NADORIMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NADORIMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 445.404.105

Publication

12/01/2015
ÿþMod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de àkteReehi ank van koophandel

Antwerpen

30 DEC, 2014

Illl*1I5

5 2III 2l~ll1 lll*11111! llll afdeling Antwerpen

Griffie

Ondernemingsnr : 0445.404.105

Benaming

(voluit) : NADORIMMO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2170 Antwerpen-Merksem, Wijngaardberg 20A

(volledig adres)

Onderwerp akte : Omzetting in een bvba - statutenwijzing - ontstlag bestuurders en gedelegeerd bestuurder - benoeming zaakvoerder

Uit een akte verleden voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurne op 19 december 2014, nog te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "NADORIMMO" onder meer besloten heeft wat volgt

1) Omzetting/vaststelling kapitaal in euro:

De vergadering stelt vast dat het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap thans honderd drieënnegentigduizend driehonderdzesenvijftig euro vijfennegentig cent (¬ 193.356,95) bedraagt, vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd zestig aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

2) Omzetting in een bvba:

De vergadering onderzoekt en bespreekt het verslag van de raad van bestuur betreffende de omzetting van de vennootschap in een bvba. Bij dit verslag is een staat van actief en passief gevoegd afgesloten op 30 september 2014.

Vervolgens onderzoekt en bespreekt de vergadering het verslag van de bedrijfsrevisor, te weten: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Grant Tornthon Bedrijfsrevisoren", met zetel te 2600 Antwerpen-Berchem, Potvlietlaan 6, vertegenwoordigd door de heer Danny De Jonge, bedrijfsrevisor, aangaande voormelde staat van activa en passiva, De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

"Besluit

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto actief, zcals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2014 die de Raad van Bestuur van de NV Nadorimmo heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad met voorbehoud voor het feit dat wij ons niet kunnen

uitspreken over de invorderbaarheid van overige vorderingen ten bedrage van EUR 153.015,46,

handelsvorderingen ten bedrage van EUR 1.685,33, de volledigheid van de handelsschulden, de volledigheid van de voorziening voor uitgestelde belastingen en de juistheid van de overige schulden ten bedrage van EUR 4.000,00. Het netto-actief volgens deze staat, zonder rekening te houden met bovenvermelde voorbehouden, bedraagt EUR 253.434,82 en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van EUR 193.356,95.

Antwerpen, 18 december 2014

Grant Thornton Bedrijfsrevisoren CVBA

vertegenwoordigd door

(getekend)

Danny De Jonge

Bedrijfsrevisor"

De vergadering stelt vast dat er geen opmerkingen worden gemaakt op voormelde verslagen en sluit zich

bijgevolg aan bij de besluiten erin vervat.

Tenslotte besluit de vergadering de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen. De activiteit en het doel blijven ongewijzigd, het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding, die door de naamloze vennootschap werden gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer 0445.404.105 waaronder

naamloze vennootschap_ ingeschreven. is.in het.rechtspersonenregister_teAntwerpen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

De omzetting gebeurt op basis van het actief en passief van de vennootschap, afgesloten op 30 september 2014. Aile handelingen die sedert die datum werden verricht door de naamloze vennootschap, worden geacht verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

3) Kapitaalvermindering:

De vergadering besluit om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verminderen met honderd drieënzeventigduizend driehonderdzesenvijftig euro vijfennegentig cent (¬ 173.356,95) om het maatschappelijke kapitaal te brengen van honderd drieënnegentigduizend driehonderdzesenvijftig euro vijfennegentig cent (¬ 193.356,95) op twintigduizend euro (¬ 20.000,00), door terugbetaling aan elk aandeel van een som van honderd en elf komma duizend tweehonderd tweeënzestig euro (¬ 111,1262), zonder vernietiging van aandelen, zonder vernietiging van aandelen.

De terugbetaalde sommen worden eisbaar na het verstrijken van de termijn voorzien in artikel 317 paragraaf vier van het Wetboek van vennootschappen. Het terug te betalen bedrag brengt vanaf de eisbaarheid ervan een intrest op van zes procent ten honderd 's jaars,

De uitgekeerde fondsen komen uitsluitend voort uit externe ingebrachte gelden, met uitsluitsel van al dan niet gereserveerde winsten.

4) Afschaffing bestaande statuten en goedkeuring nieuwe statuten:

De vergadering besluit de huidige tekst van de statuten integraal af te schaffen en te vervangen door een volledig nieuwe tekst, teneinde deze aan te passen aan voormelde besluiten en meer bepaald aan voormeld besluit tot omzetting van de vennootschap. Vervolgens stelt de vergadering de volledig nieuwe tekst van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast, dewelke onder meer luidt als volgt:

-Naam en rechtsvorm: De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "NADORiMMO".

-Zetel: gevestigd te 2170 Antwerpen-Merksem, Wijngaardberg 20A.

-Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

-Doel: De vennootschap heeft tot doel: aan- en verkoop, huur- en verhuur, beheer, inrichting van roerende en onroerende goederen voor eigen rekening en/of als tussenpersoon.

Zij kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van die aard zijn, dit te begunstigen, zo kan zij onder weer, een belang nemen in iedere onderneming waarvan het doel gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borg stellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

-Kapitaal: Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (20.000,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 1.560 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. De aandelen zijn genummerd van 1 tot 1.560,

-Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar. De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte els eiser of ais verweerder, Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen hetzij gezamenlijk of als college optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering.

-Jaarvergadering: leder jaar wordt deze gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om vijftien (15,00) uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

-Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

-Verdeling van de winst: Na de wettelijk verplichte voorafname voor de samenstelling van het reservefonds, wordt het overschot van de winst ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder. Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de 5 jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

-Verdeling van vereffeningsaldo: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

5) Ontslag van het bestuursorgaan:

Ingevolge voormelde beslissing tot omzetting van de naamloze vennootschap in een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid, besluit de vergadering met onmiddelijke ingang het ontslag als bestuurder van

de vennootschap te aanvaarden van:

-Mevrouw M'RABET-MOUILKI Warda, wonende te 2170 Antwerpen (Merksem), Wijngaardberg 20.

-de heer TARRAHI Nourden, wonende te Antwerpen-Borgerhout, Kattenberg 87.

ti Voorbehouden aan het Belgisch

` Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

-mevrouw TARRAHI HIalia, wonende te te Antwerpen-Borgerhout, Kattenberg 88.

Ingevolge het ontslag van voornoemde mevrouw M'RABET-MOUILKI Warda als bestuurder van de

vennootschap neemt eveneens haar mandaat als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap een einde.

De vergadering bevestigt de geldigheid van alle handelingen gesteld door voornoemde bestuurders en

gedelegeerd-bestuurder sedert het verstrijken van hun oorspronkelijke termijn van hun mandaat (algemene

vergadering gehouden in 2014) tot op heden.

6) Benoeming zaakvoerder:

De vergadering besluit om met onmiddellijke ingang te benoemen tot zaakvoerder van de vennootschap en

dit voor onbepaalde duur:

-Mevrouw M'RABET MOUILKI Warda, wonende te 2170 Antwerpen (Merksem), Wijngaardberg 20.

Haar mandaat wordt niet bezordigd tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Vervolgens besluit de vergadering om met onmiddellijke ingang en dit voor de bestuursmandaten die de

vennootschap waarneemt of in de toekomst zal waarnemen in andere vennootschappen, te benoemen tot vast

vertegenwoordiger van de vennootschap: mevrouw M'RABET-MOUILKI Warda, voornoemd,

Voor ontledend uitreksel

afgeleverd voor registratie

Luc Mortelmans

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte der akte dd, 19 december 2014

-gecoördineerde versie van de statuten

-verslag van het bestuursorgaan

-staat van actief en passief dd. 30 september 2014

-verslag van de bedijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 27.09.2012 12593-0350-012
23/05/2012
ÿþ Mod Word 11,i

11, j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ou 1I1IU 111111 I O

" iaossao~*

be

a

B Sb

su

van de

Rechte., ` ,~. ,~ ;~. ~ _«' ~ - . .Strrerpen

De Griffier.

Griffie

Ondernemingsnr : 0445.404.105

Benaming

(voluit) : NADORIMMO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Van Havrelei 58 -2100 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Er blijkt uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 1/4/2012 dat volgende beslissingen werden genomen:

Verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar :

Wijngaardberg 20 A

2170 Antwerpen

M'Rabet-Mouilki Warda

Gedelegeerd-bestuurder

22/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 15.11.2011 11610-0001-012
02/02/2011 : AN286235
09/09/2010 : AN286235
17/02/2010 : AN286235
26/02/2009 : AN286235
08/12/2008 : AN286235
25/09/2008 : AN286235
30/04/2008 : AN286235
01/12/2006 : AN286235
03/06/2005 : AN286235
15/03/2005 : AN286235
19/01/2004 : AN286235
31/10/2003 : AN286235
09/11/2001 : AN286235
27/07/1999 : AN286235
17/07/1999 : AN286235
31/10/1991 : AN286235
05/12/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 29.11.2016 16688-0180-011

Coordonnées
NADORIMMO

Adresse
WIJNGAARDBERG 20A 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande