NAMBEFA LES KONG, AFGEKORT : N.M.F

Association sans but lucratif


Dénomination : NAMBEFA LES KONG, AFGEKORT : N.M.F
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 846.827.222

Publication

07/01/2013
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

k111L 1111 k111 111 111 I1I1111 111U11 11

" 13004209*

REGHTCAN'rá KOOPHANDEL

.,._...., ..

2 it -12- 2012

ANT~FrtpFN I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar 0846.827.222

Benaming

(voluit) : NAMBEFA LES KONG

{verkort}

Rechtsvorm Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel Statielei 8A 2140 Antwerpen

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder en wijziging boekjaar

Op de buitengewone algemene vergadering van 1 augustus 2012, werden volgende beslissingen genomen. 1,Toevoeging van de heer Ngezeyido Ricardo, wonende Sergijselstraat 33 te 2140 Antwerpen, geboren te Kinshasa op 13 juni 1967, aan de raad van bestuur vanaf 1 augustus 2012 ais bestuurder,

2.Het boekjaar van de vereniging zonder winstoogmerk te verlengen tot 31 december 2013.

Titel 1:Benaming, maatschapepijke zetel, doel en duur:

Art.1.Door de ondergekenden werd een vereniging zonder winstoogmerk opgerict met als benaming "NAMBEFA LES KONG", afgekort N.M.F.

Art, 2.De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd te Statielei 8 te 2140 Borgerhout. Deze kan gewijzigd worden bij beslissing van de administratieve bestuurraad.

Art,3.De vereniging heeft tot doelen: 3.1.Het creëren en openen van maatschappelijke werk, weeshuis, bibliotheek, cultureel centrum,restauraat. 3.2.Bevordering en ondersteuning van kansarme en ontevreden jongeren(het inbrengen en integratie in het beroepsleven). 3.3.Ondersteuning van de daklozen en thuislozen. 3,4.Help de ouderen, oude man te wandelen. 3.5.Opening kinderdagverblijven voldoen aan de behoeften van meer dan minus, meest dringende behoeften van baby's en kinderen.

Art.4.De vereniging is opgericht voor een onbepaalde duur Zij kan te allen tijde warden ontbonden bij besluit van de algemene vergadering.

Art5.1-let aantal der leden is onbeperkt, zonder minder te kunnen zijn dan drie. De eerste leden zijn de ondergetekende oprichters van de vereniging.

Art.6.1edereen kan lid worden van de vereniging zonder voorwaarde of vereiste, Christelijk of anderszins geïnspireerd. Iedereen kan de vereniging verlaten zonder toelating, voorwaarde of voorafgaande mededeling. Titel 2: Soorten leden:

Art7.Wordt beschouwd als effectief lid van de organisatie, ieder daadwerkelijk wedergeboren christen, zonder onderscheid naar sociale klasse of etnische afkomst, waarvoor een goede getuigenis afgelegd wordt en die aanvaardt om zich welwillend in te zetten voor anderen via de activiteiten van de vereniging.

Art8.Wordt beschouwd als sympathiserend lid van de vereniging, ieder fysich persoon die zich interesseert en engageert om op actieve wijze deel te nemen aan de activiteiten zonder evenwel enig recht op inbreng inzake het bestuur van de vereniging.

Art9.Wordt beschouwd als erelid of peter/meter van de vereniging, ieder fysisch of moreel persoon die zijn ervaringen, kennis en relaties ter beschikking stelt van de vereniging.

Art.10.Sympathiserende leden en ereleden hebben in geen geval een deliberende stem maar enkel een raadgevende stem op vergaderingen.

Titel 3: Administratie en dagelijks bestuur:

Art.11.De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit minstens drie bestuurders gekozen tijdens de algemene vergadering, door mliddel van een meerderheid van stemmen van de aanwezige leden, voor een termijn van drie jaar. De mandaten van de bestuurders worden hernieuwd door middel van een geheime stemming. De bestuurders blijven herverkiesbaar, Het mandaat van de eerste bestuurraad vervalt drie jaar na de publicatie van de huidige staturen.

Art.12.De bestuurders verbinden zich tot geen enkele persoonlijke verplichting jegens de verbintenissen van de vereniging. Hun verantwoordeijkheid beperkt zich tot de uitoefening van het mandaat dat ze ontvingen.

Art.13.De bestuurders kiezen onder hun leden een voorzitter en eventueel een ondervoorzitter, een schatbewaarder en een secretaris.

Art.14.Om de vereniging geldig te vertegenwoordigen ten aanzien van derden, volstaat de ondertekening door de voorzitter.

Titel 4: Algemene vergadering:

¬ ?u de laatste blz. van Lu k B veermelden Recto Naarn en hoedanigncnd van dir instrunic rlerendn notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoer ci da vereniging, stichrel ot organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso Naam en handtekoniny

M0D22

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbtad

Luik B -

Art,15.De algemene vergadering is de hôogste macht in de vereniging.Het is het orgaan van besluitvorming en dialoog. Ze is op volgende wijze samengesteld: de verantwoordelijke pastor, alle andere pastors, de anciens, diakens, evangelisten, leden van het commissieleider koorleiders, groep van animatie en lofzang en verantwoordelijken van de jongeren.

Art.16.Haar bevoegdheden zijn: aanpassing van de sociale statuten. Aanpassing en terugroeping van bestuurders. Goedkeuring van budget en balas. De vrijwillige ontbinding van de vereniging.

Art.17.De algemene vergadering opt éénmaas per jaar samen, behalve in geval van noodzaak, dan kan ze door de voorzitter in buiten gewone sessie bijeen geroepen worden.

Art.18.Commissieleider (=bestuurraad) oefent haar functie uit met toestemming en onder leiding van de verantwoordelijke pastor in het kader van de bepalingen in het intern reglement.

Titel 5: Inkomsten:

Art.19.De inkomsten van de vereniging bestaan uit: offergaven en tienden. giften en nalatenschappen (de blijken van vrijgevigheid). De bijdragen van leden, openbare en private subsidies als ook inkomsten uit eventuele betalende diensten geleverd door de vereniging af ter ondersteuning van de vereniging,

Art.20.ln het interne ordereglement zijn de praktische modaliteiten vastgelegd voor een rationeel beheer en aanwending van deze inkomsten.

Art.21.0e leden onderwerpen zich volledig aan de wet, de publieke orde en de goede zeden.

Titel 6: Rekeningen en begrotingen:

Art.22.He1 is geopend op naam van de vereniging rekeningen bij banken of financiële instellingen in plaats. De raad van bestuur sluit de rekeningen van het voorbije boekjaar af en bereidt de begroting van het komende boekjaar voor.Beide warden ter goedkeurging aan de algemene vergadering voor gelegd binnen de zes maanden na afsluiting van het boekjaar dat eindigt op 31 december 2013.

Art.23.Van de handtekeningen van de twee leden worden ingediend: voorzitter, schatbewaarder. Art.24.Voor opnames is de gezamenlijke handtekeningen van voorzitter en de schatbewaarder en de secretaris generaal vereist

Titel 7: Aanpassing en ontbinding van de statuten:

Art.25.De commissieleider (de bestuurraad) stelt indien nodig de wijziging van één of meerdere precieze punten van deze statuten vooraan de algemene vergadering die het voorstel kan aannemen met driekwart van de stemmen.

Art.26.1n geval van een ontbinding zal al het goed van de vereniging overgedragen worden aan de Afrikaans Platform van Antwerpen.

Titel 8: Overgangsbepaling:

Art.27.voor de eerste maal wordt het aantal der bestuurders vastgelegd op drie. Zijn aangesteld tot bestuurder op 18/06/2012: Mevr. Nabyamo Nadine: aangesteld als voorzitter, mevr. Lulambo Fanywamungu: aangesteld als schatbewaarder, de heer Mbelu Mwa Kadima: aangesteld als secretaris

Art.28. De ondergetekende:

Mevrouw Nabyamo Nadine

On de laatste biz van 1;,c3 k E3 vermelden . Recto Naam en hoedaiiigti.' ci v:m de estrumente,'ende 3i0l iris, het dj van de persoto)n(en) bevoegd de vereniging, stic'" tnrg üf otgantsme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

04/07/2012
ÿþ MaD 22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie





V RECHTBANK

beh KOOPHANDEL

aa

Bel

Staa

IIUI lU liii II III U1l liii U II I I UI

*iaii~e9s*

25 JU\H 2012



ANT eigift PEN







Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : NAMBEFA LES KONG

(verkort) : " N.M.F "

Rechtsvorm : VZW

Zetel : STATIELEI 8 BUS A , 2140 BORGERHOUT

Onderwerp akte : STATUTEN

Tussenondergetekenden:

.NABYAMO Nadine, scheikundestudenten, wonendeteMutsaardstraat 19, 2000 Antwerpen

Geboren in Bukavu op 14/03/1982,van Congolese nationaliteit,

.MBELU Mwa Kadima, verpleegster, wonendeteHof Ter Lo 10/02 , 2140 Antwerpen , Geborenin Kinshasa

op 2810911981,van Belgischenationaliteit,

.LULAMBO Fanywamungu , bediende , wonendete Duinsteeg 12 , 2060 Antwerpen , Geboren in

Leopoidville , op 22/0711962,van Belgischenationaliteit,

TITEL 1 :Benaming, maatschappelijkezetel, doel en duur;

Artikel 1. Door de ondergetekendenwerdeenVerenigingzonderWinstoogmerkopgericht, met alsbenaming

"NAMBEFA LES KONG ", afgekort' N.M.F"

Art. 2. De maatschappelijkezetel van de vereniging is gevestigdte StatieLel 8 , 2140 Borgerhout.

Dezekangewijzigdwordenbijbeslissing van de administratievebestuurraad.

Art. 3. De verenigingheeft tot doelen :

3.1. Het creëren en openen van maatschappelijk werk, weeshuis, Bibliotheek, Cultureel Centrum, restauraat

3.2. Bevordering en ondersteuning van kansarme en ontevreden jongeren (het inbrengen en integratie in

het beroepsleven),

Ondersteuning van de daklozen en thuislozen,

3.4. Help de ouderen, oude man om te wandelen ,

3.5.Opening kinderdagverblijven voldoen aan de behoeften van meer dan minus, meest dringende

behoeften van baby's en kinderen,

Art. 4. De vereniging is opgerichtvooreenonbepaaldeduur. Zijkanteallentijdewordenontbondenbijbesluit van

de algemenevergadering.

Art. 5. Het aantal der leden is onbeperkt, zonder minder tekunnenzijndandrie. De eersteledenzijn de

ondergetekendeoprichters van de vereniging.

Art. 6. ledereenkan lid worden van de verenigingzondervoorwaarde of vereiste, Christelijk of.

anderszinsgeïnspireerd. ledereenkan de verenigingverlatenzondertoelating, voorwaarde of

voorafgaandemededeling.

TITEL 2 :Soorten leden;

Art. 7. Wordtbeschouwdalseffectief !id van de organisatie, iederdaadwerkelijkwedergeboren christen, zonderonderscheidnaarsocialeklasse of etnischealkomst, waarvooreengoedegetuigenisafgelegdwordt en die aanvaardtomzichwelwillend in tezettenvooranderen via de activiteiten van de vereniging.

Art. 8. Wordtbeschouwdalssympathiserend lid van de vereniging, iederfysischpersoon die zichinteresseert, en engageertom op actievewijzedeeltenemenaan de activiteitenzonderevenwelenigrecht op inbrenginzake het, bestuur van de vereniging.

Art. 9. Wordtbeschouwdalserelid of peter/meter van de vereniging, iederfysisch of moreelpersoon die zijnervaringen, kennis en relatiesterbeschikkingstelt van de vereniging.

Art. 10. Sympathiserendeleden en ereledenhebben in geengevaleendelibererende stem maar enkeleenraadgevende stem op vergaderingen.

TITEL 3 :Administratie en dagelijks bestuur ;

Art. 11. De verenigingwordtbestuurd door eenraad van bestuur, samengestelduitminstens drie bestuurders gekozentijdens de algemenevergadering, door middel van eenmeerderheid van stemmen van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

08.46.827.222

de.._. " " 40% MOD 2.2

Vbor- Luik B - Vervolg

zbehoudin aanwezigeleden, vooreentermijn van driejaar. De mandaten van de bestuurderswordenhemieuwd door middel

aan het van eengeheime stemming. De bestuurdersblijvenherverkiesbaar. Het mandaat van de

Belgisch eerstebestuurraadvervaltdriejaama de publicatie van de huidigestatuten.

Staatsblad Art. 12. De bestuurdersverbindenzich tot geenenkelepersoonlijkeverplichtingjegens de verbintenissen van

de vereniging. Hun verantwoordeliijkheidbeperktzich tot de uitoefening van het mandaatdatzeontvingen.

Art. 13. De bestuurderskiezenonderhunledeneenvoorzitter en eventueeleenondervoorzitter,

eenschatbewaarder en eensecretaris.

Art. 14. Om de vereniginggeldigtevertegenwoordigen ten aanzien van derden, volstaat de ondertekening

door de voorzitter,

TITEL 4 : Algemene vergadering ;

Art. 15. De algemenevergadering is de hoogstemacht in de vereniging. Het is het orgaan van besluitvorming

en dialoog. Ze is op de volgendewijzesamengesteld

De verantwoordelijke pastor, alleandere pastors, de anciens; diakens, evangelisten, leden van het

Commissieleiderkoorleiders , groep van animatie en lofzang en verantwoordelijken van de jongeren.

Art. 16. Haarbevoegdhedenzijn :

- Aanpassing van de socialestatuten.- Aanpassing en terugroeping van bestuurders.

- Goedkeuring van budget en balans.- De vrijwilligeontbinding van de vereniging.

Art 17. De algemenevergaderingkomtéénmaal per jaarsamen, behalve in geval van noodzaak, dankanze

door de voorzitter in buitengewonesessiebijeengeroepenworden,

Art. 18. commissieleider (= bestuurraad ) oefenthaarfunctiesuit met toestemming en onderleiding van de

verantwoordelijke pastor in het kader van de bepalingen in het intern reglement,

TITEL 5 :Inkomsten ;

Art. 19. De inkomsten van de verenigingbestaanuit :

- Offergaven en tienden.- Giften en nalatenschappen (de blijken van vrijgevigheid).

De bijdragen van leden, openbare en private subsidies

alsookinkomstenuifeventuelebetalendedienstengeleverd door de vereniging of terondersteuning van de vereniging.

Art. 20. In het interne ordereglementzijn de praktischemodaliteitenvastgelegdvooreenrationeelbeheer en aanwending van dezeinkomsten.

De jaartijksebalanswordtopgemaakt door de schatbewaarder en voorgelegdaan de bestuurraadalvorensaan de algemenevergadering,

Art. 21. De ledenonderwerpenzichvolledigaan de wet, de publiekeorde en de goedezeden,

TITEL 6 : Rekeningen en Begrotingen ;

Art.22 . Het is geopend op naam van de vereniging rekeningen bij banken of financiële instellingen in plaats De raad van bestuur sluit de rekenigen van het voorbije boekjaar af en bereidt de begroting van het komende boekjaar voor.beide worden ter goekeurig aan de algemene vergadering voor gelegd binnen de zes ma-nden na afsluiting van boekjaar . Dateindigt op 31 108 .

Art.23. Van de handtekeningen van de twee leden worden ingediend:voorsitter , schatbewaarder.

Art.24. voor opnames, is de gezamenlijke handtekeningen van voorsitter en de schatbewaarder en de secretaris-generaal vereist.

TITEL 7 : Aanpassing en ontbinding van de statuten ;

Art. 25. Le commissieleider (de bestuurraad ) stelt indien nodig de wijziging van één of

meerderepreciezepunten van dezestatutenvooraan de algemenevergadering die hefvoorstel kan aannemen met

driekwart van de stemmen.

Art. 26. In geval van een ontbinding zal al het goed van de vereniging overgedragen worden aan de

Afrikaans Platform van Antwerpen .

TITEL 8 :Overgangsbepaling ;

Art. 27. Voor de eerste maal wordt het aantal der bestuurders vastgesteld op drie Zijn aangesteld tot

bestuurder opl8 / 06 12012 :

Mv.NABYAMO Nadine:aangesteld als voorzitter,

Mv. LULAMBO Fanywamungu :aangesteld als schatbewaarder,

Mr.MBELU Mwa Kadima:aangesteld als secretaris ,

Art.28, De ondergetekenden

Mv. NABYAMO Nadine:

Mv.LULAMBO Fanywamungu:

















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2012 - Annexes du Moniteur belge























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
NAMBEFA LES KONG, AFGEKORT : N.M.F

Adresse
STATIELEI 8, BUS A 2140 BORGERHOUT(ANTW)

Code postal : 2140
Localité : Borgerhout
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande