NEST VASTGOED

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NEST VASTGOED
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 887.307.401

Publication

27/11/2012
ÿþl Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

bohoudi

aan he

Belgisc

Staatsbi

I JIJ1UI JIUII VI IINII

" iaisii9e*

I





egerojoef!4;

y~a Ka ~ ~#+~~;~' fo Á1fexypeen, op

15 NOV. 201?

Griffie

Ondernemingsnr : 0887.307.401

Benaming

(voluit) : NEST VASTGOED

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKEL1JKHEID

Zetel : KRONENBURGSTRAAT 27 BUS 132 TE 2000 ANTWERPEN (volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - ONTSLAG ZAAKVOERDER

Ingevolge de buitengewone algemene vergadering van dd. 1/10/2012 werd beslist de maatschappelijke zetel over te brengen van Kronenburgstraat 27 bus 132 te 2000 Antwerpen naar Leopold De Vriesstraat 43 te. 2600 Berchem. Tevens werd beslist de bvba Numberz, Kronenburgstraat 27 bus 132 te 2000 Antwerpen,. vertegenwoordigd door Torts Michael, Kronenburgstraat 27 bus 132 te 2000 Antwerpen te ontslaan als zaakvoerder, Er wordt hem kwijting en ontlasting gegeven van het door hem gevoerde mandaat. Met: unanimiteit van stemmen worden deze wijzigingen aanvaard;

BVBA JOPE SPORT,

vertegenwoordigd door Peeters Joris.

2.14 K Vc1vamR

Bijlagen billet liet $elgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/07/2012
ÿþMotl PDF 77,5

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*neige ter Kilo van ~~ R [~~`f

twil ~:+ÿt<:;1 ~~i~G~ ta Îá ,1 r, ~ffLr ~

1 2 JULI 2012

Griffie

uIII I IlIllI I 11111 ~3 I 1N" II~~

*iaia9s

Vooi

behout aan h Beigis

Staatst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : 0887.307.401

Nest Vastgoed

Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gitschotellei 119 2600 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Wijziging maatschappelijke zetel Tekst

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 25/06/2012 De vergadering beslist de maatschappelijke zetel over te brengen naar:

Kronenburgstraat 27 bus 132

2000 ANTWERPEN

Dit vanaf 1 juli 2012.

Nwnberz bvba, vert door Michael Torfs

zaakvoerder

Op de laatste blz. van j ll B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.06.2012, NGL 13.07.2012 12297-0100-012
23/11/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



.~~r '~~Gh1b8{lK

~~~, tcr griffie Antwerpen, op

~eerg~i~.~~,alz~2i te A

van K°°~ 0 1,

Griffie

" 11176185*

bE

B St

IW

Ondernemingsnr : 0887307401

Benaming

(volut) : IMMO JOPE

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : GITSCHOTELLEI 119 2600 BERCHEM BELGIE

Onderwerp akte : VERHOGING MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING - STATUTENWIJZIGING - ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDERS

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Vandeputte te Antwerpen Borgerhout op 27.10.2011 geregistreerd 7 bladen geen renvooien te Antwerpen 11e kantoor der registratie op 2.11.2011 boek 277 blad 77 vak 9 ontvangen 25 EURO de eerstaanwezend inspecteur Van Genegen Marijke en inhoudende proces verbaal van buitengewone algemene vergadering van de BVBA IMMO JOPE dat de aanwezige en vertegenwoordigde aandeelhouders - vertegenwoordigend de totaliteit van het maatschappelijk kapitaal - de volgende beslissingen hebben genomen met eenparigheid van stemmen :1. Afstand van het voorkeurrecht. Verhoging van het maatschappelijk kapitaal met drieëndertigduizend zeshonderd vijftien EURO om het te brengen van achttienduizend zeshonderd EURO op tweeënvijftigduizend tweehonderd vijftien EURO door inbreng in speciên en zonder creatie van nieuwe aandelen. De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om artikel vijf van de statuten aan te passen aan voormelde beslissing zodat artikel vijf van de statuten luidt als volgt :

Artikel 5. Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënvijftigduizend tweehonderd vijftien EURO (52.215 EURO.)

Het is volledig geplaatst en verdeeld in vijfhonderd tweeëntwintig aandelen zonder nominale waarde.

2.wijziging van de maatschappelijke benaming in NEST VASTGOED.

3.Wijziging van een aantal artikelen van de statuten :

" toevoeging bij artikel vijf van de statuten : "Het kapitaal kan in één of verschillende malen verhoogd of verlaagd worden bij besluit van de algemene vergadering, genomen met naleving van de bijzondere wettelijke vereisten van quorum en meerderheid. Wanneer een uitgiftepremie op de nieuwe aandelen wordt voorzien bij de kapitaalverhoging, moet het bedrag van deze premie volledig worden gestort bij de inschrijving.

"Toevoeging bij artikel zeven van de statuten :Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd,. is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger,: natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam; en voor rekening van de rechtspersoon.

" Schrapping in artikel zeven van de statuten van volgende woorden : Ieder zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

2. Vertegenwoordiging

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

" toevoeging artikel zeven van de statuten ter vervanging van de voormelde schrappingen : De vennootschap wordt bestuurd en vertegenwoordigd door een college van zaakvoerders samengesteld uit te minste twee en ten hoogste vijf leden. De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om gezamenlijk alle; handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiekn van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waartoe volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. De' zaakvoerders vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder gezamenlijk. Afzonderlijk optredend kan elke zaakvoerder alle handelingen stellen voor het dagelijks beheer van de vennootschap, voor zover de waarde van iedere handeling, afzonderlijk beschouwd, 1000 euro (¬ 1.000,00) niet overtreft. Gezamenlijk handelend kunnen zij eveneens bijzondere machten toekennen aan aile mandatarissen van de vennootschap, al dan niet in dienstverband .De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten, inbegrepen akten met openbare ambtenaren alsmede handelingen in rechte, door de zaakvoerder wanneer er maar één is, of door twee zaakvoerders gezamenlijk optredend, zo er meerdere zijn.

"Toevoeging van volgende woorden bij artikel 8 van de statuten : elke vennoot mag zich laten bijstaan door een accountant.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2011- Annexes du Moniteur belge

" Schrapping van volgende woorden in artikel 9 van de statuten : Indien wordt geopteerd voor de procedure van de schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

" Toevoeging van volgende woorden bij artikel 9 van de statuten : De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van de zaakvoerders of commissarissen indien er zijn. Dezen moeten de algemene vergadering bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, hierom verzoeken. De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een per post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders, tenzij de bestemmelingen individueel en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

"

Schrapping in artikel zes van de statuten van de titels

A. Overdrachtsregeling zo er slechts een aandeelhouder is.

B. Overdrachtsregeling zo er meerdere aandeelhouders zijn

B.1. Overdracht onder de levenden

B.2. Overgang ingevolge overlijden

C. Voorkeurrecht

En vervanging door voglende tekst :

Voorkooprecht

2.1. Principe

Elke Overdracht van Aandelen van de Vennootschap is onderworpen aan een voorkooprecht ten gunste van de andere aandeelhouder (hierna "de Begunstigde van het voorkooprecht"), volgens de hierna bepaalde voorwaarden en modaliteiten.

Dit impliceert dat telkens wanneer een aandeelhouder (de "Overdragende aandeelhouder) zijn Aandelen wenst over te dragen aan een derde of aan de andere aandeelhouder, de Aandelen gedurende een beperkte tijd eerst moeten worden aangeboden aan de andere aandeelhouder in de Vennootschap.

Het voorkooprecht is niet overdraagbaar of verhandelbaar.

2.2. Kennisgeving

Elke aandeelhouder die een Overdracht beoogt, moet hiervan voorafgaandelijk aan de Begunstigde van het voorkooprecht (op zijn adres zoals aangegeven in het aandelenregister of zoals later afzonderlijk genotificeerd) kennis geven.

Deze kennisgeving dient te gebeuren door middel van een aangetekend schrijven en moet het aantal Aandelen en de nummers van de Aandelen vermelden waarop de Overdracht betrekking heeft, de naam en het adres van de kandidaat-overnemer alsmede de prijs en alle andere voorwaarden en modaliteiten van de beoogde Overdracht (hierna de "Kennisgeving").

Bij de Kennisgeving dient, in voorkomend geval, een onherroepelijke verbintenis gevoegd te worden van de kandidaat-overnemer om het bepaalde artikel 4 ("Volgrecht") na te komen.

Het aanbod kan niet worden herroepen zolang de door dit artikel beschreven procedure niet volledig afgewikkeld is.

2.3 Periode voorkooprecht

Op grond van de Kennisgeving kan de Begunstigde van het voorkooprecht (met uitzondering van de kandidaat-overdrager) zijn recht van voorkoop uitoefenen, gedurende een periode van 30 kalenderdagen te rekenen vanaf de datum van verzending van de Kennisgeving. Het voorkooprecht kan uitgeoefend worden voor alle Aandelen waarvan de kandidaat-overdrager de Overdracht beoogt.

2.4. Kennisgeving van de uitoefening van het voorkooprecht

De Begunstigde van het voorkooprecht die zijn voorkooprecht wenst uit te oefenen, dient de kandidaat-overdrager (op het adres aangegeven in het aandelenregister of op een later genotificeerd adres) hiervan op de hoogte te brengen d.m.v. een aangetekend schrijven, met aanduiding van het aantal en de nummers van de Aandelen waarvoor hij zijn voorkooprecht wenst uit te oefenen.

2.5. Prijsbepaling

De prijs waartegen het voorkooprecht kan worden uitgeoefend is de prijs aangeboden door de kandidaat-overnemer, zoals vermeld in de Kennisgeving.

De prijs aangeboden door de kandidaat overnemer moet kenbaar gemaakt worden het voorleggen van een werkelijke koop-/verkoopovereenkomst (voorzien van een bankwaarborg), die wordt gesloten onder de opschortende voorwaarde van niet-uitoefening van het voorkooprecht door de titularissen ervan.

2.6 Verdeling

Indien Partijen gezamenlijk hun voorkooprecht uitoefenen voor een totaal aantal Aandelen dat hoger is dan (of gelijk is aan) het aantal aangeboden Aandelen, wordt het aantal Aandelen dat zij elk zullen krijgen als volgt bepaald:

a. de aandeelhouder die zijn voorkooprecht heeft uitgeoefend voor een aantal Aandelen dat, in verhouding tot het totaal aantal aangeboden Aandelen, overeenstemt met zijn participatie in het kapitaal (zonder rekening te houden met de participatie van de kandidaat-overdrager), of voor een kleiner aantal Aandelen, zal het aantal Aandelen krijgen waarvoor hij zijn voorkooprecht heeft uitgeoefend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2011- Annexes du Moniteur belge

b.de aandeelhouder die zijn voorkooprecht heeft uitgeoefend voor een aantal Aandelen dat, in verhouding tot het totaal aantal aangeboden Aandelen, hoger is dan zijn participatie in het kapitaal (zonder rekening te houden met de participatie van de kandidaat-overdrager), heeft recht op een gedeelte van de Aandelen die overblijven na de toekenning bedoeld onder punt a., in verhouding tot hun respectieve participatie in het kapitaal.

De verdeling van de Aandelen geschiedt door de zaakvoerder of het college van zaakvoerders. Indien nodig, rondt de zaakvoerder of het college van zaakvoerders het aantal Aandelen naar boven of naar beneden af, of gaat het over tot lottrekking voor mogelijke breukaandelen.

Indien Partijen hun voorkooprecht niet gezamenlijk uitoefenen voor de totaliteit van de aangeboden Aandelen, dan wordt het voorkooprecht geacht niet uitgeoefend te zijn en moet de kandidaat-overdrager, de Aandelen overdragen aan de voorwaarden en volgens de modaliteiten aangeduid in de kennisgeving binnen 30 dagen vanaf de dag van de ontvangst van de Kennisgeving door de Begunstigde van het voorkooprecht.

Indien deze laatste Overdrachtniet plaatsvindt binnen de gestelde termijn, blijft het voorkooprecht behouden.7

2.7. Overdracht en betaling

Indien het voorkooprecht werd uitgeoefend voor de totaliteit van de aangeboden Aandelen, dan wordt het recht van voorkoop geacht uitgeoefend te zijn en wordt de Overdracht geacht plaats te vinden op het ogenblik van het verstrijken van de periode tijdens dewelke de Begunstigde van het voorkooprecht dit recht van voorkoop kan uitoefenen.

De prijs is betaalbaar binnen 30 dagen vanaf het verstrijken van de periode voor de uitoefening van het voorkooprecht. De eigendomsoverdracht gebeurt bij volledige betaling van de prijs.

2.8. Sanctie

Bij niet-naleving van hetgeen werd bepaald in dit artikel 2, is de overdrager van de Aandelen een forfaitaire schadevergoeding verschuldigd aan de titularis van het voorkooprecht van vijfentwintig duizend (25.000) EUR, onverminderd zijn recht om hun hogere werkelijke schade te bewijzen of de uitvoering van zijn voorkooprecht na te streven.

Volgrecht

3.1. Principe

Indien één van de partijen een deel of de totaliteit van zijn Aandelen aan een derde(n) (hierna de `kandidaat-overnemer') wenst over te dragen, beschikt de andere aandeelhouder (hierna de "Begunstigde van het volgrecht") over een volgrecht, zoals hierna uiteengezet, tegenover de aandeelhouder die zijn Aandelen wenst over te dragen (hierna de "Overdragende Partij").

In geval de Begunstigde van het volgrecht, te kennen geeft van zijn volgrecht gebruik te willen maken, verbindt de Overdragende Partij er zich onherroepelijk toe om de Aandelen waarvan de betrokken Begunstigde van het volgrecht de overname vraagt, samen met zijn eigen Aandelen over te dragen aan de kandidaat-overnemer en dit tegen dezelfde prijs en aan dezelfde voorwaarden.

De Overdragende Partij zal wat voorafgaat lastens de kandidaat-overnemer bedingen. De Overdragende Partij garandeert de betaling van de prijs en zal er op toezien dat hij over voldoende garanties beschikt, alvorens hij het voornemen tot overdracht aan de andere Partij kenbaar maakt.

3.2. Procedure

De procedure van verkoop ingevolge dit volgrecht is slechts van toepassing indien de verplichte stand still clausule niet geldt.

De procedure betreffende het volgrecht begint slecht te lopen van zodra op basis van artikel 2 komt vast te staan dat het voorkooprecht niet werd uitgeoefend.

Vooraleer de betrokken Aandelen aan de kandidaat-overnemer over te dragen, zal de Overdragende Partij de Begunstigde van het volgrecht onverwijld per aangetekend schrijven uitnodigen om zijn volgrecht uit te oefenen. In dit aangetekend schrijven zal de Overdragende Partij de volgende elementen meedelen:

-de identiteit van de kandidaat-overnemer

-de prijs en alle overige voorwaarden, zoals onherroepelijk geboden door de kandidaat-ovememer

-het aantal Aandelen dat de Overdragende Partij wenst over te dragen

Binnen de 15 werkdagen na ontvangst van het aangetekend schrijven stelt de Begunstigde van het volgrecht de Overdragende Partij, bij aangetekend schrijven, in kennis van het feit of hij al dan niet zijn volgrecht wenst uit te oefenen.

Het gebrek aan aangetekend schrijven binnen de voormelde termijn van 15 werkdagen geldt als verzaking aan de uitoefening van het volgrecht.

3.3. Sanctie

Ingeval een Overdracht van Aandelen gebeurt met miskenning van de bepalingen van dit artikel, zal de Overdragende Partij gehouden zijn om, op het eerste verzoek dienaangaande dat het voorwerp zal uitmaken van een aangetekend schrijven, de Aandelen van de Begunstigde van het volgrecht, waarvan het volgrecht miskend werd, aan te kopen tegen de prijs die hij bekomen heeft van de overnemende derde, verhoogd met 20 (twintig) procent. Deze aankoop dient plaats te vinden binnen een termijn van één maand te rekenen vanaf vermeld aangetekend schrijven.

De omschreven sanctie doet geen afbreuk aan het recht van de Begunstigde van het volgrecht om een hogere schadevergoeding te vorderen op grond van de werkelijk geleden schade.

Volgplicht

4.1. Principe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Alvorens zich op de volgplicht en de bepaling van dit artikel te kunnen beroepen, dient de Overdragende Partij (zoals hieronder gedefinieerd) eerst de bepalingen van het voorkooprecht zoals voorzien in artikel 2, na te komen.

Indien een Partij (de "Overdragende Partij") zijn Aandelen wenst over te dragen aan een derde(n), heeft de andere aandeelhouder (de "Andere Aandeelhouder") een volgplicht om zijn Aandelen aan de derde(n) over te dragen aan dezelfde prijs en modaliteiten, op voorwaarde dat hij gemandateerd is om minstens 50 % van de Aandelen van de Vennootschap over te dragen.

Ingeval de Overdragende Partij zich beroept op de volgplicht verbindt hij er zich onherroepelijk toe om alle Aandelen van de Andere Aandeelhouder samen met zijn Aandelen over te dragen aan de "kandidaat-overnemer" en dit tegen dezelfde prijs en aan dezelfde voorwaarden.

Indien echter de Andere Aandeelhouder zijn volgplicht niet wenst na te komen, verbindt deze aandeelhouder er zich onherroepelijk toe om alle Aandelen die de Overdragende Partij wenst over te dragen aan een derde(n), over te nemen tegen dezelfde prijs en aan dezelfde voorwaarden (verkoopoptie).

4.2. Procedure

De procedure van de volgplicht kan ten vroegste gestart worden na het verstrijken van de termijn waarbinnen de Begunstigde van het voorkooprecht hun wil tot uitoefening van dit voorkooprecht ter kennis moeten brengen van de kandidaat-overdrager.

Vooraleer de betreffende Aandelen aan de kandidaat-overnemer over te dragen, dient de Overdragende Partij de Andere Aandeelhouder bij wijze van kennisgeving uit te nodigen zijn volgplicht uit te oefenen en in deze kennisgeving dient hij aan deze Andere Aandeelhouder de volgende elementen mee te delen :

- De identiteit van de kandidaat-overnemer;

-De prijs en de overige voorwaarden, zoals onherroepelijk geboden door de kandidaat-overnemer;

-Het aantal Aandelen dat de Overdragende Partij overdraagt.

Binnen de 15 dagen na ontvangst van de kennisgeving, stelt de Andere Aandeelhouder de Overdragende Partij in kennis van het feit of hij al dan niet zijn volgplicht wenst uit te oefenen.

Bij gebreke aan uitvoering door de Andere Aandeelhouder van zijn volgplicht binnen de hoger vermelde termijn van 15 dagen, is de Overdragende Partij gerechtigd zijn verkoopoptie uit te oefenen zoals hierboven bepaald, d.w.z. Overdrachtvan zijn Aandelen aan dezelfde prijs en voorwaarden als geboden door de derde(n) aan de Andere Aandeelhouder.

In geval van uitoefening van de verkoopoptie door de Overdragende Partij, is de Andere Aandeelhouder gehouden tot betaling binnen een termijn van 30 dagen na uitoefening van de verkoopoptie.

Beperking

Onverminderd de bepalingen van artikelen 2, 3, 4 en 5 supra, kunnen de Partijen hun aandelen enkel

verkopen tegen kontante betaling.

Overdracht door middel van voorkooprecht in geval van overlijden

5.1

in geval van Overdracht van Aandelen mortis causa dien(t)(en) de erfgena(a)m(en) aan wie de Aandelen van de overleden aandeelhouder toekomen (hierna de "erfgenamen"), de andere aandeelhouders bij aangetekende brief in te lichten over deze Overdracht en de identiteit van de erfgenamen, binnen de zestig (60) dagen na het overlijden van de betrokken aandeelhouder.

5.2

De andere aandeelhouder s zullen binnen een termijn van tien (10) werkdagen, na de datum van ontvangst van voormelde aangetekende brief, de erfgenamen per aangetekende brief inlichten over het feit of zij al dan niet hun voorkooprecht wensen uit te oefenen op alle te koop aangeboden Aandelen. Het gebrek aan dergelijke aangetekende brief binnen de vereiste termijn van tien (10) werkdagen geldt als verzaking aan het recht van voorkoop.

5,3

In geval van uitoefening van het voorkooprecht, zal de prijs van de Aandelen in onderling overleg worden bepaald met in acht name van de projecten die door de

Vennootschap in ontwikkeling zijn doch dient minimaal overeen te stemmen met de "NetAsset Value" van de Vennootschap op het ogenblik van de uitoefening van het voorkooprecht. De geboden prijs per Aandeel zal derhalve minstens overeen te stemmen met de "Net Asset Value" van de Vennootschap gedeeld door het aantal Aandelen van de Vennootschap.

5.4

In geval van Overdracht van Aandelen mortis causa, wordt de Overdracht aan de

erfgenamen van de aandelen waarop het voorkooprecht niet werd uitgeoefend, definitief na het verstrijken van de termijn van de voorkoopprocedure, zoals bepaald in artikel 7.1 tot 7.2.

4. Ontslag en benoeming zaakvoerders.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om hef aangeboden ontslag als zaakvoerder van de heer Joris Peeters met ingang van heden te aanvaarden. Er wordt hem kwijting en ontlasting gegeven van het door hem gevoerde mandaat.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om als zaakvoerders van de vennootschap met ingang van heden aan te stellen :

-de BVBA NUMBERZ met zetel te 3140 Keerbergen Lozenhoekstraat 140 ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder nummer 0473852423 en alhier vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger heer Michaël Torrs wonende te 3140 Keerbergen Kraaiven 13/A.

-de BVBA JOPE SPORT met zetel te 2600 Berchem Gitschotellei 121 ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0806.909.445 en alhier vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger de heer Joris Peeters voornoemd.

Beide mandaten worden door de zaakvoerders bij monde van hun vaste vertegenwoordiger aanvaard met een onbezoldigd mandaat behoudens andere belissing van de algemene vergadering en voor onbepaalde duur. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS PATRICK VANDEPUTTE

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD AFSCHRIFT PROCES VERBAAL EN AANGEHECHTE VOLMACHTEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Vcor-behouc&en aan het Belgisch Staatsblad

29/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.06.2011, NGL 25.07.2011 11334-0499-010
14/10/2010 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 11.10.2010 10575-0383-014
08/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 05.07.2010 10268-0211-011
29/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.05.2009, NGL 23.10.2009 09824-0184-012
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.06.2016, NGL 31.08.2016 16569-0146-012

Coordonnées
NEST VASTGOED

Adresse
LEOPOLD DE VRIESSTRAAT 43 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande