NEUZENBERG

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : NEUZENBERG
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 869.986.268

Publication

23/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 15.11.2013, NGL 15.12.2013 13688-0096-015
30/11/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 26.10.2012, NGL 26.11.2012 12647-0081-015
22/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 28.10.2011, NGL 16.12.2011 11640-0595-012
08/08/2011
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be titi uur Niiuiii1iiii0ii11uii therreferi tes efie vat de ReMed

~ St *11122104* x;

2 7 JULI 2011

Griffie





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge

:' Ondememingsnr : 0869.986.268

Benaming : (voluit) Neuzenberg

naamloze vennootschap

Koningin Astridlaan 9 bus 2

2070 Zwijndrecht (Burcht)

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING: OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM  COORDINATIE STATUTEN - BENOEMING BESTUURDER

Uit een akte verleden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen op negentien juli tweeduizend en elf en;; aangeboden ter registratie, BLIJKT DAT:

- de vergadering beslist de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam en zodoende artikel 7i en artikel Ibis van de statuten te vervangen door volgend artikel mei volgende tekst:

"Artikel 7: Aandelen - overdracht aandelen

De aandelen luiden op naam.

De aandelen kunnen slechts worden overgedragen onder levenden aan andere personen dan de alsdan'° bestaande aandeelhouders dan na aanvaarding van de overnemer door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap en nadat de aandelen bij voorkeur voor overname zijn aangeboden aan:: ;? de bestaande aandeelhouders, dit alles met naleving van de hiernavolgende regels.

De aandelen gaan vrij over ingevolge van overlijden op de erfgenamen van de overleden aandeelhouder voor zover de andere aandeelhouders hun recht van voorkoop, zoals hierna beschreven, niet uitoefenen.

De aandeelhouder en/of erfgenaam die één of meerdere aandelen wil overdragen/erven moet de raad van bestuur hierover schriftelijk inlichten. In deze kennisgeving vermeldt hij hei aantal en de nummers van deii aandelen, de voorgestelde overnameprijs, alsook de naam, voornamen, beroep en woonplaats of de benaming,;; rechtsvorm en zetel van de voorgestelde overnemer/erfgenaam.

Binnen de vijftien dagen na de datum van verzending van deze kennisgeving, maakt de raad van bestuur dei: inhoud van dit schrijven aan de andere aandeelhouders bekend.

Na deze bekendmaking wordt aan de bestaande aandeelhouders de kans gegeven om, bij voorkeur op elke;; andere overnemer/erfgenaam, de aandelen waarvan sprake, over te nemen naar evenredigheid van het aantal:; ;: aandelen dat zij in eigendom bezitten. Indien één of meer aandeelhouders het hun geboden voorkeurrecht niet;? uitoefenen, verhoogt dit het recht van de andere aandeelhouders.

i; De aandelen mogen in geen geval gesplitst worden. Indien het aantal aandelen waarop het voorkeurrechti;

tot overname slaat niet juist evenredig is met het aantal aandelen die recht geven op overname, wordt het:i overschot van de over te nemen aandelen door loting toegekend, indien de overnemende aandeelhouders:; onderling niet anders overeenkomen.

De aandeelhouder die van zijn recht van voorkeur gebruik wil maken moet op straf van verval, de raad van bestuur inlichten binnen de vijftien dagen volgend op de dag van verzending van de voormelde bekendmaking;: gedaan door de raad van bestuur.

Indien geen van de aandeelhouders zijn voorkeurrecht uitoefent, dan wordt de door de overdrager/erflater;: voorgestelde overnemer/erfgenaam eigenaar van de bedoelde aandelen, tenzij de algemene vergadering bijti gewone meerderheid deze overnemer/erfgenaam afwijst als aandeelhouder. Bij deze stemming worden de;; stemrechten op de aandelen die worden overgedragen / vererft geschorst. De raad van bestuur moet het!; ;: voorstel van overdracht op de agenda voor een bijzondere algemene vergadering plaatsen, die in elk geval;; moet worden gehouden binnen de drie maanden na ontvangst door de raad van bestuur van de kennisgeving;; gegeven door de aandeelhouder die wenst over te dragen / erfgenaam die wenst te erven. De bijzondere algemene vergadering kan alleen geldig beraadslagen en besluiten tot afwijzing van de overnemer / erfgenaam, wanneer de aanwezigen de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Is deze voorwaarde niet; vervuld, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig. Opdat de nieuwe vergadering op geldige wijze kan,; beraadslagen en besluiten, is het voldoende dat enig deel van het kapitaal er vertegenwoordigd is. Indien del; vergadering de voorgestelde overnemer/erfgenaam afwijst moet deze vergadering besluiten dat de

Rechtsvorm :

Zetel :

Op de laatste blz_ van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mal 2.1

vennootschap met naleving van de wettelijke voorschriften terzake de aandelen zelf overneemt of moet zij een kandidaat-overnemer aanwijzen die bereid is de aandelen over te nemen, zoals hierna uiteengezet.

Wordt de door de algemene vergadering aangewezen kandidaat-overnemer binnen de veertien dagen na zijn aanduiding niet bereid bevonden tot overname van de aandelen, dan vervalt elk beletsel tot de overdracht aan de voorgestelde overnemer/erfgenaam.

De overnameprijs wordt vrij bepaald door de betrokken partijen.

Bij gebrek aan akkoord van de overnameprijs is de overnameprijs gelijk aan deze die bepaald werd in die gewone algemene vergadering der aandeelhouders die het laatst een overnameprijs vaststelde.

Het vastleggen van de overnameprijs lot en met de eerstvolgende regelmatig samengeroepen gewone algemene vergadering is slechts aangenomen wanneer zij drie/vierde van de stemmen heeft verkregen.

Bij gebrek aan het bepalen van de overnameprijs door een gewone algemene vergadering wordt de prijs vastgesteld door twee deskundigen, waarvan er één wordt aangesteld door iedere partij binnen de vijftien dagen na de aanwijzing van de gegadigde overnemer/erfgenaam.

Komen de twee deskundigen binnen de maand tot geen akkoord, dan duiden zij onverwijld een scheidsrechter aan die de definitieve overnameprijs zal vaststellen en tegen wiens besluit geen beroep mogelijk is.

Worden zij het niet eens over de aanstelling van een scheidsrechter, dan zal deze op verzoek van de meeste gerede partij aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van koophandel, in wiens ambtsgebied de vennootschap haar maatschappelijke zetel heeft.

De prijsbepaling en het akkoord tussen de overdragerlerfgenaam en de ovememer moet ten laatste zes maanden na het verzoek van de overdrager/erfgenaam vastgesteld worden door de raad van bestuur.

De betaling van de overnameprijs en de overdracht van de aandelen geschiedt behoudens andersluidend akkoord gelijktijdig."

- de vergadering benoemt als bestuurder: de heer DE CEULENEER Sebastian, geboren te Brasschaat op negenentwintig augustus negentienhonderd negentig, wonende te 2050 Antwerpen, Beatrijslaan 78 (RR 900829 431-63). De functie die onbezoldigd is, geldt voor een duur van zes jaar.

-Als bijzondere gevolmachtigde, met recht van substitutie, wordt aangesteld: mevrouw Barbara Zagers, wonende te Stabroek, Lepelstraat 47, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te stellen ten einde de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister en haar registratie als S.T.W.-belas-tingplichtige, te verbeteren en te wijzigen

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL- NOTARIS PETER TIMMERMANS.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte + aangehecht één volmacht

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

- tekst van de gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan tiet

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge

14/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 19.11.2010, NGL 08.12.2010 10627-0549-012
08/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 30.10.2009, NGL 30.11.2009 09872-0278-012
22/04/2015
ÿþ.i~

Mod Word ii.i

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te - ken kopie na neerlegging ter griffie van

bank van koaPha^dei

amen

Rec

11111111~N~~RI~I~~II~M~

058997

~ 4 APR. 2415

afdeling Antwerpen

Griffie

Ondernemingsnr : 0869.986.268

Benaming

(voluit) : Neuzenberg

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Koningin Astridlaan 9 bus 2, 2070 Zwijndrecht

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

Uit het verslag van de Bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 31 oktober 2014 blijkt de beslissing tot het herbenoemen van mevrouw Birgit Hye, de heer Emile Hye en de stichting naar Nederlands recht Neptune, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw Birgit Hye, als bestuurders van de vennootschap voor een nieuwe periode van zes jaar, om te lopen tot de Gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden in het jaar 2020.

Om de mandaten van alle bestuurders gelijk te laten lopen, blijkt tevens de beslissing tot het herbenoemen van de heer Sebastian De Ceuleneer als bestuurder met ingang van 31 oktober 2014 voor een nieuwe periode van zes jaar, om te lopen tot de Gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden in het jaar 2020.

Birgit Hye

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

04/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 31.10.2008, NGL 28.11.2008 08833-0319-010
27/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 26.10.2007, NGL 21.12.2007 07840-0286-011
07/02/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 26.10.2006, NGL 31.01.2007 07037-2951-011
08/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 30.10.2015, NGL 30.11.2015 15679-0036-015
05/12/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 28.10.2016, NGL 25.11.2016 16687-0546-015

Coordonnées
NEUZENBERG

Adresse
KONINGIN ASTRIDLAAN 9, BUS 2 2070 ZWIJNDRECHT

Code postal : 2070
Localité : ZWIJNDRECHT
Commune : ZWIJNDRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande