MULTRASHIP BELGIUM

NV


Dénomination : MULTRASHIP BELGIUM
Forme juridique : NV
N° entreprise : 427.683.193

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 01.07.2014 14257-0412-010
17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.06.2013, NGL 12.07.2013 13300-0355-010
31/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.06.2012, NGL 25.07.2012 12344-0073-011
26/01/2012
ÿþ matl 11.1



1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V beh

aa

Bel Staz

III

*izoaaoo7*

'iref ~ ÿe~,~ i"e:` MO de R@Chtite lfeophind.4 A?},4'1v(DBdI!J op

1 6 AN, 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0427.683.193

Benaming (voluit) : KEES ilfiULLER 6l ARIA E

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Tavernierkaai 2/3

2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - Statutenwijziging

Uit het proces-verbaal verleden voor geassocieerd notaris Christian Van Belle te Gent, op dertig december., tweeduizend en elf, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

a. Bijzonder verslag van de raad van bestuur overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen

De voorzitter legt het verslag voor van de raad van bestuur, de dato 29 december 2011, opgestelde' overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen. Dit verslag geeft een omstandige verantwoording van de inbreng in natura en het belang van de inbreng voor de vennootschap.

b. Verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen De voorzitter legt het controleverslag voor van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm; heeft aangenomen van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO. Bedrijfsrevisoren", met zetel te 1935 Zaventem, Elsinore Building - Corporate Village, Da Vincilaan 9  box E.6, ; ondernemingsnummer 0431.088.289, vertegenwoordigd door, vertegenwoordigd door de heer Claeys Bruno,; bedrijfsrevisor, de dato 29 december 2011, opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van'. vennootschappen.

" Dit verslag heeft betrekking op de beschrijving van de inbreng in natura, op de toegepaste methoden van.

waardering en op de vergoeding die als tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt.

Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

" "5. Besluit

De regulariserende inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV Kees Muller Marine, bestaat uit de, inbreng van een gedeelte van de schuldvordering in rekening-courant, door de vennootschap Muller Maritime Holding B.V., voor een inbrengwaarde van 30.513,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, van oordeel

dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap;, uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en: duidelijkheid;

dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch'' verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Als vergoeding voor de inbreng worden, mits akkoord van de inbrenger, geen nieuwe aandelen uitgegeven. D& inbrenger is akkoord dat de vergoeding van de inbreng bestaat uit de verhoging van de fractiewaarde van alle bestaande aandelen.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van; de voorgenomen regularisatie van de inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV Kees Muller Marine en'. mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Merelbeke, 29 december 2011

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno Claeys"

WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BENAMING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

motl 11.1



De vergadering beslist de maatschappelijke benaming van de vennootschap, met ingang vanaf heden, te wijzigen in "MULTRASHIP BELGIUM".

VASTSTELLING DAT INGEVOLGE DE VIGERENDE WETGEVING HET KAPITAAL OMGEZET WERD IN EURO

De vergadering stelt vast dat het kapitaal van de vennootschap ingevolge de vigerende wetgeving omgezet werd in euro en na omzetting aldus dertigduizend negenhonderdzevenentachtig euro (¬ 30.987,00) bedroeg. KAPITAALVERHOGING IN NATURA

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten belope van dertigduizend vijfhonderddertien euro (¬ 30.513,00) om het kapitaal van dertigduizend negenhonderdzevenentachtig euro (¬ 30,987,00) te brengen tot eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00).

Deze inbreng in kapitaal wordt niet vergoed door de uitgifte van nieuwe aandelen, doch wel door de verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelenparticipatie van de aandeelhouders.

OMZETTING VAN DE AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM

De vergadering beslist alle bestaande aandelen aan toonder van de vennootschap om te zetten in aandelen op . naam.

Hiertoe zullen in de statuten al de bepalingen die betrekking hebben op aandelen aan toonder worden geschrapt.

Alle andere bepalingen in de statuten die betrekking hebben op aandelen aan toonder worden geschrapt. INVOERING MOGELIJKHEID TOT UITGIFTE VAN GEDEMATERIALISEERDE EFFECTEN EN BEPALING VAN DE WIJZE VAN OMZETTING

De vergadering beslist dat de vennootschap vanaf heden ook gedematerialiseerde effecten kan uitgeven.

De statuten van de vennootschap zullen in die mogelijkheid voorzien en in die zin aangepast worden, zoals hierna vermeld in artikel 8 van de nieuwe versie van de statuten.

TOEVOEGING VAN DE MOGELIJKHEID OM EEN DIRECTIECOMITÉ EN ADVISERENDE COMITÉS IN HET LEVEN TE ROEPEN

De vergadering beslist dat de raad van bestuur overeenkomstig artikel 524 bis Wetboek van vennootschappen zijn bestuursbevoegdheden kan overdragen aan een directiecomité. De raad van bestuur kan eveneens ' adviserende comités in het leven roepen.

WIJZIGING VAN DE EXTERNE VERTEGENWOORDIGING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vergadering beslist de vertegenwoordigingsbevoegdheid voorzien in de statuten te wijzigen als volgt: Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar (ondermeer de hypotheekbewaarder), rechtsgeldig vertegenwoordigd:

hetzij door twee bestuurders, die samen optreden;

hetzij door de gedelegeerd bestuurder, zijnde een lid van de raad van bestuur aan wie de vertegenwoordigingsmacht werd overgedragen, alleen handelend;

hetzij, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de persoon aan wie dit bestuur is opgedragen.

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, kan de vennootschap tevens' . vertegenwoordigd worden, binnen de grenzen van de bevoegdheden toegekend aan het directiecomité, door de leden van dit directiecomité, alleen of samen handelend, zoals besloten door de raad van bestuur.

Zij dienen geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur voor te leggen.

" Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers binnen de grenzen van hun opdracht.

. AANNEMING NIEUWE VERSIE VAN STATUTEN

De vergadering beslist de bestaande statuten integraal te vervangen door een nieuwe versie om ze te moderniseren en in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen beslissingen. De tekst van deze' statuten luidt als volgt (bij uittreksel):

Artikel 1: Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "MULTRASHIP BELGIUM".

Artikel 2: Maatschappeliike zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Tavernierkaai 2/3.

Artikel 3: Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, het uitoefenen van een scheepvaartbedrijf, in de ruimste zin des woords, onder meer door handel in:

transportovername, in- en uitklaring van schepen, scheepsbevrachtingswerkzaamheden, exploitatie van schepen, berging van schepen, het uitoefenen van een sleepdienst, het herstellen van schepen, groothandel in toebehoren voor schepen en boord- en bunkerproviand; verzekeringsagent;het houden van handelsvertegenwoordigingen, het voeren van een advies- en informatiekantoor, het brengen of doen uitbrengen van deskundige onderzoeken, alle mogelijke dienstverlening ten behoeve van de scheepvaart en het verzorgen van vervoer van bemanningsleden.

Zij kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen. Zo kan zij ondermeer, een belang nemen in iedere onderneming waarvan het doel gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare. Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borg stellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Artikel 4: Duur

" De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

- Voor-behorsden aan 'set Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

" Voor-behoarden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Artikel 5: Kapitaal

Het geplaatst kapitaal bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00), vertegenwoordigd door

honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Artikel 8: Aard van de effecten

De volgestorte aandelen van de vennootschap zijn op naam of gedematerialiseerd, naargelang de keuze van

de aandeelhouder.

Aandelen die nog niet zijn volgestort blijven steeds op naam.

De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam, dat op de zetel van de

vennootschap wordt gehouden.

Naar aanleiding van de inschrijving in dit register, wordt aan de aandeelhouder een certificaat tot bewijs hiervan

' overhandigd.

Tevens wordt een register bijgehouden voor eventuele winstbewijzen, warrants en obligaties en hiervan wordt

tevens een certificaat tot bewijs aan effectenhouder overhandigd.

Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de

eigenaar of de houder bij een erkende rekeninghouder of vereffeningsinstelling.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

. Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen wordt in het register van

aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling.

De raad van bestuur is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, het bestaande register te

vervangen door een register in elektronische vorm.

In geval van een elektronisch register van aandelen zal een nieuwe afdruk gemaakt worden na iedere wijziging.

Deze afdrukken zullen op de zetel van de vennootschap bewaard blijven.

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op

naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek moet schriftelijk en aangetekend gebeuren.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de

aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder of bij de vereffeningsinstelling

en deze aandelen schrappen in het register van aandelen.

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen in

aandelen op naam. Dit verzoek moet schriftelijk en aangetekend gebeuren.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal, volgens de opgave van de aandeelhouder, bij de

vereffeningsinstelling of bij de door de aandeelhouder aangewezen erkende rekeninghouder, de boeking laten

schrappen en deze aandelen inschrijven in het register van aandelen op naam. Aan de aandeelhouder wordt

een certificaat van de inschrijving in het register van aandelen afgegeven.

Artikel 14: Samenstelling van de raad van bestuur

" De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit tenminste drie leden, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder of lid van het directiecomité, benoemt deze : onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders voor een termijn die zes jaar niet mag overschrijden, zij mag hen te allen tijde afzetten. De bestuurders zijn herbenoembaar.

De functies van de uittredende en niet herbenoemde bestuurders eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering. De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter en één of meer ondervoorzitters verkiezen.

Artikel 20: Bestuur

Algemeen

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit het collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Adviescomité - directiecomité "

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad van bestuur mag een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad van bestuur. De raad van bestuur bepaalt de bevoegdheden van dit comité en regelt de werking ervan. De raad van bestuur kan een deel van zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan dit directiecomité, zonder, dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle " handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan aan een of meer personen, al dan niet lid van de raad, het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen. Zij treden afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college op, zoals bepaald door de raad van bestuur.

