MPM HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MPM HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.807.916

Publication

10/06/2013
ÿþMod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

30 -05- 2013

GRIFFIE FIECi-#TE3ANE4 van

KOOPHAN Diwi6terfreOH ELIrN

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

fl11 1fl 111 IIIIIII~III IIA

*130870918

j

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : * 6.3 ti O b

Benaming (voluit) :MPM HOLDING

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :Lintsesteenweg 69  2500 Lier

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Paul Wellens, notaris met zetel te Mortsel, Eggestraat 28, op241512013, blijkt

dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheidn genaamd "MPM HOLDING" werd opgericht

als volgt:

IS VERSCHENEN:

1) De heer MOENS Patrick Jozef Thérèse, geboren te Hamme, op vierentwintig augustus negentienhonderd

éénenzeventig, nationaal nummer 71.08.24 415-24, wonende te 2550 Kontich, Reepkenslei 20.

RECHTSVORM EN NAAM.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "MPM HOLDING".

ZETEL.

De vennootschap is gevestigd te 2500 Lier, Lintsesteenweg 69.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het

tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch

Staatsblad.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

a) Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

b) De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handelsindustriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.

c) Het beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook.

d) De engineering, ontwikkeling, commercialisatie, vertegenwoordiging, dienstverlening met betrekking tot alle roerende goederen, materieel, machines en outillage.

e) Het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en opgang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en alle technieken in verband met het technische administratief economisch en algemeen beheer van ondernemingen.

f) Verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten.

g) Het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing van alle onroerende goederen, in het algemeen alle onroerende verrichtingen. In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal alle, om het even welke verrichtingen, uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van baar doel.

h) Het geven van advies en het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, onder meer, doch niet beperkend, op het vlak van administratie, IT, beleid en bestuur, bedrijfsvoering, management en bedrijfsorganisatie.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijvingen of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

nature is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houd met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorafgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

KAPITAAL.

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op VIJFHONDERD VIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 550.000,00).

Het is vertegenwoordigd door vijfhonderd vijftigduizend (550.000) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

Op voormelde aandelen wordt ingeschreven door de heer Moens, voornoemd onder op vijfhonderd vijftigduizend (550.000) aandelen of de totaliteit der aandelen.

Voormelde aandelen wordt hem toegekend door inbreng in natura, zoals hierna gemeld.

De oprichter heeft aan ons notaris het financieel plan overhandigd, waarin hij het bedrag van het kapitaal van de vennootschap verantwoordt.

De kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, van welke aard ook, die voor rekening van de vennootschap komen of wegens haar oprichting ontstaan zijn, worden geraamd op tweeduizend negenhonderd vijfendertig euro achtenveertig cent (¬ 2.935,48).

INBRENG IN NATURA

De heer MOENS Patrick, voornoemd, verklaart de volgende aandelen, waarvan hij verklaart volle eigenaar te zijn, in te brengen

- honderd vijfentachtig (185) aandelen voor een inbrengwaarde van vijfhonderd vijftigduizend euro (£ 550.000,00) van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DYNAMOO", gevestigd te 2500 Lier, Lintsesteenweg 69, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen onder het nummer BTW BE 0477.561.088, opgericht bij akte verleden voor notaris Marcel Wellens te Mortsel op negenentwintig mei tweeduizend en twee, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertien juni tweeduizend en twee onder nummer 20020613-268, waarvan de statuten sindsdien niet gewijzigd werden.

De inbreng wordt verder gedaan op grond van de uitvoerige beschrijving in nagemeld verslag van de bedrijfsrevisor.

VOORWAARDEN VAN DE INBRENG VAN DE AANDELEN :

1) Voorschreven aandelen worden ingebracht voor vrij, zuiver en onbelast van alle schulden, niet geëndossieerd en volledig volstort.

2) De vennootschap verwerft de volle eigendom van de ingebrachte aandelen vanaf de dag waarop zij rechtspersoonlijkheid zal verwerven en het genot hier vanaf heden. De vennootschap zal de nodige formaliteiten vervullen teneinde de overdracht van de aandelen ten hare voordeel aan derden tegenstelbaar te maken.

3) Alle kosten, rechten, honoraria, belastingen en lasten welkdanig ook voortvloeiend uit de huidige inbrengen worden door de vennootschap gedragen.

VERGOEDINGEN:

Ter vergoeding van voorschreven inbreng in natura wordt aan de oprichter de voormelde aandelen toegekend. De oprichter verklaart dat de aandelen verkregen in ruil voor de inbreng in natura volledig volstort zijn. Voorafgaandelijk aan en betreffende deze niet-geldelijke inbreng werd verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor Parmentier Guy, te 2900 Schoten, T. Van Cauwenberghlei 12, de dato zestien mei tweeduizend dertien, dat besluit als volgt:

"BESLUIT

Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in toepassing van art. 219 W.Venn, bij gelegenheid van de oprichting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "MPM HOLDING" kan ik verklaren:

1. Dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. Dat de beschrijving van elke inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en volledigheid;

Voor-

behouden

aan het

Luik B - vervolg

3. Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

4. Dat de als tegenprestatie verstrekte vergoeding onder vorm van 550.000 aandelen zonder vermelding van een nominale waarde tenminste overeenkomt met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

5. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting;

Schoten, 16 mei 2013

Burgerlijke Vennootschap o.v.v, een BVBA PARMENTIER GUY

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder

(get.) Guy Parmentier

Bedrijfsrevisor,"

De oprichter overhandigt mij het bijzonder verslag omtrent de inbreng in natura, zoals vereist in artikel 219 van

het wetboek van Vennootschappen.

Een exemplaar van het bijzonder verslag van de oprichter evenals een exemplaar van het verslag van

voornoemde bedrijfsrevisor, dient samen met een afschrift van deze akte neergelegd ter griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerder.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap op te treden en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden als in rechte.

Is een zaakvoerder, zijn de zaakvoerders of is een lid van het college van zaakvoerders bij het stellen van een verrichting of het nemen van een beslissing geplaatst voor een belang bedoeld in artikels 259 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, dan dient hij of dienen zij overeenkomstig dit artikel te handelen.

Indien er verschillende zaakvoerders zouden worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Ieder zaakvoerder heeft het vermogen om onder zijn verantwoordelijkheid bepaalde bevoegdheden of machten tijdelijk over te dragen aan derden bij bijzondere volmachten.

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend. Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding.

ALGEMENE VERGADERING.

Alle vergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, in de zetel van de vennootschap. Ieder zaakvoerder is bevoegd de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer hij het nuttig vindt voor de vennootschap.

De jaarvergadering komt jaarlijks bijeen op de eerste vrijdag van de maand juni om negentien uur of op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, indien gemelde dag een wettelijke feestdag zou zijn.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, worden de besluiten van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering, vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Het is de vennoten niet toegelaten hun stem per brief uit te brengen

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

r " '' Voorbehouden aan het e giec Staatsblad



"

Luik B - vervolg

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

WINST.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten

honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk

kapitaal heeft bereikt en behouden.

In verband met het overschot zal de jaarvergadering soeverein besluiten onder voorbehoud van hetgeen is

bepaald in artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

VERKLARINGEN EN TIJDELIJKE BEPALINGEN:

De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de neerlegging van een afschrift van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en zal afgesloten worden op éénendertig december tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien.

De oprichter verklaart dat uit ter goeder trouw verrichte schattingen is gebleken dat de vennootschap voor het eerste boekjaar aan de criteria, vermeld in artikel 15 paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen voldoet, en dus niet verplicht is één of meer commissarissen te benoemen. Iedere vennoot heeft dus individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

De oprichter verklaart door ondergetekende notaris lezing te hebben gekregen van artikel 212 van het Wetboek van Vennootschappen dat bepaalt dat een natuurlijk persoon slechts de enige vennoot kan zijn van één enkele besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en dat deze geacht wordt hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van iedere andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die hij nadien alleen zou oprichten of waarvan hij nadien de enige vennoot zou worden, behalve wanneer de aandelen wegens overlijden aan hem overgaan.

BEKRACHTIGING VERBINTENISSEN OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 60:

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaart de comparant, ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, dat deze de rechten en verbintenissen die voortvloeien uit de rechtshandelingen die voor haar rekening voor haar oprichting werden gesteld door de voornoemde oprichter, overneemt onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het gerechtelijk arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel gevestigd heeft.

Bovendien verklaart voornoemde comparant zich sterk te maken dat de vennootschap tevens die rechtshandelingen zal overnemen en bekrachtigen die door de voornoemde oprichter, gesteld zullen worden in naam en voor rekening van de vennootschap, vooraleer zij de rechtspersoonlijkheid zal hebben verkregen.

BENOEMING ZAAKVOERDER

Verenigd in algemene vergadering benoemt de oprichter de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MPM STRATEGY" gevestigd te 2550 Kontich, Reepkenslei 20, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer BTW BE 0833.842.088, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer MOENS Patrick, voornoemd, als gewone zaakvoerder voor de duur van de vennootschap : die aanvaardt en bevestigt niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze aanvaarding verzet. Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn.

Volmacht.

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, Fiduciaire Antwerpen bvavv nv, kantoorhoudende te 2018 Antwerpen, Lamorinierestraat 235, vertegenwoordigd door de heer Vanden Bosch Patrick, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W,-adrninistratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VASTE VERTEGENWOORDIGER

De zaakvoerder de bvba MPM Strategy, voornoemd, neemt de beslissing de heer MOENS Patrick, voornoemd, tot vaste vertegenwoordiger aan te duiden.

Hij verklaart door ondergetekende notaris Wellens op de hoogte te zijn gebracht dat de bestuurde vennootschap de benoeming van de vaste vertegenwoordiger bekend dient te maken in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De notaris waarmerkt dat de identiteit van de comparanten hem werd aangetoond aan de hand van bewijskrachtige identiteitsbewijzen.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

r'

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) notaris Paul Wellens

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van het proces-verbaal

Bijzonder verslag van de oprichter

Verslag van de bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

IF 4`

Coordonnées
MPM HOLDING

Adresse
LINTSESTEENWEG 69 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande