NAN

Société en commandite simple


Dénomination : NAN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 562.985.327

Publication

06/10/2014
ÿþ MOb 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rech(bank van koophandel A.rtiarpen

l

u " 1418129 1)11111 IV

-r1

Ondernemingsnr. :

0_5620985°3 27

25 SEP. '2014

Griffie

afdeling Antwerpen

Benaming (voluit) : Nan

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Provinciestraat 186-19012018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Oprichting

De heer Shaban Dzhyuneit Rafet, Moonsstraat 50, 2018 Antwerpen, Mevrouw Mierzwa Magdalena Malgorzata, Provinciestraat 111, 2018 Antwerpen , Mevrouw Ijaz Nusrat, rue de Champs 8, 4020 Luik en de heer Jut Nazir, Pelikaanstraat 122, 2018 Antwerpen richten samen de gewone commanditaire vennootschap Nan op :

1) Artikel 1 : Er wordt een gewone commanditaire Vennootschap opgericht genaamd Nan

2) Artikel 2 : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2018 Antwerpen, Provinciestraat 186-190

Artikel 3 : De vennootschap heeft tot doel :

De detailhandel van voedingswaren, rookwaren en dranken, in de ruimste zin van het woord, daartoe behoren, zonder dat deze opsomming enige andere goederen kan uitsluiten, alle goederen en zaken die ressorteren onder verse en droge voedingswaren, groenten en fruit, rauwkost, verwerkte groenten, gekonfijt fruit en bereiding van fruit- en groentesappen, bereide vleeswaren en fijnkost.

Aanvullende detailverkoop van niet-voedingswaren, zijnde huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen, textielgoederen, tijdschriften en schoolbenodigdheden.

De kleinhandel in algemene voedingswaren, alcoholische dranken, rookwaren en huishoudelijke artikelen omvattende eveneens de kleinhandel in drogisterij, verf, onderhoudsproducten en artikelenzowel onder het statuut an dagwinkel als van nachtwinkel en op openbare markten.

De kleinhandel in schoonheidsprodukten en toiletartikelen, en eventueel bijkomstig de verk000p van produkten opgenomen in de andere rubrieken van de kleinhandel voorzover deze diverse catergoriën produkten geen uitgebreide assortimenten vormen.

De aan- en verkoop van brood en banket, bakkerijgrondstoffen, evenals alle kruidenierswaren.

3) Artikel 4 : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4) Artikel 5 : Kapitaal  aandelen

Het vermogen van de vennootschap bedraagt 1.000,-euro vertegenwoordigd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vo-r-behouden aan het Belgisch Staatsblad

l ' ~

i

door 100 participatiebewijzen van elk 10,- euro en is volstort in geld als volgt :

a) Mierzwa Magdalena Malgorzata, Provinciestraat 111, 2018 Antwerpen, 40 participatiebewijzen, hetzij voor een bedrag van 400 euro.

b) Ijaz Nusrat, rue de Champs 8, 4020 Luik, 20 participatiebewijzen ,hetzij

voor een bedrag van 200 euro

e) Shaban Dzhyuneit Rafet, Moonstraat 50,2018 Antwerpen

20 participatiebewijzen, hetzij voor een bedrag van 200 euro.

d) Jut Nazir, Pelikaanstraat 122, 2018 Antwerpen,20 participatiebewijzen

hetzij voor een bedrag van 200 euro.

5) Artikel 6 : Beherende vennoten.

Ijaz Nusrat , Shaban Dzhyuneit Rafet en Mierzwa Magdalena Malgorzata zijn

beherende vennoten.

6) Artikel 6a : Stille Vennoot :

Jut Nazir wordt aangeduid als stille vennoot. Zijn aansprakelijkheid is beperkt

tot het bedrag van zijn inbreng zoals hierboven vermeld.

7) Artikel 7 : De vennoot kan zijn participatie , op straffe van nietigheid niet afstaan onder levenden, noch overdragen wegens overlijden, noch in zijn geheel noch tendele, dan met uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen. De erfgenamen en legatarissen die in de onmogelijkheid verkeren om vennoot te worden, hebben recht op de waarde van de participatiebewijzen zoals deze wordt vastgesteld overeenkomstig het bepaalde in artikel 7 van deze statuten.. Een participatie in de vennootschap van een beherende vennoot mag, op straffe van nietigheid niet overgedragen worden onder levenden of overgaan wegens overlijden dan met goedvinden van alle beherende vennoten en met instemming van tenminste 2/3 van de stille vennoten. Een participatie in de vennootschap van een stille vennoot daarentegen moet eerst aangeboden worden aan de beherende vennoten, die gedurende een termijn van 1 maand van een voorkooprecht genieten. Oefenen zij dit niet uit dan kan de participatie vrij overgedragen worden of overgaan aan een stille vennoot, aan zijn erfgenamen in rechte lijn.

8) Artikel 8 : Boekjaar begint op 1 januari en eindigt elk jaar op 31 december. Er zal een inventaris, een balans, en winst en verliesrekening opgemaakt woren. Het eerste boekjaar start op datum van oprichting en eindigt op 31112/2015

9) Artikel 9 : Algemene vergadering : de algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten en vindt elk jaar plaats de 20ste van de maand mei, indien deze dag een zondag of wettelijke feestdag is, dan de eerstvolgende werkdag, zelfde uur. Iedere vennoot kan per aangetekende scrhijven gericht aan alle vennoten de algemene vergadering bijeenroepen op de maatschappelijke zetel of in elke andere plaats bepaald in de oproeping. De bijeenroeping

dient minstens 15 dagen vooraf te geschieden.

De algemene vergadering kan alleen besluiten nemen als alle beherende vennoten aanwezig zijn of vertegenwoordigd worden en minstens de meerderheid van de stille vennoten er zijn. Alle besluiten worden met éénparigheid van stemmen genomen. Ze is bevoegd om besluiten te nemen over :

 eventueel vaststelling van de jaarrekening.

 bestemming resultaat.

 benoeming, ontslag, vaststelling bevoegdheden en décharge aan de beherende vennoten en zaakvoerders.

vaststelling bezoldiging beherende vennoten of zaakvoerders

 Instelling van de vennootschapsvordering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 11.1

Op laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso ; Naam en handtekening

Wilt - veelrop- _ ' . _.. _ ., Mop 111

-- goedkeuring overdracht van participatie. -

10)Artikel 9b.Mevrouw. ljaz Nusrat wordt aangesteld als niet statutaire

zaakvoerder voor onbepaalde . duur en op elk moment herroepbaar.Het

mandaat van zaakvoerder is bezoldigd.

11)Artikel 10 : winstverdeling : de algemene vergadering beslist jaarlijks over de

. bestemming "

van de winst.

12)Artikel 11 : Ontbinding-vereffening : De ontbinding van de vennootschap kan slechts gevorderd worden door' een vennoot indien de geleden verliezen de helft van het maatschappelijk vermogen bedragen. De andere vennoten bezitten evenwel de mogelijkheid de ontbinding van de vennootschap te vermijden mits afkoop, binnen de maand te rekenen vanaf de betekening door de vennoot die de ontbinding vraagt, van de participatiebewijzen van de vennootschap in kwestie , dit in naleving van de betalingsmodaliteiten voorzien in artikel 7 van deze statuten en van de vastlegging van de waarde van het bewijs, bepaald in hetzelfde artikel. In geval van 'overlijden, onbekwaamverklaring, faillissement, kennelijk

onvermogen of ontslag van een vennoot, zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch verdergezet worden door de overlevende vennoten of vennoot, samen

in voorkomend geval, met de erfgenamen in recht lijn van de overleden vennoot, mits zij als vennoot worden toegelaten door de algemene vergadering. Bij ontbinding van de vennootschap geschiedt de vereffening door de beherende vennoten en de zaakvoerders dan

in functie, tenzij de algemene vergadering één of meer vereffenaars benoemt. Zij beschikken dan over alle machten die voorzien zijn in -de art. 186, 187 en 188 van hetwetboek van vennootschappen.

13)Artikel 1.2 : 'Woonstkeuze : dei; beherende vennoten, zaakvoerders en vereffenaars die hun woonplaats' in het buitenland hebben, worden' geacht voor de gehele duur van hun taak, een woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hen alle dagvaardingen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de-zaken van de zaken van de vennootschap en

de verantwoordelijkheid voor het bestuur. "

14)Artikel 13 .: Voor ai wat in onderhavige statuten niet uitdrukkelijk wordt geregeld, wordt verwezen naar de bepalingen in dè wet.

15)Artikel 14 : Bijzondere volmacht : Bij deze wordt aan de heer Jean Mbrchand, Plantin en Moretuslel 21, 2018 Antwerpen, voor de uitvoering van deze opdracht een bijzondere volmacht gegeven om de- vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingsadministraties, waaronder de BTW, alsook te vertegenwoordigen bij het KBO, Douane en accijnzen, voedingsinspectie, alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de kruispuntbank van ondernemingen en in het algemeen alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.'

Opgemaakt te Antwerpen op 26 augustus 2014

Na voorlezing ondertekenen de comparanten.

iiaz Nusrat zaakvoerder



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordlgen

Verso " Naam en handtekening

!

behoiiden aan het Belgisch 5rtaat.sblad

4

. ~

14/01/2015
ÿþ Mod Wara 1 t

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Rechtbank van koophandel Antwerpen

0 2 JAN. 2015

*15006699*

1111111

b,

E

St

afeeé twerpen







Ondernemingsnr : 0562.985.327

Benaming

(vosuit) : NAN

(verkort) :

Rechtsvorm : Comm.V

Zetel : Provinciestraat 186-190, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL EN UITBATINGSZETEL

Bij besluit van de zaakvoerder wordt met ingang van 9 november 2014 de maatschappelijke zetel en

uitbatingszetel overgebracht naar :

VAN EYCKLEI 53-54, 2018 ANTWERPEN

Getekend,

IJAZ NUSRAT

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/08/2015
ÿþtr ~

º% Mo-cl PDF 11.1

  ~....~.._.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor toehout aan h Belgis Staatst

111111111)§31111111

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

(i 6 AUG. 2015

afdeling ,n



Ondememingsnr : 0562.985.327

Benaming (voluit) : Nan

(verkort) :

Rechtsvorm :

Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Van Eycklei 53-54, 2000 Antwerpen, België

(volledig adres)

Onderwerp{en) akte :Uittreksel uit akte benoeming zaakvoerder; Uittreksel uit akte

Tekst : ambtsbeëindiging zaakvoerder; Uittreksel uit akte ontslag gecommanditeerd vennoot

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 30 juni 2015 blijkt:

1. De aanvaarding van een nieuw beherend vennoot: Nasir Ali, Oostenstraat 29 bus 3, 2018 Antwerpen

2. Het ontslag als beherend vennoot-zaakvoerder van Ijaz Nusret met ingang van 30 juni 2015. Zij maakt vanaf 30 juni geen deel meer uit van de vennootschap

3. De heer Nasir Ali wordt met ingang van 1 juli 2016 benoemd als beherend vennoot-zaakvoerder. Hij is vanaf 1 juli 2015 de enige zaakvoerder en beherend vennoot

4. Ontslag vennoten: Op 30 juni 2015 (váár de Bijzondere algemene vergadering) zijn volgende vennoten uitgetreden: Shaban Dzhyuneit Rafet en Mierzwa Magdalena Malgorzata hebben al hun aandelen overgedragen aan Nasir Ali voornoemd

5. De vergadering bekrachtigt voor zover als nodig de verplaatsing van de maatschappelijke en uitbatingszetel met ingang van 1 november 2015 zoals reeds vroeger gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad naar Van Eycklei 53-54, 2018 Antwerpen

6. De volmacht die in de oprichtingsakte werd gegeven aan Jean Marchand wordt ingetrokken met ingang van 30 juni 2015.

7. Er wordt volmacht gegeven aan het Accountantskantoor Boonen BVBA, Frans De Vriendtstraat 34 bus 93, 2600 Berchem vertegenwoordigd door haar zaakvoerders Boonen Guido en Boonen Evi om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties en andere overheidsinstellingen, zoals o.m. het ondernemingsloket, douane en accijnzen, het FAVV, sociale inspectie, enz. Deze opsomming is voorbeeldgewijs en niet

beperkend

8. Voor alle duidelijkheid wordt hieronder een opsomming gegeven

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Annexes chu Moniteur belge

LM B - vervolg

van de aandeelhouders en zaakvoerders op datum van 1 juli 2015: Nasir Ali bezit 80 aandelen en is beherend-vennoot zaakvoerder en zijn aansprakelijkheid is onbeperkt.

Jut Nazir bezit 20 aandelen en is stille vennoot en zijn aansprakelijkheid is beperkt tot zijn inbreng.

Getekend

Nasir Ali

Zaakvoerder

Samen hiermee neergelegd: - verslag van de bijzondere algemene

vergadering d.d. 30 juni 2015

- gecoördineerde statuten

Matl POF 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

e`

Coordonnées
NAN

Adresse
VAN EYCKLEI 53-54 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande