MYTILUS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : MYTILUS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 536.988.139

Publication

30/10/2014
ÿþ(ne\

flhlu 111,n0J1111

Ondernemingsnr : 13E0536.988.139 Benaming

(voluit) : (verkort) :

hI

Mytilus

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte_.---

r-

og _

Hal INDRI 11.1

MONITEUR BEL 03 OV, 2014

23 " " 101. 207,

7 RECHTBANK van KOOPHANDEL

LG1ScH ANTWERPVIEI_EN

Rechtsvorm: VOF

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge Zetel: Gentsesteenweg 27,2800 MECHELEN

(volledig adres)

Onderwerp akte: verslag buitegewone algemene vergadering 15/07/2014 - definitieve ontbinding en sluiting van de vennootschap

In de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap onder firme wordt met eenparigheid van stemmen beslist de vennootschap definiteif te ontbinden. Definitieve sluiting van de vereffening is op datum van 15 juli 2014.

Uit het verslag van de zaakvoerders blijkt dat

- er wordt geen vereffenaar aangeduid;

- er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 Wetboek van

vennootschappen. De terugname van resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

-dat de ontbinding en definitieve sluiting van de vereffening op datum van 15 juli 2014, de dag waarop de

vennootschap ophoudt te bestaan;

dat alle boeken en documenten van de venootschap ten minste vijf jaar worden bewaard op de zetel van de

vennootschap te 2800 Mechelen, Gentsesteenweg 27

Gezein de ontbinding en definitieve sluiting van de vereffening op 15 juli 2014, wordt het ontslag geacteerd van de zaakvoerders Annick Stikkers en Ludo Verschuren

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Tania Vanden Brande, wonende te Blaasveld, Dorpsstraat 2, (identiteitskaart- en rijksregistemummer: 591-9432607-41 / 690312-236.01), teneinde:

a) bij de griffie en/of ondememingsloket aile nodige formaliteiten te vervullen inzake de ontbinding en vereffening;

b) aile formaliteiten te vervullen bij de diensten van de vennootschapsbelasting.

Tania Vanden Brande Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/08/2013
ÿþOndernemingsnr. : 5-3 g?. . 4-33

Benaming (voluit) : MYTfLIfS

(verkort)

Rechtsvoren : Vennootschap onder Firma

Zetel : Gentsesteenweg 27 - 2800 Mechelen - België

(volredig adres)

Onderwerpen) akte : Oprichting

Vandaag, op 1 juli 2013 zijn samengekomen:

1. Ludovicus Verschuren, geboren te Mechelen op 23 maart 1952, wonende te 2811 Leest, Juniorsfaan 63 met nationaal nummer 52.03.23-441-79

2. Annick Stikkers, geboren te Roeselare op 21 december 1971 wonende te 2800 Mechelen, Gentsesteenweg 27 met nationaal nummer 71,12.21-006-66

die overeenkomen tussen hen een vennootschap onder firma (V.O.F.) op te richten met ingang van 15 juli 2013.

Art. 1. Rechtsvorm  naam  identificatie

De vennootschap is een handelsvennootschap die de vorm van een vennootschap onder firma heeft aangenomen.

De naam van de vennootschap luidt: MYTiLUS.

In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere documenten van de vennootschap dient deze benaming te worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding «vennootschap onder firma» of door de initialen «VOF», door de aanduiding van het ondememingsnummer en door het BTW-nummer.

Art.2. Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2800 Mechelen, Gentsesteenweg 27.

Hij kan worden verplaatst naar om het even welke andere plaats binnen hetzelfde taalgebied van België door een eenvoudige beslissing vanwege het beheer en mits publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

MM 11.1

IL/à* D

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aart het Belgisch

Staatsblad

1111111I11II1IIIIM1111q,1I111

NEER-à-EF D

2 9 -07- 2013

(Zrjf!

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANDEL te MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Art.3 Doel

De vennootschap heeft als doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, alle commerciële, financiële, roerende of onroerende prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het bereiden van warme en koude gerechten voor menselijke consumptie, al dan niet inclusief het vervoer ervan maar exclusief het opdienen van de gerechten.

De vennootschap kan eveneens optreden als tussenpersoon in de handel in voeding en drank.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan tevens aile bestuursopdrachten in andere vennootschappen waarnemen, mandaten en functies in ondernemingen uitoefenen.

De algemene vergadering van de vennoten, beslissend met eenparigheid van stemmen, kan het doel van de vennootschap verklaren en wijzigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ldgor- ~n~),ç - vervolg MOD 11.1

+~ behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Art. 4 Duur

De duur van de vennootschap is onbepaald.

Art. 5 Inbreng

Door ieder van de vennoten wordt ingebracht zijn kennis, arbeid en vlijt, relaties en vergunningen voor zover deze op de door de vennootschap te drijven onderneming betrekking hebben.

Met onderling goedvinden kunnen de vennoten geld en/of goederen in de vennootschap inbrengen. Art. 6 Aandelen

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap slechts overdragen onder de levenden aan een medevennoot of een derde, na vooraf aan alle andere vennoten de mogelijkheid te hebben geboden zijn aandeel in de vennootschap over te nemen tegen een prijs te bepalen in onderling akkoord, of bij gebreke hiervan door een deskundige, aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de,rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de maatschappelijke zetel van de vennootschap gevestigd is,

Indien verscheidene vennoten de overname wensen, zullen zij het inkooprecht kunnen uitoefenen, ieder naar evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblik in de vennootschap bezitten.

De vennoten beschikken over een periode van 2 maand, te rekenen vanaf de dag waarop zij schriftelijk in kennis gesteld werden van de overeenkomstig het eerste lid van dit artikel vastgestelde bedrag van de overdrachtsprijs per aandeel, om hun voorkooprecht uit te oefenen.

Na afloop van de in het vorige lid bepaalde termijn kan de vennoot, in het geval geen van de vennoten geheel of gedeeltelijk gebruik wenst te maken van zijn inkooprecht, zijn aandelen slechts overdragen aan een derde mits deze derde vooraf unaniem aanvaard wordt door de andere vennoten.

De aandelen van een overleden vennoot gaan niet over op zijn erfgenamen of rechtverkrijgenden, maar gaan over op de overblijvende vennoten naar verhouding van hun aandeel.

De erfgenamen of rechtverkrijgenden van de overleden vennoot hebben recht op de intrinsieke waarde van de aandelen zoals deze blijkt uit de laatst opgemaakte jaarrekening op het ogenblik van overlijden. Bij de bepaling van de waarde van de aandelen worden de door de vennootschap aangelegde reserves en de overgedragen winsten meegerekend.

Bij gebrek aan akkoord over de waarde van de aandelen, wordt de waarde vastgesteld door twee deskundigen, waarvan er één wordt aangewezen door de vennootschap, en één door de erfgenamen of rechtverkrijgenden van de overleden vennoot. Indien de twee deskundigen niet tot een akkoord komen, duiden zij een scheidsrechter aan die het scheidingsaandeel definitief zal vaststellen en tegen wiens besluit geen beroep openstaat. Raken zij het niet eens over de aanstelling van een scheidsrechter, dan zal deze op verzoek van de meest gerede partij aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van koophandel waar de vennootschap haar zetel heeft.

De waardebepaling en het akkoord tussen beide partijen moet ten laatste vier maanden na het overlijden van de betrokken vennoot vastgesteld zijn.

De uitbetaling zal, behoudens andersluidende overeenkomst, geschieden binnen het jaar na het overlijden van de betrokken vennoot, volgens een schema dat unilateraal door de overblijvende vennoten wordt bepaald.

Art. 7 Vennoten

De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap Art. 8 Bevoegdheid

ledere vennoot is bevoegd voor de vennootschap te handelen en te tekenen, gelden voor haar uit te geven en te ontvangen, de vennootschap aan derden en derden aan de vennootschap te verbinden, tenzij dit niet met het doel van de vennootschap in verband staat.

a



Op de laatste Ulz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

yoor- 'Ac  vervolg MOD 111

º% - behouden' aan hit r 13elgiscli Staatsblad

Art. 9 Samenwerking

De vennoten verdelen hun werkzaamheden in onderling overleg. Zij verbinden zich tegenover elkaar om geen handelingen te verrichten waartegen één van hen zich uitdrukkelijk heeft verzet.

Art. 10 Boekjaar  Bestemming van het resultaat

§1. Boekjaar

Het boekjaar gaat in op één januari van ieder jaar en wordt afgesloten op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op heden en zal worden afgesloten op 31 december 2013.

§2. Bestemming van het resultaat

Elk jaar wordt een inventaris en een balans van het actief en passief van de vennootschap per 31.12 opgemaakt,

overeenkomstig de bepalingen van toepassing op de rekeningen van ondernemingen:

Art. 11 Arbeidsbeloning

De vennoten zullen de winst a rato 35165 tussen elkaar verdelen; hiermee wordt bedoeld 35% van de winst wordt toegekend aan de heer Verschuren en 65% van de winst wordt toegekend aan mevrouw Stikkers. Indien blijkt dat de dat een vennoot méér arbeid verricht in hoofde van de VOF dan de andere, kan een andere verdeling worden afgesproken.

Art. 12 Ontbinding w Vereffening

§1. Ontbinding

De vennootschap kan slechts ontbonden worden door een rechterlijke beslissing die kracht van gewijsde heeft verkregen of ten gevolge van een besluit van de algemene vergadering, dat genomen werd met eenparig akkoord van de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten. Het overlijden van een vennoot is geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap. De vennootschap wordt in voorkomend geval verder gezet door de overblijvende vennoten. De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

§2. Aanstelling van vereffenaars

Met het oog op de vereffeningactiviteiten benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, stelt de wijze vast waarop zij de vennootschap kunnen vertegenwoordigen en verbinden en geeft aan hoe zij de vereffening tot een goed einde moeten brengen.

Worden er geen vereffenaars aangesteld, dan zijn de zaakvoerders, die ingevolge de ontbinding automatisch uittredend zijn, van rechtswege vereffenaars,

Zij handelen alsdan samen namens de vennootschap in vereffening op dezelfde wijze als wanneer zij optraden in hun hoedanigheid van zaakvoerder, en hebben de bevoegdheden om de verrichtingen te stellen opgesomd in art. 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij daartoe voorafgaandelijk door de algemene vergadering moeten toe worden gemachtigd. Hun aanstelling geldt, behoudens ontslag door de algemene vergadering of door hen aangeboden voor onbepaalde duur tot de beëindiging van hun opdracht. Zijn er meerdere vereffenaars, dan vormen zij een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de gewone regels van de vertegenwoordigende raden,

§3. Verdeling van het vereffeningresultaat

De nettowinst van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op een gelijke voet worden gesteld, ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in minder mate is gestort, tot beloop van het verschil.

Art.13 Zaakvoerder

Als zaakvoeger werd aangeduid : Annick Stikkers

Aldus opgemaakt te Mechelen op 15 juli 2013 in 4 exemplaren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ludo Verschuren Annick Stikkers

VENNOOT ZAAKVOERSTER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MYTILUS

Adresse
GENTSESTEENWEG 27 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande