MUJO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MUJO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 864.325.923

Publication

16/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 14.03.2014, NGL 10.04.2014 14090-0145-017
16/10/2014
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblai

mad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

OMO

r' - ; ;(" 7," -';`,+1.-

ri

Griffie

Ondememingsnr: 0864.325.923

Benaming (voluit) : MUJO

(verkort):

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Fr. Dottermanstraat 33

3060 Bertem

Onderwerp akte : Bijzondere algemene vergadering verlenging boekjaar

Uit het proces verbaal gesloten door not. Stefan Vangoetsenhoven te Bertem (Leefdaal) op 29 september'. 2014 om 1.00 uur (neergelegd vr56r registratie) blijkt dat de bijzondere algemene vergadering de volgende beslissing en heeft genomen:

Eerste conclusie

De vergadering beslist net boekjaat te wijzigen om het voortaan te bien aanvangen op één januari en af te sluiten op eenendertig december van ieder jaar.

Ingevolge voormelde beslissing wordt artikel 23 het desbetreffende artikel van de statuten verandert ais volgt : "Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van ieder jaar om te eindigen op eenendertig december van het zelfde jaar."

Tweede conclusie:

De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te houden op de dertigste van de maand juni om achttien uur.

De vergadering beslist bijgevolg het artikel 18 eerste paragraaf van de statuten te vervangen door del volgende tekst:

"leder jaar, op dertig (30) juni om achttien (18.00) uur of indien deze dag een wettelijke

Feestdag is, de eerstvolgende werkdag, de zaterdag uitgezonderd, op hetzelfde uur, zal een algemene: vergadering gehouden worden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats bepaald in de' bijeenroepingen, om het verslag te horen van de zaakvoerder(s) en desgevallend, van de commissaris, om d& jaarrekening goed te keuren en, in het algemeen, om te beraadslagen op alle punten die op de dagorde voorkomen."

Overgangsbepalingen

1" De vergadering beslist het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één oktober 2013 te verlengen tot en af te sluiten op 31 december 2014.

20 De vergadering beslist dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per 31 december 2014, zal gehouden worden op de dertigste van de maand juni van het jaar 2015.

Derde Conclusie: De vergadering verleent aan notaris Stefan Vangoetsenhoven te Bertem (Leefdaal) alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Vierde Conclusie: De huidige algemene vergadering verleent éénparig alle machten aan de zaakvoerder om haar conclusies door te voeren, door onder meer de nodige boekingen te verrichten en al het nodige te: doen om te komen tot uitvoering van de zoëven genomen beslissingen.

Vijfde conclusie: De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer Wim Deseyne, accountant, wonende te 2610 Wikijk, Prins Boudewijniaan 177-179 evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige, of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag van de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe Belastingen

Stemming: Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

Voor analytisch uittreksel.. Notaris Stefan Vangoetsenhoven te Bertem (Leefdaal)

In bijlage : 1) uitgifte van het proces verbaal van bijzondere algemene vergadering dd. 29 september 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa: Naam en handtekening

06/08/2013
ÿþmat 11.1

Voo behou aan l Belgi Staats

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ T`- _i" " M " i:. "11i. ~,..~-

~ ~

.~ LL2a13

. .~

Griffie

Opdememingsnr: 0864.325.923

3:

Benaming (voluit) : MUJO

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Fr. Dottermanstraat 33

3060 Bertem

Onderwerp akte :Statutenwjziging - geruisloze fusie - algemene vergadering van de overenemende vennootschap

Uit het proces verbaal gesloten door not. Stefan Vangoetsenhoven te Bertem (Leefdaal) op 19 juni 2013:

om 16.00 uur ( neergelegd voor registratie ) houdende buitengewone algemene vergadering der;

aandeelhouders blijkt onder meer dat de volgende beslissingen werden genomen:

"Eerste beslissing: Kennisname van documenten verslagen

I. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de aandeelhouders, verklaren dat het op de maatschappelijke zetel ter beschikking was sedert meer dan één maand en waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift konden bekomen. Het fusievoorstel werd ;; opgesteld op 01 oktober 2012 door de raden van bestuur van de BVBA OINKS en van de BVBA MUJO in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen en werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van! koophandel te Leuven, op 13 februari 2013 en de neerlegging werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 25 februari nadien, onder nummer 0032989.

Il. De aandeelhouders bevestigen in hun hoedanigheid van houders van aandelen op naam, uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen. De aandeelhouders erkennen tevens dat zij de', mogelijkheid hebben gehad om een maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de', vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van', Vennootschappen, te weten:

1° de fusievoorstellen;

2° de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken is;

3° de jaarverslagen en de verslagen van de commissarissen over de laatste drie boekjaren.

III. De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

Tweede beslissing: Verrichting gelijkgesteld met fusie door opslorping - Ontbinding zonder vereffening Overgang onder algemene titel van het vermogen

1. Fusie door overneming van de BVBA OINKS en vermogensovergang

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op 01 oktober 2012 door de raden van bestuur van de BVBA'S OINKS en MUJO, en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Leuven, op 13 februari 2013 en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 25 februari nadien, onder nummer 0032989. De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting s; waarbij de BVBA MUJO, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3060 Bertem, Fr. Dottermanstraat. 33, hierna genoemd «de overnemende vennootschap», de BVBA OINKS, overgenomen vennootschap, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2930 Brasschaat, Rustoordlei 70, hierna genoemd «de. overgenomen vennootschap, bij wijze van fusie overneemt. Door deze verrichting gaat het gehele vermogen. van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de I overnemende vennootschap.

2.Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 01 oktober 2012 geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap,

3.Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere irechten werden toegekend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechispersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 'PM

4.Bezoldiging bedrijfsrevisoren

Er worden geen bijzonder voordelen toegekend aan de bedrijfsrevisor van de betrokken vennootschappen.

5. Bijzondere voordelen voor bestuurders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende

vennootschappen.

6. Eigendomsovergang - algemene voorwaarden van de overgang

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed. De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel. het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

- alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten «ut singuli» enz.). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

- alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

- alle intellectuele rechten omvattende onder meer: alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

- wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zal de raad van bestuur van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake,

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan, Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap. In verband met dit laatste wordt verklaard dat de overgenomen vennootschap BVBA OINKS geen eigenaar is van onroerende goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht, behoudens voormeld onroerend goed (cfr, infra).

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard. De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De ovememende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap. Alle eventuele inschrijvingen van pand op handelszaak blijven onverkort behouden.

7. Boekhoudkundige verwerking

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en

passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk

continuiteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het K.B. van dertig januari tweeduizend en één), geboekt zullen

worden in de overnemende vennootschap.

Derde beslissing: Machten tot uitvoering

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan boekhoudkantoor De Decker & Co, Vosmeer 1, 9200

Dendermonde, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot

indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de

aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Alle voorgaande beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen.

Voor analytisch uittreksel: notaris Stefan Vangoetsenhoven.

In bijlage: 1) uitgifte van de akte geruisloze fusie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/06/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 14.03.2013, NGL 30.05.2013 13143-0303-018
25/02/2013
ÿþ Mad Word I t.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

81







Ondernemingsnr : 0864.325.923 Benaming

(voluit) : MUJO (verkort) :

cbr

v ~ 3~'~~~~~~~ï3

Griffie

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : FR. DOTTERMANSTRAAT 33 TE 3060 BERTEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Het college van zaakvoerders van de BVBA MUJO legt hierbij het fusievoorstel neer betreffende de geruisloze fusie door overneming van de BVBA Oinks, met maatschappelijke zetel te 2930 Brasschaat, Rustoordlei 70, ingeschreven in het RPR Antwerpen onder het nummer 0896.972.460 door de BVBA Mujo.

GETEKEND:

Ungricht Plurielle,

zaakvoerder

Hermans Sam,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/10/2012
ÿþmod 11.1

III ui ii ii iiii~ ~uii u i

" iai~aosa+

bE

B st,

ui

fr4eergele,gd ter griffie der

Rechtbapit vqn Koophandel te Leuver, de

©E CRIFFIÈR, L.

Griffie

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : BE0864.325.923

Benaming (voluit) : MUJO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Fr. Dottermanstraat 33

3060 Bertem

Onderwerp akte : BVBA: statutenwijziging - Kaptaalverhoging - machtigingl

Uit het proces verbaal gesloten door not. Stefan Vangoetsenhoven te Bertem (Leefdaal) op 27 september 2012 om 16.00 uur (geregistreerd 2 bladen, geen renvooien, te Leuven, 2e kantoor der registratie op 2/10/2012, boek 1369, blad 96, vak 6, Ontvangen : 25 EUR, getekend, de Ontvanger De Clercq G.), blijkt dat de; bijzondere algemene vergadering de volgende beslissingen heeft genomen:

" 1. Eerste conclusie. Kapitaalverhoging.

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met dertig duizend euro (¬ 30.000,- ¬ ); om het te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,-) naar achtenveertig duizend zeshonderd; Euro (¬ 48.600,-) door inbreng in speciën ten bedrage van dertig duizend euro (¬ 30.000,00) zonder vermeerdering van het santal aandelen doch met een evenredige verhoging van de fractiewaarde van de aandelen.. De kapitaalsverhoging wordt onmiddellijk onderschreven in geld en volstort bij de onderschrijving ten belope van één vijfde of zes duizend euro (¬ 6.000,00).

De vergadering stelt vast dat deze kapitaalsverhoging werd aangeboden aan de aandeelhouders in verhouding met het deel van het kapitaal, dat hun aandelen vertegenwoordigen evenwel zonder dat aan de: formaliteiten van de aankondiging van de kapitaalsverhoging en de modaliteiten van de uitoefening van het' ;; voorkeurrecht werd voldaan.

Wijziging van artikel vijf door volgende tekst: "Het geplaatste kapitaal bedraagt achtenveertig duizend zeshonderd euro (¬ 48.600,-) en het kapitaal in euro is vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde. "

2.Tweede conclusie. Onderschrijving en volledige volstorting der kapitaalsverhoging.

De vergadering stelt vast dat op de kapitaalsverhoging van dertigduizend euro (¬ 30.000,00) onmiddellijk in: geld is ingeschreven door de aandeelhouders, ieder voor de helft.

ji De vennoten verklaren en erkennen dat op elk aandeel aldus ingeschreven volstort is door speciën zoals voormeld. Het volstortte gedeelte van de inbreng in geld of zesduizend euro(¬ 6.000,00) is voorafgaandelijk: aan deze buitengewone algemene vergadering gedeponeerd geworden op rekeningnummer 651-6009476-41; op naam van de vennootschap 'MUJO' bij de Keytrade Bank te Brussel, zoals blijkt uit het Mij, Notaris ter hand! gestelde bewijs van deponering afgeleverd door de genoemde instelling op 25 september 2012.

3. Derde Conclusie: Machten aan de zaakvoerder

De huidige algemene vergadering verleent éénparig alle machten aan de zaakvoerder om haar conclusies door te voeren, door onder meer de nodige boekingen te verrichten en al het nodige te doen om te komen tot uitvoering van de zoëven genomen beslissingen.

Alle voorgaande beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen.

4.Vierde Conclusie:

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan het kantoor DE DECKER & CO CVBA, met zetel te 9200, Dendermonde, Vosmeer 1,evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot: indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Voor analytisch uittreksel

notaris Stefan Vangoetsenhoven

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

08/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 14.03.2012, NGL 02.05.2012 12106-0023-017
05/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 14.03.2011, NGL 29.04.2011 11099-0578-018
21/04/2011
ÿþ Mod 2.1

~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Weergelegd ter griffie van ele tettitbank van koophandel te Antwerpen, op

Griffie 1 1 APR. 2011

" iiosiaoa

bet aE Be Sta:

Onderneniingsnr : 0864.325.923

Benaming

(voluit) : MUJO

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : DE VIS 29 TE 2930 BRASSCHAAT

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Er blijkt uit het verslag van het college van zaakvoerders dd. 01-02-2011 dat de maatschappelijke zetel te', °2930 Brasschaat, De Vis 29" wordt overgebracht naar "3060 Bertem, Fr. Dottermanstraat 33" en dit met ingang. van 01-02-2011.

Aan de BV-CVBA De Decker & Co, met maatschappelijke zetel te Dendermonde, Vosmeer 1, wordt: volmacht verleend om het nodige te doen voor de wijziging van de gegevens opgenomen in de Kruispuntbank. van Ondernemingen.

GETEKEND

UNGRICHT Murielle,

zaakvoerder

HERMANS Sam,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vershelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso 7 Naam en handtekening.

04/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 14.05.2009, NGL 28.08.2009 09703-0221-019
18/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 14.05.2008, NGL 11.06.2008 08221-0084-014
19/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 14.05.2007, NGL 13.06.2007 07226-0366-011
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 27.08.2016 16523-0034-017

Coordonnées
MUJO

Adresse
PRINS BOUDEWIJNLAAN 177-179 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande