlagen billet Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/01/2012 : TU086883
08/08/2011 : TU086883
08/06/2011 : TU086883
02/06/2010 : TU086883
11/06/2009 : TU086883
12/06/2008 : TU086883
07/06/2007 : TU086883
09/06/2005 : TU086883
03/05/2005 : TU086883
01/07/2004 : TU086883
26/06/2003 : TU086883

Coordonnées
MOONEN AGRO EXPORT

Adresse
NIEUWSTRAAT 21 2382 POPPEL

Code postal : 2382
Localité : Poppel
Commune : RAVELS
Province : Anvers
Région : Région flamande