NEDEE CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NEDEE CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.562.575

Publication

13/10/2014
ÿþi0

Voorbehoudt

aan he

Elegie Staatsbl

mod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

. "

 02 OKT. 2014

afdeling Agtwerpen

ti rime

.



111111111,1!11,11111j!!!1,111111111

Ondernemingsnr : 5 3 " 5 6 2 . 5 7 e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : Nédée Consulting

(verkort):

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Jezusstraat 25

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :OPRICHTING - VASTSTELLING STATUTEN - AANSTELLING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris met standplaats te Malle op 30 september 2014, eerstdaags te registreren, blijkt dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

Oprichter: De heer NÉDÉE Jan-Felix, ongehuwd, geboren te Antwerpen (Merksem) op 21 maart 1990, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Waterstraat 6,

Vorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Naam: "Nédée Consulting".

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

1) Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen,voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie , en ontwikkeling,

processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

: 2) De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan var ; de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan: de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde:i vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam': doch voor rekening van de vennootschap.

3) Het beheer van vennootschappen, ongeacht hun doel, het optreden als vereffenaar, de. uitoefening van bestuursmandaten;

4) Het geven van opleiding in deze domeinen, bij zowel publieke onderwijs instellingen als op privé-basis; het publiceren van artikels en boeken.

5) De organisatie van evenementen die samenhangen met het voorgaande.

; 6) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle ' verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de: aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en : verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of' onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende', goederen of onroerende zakelijke rechten.

7) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle'. verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-;

_ -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzil van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

!nad 11.1

F

en verkoop, de huur- en verhuur, de ruif; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

8) Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de ' vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

9) Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van die aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

10) Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek afin pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zetel: De werkelijke zetel van de vennootschap werd bij de oprichting gevestigd te 2000 Antwerpen, Jezusstraat 25,

Kapitaal: Het onderschreven kapitaal van de vennootschap bedraagt thans ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 18.550,00). Het wordt vertegenwoordigd door HONDERD (100) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde doch elk vertegenwoordigend één/honderdste deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap.

Het kapitaal werd bij de oprichting volstort ten belope van twaalfduizend vijfhonderd euro 12.500,00) door inbreng in geld.

Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Gewone zaakvoerders kunnen door de algemene vergadering ten allen tijde worden ontslagen; de opdracht van statutaire zaakvoerders kan, behoudens eenparig akkoord van de vennoten, slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Telt de vennootschap slechts één vennoot en is er geen zaakvoerder benoemd dan heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

Iedere zaakvoerder alleen optredend bezit de maatschappelijke handtekening. Hij heeft alleen handelend, de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en om alle: daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te Vaten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap in rechte, zowel als eiser, , dan als verweerder.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door een zaakvoerder, alleen optredend, behoudens hetgeen hierna wordt bepaald betreffende bijzondere mandatarissen.

Voorbehouden aan hot Belgisch "et Staatsblad

Op de laatste blz% van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nlen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

,

Voor-

" behouden aan het

" Belgisch

" 4 Staatsblad

Staàtiblia-70710/2014 - Annexes du Moniteur belge

mati 11.1

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, aile bijzondere machtigingen verlenen.

Algemene vergadering: De jaarlijkse algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden telkens op de vierde woensdag van de maand juni om zeventien uur.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen door de zaakvoerders of commissarissen worden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

De houders van aandelen op naam alsook de zaakvoerders en eventuele commissaris moeten per aangetekende brief, vijftien dagen vcSár de algemene vergadering, worden uitgenodigd. Dit geldt ook voor de eventuele houders van obligaties op naam en van certificaten op naam. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris) alsook aan de ander personen die erom verzoeken. Boekjaar: Het maatschappelijk boekjaar loopt telkens van een januari tot eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Inventaris-Balans-Winstverdeling: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen maakt de netto-winst uit. Op deze winst wordt vijf ten honderd vooraf genomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist, wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. Over de aanwending van het saldo zal warden beslist door de algemene vergadering rekening houdend met de wettelijke bepalingen terzake.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder client gehandeld naar de voorschriften van het wetboek vennootschappen,. Overgangsbepalingen: Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op eenendertig december tweeduizend vijftien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien.

Zaakvoerder: Tot gewoon en niet-statutair zaakvoerder wordt voor een onbepaalde duur aangesteld, de heer Jan-Felix Nédée, voornoemd, die deze aanstelling aanvaardt na te hebben bevestigd niet te zijn getroffen door enig wettelijk of rechterlijk verbod tot het aanvaarden of het uitoefenen van een dergelijk mandaat.

Dit mandaat van zaakvoeder is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Voor eensluidend uittreksel, afgeleverd voor registratie en uitsluitend bestemd ter neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle.

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte

DL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perscO)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/12/2014
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koopi-tandCl Ant'.`rero2n

18 BEC. 2811t

Grieling An; :r^ rven

_ ._-.

1111 11)111111111111111

Ondernemingsnr 0563.562.575

]

Benaming (voluit) : Nédée Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetels Jezusstraat 25

2000 Antwerpen

Onderwerp akte : zetelwijziging

De zaakvoerder, de heer Jan  Felix Nédée heeft op heden beslist om de maatschappelijke zetel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Nédéé Consulting", met 1: maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Jezusstraat 25 ondernemingsnummer 0563.562.575, rechtspersonenregister Antwerpen te wijzigen en te verplaatsen naar 2000 Antwerpen, Jezusstraat 25 bus 403 en dit met ingang vanaf heden,

gedaan te Antwerpen op 15 oktober 2014

Getekend,

De heer Jan-Felix Nédéé,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 22.06.2016, NGL 25.08.2016 16468-0209-010

Coordonnées
NEDEE CONSULTING

Adresse
JEZUSSTRAAT 25, BUS 403 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande