NEUZE NEUZE KINDERKLEDING

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : NEUZE NEUZE KINDERKLEDING
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 881.433.951

Publication

09/01/2014
ÿþ Modword 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

GRIFFi~ REGMTBANKGD

VÁN

R

IRE0*

3 D DEC, 2013

KOOPHAND[=L TI~RNHUUT

Griffe griffier











Ondernemingsnr : 0881.433.951

Benaming

(voluit) : Neuze Neuze Kinderkleding

(verkort) :

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Olenseweg 151- 2260 Westerlo

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERVROEGDE ONTBINDING - SLUITING VEREFFENING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Bruno Naets, te Westerlo, op 18/1212013, geregistreerd te Herentals, kantoor der registratie, op 23/12/2013, boek 51174 blad 38 vak 1, dat een buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de vennootschap onder firma Neuze Neuze Kinderkleding, met zetel te 2260 Westerlo, Olenseweg 151, is bijeengekomen, die met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

1. De vennoten verklaren en bevestigen kennis te hebben van het verslag van de zaakvoerder betreffende de geplande ontbinding en invereffeningstelling, van het verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor (BVBA F. Clukkers Bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door dhr Frédéric Clukkers, bedrijfsrevisor, met zetel te 3000 Leuven, Brusselsestraat 292 A/8, op 24/07/2013) en van de staat van actief en passief van de vennootschap, die dateert van 30/06/2013.

De vergadering beslist vervolgens tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en haar vereffening vanaf 18/12/2013.

2. De vergadering verleent zonder voorbehoud ontslag en kwijting aan mevrouw Caers An, wonende te 2260 Westerlo, Ofenseweg 151, over haar mandaat als zaakvoerder.

3, Overeenkomstig art. 184 §5 W.Venn., en na vastgesteld te hebben dat heden [18/12/2013] 1- geen vereffenaar werd benoemd; 2- er geen passiva (schulden) -aan derden- meer zijn (bij deficitaire vereffening: vennoten passen vereffeningskosten bij en laten hun vordering in rekening courant op de vennootschap vallen); 3- alle vennoten van de vennootschap aanwezig of vertegenwoordigd zijn op de algemene vergadering en besluiten met eenparigheid van stemmen, en 4- de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf, besluit de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen de vereffening voor gesloten te verklaren, en stelt zij vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende een termijn van vijf jaar bewaard worden op volgend adres: 2260 Westerlo, Olenseweg 151. De vergadering neemt akte van het feit dat de gelden en de waarden, toekomend aan de schuldeisers of aan de vennoten, en waarvan de afgifte niet gedaan werd, in bewaring moeten gegeven worden bij de Deposito- en Consignatiekas.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Peter Van Damme, boekhouder, met kantoor te Tremelo, Jef Van Horlcklaan 12, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen ingevolge onderhavige akte, tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en alle belastingadministraties, waaronder de BTW, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Bijgevoegd: uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering.

NOTARIS BRUNO NAETS



Coordonnées
NEUZE NEUZE KINDERKLEDING

Adresse
OLENSEWEG 151 2260 WESTERLO

Code postal : 2260
Localité : WESTERLO
Commune : WESTERLO
Province : Anvers
Région : Région flamande