{ De raad van bestuur beperkt in voorkomend geval hun vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Dergelijke beperkingen kunnen aan derden niet worden tegengeworpen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



De persoon aan wie deze bevoegdheden opgedragen zijn, zal de titel van "directeur" voeren, of indien hij bestuurder is, de titel van "dagelijks bestuurder";

Bevoegdheidsdelegatie

De raad van bestuur, net als degenen aan wie het dagelijks bestuur wordt opgedragen, kunnen, eveneens in het kader van dit bestuur, bijzondere en bepaalde machten delegeren aan één of meerdere personen van hun keuze.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de lastgever ingeval van overdreven vormacht.

Artikel 21: Vertegenwoordiginq

De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar (ondermeer de hypotheekbewaarder), rechtsgeldig vertegenwoordigd:

hetzij door twee bestuurders, die samen optreden;

. - hetzij door de gedelegeerd bestuurder, zijnde een lid van de raad van bestuur aan wie de vertegenwoordigingsmacht werd overgedragen, alleen handelend;

hetzij, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de persoon aan wie dit bestuur is opgedragen.

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, kan de vennootschap tevens vertegenwoordigd worden, binnen de grenzen van de bevoegdheden toegekend aan het directiecomité, door de . leden van dit directiecomité, alleen of samen handelend, zoals besloten door de raad van bestuur.

Zij dienen geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur voor te leggen.

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers binnen de grenzen van hun opdracht.

Artikel 26: Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede maandag van juni om 11 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Deze vergadering neemt kennis van het jaarverslag en van het verslag van de eventuele commissaris, bespreekt de jaarrekening en hecht er haar goedkeuring aan, zij verleent - bij aparte stemming - kwijting aan de bestuurders en eventuele commissaris, gaat over tot de herbenoeming of tot de vervanging van de uittredende of ontbrekende bestuurders en eventuele commissaris en neemt alle besluiten in verband met de andere " punten die voorkomen op de agenda.

De algemene vergaderingen worden samengeroepen door de raad van bestuur. In geval van nalatigheid van de raad zullen de oproepingen tot voormelde vergaderingen uitgaan van de commissaris, indien zij bestaan. Artikel 30: Toelating

Om tot de vergaderingen toegelaten te worden, moeten de houders van effecten op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone : brief, te richten aan de zetel van de vennootschap, uiterlijk drie dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering.

De eigenaars van gedematerialiseerde effecten, moeten binnen dezelfde termijn, bij de instellingen die de raad van bestuur aanduidt, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest neerleggen waarbij de onbeschikbaarheid van deze aandelen tot de algemene vergadering wordt vastgesteld. De vervulling van deze formaliteit is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Artikel 35: Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 39: Boekjaar - Jaarrekening- Controleverslag

Het boekjaar begint op 1 januari van elk jaar en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

Artikel 40: Wetteliike reserve - bestemming van de winst - dividend

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Deze voorafneming wordt hernomen wanneer de wettelijke reserve wordt verminderd.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de raad van bestuur, de , bestemming ervan bepaalt.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de raad van bestuur.

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

Artikel 46: Verdeling

Behalve in het geval van fusie, zullen na aanzuivering van de passiva, de netto maatschappelijke activa , verdeeld worden op de volgende wijze:

bij voorrang zullen de aandelen, ten belope van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen, terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden,

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

" Voor-behcmden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

het eventueel saldo zal op gelijke wijze over al de aandelen verdeeld worden.

HERBENOEMING VAN BESTUURDERS.

De vergadering beslist te herbenoemen tot bestuurder voor een periode van zes jaar met ingang vanaf heden:

- "MULLER MARITIME HOLDING B.V.", besloten vennootschap naar nederlands recht, vertegenwoordigd door ,

haar vast vertegenwoordiger de heer MULLER Leendert;

- de heer NUIJTEN Pepijn;

VOLMACHT VOOR DE ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan "REFIBO", besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid, met zetel te 9050 Gent, Kerkstraat 106, ondernemingsnummer 0475.280.303, en haar

bedienden en aangestelden, alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om alle nodige

formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket en de BTW-administratie.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd:

De expeditie van het proces-verbaal, inbegrepen 2 onderhandse volmachten;

Met bijzonder verslag van het bestuursorgaan overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van

vennootschappen;

Het controleverslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van

vennootschappen

Geassocieerd notaris Christian Van Belle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

beh o.en aan'het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 13.06.2011, NGL 20.07.2011 11319-0285-010
28/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.06.2010, NGL 22.07.2010 10335-0503-010
02/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 08.06.2009, NGL 25.08.2009 09655-0276-010
18/06/2008 : GE141639
21/09/2007 : GE141639
28/12/2006 : GE141639
27/07/2005 : GE141639
19/11/2004 : GE141639
10/03/2004 : GE141639
07/01/2004 : GE141639
16/10/2003 : GE141639
29/01/2003 : GE141639
28/11/2002 : GE141639
28/11/2002 : GE141639
28/11/2002 : GE141639
04/07/1995 : GE141639
01/01/1993 : GE141639
01/01/1992 : GE141639
01/01/1989 : GE141639
01/01/1989 : GE141639

Coordonnées
MULTRASHIP BELGIUM

Adresse
TAVERNIERKAAI 2, BUS 3 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande