MORGEN ARCHITECTUUR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MORGEN ARCHITECTUUR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 898.925.427

Publication

12/05/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

il 1 11111 II II I I 111111111 ll II

*14097334*

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

29 APR. 2C111

afdelleMerpen

.......



Ondemerningsnr : Benaming

(voluit): (verkort):

"MORGEN ARCHITECTUUR, ONTWERPATELIER VOOR LANDSCHAP EN GEBOUW"

"Morgen architectuur"

0898.925.427

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Kroonstraat 168, 2140 Borgerhout

(volledig adres)

Onderwerp akte: Buitengewone algemene vergadering.

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Tom Bogaert met standplaats Wilrijk-Antwerpen op 08/04/2014, dragende de melding "geregistreerd 8 verzendingen 0 renvooien te Antwerpen eerste registratiekantoor antenne 3 op 11/04/2014, boek 248 blad 9 vak 4, ontvangen:;

" vijftig euro (.¬ 50,00), de ontvanger (getekend) Christi Van Eisen", blijkt dat volgende beslissingen werden

genomen met eenparigheid van stemmen;

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist om de afgekorte naam "Morgen architectuur" te schrappen.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering besluit de statuten van de vennootschap integraal aan te passen aan de vereisten van de'

Orde van Architecten..

De statuten van de vennootschap zullen voortaan luiden ais volgt

 RECHTSVORM

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid..

 NAAM

"MORGEN architectuur, ontwerpatelier voor landschap en gebouw"

 DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte tijd te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter

griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

 ZETEL

De zetel is gevestigd te Borgerhout, met als eerste adres Kroonstraat 168, en de vennootschap is

ingeschreven in het rechtspersonenregister (RPR) ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

 DOEL

De vennootschap heeft tot maatschappelijk doel:

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van architect in de meest brede zin, onder meer door rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, opdrachten te verwerven en uit te voeren op het gebied van architectuur, stedenbouw, landschapsarchitectuur: verkeerskunde, milieubeheer, burgerlijke bouwkunde, bijzondere uitrustingstechnieken, verluchting, akoestiek, wegeniswerken, EPB  verslaggeving, binnenhuisinrichting, tuin  en landschapsinrichting, opmetingen, topografie, expertises evenals het uitvoeren van alle activiteiten en verrichtingen welke hiermee verband houden, bij uitsluiting evenwel van activiteiten en verrichtingen die met de uitoefening van het beroep van. architect onverenigbaar zijn.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op' alle niet commerciële wijzen die zij het best geschikt acht en hierbij aile financiële verhandelingen doen, zowel roerende als onroerende, behoudens wettelijke of reglementaire beperkingen. Het is haar toegestaan leningen aan te gaan en alle zakelijke en gebruiks  en genotsrechten te verkrijgen.

Elke tussenkomst in of deelneming aan een andere vennootschap of bij derden, onder welke vomi en welke' wijze dan ook is mogelijk, op voorwaarde dat deze tussenkomst of deelneming van professionele aard is en het doel en de activiteiten van deze vennootschap of deze derde niet-onverenigbaar is met het architectenberoep.

Bij de uitoefening van de activiteiten zullen de vennootschap en alle vennoten steeds handelen in overeenstemming met en naleving van de Wet van 20 februari 1939, de Wet van 26 juni 1963, het Reglement

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

van Beroepsplichten, de aanbevelingen van de Orde van Architecten m.b.t. de uitoefening van het beroep van architect door een rechtspersoon en de toepasselijke wettelijke en deontologische bepalingen in het algemeen. --KAPITAAL

Wet geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Wet is verdeeld in duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één ! duizend achthonderdzestigste (1/1.860ste) ieder.

 BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bestuurders/zaakvoerders al dan niet vennoot. Zij worden aangesteld door de algemene vergadering die beslist met meerderheid van stemmen.

De zaakvoerderstraad van bestuur hebben/heeft de meest uitgebreide bevoegdheden wat betreft het beheer van de vennootschap met mogelijkheid deze bevoegdheid te delegeren. Enkel die personen kunnen, in naam en voor rekening van de vennootschap, handelingen stellen die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect dewelke gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen vsn de Orde van Architecten.

Alle bestuurders/zaakvoerders, leden van het directiecomité zo er één is en alle zelfstandige mandatarissen die optreden In naam en voor rekening van de vennootschap moeten natuurlijke personen zijn die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Elke zaakvoerder/bestuurder die, om welke reden ook, zijn inschrijving op de tabellen van de Orde van Architecten verliest wordt geacht te zijn ontslagen uit zijn mandaat met onmiddellijke ingang. Er zal onverwijld een algemene vergadering worden belegd teneinde dit ontslag te bevestigen en in vervanging te voorzien,

Indien ingevolge het overlijden van een bestuurders/zaakvoerders de vennootschap niet meer geldig kan vertegenwoordigd worden beschikt de vennootschap over een termijn van zes maanden om zich in regel te stellen. De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect blijven uitoefenen voor zover aile handelingen die behoren tot het beroep van architect worden gesteld door personen zijn die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe bestuurder/zaakvoerder. Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes (6) maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie.

De vennootschap zat, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn. Indien geen regularisatie mogelijk blijkt moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden alwaar wordt beraadslaagd en beslist tot de ontbinding en vereffening van de vennootschap,

Indien de vennootschap niet meer geldig kan vertegenwoordigd worden om een andere reden dan het overlijden van een bestuurder/zaakvoerder, bijvoorbeeld in geval van schrapping of weglating van een bestuurders/zaakvoerder van de tabel van architecten of het ontslag van een bestuurder/zaakvoerder dan mag de vennootschap het beroep van architect niet verder uitoefenen tot regularisatie.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan een vennoot of zaakvoerder/bestuurder van de vennootschap zijn, deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

De regularisatie kan gebeuren door de benceming van een nieuwe bestuurder/zaakvoerder. Indien geen regularisatie mogelijk blijkt zal onverwijld een algemene vergadering worden gehouden alwaar wordt beraadslaagd en beslist tot de ontbinding en vereffening van de vennootschap.

Schorsing of schrapping van de vennootschap ais architect

ln geval van schorsing van de vennootschap als architect zal de vennootschap, voor de periode van schorsing, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan een vennoot of zaakvoerder/bestuurder van de vennootschap zijn, deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn.

In geval van schrapping van de vennootschap als van één van de tabellen van de Orde van Architecten onverwijld een algemene vergadering worden gehouden alwaar wordt beraadslaagd en beslist tot de ontbinding en vereffening van de vennootschap.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

 GEWONE ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vierde

zaterdag van de maand juni om elf uur op de maatschappelijke zetel.

 VERTEGENWOORDIGING VAN VENNOTEN

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een medevennoot.

Hij kan daartoe door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale

handtekening zoals bedoel in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per

brief, telefax of elektronische post, aan een medevennoot volmacht geven hem op een welbepaalde

vergadering te vertegenwoordigen en er in zijn plaats te stemmen.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de wettelijke beperkingen.

De stemrechten verbonden aan architect aandelen kunnen enkel uitgeoefend worden door een natuurlijke

persoon die gemachtigd is het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven is op één van de

tabellen van de Orde van Architecten.

Indien aandelen in onverdeeldheid zijn wordt het stemrecht opgeschort tot één enkele persoon wordt

aangewezen als eigenaar stemgerechtigde van de aandelen.

Indien de rechten verbonden aan aandelen zijn opgesplitst in naakte eigendom en vruchtgebruik dan

worden de stemrechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

 BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder

jaar.

 BESTEMMING VAN DE WINST

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om het wettelijke reservefonds te vormen,

totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de

daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd

of op een andere wijze wordt verdeeld of bestemd.

 ONTBINDING - VEREFFENING

Het netto actief van de vereffening wordt verdeeld onder de maatschappelijke aandelen, in voorkomend ,

geval rekening houdend met de ongelijke volstorting van de aandelen.

DERDE BESLISSING

De vergadering verleent alle volmachten aan de zaakvoerder voor de uitvoering van wat voorafgaat.

VIERDE BESLISSING

De vergadering besluit de coördinatie van de statuten toe te vertrouwen aan de instrumenterende notaris en

verleen hem aile machten voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging

ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Voor ontledend uittreksel

De notaris

Tom Bogaert

-afschrift akte +

-coórdinering van de statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

"--iloor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

28/01/2014
ÿþ naad Word Ui

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i_-' ~.~ --"' ~e vo~ d~ Re~c ~ '-

va~n

Koop... _ : ,I ktterpz:n, op

17 JAN. 2014

Griffie

~N~di~~m~~MiniNu

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatcblaa

J

Ondernemingsnr : 0898.925.427

Benaming

(voluit) : "ARCHITECTENVENNOOTSCHAP PLANNERS" (verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kroonstraat 168, 2140 Borgerhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering.

Uit het proces-verbaal van dé~buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Tom Bogaert met standplaats Wilrijk-Antwerpen op 20/12/2013, dragende de melding "geregistreerd twee bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 03/01/2014, boek 177 blad 86 vak 16, ontvangen : vijftig euro (50 EUR), de ontvanger (getekend) I. Michielsen", blijkt dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "MORGEN architectuur, ontwerpatelier. voor landschap en gebouw", in het kort "MORGEN architectuur",

TWEEDE BESLISSING

De vergadering besluit de coordinatie van de statuten toe te vertrouwen aan de instrumenterende notaris en verleent haar alle machten voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

DERDE BESLISSING

De vergadering verleent alle volmachten aan het bestuursorgaan voor de uitvoering van wat voorafgaat. VIERDE BESLISSING

De vergadering verleent tevens, voor zoveel ais nodig, bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B&A Advies, te 9402 Ninove, Halsesteenweg 42, vertegenwoordigd door de heer Devlo Wouter, aan wie de macht wordt verleend om alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten ten vervullen, met inbegrip van de aanvraag of wijziging bij de B.T.W., een Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas, de directe belastingen, en andere nuttige administraties. De lasthebber zal ten dien einde alle formulieren mogen invullen, alle'' documenten mogen ondertekenen, en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is, zelfs indien hierin niet voorzien, en met recht om derden in haar plaats te stellen.

Voor ontledend uittreksel

De notaris

Tom Bogaert

- afschrift akte +

- coi rdinering van de statuten

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- behUueii aan hre S*ilsc S ts2ltsE*f 1 11!,111111





Neergelegd ter griffie va de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen{ op

2 8 AUG. 2013

Griffie

Onderrierningsnr : 0898.925.427

Benaming

(voii+li) : Planners burgerlijke architectenvennootschap voor landschap,

stedenbouw en architectuur

(verkortj

Rechtsvorm " BV BVBA

Zetel : Kroonstraat 170/0302 - 2140 Antwerpen (Borgerhout)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

1.Verplaatsing maatschappelijke zetel

De vergadering dd 01/08/2013 wordt geopend onder het voorzitterschap van de Heer HANJOUL FILIP.

De voorzitter stelt vast dat alle aandeelhouders, die samen aile aandelen bezitten, aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn en er geen obligatiehouders zijn zodat de vergadering geldig kan beraadslagen over de agendapunten niettegenstaande de wettelijke formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering niet werden nageleefd.

De zaakvoerder is aanwezig.

1.VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Hierbij wordt unaniem beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar onderstaand adres vanaf

01/08/2013 wegens verhuis:

Kroonstraat 168

2140 Borgerhout

HANJOUL FILIP

Zaakvoerder

r, Vcrnoelden Recto r rz. ;" r htVec?a=..n' ^`:) " +. f. t:" ir ri i; FrC3 }'. ,,.n cla (JorSi}(Ujr,(Eirl,

i,i.ilEgOi de me' i: f; p.y.l&rr van {ie-rd.. t" t :'erîi gEyi5;%1)rtitCeti

V2rsL ;4. ;r,` .r,eflotr;i-çr l,aR

30/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 22.06.2013, NGL 26.08.2013 13467-0591-013
27/06/2013
ÿþMod Word 11.1 .11

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

theitjalegd tu Ois em~~

Rechtbank van Kooph~tRdet te A~ttRverpèlt

op

Uesif>Frier

Ondernemingsnr : 0898.925.427

Benaming

(voluit) : Planners burgerlijke architectenvennootschap voor landschap,

stedenbouw en architectuur

(verkort) :

Rechtsvoren ; BV BVBA

Zetel : Kroonstraat 170/0302 - 2140 Antwerpen (Borgerhout)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag / Benoeming zaakvoerders

Agenda:

1,Ontslag als zaakvoerder

-de heer De Schepper lef

-de heer Meers Joseph

2.Benoeming als zaakvoerder Hanjoul Filip

De vergadering dd 31/12/2012 wordt geopend onder het voorzitterschap van de heer DE SCHEPPER IEF,

De voorzitter stelt vast dat alle aandeelhouders, die samen aile aandelen bezitten, aanwezig of geldig vertegenwoor-digd zijn en er geen obligatiehouders zijn zodat de vergadering geldig kan beraadslagen over de agendapunten niet-tegenstaande de wettelijke formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering niet werden nageleefd.

1.ONTSLAG ALS ZAAKVOERDER

MET UNANIMITEIT VAN ALLE STEMMEN WERD HET VOLGENDE BESLIST:

Nemen ontslag als zaakvoerder en dit vanaf dd 31/12/2012

De heer De Schepper lef, NN. 71.09.29-095-07

De heer Meers Joseph, NN. 71.06.29-507-59

Er wordt kwijting verleend tot op 31/12/2012 over hun mandaat.

2.BENOEM!NG ALS ZAAKVOERDER

MET UNANIMITEIT VAN ALLE STEMMEN WERD HET VOLGENDE BESLIST:

J I<ci:.''C-. ^17 ll$tn i 1Jis. F. w irA-3in := ' C!C" `Inn '.t11GQtrY1.U['tti ae,~

- te.-

I.ritr¢1.- t" ~1r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

~,* ~ ---

Voor. behouden aar: het

~s~el~ssuil Sta2tSt317[f

Wordt benoemd als zaakvoerder en dit vanaf dd 01/01/2013

Hanjoul Filip, NN. 74.07.09-121.48

Zijn mandaat is onbezoldigd.

PLANNERS BURGERLIJKE ARCHITECTENVENNOOTSCHAP VOOR LANDSCHAP, STEDENBOUW EN ARCHITECTUUR BV BVBA

Zaakvoerder Zaakvoerder

De Schepper lef Meers Joseph

Zaakvoerder

Hanjoul Filip

ue IS.:.ÉSI, pl,. van i." _, li. .'C' ~ We " 1:t;in$, het.41) c : :£n :L ?'eEtL^gen\ r :;i ;.:rsrr

I-.r P.

'i r 1.:;l-M,-í'I'i.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

10/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 23.06.2012, NGL 05.07.2012 12264-0366-012
24/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 23.08.2011 11419-0291-012
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 26.08.2015 15482-0600-012

Coordonnées
MORGEN ARCHITECTUUR

Adresse
KROONSTRAAT 168 2140 BORGERHOUT(ANTW)

Code postal : 2140
Localité : Borgerhout
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande