MOONLIGHT MAZE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MOONLIGHT MAZE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.598.904

Publication

29/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 25.07.2014 14345-0092-010
10/11/2014
ÿþ(DA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 1Q/11/2Q14Annaxes i .Moni.teux belge

lI

Il Uni MI

Ondemenlingsnr : 0843.598.904

Benaming (voluit) : Moonlight Maze

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Korte Nieuwstraat 12 - 2840 Rumst

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Ontslag en benoeming

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering dd 01/10/2014

De Vergadering beslist Dhr. Chitu Florin-Eugen, Meilaan 88 -1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, als zaakvoerder per ommegaande te ontslaan.

in deze zelfde vergadering wordt Dhr. Syryn Jan, Korte Nieuwstraat 12 - 2840 Rumst, met onmiddellijke ingang aangesteld als nieuwe zaakvoerder.

Syryn Jan

Zaakvoerder

r (fit,r' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIII

ant, vdrrroophaRáel

Antwerpen

3 0 OKT. 2014

afdeling Antwerpen

Gr4ffio

Mod PDF 11.1

Op de laatste biz.v'an Luikt ver iélden : Recto:-Naam en hoedànighid- /an de instrumenterende notaris, hetzij varikde persó(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : haam en handtekening.

15/02/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



OpOp de de laatselaatse blz.blz. vanvan LuikLuk B Bvermeldenvermelden : : RectoRecto: : NaamNaam en en hoedanigheidhoedanighed vanvan de de instrumenterndeinstrumenterende notaris,notaris, hetzijhetzij vanvan de de perso()n(en)perso(o)n(e bevoegdbevoeg de de rechtspersonrechtspersoon tenten anzienaanzien vanvan derdenderden te e vertegenwordigenvertegenwoordige

VersoVerso: :NaamNaam en en handtekenighandtekenin

Voor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

*12301071*

Neergelegd

13-02-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0843598904

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): Moonlight Maze

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid STARTER

Zetel : 2840 Rumst, Korte Nieuwstraat 12

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Delang te Duffel, op 1 februari 2012, dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « STARTER » werd opgericht door de heer Syryn Jan, geboren te Brugge op 4 juli 1971, wonende te Rumst, Korte Nieuwstraat 12 en de heer CHITU Florin-Eugen, geboren te Bucuresti, in Roëmenië, op 15 augustus 1977, wonende te Brussel, Emile Bockstaellaan 281 Naam : Moonlight Maze

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid « Starter »

Zetel : 2840 Rumst  Korte Nieuwstraat 12

Doel:

- uitgeverij van computerspellen;

- overige uitgeverijen;

- overige uitgeverijen van software;

- ontwerpen en programmeren van computerprogramma s;

- computerconsultancy - activiteiten;

- verlenen van advies aan de gebruikers over soorten computers (harware) en hun configuratie en de toepassing van bijbehorende programmatuur (software);

- activiteiten van systeemintegrators;

- beheer van computerfaciliteiten;

- overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer ;

- gegevensverwerking, webhosting, en aanverwante activiteiten ;

Dit alles in de breedst mogelijke zin.

De vennootschap zal haar maatschappelijk doel kunnen realiseren op alle mogelijke wijzen, welke haar het meest geschikt of nuttig lijken.

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerend en onroerende verrichtingen doen die in verband staan met haar doel of die de verwezenlijking van dat doel kunnen beïnvloeden, of vergemakkelijken, zo in het binnenland als in het buitenland, zelf in voordeel of voor rekening van derden-opdrachtgevers.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar onroerende goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen, en alle andere verbintenissen, zowel van haar zelf als deze van alle derden.

De vennootschap mag handelen voor eigen rekening in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of vertegenwoordiger.

Ze zal bij middel van inbrengen, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op gelijk welke andere wijze kunnen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend voorwerp hebben als zijzelf of die een geheel ander voorwerp hebben of die van die aard zijn om de uitbreiding en ontwikkeling ervan te bevorderen, en dit zowel in België als in het buitenland.

Ze kan alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Duur : onbepaald

Maatschappelijk kapitaal : honderd zesentachtig euro (¬ 186,00) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen , die elk één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Op het kapitaal werd ingeschreven in geld en het kapitaal werd volledig volstort. Het kapitaal werd onderschreven als volgt : door de heer Syryn Jan voor een bedrag van drieënnegentig euro (¬ 93,00) bezittende drieënnegentig (93) aandelen en door de heer Chitu Florin-Eugen voor een bedrag van drieënnegentig euro (¬ 93,00) bezittende drieënnegentig (93) aandelen.

Boekjaar : van één januari tot éénendertig december

Reserves : van de nettowinst wordt ieder jaar ten minste één/vierde afgenomen voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting tot afneming geldt tot op het ogenblik dat het reservefonds een bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het minimumkapitaal vereist overeenkomstig artikel 214 61 W. Venn. En het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

geplaatst kapitaal. De algemene vergadering kan beslissen, overeenkomstig de regels van de statutenwijziging, dat dit reservefonds wordt geincorporeerd in het kapitaal.

Winstverdeling : Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het saldo van het vennootschapsvermogen gelijkelijk verdeeld over alle volledig afbetaalde aandelen.

Indien er aandelen bestaan die niet volledig volgestort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaandelijke uitkering op de volstorte aandelen.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Op voorwaarde dat het in de startersfase natuurlijke personen betreft, wordt het bestuur van de vennootschap toevertrouwd aan één of meer al dan niet aandeel bezittende zaakvoerders (natuurlijke  of rechtspersonen) aangesteld door de algemen vergadering die hun mandaat ook kan herroepen of hernieuwen.

De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en hebben daartoe alle machten, met uitzondering van de machten die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend.

De opdracht van de zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder vertegenwoodigt individueel de vennootschap jegens derden en ook in rechte, als eiser en als verweerder. Hij mag alle akten tekenen, ook die waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent. De zaakvoerder kunnen gevolmachtigenden aanstellen

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd. Gevolmachtigden verbinden de vennootschap uitsluitend binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Jaarvergadering  voorwaarden toelating  stemrecht: ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om negentien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag zou zijn, dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats die in de oproepingen wordt aangeduid.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering van de vennootschap verzonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders, door middel van een ter post aangetekende brief , tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te onvangen. Op eke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en van obligaties mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem. Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging voor onbekwamen, mag de vennoot zich op een algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een persoon die zelf vennoot moet zijn en die in het bezit is van een bijzondere volmacht die de agenda van de vergadering bevat. Rechtspersonen mogen vertegenwoordigd worden door personen die geen vennoten moeten zijn.

Overgangsbepalingen :

a) Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te

Antwerpen tot en met 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013

b) De vergadering beslist het aantal zaakvoerder te bepalen op één

Tot niet-statutair zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur benoemd : de heer Chitu Florin-Eugen, wonende te Brussel, Emile Bockstaellaan 281.

Hij kan individueel handelend rechtsgeldig de vennootschap verbinden zonder kwantitatieve beperking. De opdracht van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Hij heeft zijn opdracht aanvaard en medegedeeld dat niets zich hiertegen verzet.

c) Aan accountantkantoor W&S, te Aartselaar, Oeyvaersbosch 10/4, met de mogelijkheid tot indeplaatstelling, wordt een bijzondere volmacht verleend teneinde via een ondernemingsloket het nodige te doen voor het vervullen van alle mogelijke formaliteiten bij de Kruispuntbank van Ondernemingen dewelke formaliteiten naar aanleiding van de oprichting van deze besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid dienen te worden vervuld, alsmede voor het aanbrengen later van eventuele wijzigingen van de gegevens aangaande de vennootschap, bij gezegde instanties.

d) De vergadering verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds 1 januari laatstleden. Deze overneming zal slechts effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) Jan DELANG, notaris te Duffel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 10.07.2015 15293-0154-010

Coordonnées
MOONLIGHT MAZE

Adresse
KORTE NIEUWSTRAAT 12 2840 RUMST

Code postal : 2840
Localité : RUMST
Commune : RUMST
Province : Anvers
Région : Région flamande