NATIONALE NEUTRALE BEROEPSORGANISATIE VOOR VLAAMSE VERPLEEGKUNDIGEN EN VROEDVROUWEN, AFGEKORT : N.N.V.V.

Association sans but lucratif


Dénomination : NATIONALE NEUTRALE BEROEPSORGANISATIE VOOR VLAAMSE VERPLEEGKUNDIGEN EN VROEDVROUWEN, AFGEKORT : N.N.V.V.
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 434.989.075

Publication

09/10/2014
ÿþMoo 2.2

illitIlij1181111,111111111

Ondernemingsnr 0434.989.076 rechtbank van koophand BruGuel

Benaming

(voluit) : Federale Neutrale Beroepsvereniging voor Verpleegkundigen

(verkort) . FNBV

Rechtsvorm . vzw

Zetel . Bronstraat 18, 1060 Brussel

Onderwerp akte : [Nieuwe statuten, wijziging raad van bestuur en dagelijks bestuur

Uittreksel uit de aktes:

De Algemene Vergadering van 03 oktober 2013 geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantal inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten de statuten integraal te wijzigen en te vervangen door onderstaande tekst.

TITEL E: NAAM - ZETEL - DOEL-- DUUR

Artikel 1

De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam: Federale Neutrale Beroepsvereniging voor Verpleegkundigen, afgekort FNBV (vorige benaming: Nationale Beroepsvereniging voor Vlaamse Verpleegkundigen en Vroedvrouwen, afgekort NNBW).

Artikel 2

De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd te Bronstraat 18, 1060 Brussel en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Brussel.

De administratieve zetel van de vereniging zal gevestigd zijn op het secretariaatsadres Mermansstraat 17 Tumhout 2300.

Hij kan slechts verplaatst worden door de Algemene Vergadering mits deze bovendien de regels in acht neemt zoals vereist voor een statutenwijziging en beschreven in de statuten.

Artikel 3

De vereniging heeft als doel, buiten alle politieke en filosofische strekkingen om:

" Door gemeenschappelijke actie en allerhande maatregelen de kwaliteit van de verpleegkunde en verpleegkundige opleiding te bevorderen. De uitoefening van het beroep van verpleegkundigen te vergemakkelijken, te verzekeren en te verbeteren.

" De bestudering, ontwikkeling en verdediging van de professionele, morele en materiele belangen van de verpleegkundigen.

" Het behoud enlof de stichting van materiële, technische en bestuurlijke organisaties ten voordele van haar leden, zoals congressen, voordrachten, zittingen en vergaderingen, aanleg en uitrusting van lokalen en gemeenschappelijke inrichtingen van bestuurlijke en bijkomende diensten. Deze opsomming is exemplatief en niet beperkend.

" Mogelijke belangen en initiatieven van zorgkundigen ondersteunen.

-Internationale en Nationale representatie, in de pluridisciplinaire organen en de officiële beleids-en adviesorganen.

Zij mag eveneens alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen. Zij kan in die zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(on) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso . Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na heerlegging van de akte ter griffie

neergeiegrdlontvangen op

Griffie

ter griffie vert de..

3 0 SEP. 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD2.2

Artikel 4

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur, doch kan evenwel te allen tijde ontbonden worden.

TITEL. Il: LEDEN.

ArtiKel 5

Het aantal leden is onbeperkt, maar moet tenminste drie bedragen. De vereniging kan effectieve en toegetreden leden tellen. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden.

Effectieve leden zijn diegenen wiens naam is vernield in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden. De wettelijke bepalingen zijn alleen op de effectieve leden toepasselijk. Toegetreden leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten van de VZW. Ze hebben geen stemrecht op de algemene vergadering. De rechten en verplichtingen van de toegetreden leden worden ingeschreven in een huishoudelijk reglement

Artikel 6

Als lid kan tot de vereniging toetreden, ieder natuurlijke persoon of rechtspersoon die door de algemene vergadering als dusdanig wordt aanvaard en dit op voorstel van de Raad van Bestuur. De natuurlijke personen moeten gerechtigd zijn om de verpleegkunde of de zorgkunde te beoefenen en hun lidgeld betalen.

Rechtspersonen groeperen natuurlijke personen die het beroep van verpleegkunde of zorgkunde mogen beoefenen. Hun doelstellingen zijn gelijklopend met de doelstellingen zoals in artikel 3 omschreven.

Het verzoek om toe te treden van een kandidaat-lid moet schriftelijk worden ingediend bij de voorzitter van de Raad van Bestuur. Met de term "lid" in deze statuten wordt uitdrukkelijk verwezen naar de effectieve leden.

ArtiKel 7

De Raad van Bestuur kan, onder door haar te bepalen voorwaarden, ook andere personen als ereleden, beschermleden, steunende of adviserende leden tot de vereniging toelaten. Deze worden beschouwd als toegetreden leden. Hun rechten en plichten zijn vermeld in het huishoudelijk reglement.

Artikel 8

De maximum ledenbijdrage bedraagt 5000 Euro.

Artikel 9

Elk lid kan te allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet bij aangetekend schrijven aan de Raad van Bestuur ter kennis worden gebracht Leden die het doel van de vereniging schaden of niet eerbiedigen kunnen worden uitgesloten. De uitsluitingen warden door de Algemene Vergadering uitgesproken.

De Raad van Bestuur maant de leden aan te betalen binnen de door de raad bepaalde termijn. Na overschrijden van deze termijn is het lid automatisch ontslagnemend.

ArtiKel 10

Uittredende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging, en kunnen derhalve ook nooit teruggave of vergoeding voor gestorte bijdragen of gedane inbrengsten vorderen.

TITEL I11: DE RAAD VAN BESTUUR

Artikel 11

De vereniging wordt bestuurd door de Raad van Bestuur van ten minste drie leden, een voorzitter, secretaris en penningmeester, eventueel aangevuld met één of meerdere ondervoorzitters.

Indien de Algemene Vergadering slechts drie leden telt, bestaat de Raad van Bestuur uit slechts twee personen.in ieder geval moet het aantal bestuurders steeds Lager zijn dan het aantal leden van de Algemene Vergadering. De leden van de Raad van Bestuur worden vertegenwoordigd door beroepsbeoefenaars.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

HOC 2.2

Artikel 12: Duur van het mandaat van de bestuurders

De bestuurders worden benoemd voor een periode van 4 jaar, doch zijn opnieuw herkiesbaar. Tussentijds benoemde bestuurders zijn slechts verkozen voor de rest van de duur van het mandaat.

Artikel 13: Wijze van benoeming en bezoldiging van de bestuurders.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering met een gewone meerderheid ongeacht het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit.

Artikel 14: Ambtsbeëindiging en afzetting van de bestuurders.

Het mandaat van de bestuurders eindigt door afzetting door de Algemene Vergadering, door vrijwillig ontslag, door het verstrijken van het mandaat (in voorkomend geval) door overlijden of ingeval van wettelijke onbekwaamheid.

De afzetting door de Algemene Vergadering wordt beslist bij gewone meerderheid van het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. Het moet evenwel uitdrukkelijk vermeld worden op de agenda van de Algemene Vergadering.

Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk bekendmaken aan de Raad van Bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder het statutaire minimum gedaald is. in dit geval, moet de Raad van Bestuur binnen een redelijke termijn de algemene vergadering bijeenroepen, welke in de vervanging van de betrokken bestuurder dient te voorzien en hem daarvan ook schriftelijk in kennis zal stellen.

Artikel 15: Bevoegdheden van de bestuurders.

De Raad van Bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor aile aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Hij treedt op als eiser en verweerder, in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De Raad van Bestuur benoemt en ontslaat de leden van het personeel .

De Raad van Bestuur oefent zijn bevoegdheden uit als college.

De Raad van Bestuur kan slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij sta king van stemmen is de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt doorslaggevend.

Artikel 16

De Raad van Bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders.

De vergadering van de Raad van Bestuur worden voorgezeten door de voorzitter. indien deze belet of

afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door de ondervoorzitter.

Artikel 17

Van elke vergadering worden notulen gemaakt.

Artikel 18

De Raad van Bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig oordeelt. Deze reglementen en aile latere wijzigingen moeten worden goedgekeurd door de Algemene Vergadering.

Artikel 19

Bestuurders die namens de vereniging optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of van enige machtiging.

Artikel 20: Personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoodigen, overeenkomst art_13,4e lidut VZW.

De Raad van Bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één van de bestuurders of aan een ander persoon, die al dan niet lid is van de vereniging. De Raad van Bestuur kan uit zijn bestuurders een voorzitter, twee ondervoorzitters, een secretaris, een penningmeester en elke functie die voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk is, kiezen.

Hun benoeming gebeurt door de Raad van Bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De ambtsbeëindiging van deze gemachtigde personen kan geschieden:

fr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOo 2.2

a)Op vrijwillige basis door de gemachtigde zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de Raad van Bestuur.

b)Door afzetting door de Raad van Bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de Raad van Bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de

" betrokkene.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, is de vereniging in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd door de voorzitter of de ondervoorzitter of de secretaris of de schatbewaarder, die alleen kunnen handelen, of door twee bestuurders, die gezamenlijk moeten handelen.

Artikel 21: Personen belast met het dagelijks bestuur van de vereniging, overeenkomstig art 13 bis, 1 e lid, W.VZW

De Raad van Bestuur kan een dagelijks bestuur aanstellen. Het dagelijks bestuur wordt omschreven ais een handeling of verrichting van gering belang, die tegelijkertijd spoedeisend is zodat niet kan gewacht worden tot de raad van bestuur samenkomt.

Hun benoeming gebeurt door de Raad van Bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De ambtsbeëindiging van het dagelijks bestuur kan geschieden :

a)Op vrijwillige basis door een lid van het dagelijks bestuur zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur.

b)Door afzetting door de Raad van Bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de Raad van Bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

De beslissingen genomen door het dagelijks bestuur worden op intern vlak steeds genomen in collegiaal overleg. Voor de externe vertegenwoordiging wat het dagelijks bestuur betreft, kan een dagelijks bestuurder alleen handelen.

TITEL IV: ALGEMENE VERGADERING

Artikel 22

De Algemene Vergadering is samengesteld uit aile effectieve leden, en wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of door de oudste van de aanwezige bestuurders.

De samenstelling van de Algemene Vergadering moet in evenwicht zijn met de diverse beroepsvelden en beroepskwalïficaties.

Een lid kan zich echter door een ander lid op de Algemene Vergadering laten vertegenwoordigen. Een lid kan evenwel slechts één ander lid vertegenwoordigen. Elk lid beschikt over één stem op de Algemene Vergadering.

Artikel 23

De Algemene Vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

.het wijzigen van de statuten.

" de benoeming en de afzetting van de bestuurders.

.de benoeming en afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging, ingeval deze wordt

toegekend.-

ode kwijting van de bestuurders en de commissarissen.

.de goedkeuring van de begroting en van de rekening.

" de vrijwillige ontbinding van de rekening.

" de benoeming en de uitsluiting van een lid van de vereniging.

" de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk.

.alle gevallen waarin deze statuten het vereisen.

.bekrachtiging van het huishoudelijk reglement.

Artikel 24

De Algemene Vergadering wordt geldig bijeengeroepen door de Raad van Bestuur of door de voorzitter telkens als het doel van de vereniging zulks vereist

Zij moet tenminste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en voor de begroting van het komende jaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

Artikel 25

De Algemene Vergadering wordt gehouden binnen de zes maanden na afsluitdatum van het boekjaar.

Artikel 28

De Raad van Bestuur is bovendien verplicht de Algemene Vergadering samen te roepen wanneer 115 van de effectieve leden daartoe een verzoek richt aan de Raad van Bestuur en dit per aangetekende brief waarin de te behandelen agendapunten zijn vermeld. ln dit geval moet de Raad van Bestuur de Algemene Vergadering bijeen roepen binnen eenentwintig dagen na het verzoek tot bijeenroeping. De Algemene Vergadering wordt uiterlijk gehouden op de veertigste dag na dit verzoek.

Artikel 27

De oproepingen tot de Algemene Vergadering moeten om geldig te zijn, ondertekend worden door de voorzitter, of twee bestuurders. Alle effectieve leden moeten worden opgeroepen per gewone brief of per E-mail tenminste acht werkdagen voor de vergadering. Indien een lid hierom verzoekt, kan hij per aangetekend schrijven worden uitgenodigd.

Artikel 28

De oproepingsbrief, die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda die wordt vastgelegd door de Raad van Bestuur. Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door 1/20 van de effectieve leden, moet eveneens op de agenda worden vermeld. Dit onderwerp moet uiteraard door 1/20 van de leden ondertekend zijn en tenminste twee werkdagen voor de vergadering aan de voorzitter van de Raad van Bestuur overhandigd zijn. Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen in geen geval behandeld worden.

Artikel 29

In gewone gevallen worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen. Bij staking van stemmen beslist de voorzitter of diegene die op dat ogenblik de vergadering voorzit.

Artikel 30: Statutenwijziging.

Tot wijziging van de statuten kan slechts worden besloten indien die wijziging gedetailleerd op de agenda is vermeld en indien 2/3 van de effectieve leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Wordt dit getal niet bereikt dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, zoals door deze statuten is bepaald, en waarop deze vergadering een geldig besluit zal kunnen nemen, ongeacht het aantal aanwezigen. Deze tweede vergadering mag niet binnen de 15 kalenderdagen volgend op de eerste vergadering. Voor de tweede algemene vergadering dienen de leden per aangetekend schrijven te worden uitgenodigd. Tot wijziging van het doel van de vereniging kan slechts met een meerderheid van 415 van de stemmen besloten.

Artikel 31

Bij vrijwillige ontbinding van de vereniging worden dezelfde regels ais deze beschreven voor het wijzigen van het doel der vereniging vereist.

Artikel 32

Een meerderheid van 2/3 der stemmen is vereist voor het uitsluiten van een lid. Bij uitsluiting van een lid moet dit punt eveneens op de agenda voorkomen en moet het lid worden uitgenodigd om in zijn verdediging te kunnen voorzien.

Artikel 33

Van elke vergadering worden notulen gemaakt

TITEL. V: REKENINGEN EN BEGROTING.

Artikel 34

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december.

hSOD 2.2

De Raad van Bestuur sluit de rekeningen over het voorbije boekjaar af en bereidt de begroting van het komende boekjaar voor. Beide worden ter goedkeuring aan de Algemene Vergadering voorgelegd die gehouden wordt binnen zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

TITEL VI: ONTBINDING EN VEREFFENING.

Artikel 35

Behoudens gevallen van gerechtelijke ontbinding en ontbinding van rechtswege kan slechts de Algemene Vergadering tot ontbinding besluiten indien 2/3 van de leden op de Algemene Vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er bovendien een 415 meerderheid akkoord is om de vereniging vrijwillig te ontbinden. Het voorstel tot vrijwillige ontbinding van de vereniging moet uitdrukkelijk op de agenda van de Algemene Vergadering vermeld worden.

Zijn geen 2/3 van de leden op deze Algemene Vergadering aanwezig of vertegenwoordigt, dan moet een tweede Algemene Vergadering worden bijeengeroepen die geldig beraadslaagt ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden, maar mits 4/5 meerderheid wordt akkoord gevonden om de vereniging vrijwillig te ontbinden.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de Algemene Vergadering, of bij gebreke daarvan, de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid alsmede die vereffeningsvoorwaarden.

De activa zullen, na aanzuivering van de passiva, worden overgedragen aan een vereniging met een belangeloze doelstelling.

Artikel 36

Voor alles wat in deze statuten niet is voorzien of geregeld, blijft de Wet van 27 Juni '1921 gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002 toepasselijk.

De algemene vergadering van 03/10/2013 heeft het ontslag aangenomen van volgende bestuurders:

Vercoutere Sofie, Azaleastraat34, Lovendegem 9920, geboren op 11/02/74 te Roeselare

De Win Maria, Groendreef 41 bus 302, 9000 Gent, geboren op 16/11/47 te Kessel

De Sagher Rudy, Lippeloseweg 65, 2890 Sint Amands, geboren op 05/10/86 te Bomem

De Clercq Gerlinde, Kasteelstraat 213, 9255 Buggenhout, geboren op 04/01/70 te Aalst

Leemans Veerle, Rosthoutweg 46, 9450 Haaltert, geboren op 2710211977, ta Aalst

Gissens Sandra, Meerstraat 105, 9070 Neusden, geboren op 09/12/1970, te Sint Amandsberg

De algemene vergadering van 03/10/2013 heeft tot bestuurders benoemd:

De Corte Eric, Ramen 6, 9000 Gent, geboren op 06/02159, te Aalst

Schuermans Daniel, Bloemenveld 321930 Zaventem, geboren op 24/11/56 te Hasselt

Van Canto Christine, Klein Antwerpenstraat32, 9971 Lembeke, geboren op 11/05/1969 te Brussel

Van Outryve Katrien, Hof Ter Schrieklaan 98, 2600 Berchem, geboren op 02/02/60 te Gent

Jacobs Luc, Klaproosstraat 12 Beerse 2340, geboren op 20/10/62 te Brecht

Brasseur Sophie, Koning Leopold III Straat Merchtem 1785, geboren op 21/02/87 te Jette

Walravens Niki, Keelstraat 122, Vilvoorde 1800, geboren op 23/04/79 te Vilvoorde

Claes Dirk, Eikelenbosstraat 16, 3550 Neusdan-Zolder, geboren op 23/0811968, te Koersel

De Baere An, Goedenwilgenlaan 16, 8793 Sint Eloois-Vijve, geboren op 18/08/1969, te Kortrijk

Driessans Hilde, Lintersesteenweg 281, 2540 Hove, geboren op 21/09/1962, te Hasselt

De huidige samenstelling van de Raad van Bestuur is aldus:

Vanryckeghem Marc, Guido Gezellelaan 24, 2500 Lier, geboren op 11/09/1955 te Gent

Van Deuren Ingrid, Koning Leopold 2 laan 85, 9000 Gent, geboren op 09/01/1979, te Gent

VervoartYvonne, Seringenstraat3, 3970 Leopoldsburg, geboren op 19/02/1957 te Keulen

Veys Annelles, Timmerhoutkaai 7,1000 Brussel, geboren op 21/04/1980, te Roeselare

Merjern Ouelhadj, Hof ten Houte 3, 1785 Merchtem Peizegem, geboren op 03/0611976, te Sint Agatha

Berchem

De Corte Eric, Ramen 6, 9000 Gent, geboren op 06102159, te Aalst

Schuermans Daniel, Bloemenveld 321930 Zaventem, geboren op 24111156 te Hasselt

Van Cante Christine, Klein Antwerpenstraat 32, 9971 Lembeke, geboren op 11/05/1969 te Brussel

Van Outryve Katrien, Hof Ter Schrieklaan 98, 2600 Berchem, geboren op 02!02!60 te Gent

Jacobs Luc, Klaproosstraat 12 Beerse 2340, geboren op 20/10!62 te Brecht

MOD2.2

Luit{ B - Vereelg

Brasseur Sophie, Koning Leopold III Straat 13, Merchtem 1785, geboren op 21/02/87 te Jette Walravens Niki, Keelstraat 122, Vilvoorde 1800, geboren op 23/04/79 te Vilvoorde Op de Weerdt Els, Katelijnsesteenweg 112, 2570 Duffel, geboren op 04/09/1968 te Duffel Duthoo Katrien, Veeweg 16, 9940 Evergem, geboren op 16/08/1969 te Roeselare Claus Michefe, Wannegemdorp 27, 9772 Wannegem, geboren op 22/09/1961 te Brugge Raymackers Freddy, Steenweg op Aalst 43, 1745 Opwijk, geboren op 08/07/1959 te St-Truiden Vertongen Willy, Tuinbouwstraat 1, 9900 Eeklo, geboren op 17/02/1962 te Gent Van Hoek Mariette, Mermansstraat 17, 2300 Turnhout, geboren op 2210211955 te Turnhout Vermeulen Christian, Neerbroek 19, 2070 Zwijndrecht, geboren op 09/05/1957 te Temse Claes pirk, Eikefenbosstraat 16, 3550 Heusden-Zolder, geboren op 23/08/1968, te Koersel pe Baere An, Goedenwilgenlaan 16, 8793 Sint-Eloois-Vijve, geboren op 18/08/1969, te Kortrijk priessens Hilde, Lintersesteenweg 281, 2540 Hove, geboren op 21/09/1962, te Hasselt

De raad van bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overgedragen aan één of meer gemachtigden.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de algemene vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting die werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht.

De raad van bestuur van 03/10/2013 heeft onder zijn leden volgende functies verdeeld en in functie benoemd :

Voorzitter Vertongen Willy, Tuinbouwstraat 1, 9900 Eeklo, geboren op 17/02/1962 te Gent

Ondervoorzitter: Duthoo Katrien, Veeweg 16, 9940 Evergem, geboren op 16/08)1969 te Roeselare Schatbewaarder. Vermeulen Christian, Neerbroek 19, 2070 Zwijndrecht, geboren op 09/05/1957 te Temse Secretaris: Van Hoek Mariette, Mermansstraat 17, 2300 Turnhout, geboren op 22/02/1955 te Turnhout

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, is de vereniging in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd door de voorzitter of de ondervoorzitter of de secretaris of de schatbewaarder, die alleen kunnen handelen, of door twee bestuurders, die gezamenlijk moeten handelen.

De raad van bestuur van 03/10/2013 heeft volgende personen benoemd tot dagelijks bestuurders:

Van Canto Christine, Klein Antwerpenstraat 32, 9971 Lembeke, geboren op 11/05/1969 te Brussel Duthoo Katrien, Veeweg 16, 9940 Evergem, geboren op 16/08/1969 te Roeselare

Claus Michele, Wannegemdorp 27, 9772 Wannegem, geboren op 22/09/1961 te Brugge Raymackers Freddy, Steenweg op Aalst 43, 1745 Opwijk, geboren op 08/07/1959 te St-Truiden Vertongen Willy, Tuinbouwstraat 1, 9900 Eeklo, geboren op 17/02/1962 te Gent

Van Hoek Mariette, Mermansstraat 17, 2300 Turnhout, geboren op 22/02/1955 te Turnhout Vermeulen Christian, Neerbroek 19, 2070 Zwijndrecht, geboren op 09/05/1957 te Temse

Het dagelijks bestuur wordt omschreven als een handeling of verrichting van gering belang, die tegelijkertijd spoedeisend is zodat niet kan gewacht worden tot de raad van bestuur samenkomt.

De beslissingen genomen door het dagelijks bestuur worden op intern vlak steeds genomen in collegiaal overleg. Voor de externe vertegenwoordiging wat het dagelijks bestuur betreft, kan een dagelijks bestuurder alleen handelen.

Te Brussel, op 03 oktober 2013

Mariette Van Hrft~~`~~~

Secretari

Op de laatste blz. van uik vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

31/08/2011
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

A

1Ii 1ii 1Ii 'ii1 t1 iti1 i1t1 i1flh1I

*11132994*

RECHTBANK KOOPHANDEL

1 B -118- 1U11

ANTWeeeN

Ondernemingsnr : 0434.989.075

Benaming

(voluit) : Nationale Neutrale Beroepsorganisatie voor Vlaamse

Verpleegkundigen en Vroedvrouwen

(verkort) : N.N.V.V.

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Lange Kongostraat 7, 2060 Antwerpen

Onderwerp skie : Nieuwe statuten, wijziging raad van bestuur

Uittreksel uit de aktes:

De Algemene Vergadering van 24 februari 2011 geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige, aantal inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten de statuten integraal te wijzigen en te' vervangen

Artikel 1

De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam: Federale Neutrale Beroepsvereniging voor Verpleegkundigen, afgekort FNBV en wijzigt als dusdanig de naam Nationale Neutrale Beroepsorganisatie voor. Vlaamse Verpleegkundigen en Vroedvrouwen, afgekort NNBW.

Artikel 2

De zetel van de vereniging is gevestigd te Bronstraat 18, 1060 Brussel en ressorteert onder het gerechtelijk

arrondissement Brussel.

Hij kart slechts verplaatst worden door de Algemene Vergadering mits deze bovendien de regels in acht

neemt zoals vereist voor een statutenwijziging en beschreven in de statuten.

Artikel 3

De vereniging heeft als doel, buiten aile politieke en filosofische strekkingen om:

" Door gemeenschappelijke actie en allerhande maatregelen de kwaliteit van de verpleegkunde en verpleegkundige opleiding te bevorderen. De uitoefening van het beroep van verpleegkundigen te vergemakkelijken, te verzekeren en te verbeteren.

" De bestudering, ontwikkeling en verdeling van de professionele, morele en materiële belangen van de verpleegkundigen.

" Het behoud en/of de stichting van materiële, technische en bestuurlijke organisaties ten voordele van haar leden, zoals congressen, voordrachten, zittingen en vergaderingen, aanleg en uitrusting van lokalen en gemeenschappelijke inrichtingen van bestuurlijke en bijkomende diensten. Deze opsomming is exemplatief en' niet beperkend.

" Mogelijke belangen en initiatieven van zorgkundigen ondersteunen.

" Internationale en Nationale representatie, in de pluridisciplinaire organen en de officiële beleids- en adviesorganen.

Zij mag eveneens alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen. Zij kan in die zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

Artikel 5

Het aantal leden is onbeperkt, maar moet tenminste drie bedragen. De vereniging kan effectieve en toetredende leden tellen. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Mofl 2.2

Effectieve leden zijn diegenen wiens naam is vermeld in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden. De wettelijke bepalingen zijn alleen op de effectieve leden toepasselijk. Toetredende leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten van de VZW. Ze hebben geen stemrecht op de algemene vergadering. De rechten en verplichtingen van de toetredende leden worden ingeschreven in een huishoudelijk reglement.

Artikel 6

Als lid kan tot de vereniging toetreden, ieder natuurlijke persoon of rechtspersoon die door de algemene vergadering als dusdanig wordt aanvaard en dit op voorstel van de Raad van Bestuur. De natuurlijke personen moeten gerechtigd zijn om de verpleegkunde of de zorg kunde te beoefenen en hun lidgeld betalen.

Rechtspersonen groeperen natuurlijke personen die het beroep van verpleegkunde of zorgkunde mogen beoefenen. Hun doelstellingen zijn gelijklopend met de doelstellingen zoals in artikel 3 omschreven.

Het verzoek om toe te treden van een kandidaat-lid moet schriftelijk worden ingediend bij de voorzitter van de Raad van Bestuur. Met de term "lid" in deze statuten wordt uitdrukkelijk verwezen naar de effectieve leden,

Artikel 8

De maximum ledenbijdrage bedraagt 5000 Euro.

Artikel 9

Elk lid kan te allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet bij aangetekend schrijven aan de Raad van Bestuur ter kennis worden gebracht. Leden die het doel van de vereniging schaden of niet eerbiedigen kunnen worden uitgesloten. De uitsluitingen worden door de Algemene Vergadering uitgesproken. In ernstige gevallen kan de Raad van Bestuur het lid schorsen voordat de Algemene Vergadering bijeenkomt.

Wordt beschouwd als ontslagnemend lid: het lid dat de door hem verschuldigde bijdrage niet betaalt binnen de maand nadat hem een aangetekende aanmaning werd verstuurd.

Artikel 12: Duur van het mandaat van de bestuurders

De bestuurders worden benoemd voor een periode van 4 jaar, doch zijn opnieuw herkiesbaar. Tussentijds

benoemde bestuurders zijn slechts verkozen voor de rest van de duur van het mandaat.

Artikel 13: Wijze van benoeming en bezoldiging van de bestuurders.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering met een gewone meerderheid ongeacht het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit. De akten betreffende de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 14: Ambtsbeëindiging en afzetting van de bestuurders.

Het mandaat van de bestuurders eindigt door afzetting door de Algemene Vergadering, door vrijwillig ontslag, door het verstrijken van het mandaat (in voorkomend geval) door overlijden of ingeval van wettelijke onbekwaamheid.

De afzetting door de Algemene Vergadering wordt beslist bij gewone meerderheid van het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. Het moet evenwel uitdrukkelijk vermeld worden op de agenda van de Algemene Vergadering.

Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk bekendmaken aan de Raad van Bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder het statutaire minimum gedaald is. In dit geval, moet de Raad van Bestuur binnen een redelijke termijn de algemene vergadering bijeenroepen, welke in de vervanging van de betrokken bestuurder dient te voorzien en hem daarvan ook schriftelijk in kennis zal stellen.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in het Belgisch Staatsblad.

Artikel 15: Bevoegdheden van de bestuurders.

De Raad van Bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Hij treedt op als eiser en verweerder, in alle rechtsgedingen en beslist over het at dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De Raad van Bestuur benoemt en ontslaat de leden van het personeel .

De Raad van Bestuur oefent zijn bevoegdheden uit als college.

De Raad van Bestuur kan slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt doorslaggevend.

Artikel 18

De Raad van Bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig oordeelt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De Raad van Bestuur kan, indien hij dit nodig oordeelt een afgevaardigd bestuurder of directeur benoemen, die met het dagelijks bestuur wordt belast. Deze verzorgt de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling en tekent geldig namens de vereniging, tegenover de openbare en private bankinstellingen en alle andere instellingen.

Artikel 19

Bestuurders die namens de vereniging optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig

besluit of van enige machtiging.

Artikel 20: Personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen, overeenkomst art.13,4e lid W.VZW.

De Raad van Bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één van de bestuurders of aan een ander persoon, die al dan niet [id is van de vereniging. De Raad van Bestuur kan uit zijn bestuurders een voorzitter, een secretaris, een penningmeester en elke functie die voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk is, kiezen.

Hun benoeming gebeurt door de Raad van Bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De ambtsbeëindiging van deze gemachtigde personen kan geschieden:

a)Op vrijwillige basis door de gemachtigde zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de Raad van Bestuur.

b)Door afzetting door de Raad van Bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de Raad van Bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen, moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, is de vereniging in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd door de voorzitter of de secretaris, die alleen kunnen handelen.

Artikel 21: Personen belast met het dagelijks bestuur van de vereniging, overeenkomstig art 13 bis, le lid, W.VZW

De Raad van Bestuur kan een dagelijks bestuur aanstellen.

Hun benoeming gebeurt door de Raad van Bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De ambtsbeëindiging van het dagelijks bestuur kan geschieden :

a)Op vrijwillige basis door een lid van het dagelijks bestuur zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur.

b)Door afzetting door de Raad van Bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de Raad van Bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de personen van het dagelijks bestuur moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel,en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging bij uittreksel bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De beslissingen genomen door het dagelijks bestuur, dat als college vergadert, worden steeds genomen in collegiaal overleg.

Artikel 23

De Algemene Vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

" het wijzigen van de statuten.

" de benoeming en de afzetting van de bestuurders.

" de benoeming en afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging, ingeval deze wordt toegekend.-

" de kwijting van de bestuurders en de commissarissen.

" de goedkeuring van de begroting en van de rekening.

" de vrijwillige ontbinding van de rekening.

" de benoeming en de uitsluiting van een lid van de vereniging.

" de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk.

" alle gevallen waarin deze statuten het vereisen.

" bekrachtiging door het huishoudelijk reglement.

Artikel 24

De Algemene Vergadering wordt geldig bijeengeroepen door de Raad van Bestuur of door de voorzitter

telkens als het doel van de vereniging zulks vereist.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Zij moet tenminste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en voor de begroting van het komende jaar.

Artikel 25

De Algemene Vergadering wordt gehouden binnen de zes maanden na afsluitdatum van het boekjaar.

Artikel 26

De Raad van Bestuur is bovendien verplicht de Algemene Vergadering samen te roepen wanneer 1/5 van de effectieve leden daartoe een verzoek richt aan de Raad van Bestuur en dit per aangetekende brief waarin de te behandelen agendapunten zijn vermeld. In dit geval is de Raad van Bestuur verplicht de Algemene Vergadering samen te roepen binnen de 15 werkdagen met vermelding op de agenda van de gevraagde agendapunten.

Artikel 27

De oproepingen tot de Algemene Vergadering moeten om geldig te zijn, ondertekend worden door de voorzitter, of twee bestuurders. Alle effectieve leden moeten worden opgeroepen per gewone brief of per E-mail tenminste acht werkdagen voor de vergadering. Indien een lid hierom verzoekt, kan hij per aangetekend schrijven worden uitgenodigd.

Artikel 28

De oproepingsbrief, die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda die wordt vastgelegd door de Raad van Bestuur. Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door 1/20 van de effectieve leden, moet eveneens op de agenda worden vermeld. Dit onderwerp moet uiteraard door 1/20 van de leden ondertekend zijn en tenminste twee werkdagen voor de vergadering aan de voorzitter van de Raad van Bestuur overhandigd zijn. Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen in geen geval behandeld worden.

Artikel 33

Van elke vergadering worden notulen gemaakt. Van elke vergadering worden notulen gemaakt. De notulen

kunnen op de zetel van de vereniging door leden en belanghebbende derden worden ingezien.

Artikel 35

Behoudens gevallen van gerechtelijke ontbinding en ontbinding van rechtswege kan slechts de Algemene Vergadering tot ontbinding besluiten indien 2/3 van de leden op de Algemene Vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er bovendien een 4/5 meerderheid akkoord is om de vereniging vrijwillig te ontbinden. Het voorstel tot vrijwillige ontbinding van de vereniging moet uitdrukkelijk op de agenda van de Algemene Vergadering vermeld worden.

Zijn geen 213 van de leden op deze Algemene Vergadering aanwezig of vertegenwoordigt, dan moet een tweede Algemene Vergadering worden bijeengeroepen die geldig beraadslaagt ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden, maar mits 415 meerderheid wordt akkoord gevonden om de vereniging vrijwillig te ontbinden.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de Algemene Vergadering, of bij gebreke daarvan, de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid alsmede die vereffenings voorwaarden.

De activa zullen, na aanzuivering van de passiva, worden overgedragen aan een vereniging met een belangenloze doelstelling.

Van de ontbinding zat het ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars bij uittreksel bekendgemaakt te worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De algemene vergadering heeft het ontslag aangenomen van alle bestuurders, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 11/06/1992:

Van Beeck H., De Deken M., De Wilde C., Van Haecke L., Jacobs V., Buis D., Christiaens J, Creten T., Cornelissen G., De Becker M., De Bats M., De Becker P., Duinslaeger P., Hubrechts P., Laenen G., Pot L., Robbé H., Smet E., Van De Walte H., Van de Wouwer L. en Veyt H.

Hun ontslag wordt geacteerd op 241212011.

De algemene vergadering van 24/2/2011 heeft tot bestuurders benoemd:

Els Op de Weerdt, Katelijnsesteenweg 112, 2570 Duffel, geboren op 04/09/1968 te Duffel Duthoo Katrien, Veeweg 16, 9940 Evergem, op 16/08/1969 te Roeselare

Michele Claus, Wannegemdorp 27, 9772 Wannegem, geboren op 22/09/1961 te Brugge Raymackers Freddy, Steenweg op Aalst 43, 1745 Opwijk, geboren op 08/07/1959 te St.-Truiden

Luik B - Vervolg

De Win Maria, Groendreef 41 bus 302, 9000 Gent, geboren op 16/11/1947 te Kessel

Vertongen Willy, Tuinbouwstraat 1, 9900 Eeklo, geboren op 17/02/1962 te Gent

Vanryckeghem Marc, Guido Gezellelaan 24, 2500 Lier, geboren op 11/09/1955 te Gent

Van Hoek Mariette, Mermansstraat 17, 2300 Turnhout, geboren op 22/02/1955 te Turnhout

Vermeulen Christian, Neerbroek 19, 2070 Zwijndrecht, geboren op 09/05/1957 te Temse

Vervaart Yvonne, Seringenstraat 3, 3970 Leopoldsburg, geboren op 19/02/1957 te Keulen

De Sagher Rudy, Lippeloseweg 65, 2890 Slnt-Amands, geboren op 05/10/1968, te Bornem

Van Deuren Ingrid, Koning Leopold 2 laan 85, 9000 Gent, geboren op 09/01/1979, te Gent

Veys Annelies, Timmerhoutkaai 7, 1000 Brussel, geboren op 21/04/1980, te Roeselare

Merjem Ouelhadj, Hof ten Houte 3, 1785 Merchtem, geboren op 27/02/1977, te Sint Agatha Berchen

Veerle Leemans, Rosthoutweg 46, 9450 Haaltert, geboren op 27/0211977, te Aalst

Sofie Vercoutere, Azaleastraat 34 9920 Lovendegem, geboren op 11/02/1974, te Roeselare

Sandra Gissens, Meerstraat 105, 9070 Heusden, geboren op 09/12/1970, te Sint Amandsberg

De Clercq Gerlinde, Kasteelstraat 213, 9255 Buggenhout, geboren op 04/01/1970, te Aalst

MOD 2.2

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Zij vormen de huidige samenstelling van de raad van bestuur.

De raad van bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overgedragen aan één of meer gemachtigden.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de algemene vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting die werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht.

De raad van bestuur van 24/02/2011 heeft onder zijn leden de volgende gemachtigde functies verdeeld: Voorzitter: Raymackers Freddy, Steenweg op Aalst 43, 1745 Opwijk, geboren op 08/07/1959, te St.-Truiden Secretaris: Van Hoek Mariette, Mermansstraat 17, 2300 Turnhout, geboren op 22/0211955 te Turnhout

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, is de vereniging in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd door de voorzitter of de secretaris, die alleen kunnen handelen.

Te Burcht, 24 februari 2011.

Op de laatste blz. van Luik B ermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Van Hoek Mariette

Secretaris

Coordonnées
NATIONALE NEUTRALE BEROEPSORGANISATIE VOOR V…

Adresse
LANGE KONGOSTRAAT 7 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande