MOTORHOMIES

Société en commandite simple


Dénomination : MOTORHOMIES
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 845.390.533

Publication

02/05/2012
ÿþMod PDF 11.1

fite P ln de bijlagen en bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

IIIIII,1111211,11111111.111111111

Ondernemingsnr : Benaming (voluit)

(verkort) : Rechtsvorm :

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte

Tekst :

o eciS"  3g0 " 5-33

MOTORHOMIES

Gewone commanditaire vennootschap Kapucijnenstraat 16, 2200 Herentals, België

:Uittreksel uit oprichtingsakte

Uit een onderhandse akte van 12 april 2012 blijkt:

De oprichting van een gewone commanditaire vennootschap onder de benaming

Motorhomies.

De zetel is gevestigd te 2200 Herentals, Kapucijnenstraat 16.

De vennootschap werd aangegaan voor onbepaalde duur.

De beherende vennoten, de heer Gert Lathouwers, Kapucijnenstraat 16, 2200 Herentals en mevrouw Katrien Lathouwers, Watervoort 69, 2200 Herentals, zijn onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk.

Het maatschappellijke kapitaal bedraagt 18.600 euro. Het kapitaal werd volledig geplaatst en ingebracht.

Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2013.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

De groothandel, kleinhandel, huur, verhuur, leasing, import, export en vervaardiging van wagens, vrachtwagens, autobussen, mobilhomes, kampeerwagens, caravans, aanhangwagens, alsmede de onderdelen en alle mogelijke aanverwante toebehoren met betrekking tot voomoemde voertuigen. De uitbating van gites, vakantiewoningen, vakantieappartementen, gastenkamers, kampeerterreinen, kampeerautoterreinen, caravanterreinen. Handel in eigen onroerend goed, Verhuur en exploitatie van eigen of geleasd onroerend goed en van sociale woningen en terreinen. De groothandel, kleinhandel, huur, verhuur, leasing, import, export en vervaardiging van sport- en recreatieartikelen.

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig akkoord van de stille vennoten wordt vereist. De winst zal jaarlijks onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van het aantal aandelen dat ieder bezit. De vennoten mogen evenwel bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar hetzij bij gebrek aan winst.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders welke of derden of beherende vennoten kunnen zijn. De zaakvoerders worden benoemd door de stille vennoten, bij eenparigheid van stemmen, welke hen, eveneens bij eenparigheid van stemmen, te

bp de laatste blz. van Luik vernieldërï -Ráctd : Naam en heedeilighéld vin de instrumentérende netaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

hehouS n

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Stajlblad - 02LQ5J.2Q12. -_Annexes duMnniteux belge

Lrit a - vervolg Mod ADF 11.1

allen tijde, zonder hun beslissing te moeten verrechtvaardigen, kunnen ontslaan. De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over aile machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Voor alle vervreemdingen van financiële vaste activa van de vennootschap is echter het eenparig akkoord van alle vennoten vereist. Worden benoemd tot zaakvoerders de heer Gert Lathouwers, voornoemd, en mevrouw Katrien Lathouwers, voornoemd.

De gewone algemene vergadering zal gehouden worden op lste van de maand juni om 19.00 uur. Zij zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel. Iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die ten laatste vijftien dagen vóór de

vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de agenda of dagorde vernielden. Alle beslissingen van de algemene vergadering vereisen de eenparigheid van stemmen van alle vennoten tenzij anders bepaald werd in onderhavige statuten. De stemming geschiedt per hoofd.

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid, en onder de opschortende voorwaarde van bevestiging of homologatie door de bevoegde rechtbank, één of meer vereffenaars die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging. Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

Gert Lathouwers,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
MOTORHOMIES

Adresse
KAPUCIJNENSTRAAT 16 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande