MP FARMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MP FARMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 561.882.891

Publication

23/09/2014
ÿþRtevcrm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zc.4/..,-.1: 2860 Sint-Katelijne-lNaver, Liersesteenweg 167

zu..'ires)

ondeneer) âkw OPRICHTING

OPRICHTING.

Uit een akte verleden voor Meester Dirk Luyten, notaris ter standplaats Mechelen op Il augustus 2014. Geregistreerd op het 11 registratiekantoor Mechelen, op 18 augustus 2014, negen bladen en geen verzendingen, register (OBA) 5, boek 322, blad 70, vak 14. Ontvangen: vijftig euro (E 50,00). De Ontvanger (get.) ai K. Verbuyst. Blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

L De Heer VAN BRANTEGEM Patrick, geboren te Ninove op twaalf maart negentienhonderd zesenvijftig, rijksregistemummer 56.03.12-467.79, echtgenoot van mevrouw De Crem Martine, hierna genoemd, wonende te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Liersesteenweg 167;

2, Mevrouw DE CREM Martine Dominique Maria, geboren te Brussel op veertien augustus negentienhonderd éérrenzestig, rijksregisternummer 61.08.14-276.59, echtgenote -van de heer Van Brantegem Patrick, voornoemd, wonende te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Liersesteenweg 167;

de echtgenote Van Brantegem - De Crem zijn gehuwd onder het stelsel der zuivere scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Stefaan Van den Eynde te Meise op zes juli negentienhonderd negenentachtig, gewijzigd bij akte verleden voor ondergetekende notaris Dirk Luyten te Mechelen op zes juni tweeduizend en vijf doch met behoud van het stelsel.

Het kapitaal wordt vastgesteld op één miljoen tweeëntachtigduizend Euro.

Dit kapitaal wordt vertegenwoordigd door één miljoen tweeentachtigduizend aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

De oprichtende vennoten schrijven als volgt in op het kapitaal en verrichten de volgende inbrengen:

L INBRENG IN NATURA :

De comparanten schrijven in op één miljoen tweeëntachtigduizend aandelen als volgt:

1. De Fleer Van Brantegem Patrick, voornoemd, schrijft in op vijfhonderd éénenveertigduizend aandelen (541.000);

2. Mevrouw De Crem Martine, voornoemd, schrijft in op vijfhonderd éénenveertigduizend aandelen (541.000). Totaal: één miljoen tweeëntachtigduizend aandelen (1.082.000)

Zij verrichten tot storting van hun deel, de inbreng van de hun persoonlijk toebehorende aandelen van de Naamloze Vennootschap "Marpafar" met maatschappelijke zetel te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Liersesteenweg 167; ondernemingsnummer 0466.358.479;

vennootschap opgericht bij akte verleden voor vennootschap opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Dirk Luyten te Mechelen op vijftien juni negentienhonderd negenennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de dato acht juli daarna, onder nummer 990708-160; de statuten van de vennootschap werden voor het laatst gewijzigd bij akte verleden voor ondergetekende notaris Dirk Luyten te Mechelen op dertien december tweeduizend en vijf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de dato vier januari tweeduizend en zes, onder nummer 06001901;

als volgt :

1. De heer Van Brantegem Patrick, voornoemd, verricht tot storting van zijn deel, de inbreng van honderd vierentwintig aandelen van de NV "Marpafar" met een waarde van vijfhonderd éénenveertigduizend euro;

2. Mevrouw De Crem Martine, voornoemd, verricht tot storting van haar deel, de inbreng van honderd vierentwintig aandelen van de NV "Marpafar", met een waarde van vijfhonderd éénenveertigduizend euro. Hetzij in totaal : tweehonderd achtenveertig aandelen van de NV "Marpafar", hetzij in totaal één miljoen tweentachtigduizend euro.

zuri Lte f-1; . e;e: e.1?: he:t.7.1i ç;C:. F.te:Uee.n,*)nesc.'n:i

, *": :arez!elqi var: 1U.:;.10E1

-11:"

ModWord11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELL(

1111%!filonp111

Onderneirinsiw : 5-(0J et% Beweing

MP Farina

12 SEP, 211111t

RECHTBANK in KOOPI-1A.%. ANTWERPantaifd. MECHE r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Deze intekeningen gebeuren op basis van een formeel akkoord tussen de vennoten..

Voorwaarden van de inbreng :

Deze inbreng geschiedt onder de volgende voorwaarden en modaliteiten:

1. De goederen worden ingebracht in de staat waarin ze zich thans bevinden.

2. Onderhavige vennootschap verbindt er zich toe alle verbintenissen over te nemen die betrekking hebben op de ingebrachte bestanddelen.

3. Onderhavige vennootschap verklaart kennis te hebben van voorgaande inbrengen en er geen nadere beschrijving van te verlangen.

4. De inbrengers verklaren dat de ingebrachte aandelen vrij van beslag zijn en niet het voorwerp hebben uitgemaakt van enig pand of borgstelling.

5. De uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng zullen door de zorgen van de zaakvoerder ingeschreven worden in het register van aandelen, op naam van de rechthebbenden.

VERSLAG VAN DE BEDRIESREVISOR :

Door de oprichters werd Peter Bogaert, burg.bvba, te 3001 Leuven, Waversebaan 303, aangesteld met het oog op het opmaken van het door de wet opgelegde verslag.

Deze revisor sloot zijn verslag af op 26 juni 2014.

Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

"6 Besluit

De inbreng in natura voor de oprichting van de BVBA MP FARMA bestaat uit 248 aandelen van de NV MARPAFAR, waarvan 1.24 aandelen worden ingebracht door de heer Patrick Van Brantegern en 124 aandelen door mevrouw Martine De Crem,

248 aandelen van de NV MARPAFAR worden door de inbrengers gewaardeerd aan e 1.082.000,00, hetgeen door de oprichters wordt aanvaard, zoals blijkt uit het ontwerp van het bijzonder verslag,

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbieng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

- De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid,

- De door de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is.

- De waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng lu natura niet overgewaardeerd is. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat van 1.082.000 nieuwe kapitaalaandelen van de Vennootschap met een fractiewaarde van E 1,00 per aandeel waarvan 541.000 aandelen worden toegekend aan de heer Patrick Van Brantegem en 541.000 aandelen aan mevrouw Martine De Crem.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Leuven, 26 juni 2014 Peter BOGAERT burg.bvba vertegenwoordigd door Peter Bogaert, bedrijfsrevisor..". OPRICHTERSVERSLAG.

De vergadering neemt ook kennis van het oprichtersverslag, waarin wordt uiteengezet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

VERGOEDING VAN DE INBRENG IN NATURA.

Zoals blijkt uit het hierboven vermelde verslag van de bedrijfsrevisor, kan de vergoeding van de inbreng in natura begroot worden op een totale waarde van één miljoen tweeëntachtigduizend euro.

Als vergoeding voor deze inbreng worden aan de inbrengers, voornoemd, één miljoen tweeëntachtigduizend volledig afbetaalde aandelen toegekend, hetzij ieder vijfhonderd éènenveertigdnizend aandelen, wat door hen uitdrukkelijk wordt aanvaard.

Deze intekening gebeurt op basis van een formeel akkoord tussen de vennoten.

Vaststellingen:

Door de verrichtingen die voorafgaan, werd de vennootschap opgericht, werd het kapitaal volledig geplaatst en werd dit volstort tot beloop van één miljoen tweeëntachtigduizend euro.

Ondergetekende notaris vestigt de aandacht van de oprichters op het feit dat de onderhavige vennootschap slechts rechtspersoonlijkheid verkrijgt vanaf de dag van de neerlegging van huidige oprichtingsakte (of uittreksel) ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

De oprichters maken aan de werkende notaris het bijzonder rapport over inzake het financieel plan van de vennootschap waarin wordt aangetoond dat het kapitaal volstaat voor de normale ontwikkeling van de activiteit van de vennootschap.

Dit bijzonder rapport zal volgens het wettelijk voorschrift door de werkende notaris worden bewaard.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De oprichters beslissen vervolgens de statuten van de vennootschap vast te stellen zoals blijkt uit de tekst die volgt op het einde van deze akte.

De statuten voorzien, onder meer, wat volgt:

Artikel! :NAAM:

De vennootschap draagt de naam: "MP Famia" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Artikel 2 : ZETEL :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Liersesteenweg 167.

Deze zetel kan bij gewone beslissing van de zaakvoerder(s) naar gelijk welke andere plaats overgebracht

worden in het Nederlandstalig taalgebied van België of in de agglomeratie Brussel.

De zaakvoerder(s) zorgt (zorgen) voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad.

De zaakvoerder(s) heeft (hebben) de bevoegdheid om deze wijziging authentiek te doen vaststellen in dit

artikel van de statuten.

De vennootschap kan bij gewone beslissing van de zaakvoerder(s), kantoren, bijhuizen, agentschappen,

opslagplaatsen inrichten.

Artikel 3: DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

- het verlenen van advies en prestaties aan apotheken, verenigingen, universiteiten en verwante organisaties of

instellingen;

- het nemen van participaties in andere ondernemingen;

- het verlenen van advies en bijstand op het gebied van bedrijfsvoering en  beheer;

- het uitbaten van concessies, licenties en andere immateriële rechten en activa;

- het waarnemen van de mandaten van zaakvoerder, bestuurder en vereffenaar in andere vennootschappen; - het verstrekken van managementadviezen;

- de organisatie van trainingen inzake voormelde activiteiten;

- alle roerende en onroerende goederen kopen, verkopen, huren, verhuren, bouwen, verbouwen, herstellen of

ruilen, zonder dat dit een handel in onroerende goederen zou uitmaken;

- haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, in pand steilen en aval verlenen

voor alle leningen, kredietopeningen, en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor derden;

- het verstrekken van leningen en financieringen aan ondernemingen;

- het aangaan van leningen;

- het verstrekken van waarborgen;

- het verwerven en beheren van handelszaken;

- het deelnemen of samenwerken met bestaande of nog op te richten ondernemingen die een gelijkaardig of

complementair doel hebben.

Zij mag haar doel zowel in België aIs in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als

onrechtstreeks.

Zij mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kan

bijdragen en van aard is de opbrengst van haar goederen te bevorderen.

Artikel 4 : DUUR:

De duur van de vennootschap is onbepaald.

De artikelen 39 en 43 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging van

een vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone, algemene

vergadering, met inachtneming van de vereisten voor de statutenwijziging.

Artikel 5: BELOOP VAN HET KAPITAAL:

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op één miljoen tweeëntachtigduizend Euro en wordt vertegenwoordigd

door één miljoen tweeëntachtigduizend aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

Artikel 6: INSCHRIJVING OP HET KAPITAAL:

Op het kapitaal wordt ingeschreven en gestort zoals blijkt uit de akten van oprichting en kapitaalverhoging.

Artikel 13 : BESTUUR :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtsperª% sonen, al dan niet

vennoten.

De zaakvoerder(s) wordt (worden) benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te

stellen.

Tot statutaire zaakvoerders worden benoemd voor de duur van de vennootschap:

1. De Heer VAN BRANTEGEM Patrick, geboren te Ninove op twaalf maart negentienhonderd zesenvijftig,

rijksregisternummer 56.03.12-467.79, echtgenoot van mevrouw De Crem Martine, hierna genoemd, wonende

te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Liersesteenweg 167;

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

2. Mevrouw DE CREM Martine Dominique Maria, geboren te Brussel op veertien augustus negentienhonderd éénenzestig, rijksregisternummer 61.08.14-276.59, echtgenote van de heer Van Brantegem Patrick, voornoemd, wonende te 2860 Sinbt-Katelijne-Waver, Liersesteenweg 167.

De duurtijd van hun mandaat is onbepaald.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering, hiertoe uitsluitend bevoegd, hierover anders beslist.

Aan de zaakvoerder worden alle machten, voorzien in de statuten, opgedragen.

De aangestelde zaakvoerders hebben verklaard te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werd door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd, binnen een redelijke termijn.

Is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder ten allen tijde aftreden, mits hij zijn voornemen ten minste één maand vooraf bij gewone brief ter kennis brengt van de andere zaakvoerders.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen wel geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten van statutenwijziging.

Artikel 14 t MACHT VAN DE ZAA1CVOERDERS :

De zaakvoerder(s) is (zijn) bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) de uitoefening van een welomschreven deel van zijn (hun) bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn die gezamenlijk handelend de vennootschap verbinden dan dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Artikel 15: VERTEGENWOORDIGING:

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal het volgende gelden ; iedere zaakvoerder kan alsdan de vennootschap afzonderlijk vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordigers binnen hun bevoegdheidssfeer handelend.

Artikel 20 : JAARVERGADERING:

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand anostus om twintig uur.

Indien de hierboven bepaalde dag een wettelijke feestdag zou zijn, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag.

Artikel 22: BIJEENKOMSTEN:

De algemene vergaderingen worden gehouden in de plaats in de uitnodiging aangeduid.

De oproepingen tot een algemene vergadering geschieden bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris, ten minste vijftien dagen vg56r de vergadering, met opgave van de agenda, dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 24: BOEKJAAR - REKENINGEN:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op éénendertig maart van het daaropvolgende jaar.

Artikel 25: WINSTVERDELING:

Ter berekening van de zuivere winst van de vennootschap worden van de bruto-uitkomst afgetrokken, elk verlies, de algemene kosten, lasten en afschrijvingen en aile voorzieningen die naar goed koopmansgebruik

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

... ..... .......... ................

geboden zijn. Van de zuivere winst wordt minimum vijf ten honderd bestemd voor het aanleggen van de wettelijke reserve, tot wanneer deze reserve tien ten honderd van het geplaatst kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het vrijblijvend saldo spreekt de algemene vergadering zich uit op voorstel van de zaaki.roerder(s).

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 26: ONTBINDING - VEREFFENING :

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering.

Artikel 27: ONTBINDING

ontbinding van de vennootschap benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars en bepaalt iijn (hun) bevoegdheid, bezoldiging en de wijze van vereffening. Na de aanzuivering van aile schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo van het maatschappelijk vermogen gelijkelijk verdeeld tussen aile geheel afbetaalde aandelen.

Ingeval de aandelen niet volstort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de nog niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaande uitkering op de volstorte aandelen. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is/zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar.

jaar legt de vereffenaar aan de algemene vergadering van de vennootschap de uitkomsten van de vereffening voor.

!OVERGANGSBEPALINGEN:

1. Het eerste boekjaar neemt aanvang op datum van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid, om te eindigen op éénendertig maart tweeduizend vijftien.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien.

3. Volmacht

De bijzondere algemene vergadering der vennoten stelt hierbij aan tot haar bijzondere gevolmachtigde, de bvba "Accounting & Taks Partners" met zetel te 3001 Heverlee, Industrieweg 4 bus 5; aan wie zij alle macht en opdracht verleent om voor haar en in haar naam, over te gaan tot het uitvoeren van aile nodige formaliteiten en het doorvoeren van alle vereiste verrichtingen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbankonderneming, het ondernemingsloket en bij de Directe en Indirecte Belastingen.

4. Benoeming van de vaste vertegenwoordiger

Op voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid, komen comparanten overeen te benoemen:

Tot vast vertegenwoordiger: er wordt beslist geen vaste vertegenwoordiger te benoemen.

5. De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de activiteiten overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één juni tweeduizend veertien.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Get.) Dirk Luyten, Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte oprichting de dato 11 augustus 2014, verslag van

de oprichter en verslag van de bedrijfsrevisor.

Vve 4. benee,dan aan

gekeiCcei 4reanibUld

. .

" " " .. ..... .. " . . " " " - ..... " " " "

Op n.c Lusk efi.*ge. MEE*f.n " :4f.'.:-.?-11-an"ii...i*:1145 ifUtf;,:esrkt:eel,nej;.?. hei'z'zj çan f.;e

öaeer:Cht:::.P::Wee..:e!n !en ieeeiZEC:5 'eerferge:"1-PAY.Yedter:

rn eert heem.iteel-:erarvà

09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 28.08.2015, NGL 06.10.2015 15641-0430-010

Coordonnées
MP FARMA

Adresse
LIERSESTEENWEG 167 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER

Code postal : 2860
Localité : SINT-KATELIJNE-WAVER
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande