NEALS HRM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NEALS HRM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 558.914.691

Publication

12/08/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

08-08-2014

Griffie

*14307155*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0558914691

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Neals HRM

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Filip Holvoet, geassocieerd notaris te Antwerpen op acht augustus tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor te Antwerpen 1; BLIJKT dat

1. De sub 4. nagemelde persoon een handelsvennootschap

heeft opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de

naam:  Neals HRM .

2. De vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Kattendijkdok-Westkaai 51 bus 4.1.

3. Zij is opgericht voor onbepaalde duur met dien verstande dat de vennootschap alle verrichtingen sedert een juli tweeduizend veertien namens haar aangegaan door de oprichter, bekrachtigt en voor haar rekening neemt.

4. De vennoot/oprichter is :

De heer THIJSSEN Niels, wonende te Wilhelminastraat 40 a te 4818 5H Breda (Nederland);

5. Het geplaatst kapitaal van de vennootschap achttienduizend zeshonderd euro (18.600¬ ) bedraagt. Het is tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro gestort.

De vennoot die zijninbreng niet heeft volgestort heeft zich verbonden het volgende bedrag bij te storten: de heer Thijssen Niels, voormeld: zesduizend tweehonderd euro (6.200¬ ).

6. Het kapitaal is gevormd door stortingen in geld.

7. Het boekjaar samenvalt met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid

verwerft tot eenendertig december tweeduizend vijftien.

8. - Als statutaire zaakvoerder van de vennootschap is aangesteld:

De heer THIJSSEN Niels, wonende te Wilhelminastraat 40 a te 4818 5H Breda (Nederland). De opdracht geldt voor onbepaalde duur en neemt aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft. Krachtens artikel 7.2 der statuten is aan hem volledige individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

- Als bijzondere gevolmachtigde is aangesteld, met recht van substitutie :  W.W. BV o.v.v.e. BVBA , te 2140 Antwerpen, Collegelaan 111 bus 5, alsook haar aangestelden, aan wie de macht verleend wordt, om het nodige te doen voor de inschrijving met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor haar registratie als BTWbelastingplichtige.

9. De vergadering besloten heeft geen commissaris te benoemen.

10. Het doel van de vennootschap als volgt in de oprichtingsakte nauwkeurig is omschreven :  De vennootschap heeft tot doel :

1) het geven van trainingen en trainingsadvies en het begeleiden en adviseren van sportbeoefenaars;

2) het verzorgen van workships en coaching-sessies in de vestiging en op verplaatsing, zowel voor particulieren, professionelen als organisaties;

Onderwerp akte :

Kattendijkdok-Westkaai 51 Bus 4.1 2000 Antwerpen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

3) het voorbereiden, organiseren, begeleiden van teambuildingactiviteiten;

4) het verlenen van diensten op het gebied van sportmanagement en het geven van sportopleidingen;

5) schrijven, publiceren, promoten en uitgeven van artikels, papers en boeken

6) het geven van opleidingen en trainingen in de meeste ruime zin

7) advies, studie ontwikkeling en commercialiseren van sportproducten, apparatuur, toestellen en applicaties, trainingsmethodes en alle andere aanverwante producten.

8) Het uitvoeren van managementopdrachten, het verstrekken van adviezen inzake financiële, technische, commerciële en administratieve aangelegenheden, inzake marketing, commerciële politiek, verkoopstructuren, administratie en in het algemeen alle adviezen met betrekking tot een commercieel beleid of algemeen beheer.

9) De vennootschap kan octrooien, know-how, en aanverwante immatriële duurzame activa ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie geven of nemen.

10) Het waarnemen en uitoefenen van mandaten en functies van bestuur in vennootschappen en ondernemingen.

11) Het uitwerken, organiseren en begeleiden van projecten, organisaties en events van diverse aard, in opdracht van andere bedrijven en ondernemingen.

12) Het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven en ondernemingen op grond van het bezit van of de controle over het maatschappelijk kapitaal.

13) Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven, ondernemingen en vennootschappen uit verscheidene economische sectoren.

14) Het optreden als tussenpersoon in de handel, bij wijze van commissionair, handelsagent, gevolmachtigde, lasthebber of op om het even welke andere wijze.

15) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

16) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in hef bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

17) Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw of immobiliënvennootschappen of ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

18) Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

19) Zij zal alle leningen kunnen aangaan en terugbetalen, hypothecaire en andere, die nodig zijn om haar eigen vermogen aan te vullen met het oog op de aankoop, het bouwen, verbouwen of uitrusten van onroerende goederen waarvan zij de vruchten wil opstrijken. De vennootschap kan ook dergelijke leningen aangaan met het oog op het verwerven van roerende goederen en waarden indien zij dat doelmatig acht voor het goed bestuur van haar patrimonium. Zij kan, binnen de grenzen van dat bestuur, ook onroerende goederen vervreemden en zij kan de opbrengst daarvan herbeleggen zowel in onroerende als in roerende goederen of waarden.

20) De vennootschap kan zich borgstellen ten overstaan van derden met het oog op commerciële en financiële verhandelingen, alsmede leningen verstrekken.

21) De vennootschap kan aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen verwerven, door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening of voor rekening van derden. Ter verwezenlijking van haar doel kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de

verwezenlijking ervan te bevorderen.

11. De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap, tenzij anders bepaald in

de oproeping, op de laatste vrijdag van de maand juni om achttien uur.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de

eerstvolgende werkdag.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het

stemrecht de statuten geen bijzondere bepalingen bevatten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD : expeditie van de akte

25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 15.07.2016 16326-0492-008

Coordonnées
NEALS HRM

Adresse
KATTENDIJKDOK-WESTKAAI 51, BUS 4.1 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande