NATHALIE KONINCKX

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NATHALIE KONINCKX
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.310.055

Publication

22/01/2014
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

aoargdorit: Ka do getrese. van Koophandel te dAiti~verpon, op

Griffie 13 jAK 2014

,; Ondernemingsar :

Benaming (voluit): NATHALIE KONINCKX

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Coebetgerstraat 1

2018 Antwerpen

Onderwerp akte : OPRICHTING

Opgericht bij akte verleden voor geassocieerd notaris Catherine Goossens te Grobbendonk op 08 januari 2014.

1. Oprichters.

Mejuffrouw KONINCKX Nathalie Albert, advocate, geboren te Antwerpen op vijfentwintig juni negentienhonderd eenentachtig, rijksregister nummer 81.0625-308.06, ongehuwd, wonende te 2018 Antwerpen, Sallaerstraat 88 bus 6.

2. Naaivr

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap met handelsvorm die de rechtsvorm van een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft met als naam: "NATHALIE KONINCKX",

3. Duur.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Zetel.

De zetel is gevestigd te 2018 Antwerpen, Coebergerstraat 1.

5. Doel

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van advocaat en alle aanverwante activiteiten, mandaten en functies die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het publiceren van artikels en boeken en het optreden onder meer als bestuurder, vereffenaar of curator,

De uitoefening van alle opdrachten en het stellen van alle handelingen die verenigbaar zijn met het beroep van advocaat zoals dit in België en binnen de Europese Unie omschreven is.

De vennootschap kan hetzij alleen hetzij in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, elke roerende, onroerende, financiële of diverse verrichting doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de uitoefening van het beroep of die zou kunnen bijdragen tot de verdere ontwikkeling ervan.

De vennootschap mag met inachtneming van de ter zake geldende reglementaire bepalingen samenwerken met andere advocaten, advocatenkantoren of advocatenassociaties dcor economische samenwerkingsverbanden, Europese economische samenwerkingsverbanden of een ander samenwerkingsverband.

De vennootschap zal bij de uitvoering van haar activiteiten de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

6. Kapitaal en aandelen.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ ;`

`. 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van,

nominale waarde.

7 Wijze waarop het maatschappelijk fonds is gevormd.

De oprichter verklaart en erkent dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat alle aandelen ten belope van twaalfduizend vierhonderd en twaalf euro veertig cent (¬ 12,412,40) zijn volgestort door haarzelf.

De vennootschap beschikt uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd en twaalf euro veertig cent (¬ 12.412,40).

" 8, Bestuur en vertecfenwoordiginq.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke perscnen of rechtspersonen, die de hoedanigheid van vennoot bezitten. Indien een rechtspersoon benoemd wordt aise zaakvoerder, zal deze rechtspersoon met het oog op de uitoefening van het mandaat van zaakvoerder conform

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevdegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

054 4.3 1n 55

iII





mod 11,1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschapen een vaste vertegenwoordiger aanstellen die zelf advocáat' dient te zijn die is ingeschreven op het tableau van de Orde van Advocaten.

Voor de duur van haar bestaan zal de vennootschap bestuurd worden door mejuffrouw KONINCKX Nathalie Albert, geboren te Antwerpen op vijfentwintig juni negentienhonderd eenentachtig, rijksregister ' nummer 81.06.25-308.06, ongehuwd, wonende te 2018 Antwerpen, Ballaerstraat 88 bus 6

Met de zaakvoerder, die aanvaardt, wordt vastgesteld dat hem alleen ongevraagd ontslag kan gegeven worden bij unaniem besluit van alle vennoten of voor gewichtige redenen en door een beslissing van de buitengewone algemene vergadering, beraadslagende op de wijze zoals voorgeschreven voor een statutenwijziging volgens artikel 286 van het Wetboek van Vennootschappen.

In geval van overlijden, ontslag op zijn verzoek, of afzetting van voornoemde zaakvoerder, zal mevrouw STEVENS Riet, geboren te Antwerpen op 27 september 1980, rijksregisternummer 80.09.27 238-16, wonende

" te 2018 Antwerpen, Hof ter Bekestraat 43 van rechtswege in haar plaats treden zonder beperking van duur. ledere zaakvoerder-vennoot is met de meest uitgebreide bevoegdheden bekleed om alle handelingen ,te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap; hij is bevoegd . alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door het Wetboek van vennootschappen of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De vennootschap kan bij de uitoefening van het beroep van advocaat uitsluitend handelen door haar zaakvoerders-vennoten of wanneer deze een rechtspersoon zijn door hun respectieve vaste vertegenwoordiger, die advocaat moeten zijn en op het tableau van de Orde van Advocaten moeten zijn ingeschreven.

Iedere zaakvoerder-vennoot vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte.

9. Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de tweede

vrijdag van de maand december om achttien uur.

10. Boeklaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daarop volgende jaar.

11. Batig saldo  winstverdeling.

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

12. Eerste boekjaar  eerste jaarvergadering.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de verkrijging van rechtspersoonlijkheid tot 30 juni 2015.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2015, '

13. Volmacht.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Bo, Van Hissenhoven & Partners, met zetel te 2600 Antwerpen-Berchem, Cogels Osylei 1, haar bedienden en/of aangestelden, om ieder afzonderlijk en alleen handelend met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van aile administratieve formaliteiten te verzekeren, zoals:

a) inschrijving, wijziging en opheffing van het ondernemingshoofd, het bestuursorgaan en/of de werkende vennoten te vorderen bij een sociaal verzekeringsfonds;

b) inschrijving, wijziging en opheffing te vorderen bij de Kruispuntbank der Ondernemingen en ondernemingsloketten;

c) inschrijving, wijziging of stopzetting van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij het

bestuur van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde.

Voor ontledend uittreksel ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Cathérine Goossens.

Geassocieerd notaris.

In bijlage eensluidend afschrift

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 11.12.2015, NGL 25.01.2016 16026-0413-010

Coordonnées
NATHALIE KONINCKX

Adresse
COEBERGERSTRAAT 1 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande