MOURIK CHEMICAL CLEANING INTERNATIONAL, AFGEKORT MCC INT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MOURIK CHEMICAL CLEANING INTERNATIONAL, AFGEKORT MCC INT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 827.888.268

Publication

04/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 28.08.2014 14497-0185-013
06/08/2013
ÿþ Mod Word 11.1

le In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter rjriffie van de Rechtbank van Kef glande te Antwerpen

Qj gl#fler.

1 I 111!Inlili!11 II

Ondernemingsnr : 0827888268

Benaming

(voluit) : Mourik Chemical Cleaning International

(verkort) : MCC Int

Rechtsvorm : NV

Zetel : Starrenhoflaan 44/003 te 2950 Kapellen

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag en kwijting bestuurders - ontslag en kwijting gedelegeerd bestuurder - benoeming nieuwe bestuurders - aanstelling directeur

De bijzondere algemene vergadering van 910712013, die werd gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, beslist met éénparigheid van stemmen het volgende:

- het ontslag te aanvaarden van Dhr. Jim Geerts, wonende te 2950 Kapellen, Kalmthoutsesteenweg 135 en van HP Group Ltd BVBA, vertegenwoordigd door Dhr. Jim Geerts, met ondememingsnummer 468.732.605 en met maatschappelijke zetel te 2950 Kapellen, Kalmthoutsesteenweg 135, als bestuurders en kwijting te verlenen aan beide bestuurders voor de uitvoering van hun mandaat voor MCC Int.;

- het onstag te aanvaarden van HP Group Ltd BVBA, vertegenwoordigd door Dhr. Jim Geerts, met ondememingsnummer 468.732.605 en met maatschappelijke zetel te 2950 Kapellen, Kalmthoutsesteenweg 135, als gedelegeerd bestuurders en kwijting te verlenen voor de uitvoering van haar mandaat voor MCC Int.;

- tot nieuwe bestuurders te benoemen Dhr, Franciscus Hoffmans wonende te 2902 BH Capelle ad IJssel, P.C. Boutenssingel 4 en Dhr. Ronald Lamé wonende te 5591 CB Heeze, Van Goghlaan 6 voor duurtijd van 6 jaren vanaf 9/07/2013.

De vergadering van de raad van bestuur van 9/07/2013, die werd gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, beslist tot aanstelling van een directeur belast met het dagelijks beheer van de vennootschap in de zin van art. 20 van de statuten. Het betreft HP Group Ltd BVBA met als vaste vertegenwoordiger, dhr. Jim Geerts, Onder daden van dagelijks beheer wordt tevens verstaan/aanwerven en ontslagen personeel.

Omschrijving Bevoegdhedenmatrix (financieel) van de directeur: uitschrijven van verkoopoffertes namens MCC Int. en het sluiten van contracten tot en met 500.000 euro: de directeur tekent alleen,

Uitschrijven van verkoopoffertes namens MCC Int. en het sluiten van contracten boven de 500.000 euro: de directeur tekent samen met 1 bestuurder.

Aangaan van investeringen boven 10.000 euro en leaseverplichtingen: goedkeuring van 1 bestuurder bv. per e-mail nodig.

Bankbetalingen: onbeperkte bevoegdheid van directeur en/of bestuurders alleen handelend. Isabel wordt geregeld zodat de huidig benoemde bestuurders betalingen kunnen uitvoeren en inzage hebben in de rekeningen.

Creditcard en kasboekuitgaven: uitgaven Jim Geerts worden ondertekend door bestuurder.

De bijzondere algemene vergadering dd. 9/07/2013 en de raad van bestuur van MCC Int. dd, 9/07/2013 hebben bijzondere volmacht verleend aan Mr. Bieke Noels en/of Mr, Erika Olivero, advocaten te 2018 Antwerpen, Desguinlei 214 om de nieuw benoemde bestuurders van de nieuwe Raad van Bestuur, het ontslag van de vorige bestuurders en gedelegeerd bestuurder en de benoeming tot Directeur te publiceren in de bijlagen van het Belgische Staatsblad en alle formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank der ondernemingen.

Erika Olivero (gemachtigde)

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

V

beh

aa

Bel

stag

il



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

08/02/2013
ÿþ mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Vo beha aan Belc Staat iuiiuuimiqui D

*13024313

GII







Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

2 9 JAN. 2911

Griffie

Ondernemingsnr : F3E0827.888.268

Benaming (voluit) : Innovative Construction Group

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kalmthoutsesteenweg 135

2950 Kapellen

Onderwerp akte : Naamswijziging - Zetelverplaatsing - Doelwijziging - Kapitaalverhoging Omvorming in naamloze vennootschap - Ontslag zaakvoerder en benoeming bestuurders - benoeming gedelegeerd bestuurder

Uit een akte verleden voor notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 24 januari 2013 blijkt dat de algemene vergadering de volgende besluiten heeft genomen :

(" .)

UITEENZETTING VAN DE ENIGE VENNOOT

ln uitoefening van de bevoegdheden die zijn toegekend aan de algemene vergadering zoals

bepaald in artikel 267 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft de heer Jim Geerts voornoemd,

in zijn hoedanigheid van enige vennoot het volgende verklaard

Agenda

De enige vennoot zet uiteen dat hij besluiten wenst te nemen met betrekking tot de volgende

agenda :

1. Naamswijziging.

2. Zetelverplaatsing.

3. Verslag betreffende de doelwijziging en goedkeuring van de doelwijziging,

4. Verhoging van het maatschappelijk kapitaal met zesenveertigduizend vijfhonderd euro nul cent (¬ 46.500,00), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro nul cent (¬ 18.600,00) op vijfenzestigduizend honderd euro nul cent (¬ 65.100,00), door een inbreng in geld en met uitgifte van vierhonderd vijfenzestig (465) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, waaraan dezelfde rechten zijn verbonden als aan de bestaande aandelen en die in de resultaten zullen delen met ingang van heden.

5. Bespreking van het schriftelijk verslag van de zaakvoerder en van het verslag van de door de zaakvoerder aangeduide bedrijfsrevisor, evenals van het ontwerp van de statuten na de omvorming, zoals vereist door de artikelen 777 tot en met 779 van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de omvorming.

6. Omvorming van de vennootschap in een naamloze vennootschap met behoud van alle kenmerken die niet specifiek zijn voor de rechtsvorm van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

7. Vaststelling van de nieuwe statuten van de vennootschap,

8. Ontslag van de statutair zaakvoerder en benoeming bestuurders,

9. Volmachten en machtigingen,

Formaliteiten

Vervolgens zet de enige vennoot uiteen dat aile door het Wetboek van Vennootschappen,

opgelegde formaliteiten werden nageleefd

1. Op achttien ja un tweeduizend dertien heeft de zaakvoerder een schriftelijk verslag conform, artikel 287 W. Venn opgesteld waarin de voorgestelde doelwijziging omstandig wordt; verantwoord. E3ij dit verslag is een staat van activa en passiva gevoegd die werd vastgesteld op, eenendertiq oktober tweeduizend en elf, hetzij minder dan drie maanden geleden.

2 Op veertien ianuari tweeduizend dertien heeft de zaakvoerder een schriftelijk verslag opgesteld, waarin de voorgestelde omvorming wordt toegelicht, zoals vereist door artikel 778 Wetboek van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Vennootschappen. Bij dit verslag is een staat van activa en passiva gevoegd die werd vastgesteld op eenendertig oktober tweeduizend en elf, hetzij minder dan drie maanden geleden.

3. Op vijftien januari tweeduizend dertien werd door Alex De Bruyn, kantoor houdende te 2650 Edegem, Prins Boudewijnlaan 329, B.5, bedrijfsrevisor daartoe aangesteld door de zaakvoerder, een schriftelijk verslag opgesteld met betrekking tot de staat van activa en passiva overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen. De conclusies van dit verslag luiden als volgt :

"De staat van activa en passiva van de Bvba lnnovative Construction Group, Kalmthoutsesteenweg 135 te 2950 Kapellen per 31 oktober 2012, op basis waarvan de omzetting wordt doorgevoerd, geeft naar mijn oordeel, volledig, getrouw en juist de financiële positie van de vennootschap weer op die datum.

Overeenkomstig mijn opdracht en gelet op de korte tijdspanne waarin dit onderzoek plaats vond, heb ik de controle uitgevoerd onder vormvan een beperkt nazicht.

Het eigen vermogen van de vennootschap op 31 oktober 2012, zoals blijkt uit onderhavige staat van activa en passiva bedraagt ¬ 15.086,59 en is ¬ 3.513,41 kleiner dan het maatschappelijk kapitaal.

Gedaan te goeder trouw"

4. Een kopie van de verslagen van de zaakvoerder betreffende de doelwijziging en de omvorming en van het verslag van de bedrijfsrevisor betreffende de omvorming, evenals het ontwerp van de nieuwe statuten na de omvorming, werd voorafgaandelijk aan deze vergadering de enige vennoot overhandigd, die dit bevestigt.

Bijeenroepingen

Tenslotte zet de enige vennoot uiteen dat uit de door de zaakvoerder voorgelegde documenten blijkt

1. dat de enige vennoot tevens de enige (statutaire) zaakvoerder is, en

2. dat geen obligaties, warrants en certificaten werden uitgegeven met medewerking van de vennootschap, zodat geen verantwoording is vereist omtrent de bijeenroeping.

BESLUITEN

Vervolgens verklaart de enige vennoot de volgende besluiten te nemen :

Eerste besluit : Naamswiizinq

De enige vennoot heeft besloten om de naam van de vennootschap met onmiddellijke ingang te wijzigen van "lnnovative Construction Group" in "Mourik Chemical Cleaning International", afgekort "MCC Int" en om de statuten dienovereenkomstig aan te passen.

Tweede besluit : Zetelverplaatsing

De enige vennoot heeft besloten om de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 2950 Kapellen, Kalmthoutsesteenweg 135 naar 2950 Kapellen, Starrenhoflaan 441003 en om de statuten dienovereenkomstig aan te passen

Derde besluit : Verslap betreffende de doelwijziging en goedkeuring van de doelwijziging

De enige vennoot heeft het verslag van de zaakvoerder met betrekking tot de doelwijziging goedgekeurd.

De enige vennoot heeft besloten om het doel van de vennootschap uit te breiden met het verstrekken van leningen aan derden, en om het vijfde lid van artikel 3 van de statuten, dat thans luidt als volgt :

"De vennootschap mag het bestuur waarnemen van alle rechtspersonen, en mag alle leningen, ongeacht hun vorm en duur, aan deze laatsten toestaan en kan alle soorten waarborgen, zowel zakelijke als persoonlijke, verstrekken voor verbintenissen van derden." te vervangen door de volgende tekst :

"De vennootschap mag het bestuur waarnemen van andere rechtspersonen, en mag alle leningen, ongeacht hun vorm en duur, toestaan aan derden en kan alle soorten waarborgen, zowel zakelijke als persoonlijke, verstrekken voor verbintenissen van derden,"

Vierde besluit : Kapitaalverhoqinq

De enige vennoot heeft besloten om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van zesenveertigduizend vijfhonderd euro nul cent (¬ 46.500,00), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro nul cent (¬ 18.600,00) op vijfenzestigduizend honderd euro nul cent (¬ 65.100,00), door een inbreng in geld, mits uitgifte van vierhonderd vijfenzestig (465) nieuwe aandelen, waaraan dezelfde rechten zijn verbonden als aan de bestaande aandelen en die zullen'; delen in de winst met ingang van hun uitgifte.

De aandelen zullen bij hun uitgifte integraal in geld worden volgestort, De uitgifteprijs bedraagt honderd euro (¬ 100,00) per aandeel, en is derhalve gelijk de fractiewaarde van de honderd zesentachtig (186) bestaande aandelen.

INSCHRIJVING EN VOLSTORTING













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Vervolgens verklaart de heer Jim Geerts voornoemd, bij deze (i) in te schrijven op vierhonderd vierenzestig (464) van de vierhonderd vijfenzestig (465) nieuw uit te geven aandelen voor de prijs van honderd euro nul cent (¬ 100,00) per aandeel, hetzij voor een totaal bedrag van zesenveertigduizend vierhonderd euro nul cent (¬ 46.400,00), en (ii) uitdrukkelijk, onvoorwaardelijk en onherroepelijk te verzaken aan zijn proportioneel voorkeurrecht met betrekking tot het resterende nieuw uit te geven aandeel, dit in voordeel van de hierna genoemde vennootschap High Performance Group Ltd.

is alhier tussengekomen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HIGH PERFORMANCE GROUP Ltd." of afgekort "HP Group Ltd" met maatschappelijke zetel te 2950= Kapellen, Kalmthoutsesteenweg 135, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer BTW BE 0468,732.605 RPR Antwerpen, alhier vertegenwoordigd conform artikel 13 van haar i statuten door haar statutair zaakvoerder, de heer Jim Geerts voornoemd, die verklaart in te schrijven i op één nieuw aandeel voor de prijs van honderd euro nul cent (¬ 100,00).

De heer Jim Geerts en de vennootschap HP Group Ltd verklaren dat de aandelen waarop aldus door hen werd ingeschreven volledig zijn volgestort, zodat vanaf heden een som van zesenveertigduizend vijfhonderd euro nul cent (¬ 46.500,00) ter beschikking staat van de vennootschap. De gelden werden gestort op een bijzondere rekening (nummer BE39 0688 9087 6319) geopend bij Belfius Bank NV op naam van de vennootschap.

VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De enige vennoot heeft vast gesteld dat op alle nieuw uitgegeven vierhonderd vijfenzestig (465) aandelen rechtsgeldig werd ingeschreven en dat de nieuw uitgegeven aandelen volledig werden volgestort in geld.

De enige vennoot heeft ondergetekende notaris verzocht te akteren dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt en dat het kapitaal van de vennootschap voortaan vijfenzestigduizend honderd euro nul cent (¬ 65.100,00) bedraagt en wordt vertegenwoordigd door zeshonderd eenenvijftig (651) aandelen zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen, (" " " )

Zesde besluit : Omvorming in een naamloze vennootschap

De algemene vergadering heeft besloten om de vennootschap met ingang van heden om te vormen in een naamloze vennootschap, met behoud van alle kenmerken die niet specifiek zijn voor de rechtsvorm van een besloten vennootschap op aandelen, waaronder het maatschappelijk doel (zoals gewijzigd), het bedrag van het kapitaal (zoals verhoogd) en het aantal aandelen (zoals verhoogd), Vijfde besluit : Vaststelling van de nieuwe statuten van de vennootschap

De algemene vergadering heeft besloten om de nieuwe statuten van de vennootschap vast te stellen, waaronder volgende bepalingen

Rechtsvorm en naam

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "Mourik Chemical Cleaning International", afgekort "MCC Int",

Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2950 Kapellen, Starrenhoflaan 44/003.

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaal en volstorting

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijfenzestigduizend honderd euro nul cent (¬ 65.100,00) en wordt vertegenwoordigd door zeshonderd eenenvijftig (651) aandelen zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Aan aile aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Samenstelling kapitaal

Het kapitaal werd volledig onderschreven in geld.

Boeklaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk kalenderjaar. Reserves en winstverdeling

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste vijf procent voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting vervalt zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van de winst op voorstel van de raad van bestuur.

Het eventuele bruto-vereffeningssaldo (dit is het saldo na terugbetaling van aile schulden jegens derden) wordt bij voorrang aangewend tot terugbetaling van de effectief gestorte inbrengen.

Indien dit saldo niet volstaat om alle gestorte inbrengen integraal terug te betalen en indien alle aandelen in dezelfde mate zijn volgestort, dan worden de gestorte inbrengen proportioneel terugbetaald. Indien dit saldo niet volstaat om alle gestorte inbrengen integraal terug te betalen en indien niet alle aandelen in dezelfde mate zijn volgestort, dan wordt het bruto-vereffeningssaldo in

Voor- tehoucen aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

mad 11.1

eerste orde aangewend om de volstortingsgraad-voor alle aandelen te verminderen tot die van de aandelen met de laagste volstortingsgraad, waarna het saldo aangewend om de resterende

stortingen proportioneel terug te betalen. Indien niet aile aandelen in dezelfde mate zijn volgestort en ihdien het bruto-vereffeningssaldo niet volstaat om alle stortingen boven de laagste graad van volstorting terug te betalen, dan is de vereffenaar uitdrukkelijk gemachtigd om bijkomende stortingen te vragen van de houders van aandelen die in mindere mate zijn volgestort, teneinde te waarborgen dat alle aandeelhouders de door hen gestorte bedragen in dezelfde verhouding terugkrijgen.

Het eventuele netto-vereffeningssaldo (dit is het saldo na terugbetaling van alle effectief gestorte inbrengen) zal worden verdeeld tussen alle aandeelhouders naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd, tenzij indien niet alle aandelen in dezelfde mate zijn volgestort; in deze laatste hypothese zal het evéntuele netto-vereffeningssaldo worden verdeeld in verhouding tot de effectief gestorte inbrengen.

Bestuur en vertegenwoordiging

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en in het algemeen om alles te doen wat niet door de wet of door deze statuten uitdrukkelijk aan de algemene vergadering is voorbehouden.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meer bestuurders die alsdan de titel van gedelegeerd bestuurder voeren, enfof aan één of meer directeurs, die geen aandeelhouder moeten zijn. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bevoegdheid en vergoeding. Wanneer meerdere personen zijn belast met het dagelijks bestuur, bepaalt de raad van bestuur of zij de hen toegekende bevoegdheid individueel dan wel gezamenlijk of collegiaal uitoefenen.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte, als eiser en als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn hetzij door twee bestuurders gezamenlijk handelend, hetzij door een gedelegeerd bestuurder alleen handelend.

Wanneer er een directiecomité is ingesteld, kan de vennootschap binnen de perken van de bevoegdheden van het directiecomité tegenover derden tevens geldig vertegenwoordigd en verbonden worden door twee leden van het directiecomité samen optredend.

Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door het orgaan van dagelijks bestuur. Wanneer twee personen zijn belast met het dagelijks bestuur, dan is elk van hen individueel handelend bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wat betreft handelingen van dagelijks bestuur Wanneer het dagelijks bestuur wordt toevertrouwd aan drie of meerdere personen, dan wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd ten aanzien van derden door twee leden van het orgaan van dagelijks bestuur gezamenlijk handelend, met uitzondering van de leden die tevens bestuurder zijn en de titel van

gedelegeerd bestuurder voeren, Laatstgenoemden beschikken steeds over de volledige

alleenvertegenwoordigingsbevoegdheid.

De organen die overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen binnen de perken van hun bevoegdheden gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht, Doel

De vennootschap heeft tot doel :

- Het ontwikkelen, het bouwen, het plaatsen, het verhuren, het leasen en dergelijke meer van innovatieve constructies voor industriële enlof burgerlijke doeleinden;

- Groot- en kleinhandel, import en export, aan- en verkoop, fabricatie, verwerking en opslag en

overslag van alle reinigingsprodukten, chemische en petrochemische producten;

- De uitvoering van alle industriële en chemische reinigingen;

- De behandeling van alle installaties en machines met betrekking tot de industriële en chemische reiniging;

- Het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van alle licenties, brevetten, octrooien,

aile rechten, vergunningen en dergelijke;

ª% Dienstverlening aan vrije beroepen, openbare besturen, en ondernemingen, onder meer op juridisoh, economisch, financieel, boekhoudkundig, sociaal, fiscaal, organisatorisch en bestuursvlak;

- De organisatie, de studie, het onderzoek en het geheel van de werkzaamheden, handelingen

en te verrichten diensten in verband met coördinatie en administratieve zaken en belangen, dit alles in de breedste zin van het woord, waaronder begrepen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

* Het verstrekken van advies, bemiddeling of diensten, het opstellen, uitvoeren of organiseren van onderzoeken, studie-opdrachten, colloquia, op gebied van milieu en ruimtelijke ordening;

* Het verstrekken van diensten inzake vertalingen en tolkwerk;

* Het verlenen van bijstand en bemiddeling inzake het geheel of gedeeltelijk beheer van goederen of patrimonia op het gebied van milieu en ruimtelijke ordening;

- Zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden in vennootschappen en ondernemingen;

- Het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen; het optreden als vereffenaar;

- Haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

- De aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle onroerende en roerende goederen  desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware,

De vennootschap kan alle onroerende goederen en rechten verwerven teneinde deze geheel of gedeeltelijk als woon- en/of werkplaats ter beschikking te stellen van de zaakvoerder(s), venno(o)t(en) en hun familieleden.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn op enige manier bij te dragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,

De vennootschap mag het bestuur waarnemen van andere rechtspersonen, en mag alle leningen, ongeacht hun vorm en duur, toestaan aan derden en kan alle soorten waarborgen, zowel zakelijke als persoonlijke, verstrekken voor verbintenissen van derden.

Zij mag bij wijze van inbreng, overdracht, fusie of op enige andere wijze een belang verwerven in alle bestaande of op te richten rechtspersonen waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of waarvan het maatschappelijk doel van aard is om op enige manier de verwezenlijking van haar eigen doel te bevorderen.

Deze opsomming is exemplatief en niet beperkend.

Jaarvergadefinq en toelatincisvoorwaarden

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur (18.00u), op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingen vermeld. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Houders van aandelen op naam worden tot de vergadering toegelaten met het aantal aandelen dat op hun naam is ingeschreven in het aandelenregister op de derde werkdag vóór de vergadering. De raad van bestuur kan evenwel in de oproeping bepalen dat houders van aandelen op naam enkel tot de vergadering worden toegelaten indien zij de vennootschap uiterlijk de derde werkdag vóór de vergadering schriftelijk hebben meegedeeld dat zij aan de vergadering zullen deelnemen, en enkel ' met het in deze kennisgeving vermelde aantal aandelen, Onder werkdag wordt verstaan alle dagen met uitzondering van zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen.

Achtste besluit : Ontslag statutair zaakvoerder en benoeming bestuurders

Als gevolg van de omvorming van de vennootschap van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in een naamloze vennootschap, heeft het mandaat van de statutair zaakvoerder, de heer Jim GEERTS voornoemd, die aanvaardt, een einde genomen.

De algemene vergadering heeft de volgende personen benoemd tot bestuurder van de vennootschap tot na de jaarvergadering die zal worden gehouden in het jaar tweeduizend negentien

- de heer Jim GEERTS, wonende te 2950 Kapellen, Kalmthoutsesteenweg 135, die aanvaardt; voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HIGH PERFORMANCE GROUP Ltd." of afgekort "HP Group Ltd" met als vaste vertegenwoordiger, voornoemde heer Jim Geerts, die aanvaardt;

Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd.

Negende besluit : Machtigingen en volmachten

De algemene vergadering heeft besloten om de hierna vermelde machtigingen en volmachten te verlenen met het oog op de uitvoering van de in onderhavige akte vastgestelde beslissingen:

a) EMENDO BVBA, met zetel te 2950 Kapellen, De Pretlaan 22, vertegenwoordigd door de heer Edwin Grusenmeyer, evenals haar bedienden, aangestelden en lasthebbers worden

Voor-'behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

0

mod 11.1

gemachtigd, met recht cm elk afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, om ' de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen evenals haar registratie bij de BTW-administratie aan te passen, na eventueel de nodige aanpassingen aan en/of verbeteringen van de bestaande inschrijving respectievelijk registratie te hebben doorgevoerd, en om in dit verband alle verklaringen af te leggen en alle documenten in te vullen en te ondertekenen in naam en voor rekening van de vennootschap, haar aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders en/of vereffenaars, dit alles onverminderd de bevoegdheid van ondergetekende notaris om de formulieren I en II in te yullen en te ondertekenen voor zover vereist in uitvoering van de besluiten vastgesteld in deze akte;

b) de instrumenterende notaris wordt gemachtigd om de statuten van de vennootschap te coördineren en een afschrift daarvan te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

RAAD VAN BESTUUR -- BENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDER

En onmiddellijk na de afsluiting van de algemene vergadering is de raad van bestuur, samengesteld zoals hoger vermeld (de heer Jim Geerts persoonlijk en de BVBA High Performance Group Ltd), samengekomen en heeft hij de volgende persoon benoemd tot gedelegeerd bestuurder voor de duur van zijn bestuursmandaat : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HIGH

" PERFORMANCE GROUP Ltd." of afgekort "HP Group Ltd", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer Jim Geerts voornoemd.

Voor.. 15ehoueen aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ontledend uittreksel opgemaakt door notaris Eric De Bie te Antwerpen Ekeren op 24 januari 2013.

Bijlagen :

volledig afschrift

verslag van de bedrijfsrevisor betreffende de omvorming

- verslag van de zaakvoerder betreffende de omvorming

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

06/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 29.11.2012 12654-0488-010
29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 24.06.2015 15210-0468-014
27/07/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
28/07/2015
ÿþItgenell

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

,.r

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel Antwerpen

15 JULI 2015

%M eng Antwerpen

Ondernemingsnr : 0827.888.268

Benaming

(voluit) : MOURIK CHEMICAL CLEANING INTERNATIONAL (verkort) : MCC INT

Rechtsvorm : NV

Zetel : Starrenhoflaan 44 bus 3,2950 Kapellen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder - benoeming nieuwe bestuurder

De bijzondere algemene vergadering van 07/07/2015, die werd gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, beslist met eenparigheid van stemmen het volgende:

- ontslag te geven aan de heer Franciscus HOFFMANS, wonende te 2902 BH Capelle ad IJssel (Nederland), P.C. Boutenssingel 4

- tot nieuwe bestuurder te benoemen de heer Daniël DEN BRAVEN, wonende te 2965 AE Nieuwpoort (Nederland), Buitenhaven 10, voor een duurtijd van zes jaren vanaf 0710712015,

De raad van bestuur van 14/07/2015 heeft volmacht verleend aan Mr. Luc ELIAERTS, advocaat te 2000 Antwerpen, Vlaamsekaai 54-57, om het ontslag van de heer HOFFMAN en de benoeming van de nieuwe bestuurder de heer DEN BRAVEN te publiceren in de bijlagen van het Belgische Staatsblad,

Luc ELIAERTS

(gemachtigde)

Coordonnées
MOURIK CHEMICAL CLEANING INTERNATIONAL, AFGE…

Adresse
STARRENHOFLAAN 44, BUS 003 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande