NEVRA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NEVRA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 525.715.551

Publication

08/04/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13302177*

Neergelegd

04-04-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0525715551

Benaming (voluit): NEVRA

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2100 Antwerpen, Herentalsebaan 167

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Yves Mallentjer, te Antwerpen-Hoboken, op 4 april 2013, nog te registreren, dat: de heer SELEK Ilker, met woonplaats te 2660 Antwerpen, Zeelandstraat 68; een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht voor onbepaalde duur, aanvang nemend op het ogenblik dat zij rechtspersoonlijkheid verkrijgt, genaamd «NEVRA» met zetel te 2100 Antwerpen, Herentalsebaan 167, met een kapitaal van achttienduizend zevenhonderd euro (18.700 EUR) verdeeld in 100 gelijke aandelen zonder nominale waarde, volledig volstort in geld.

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- Aan- en verkoop, import en export, klein en groothandel van vloerbekleding, laminaat  vinyl  ondervloer en toebehoren. Klein meubel -, decoratieartikelen  geschenkartikelen  huishoudartikelen  matrassen  lattenbodems  behangpapier en toebehoren  verlichtingsartikelen en alle aanverwanten die behoren tot de inrichting van een woning.

- Import en export  klein en groothandel in babyartikelen.

Nevendoel :

- Koerier diensten binnen- en buitenland.

- Bereiding en verkoop van alle koude en warme dranken en gerechten, gebak, confiserie, bereide vissen vleeswaren, rookwaren, ijsroom, alsmede alle traiteuractiviteiten.

- De uitbating van alle horecabedrijven, bistro s, eet- en drankgelegenheden, sportzalen en sportterreinen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

- Inrichtingen van feestelijkheden, vermakelijkheden, tentoonstellingen, bals en dergelijke.

- Verhuring van feestzalen en vergaderzalen.

- De aan- en verkoop, zowel groot- als kleinhandel, de fabricatie, de vertegenwoordiging, de in- en uitvoer van alle dranken, alcoholische en niet-alcoholische, en eetwaren, alsmede alle horecabenodigdheden. - Verhuring en uitbating van alle speeltoestellen.

- Vervoer van goederen.

- Import en export en groothandel en kleinhandel in alle textielwaren.

- Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer: adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer, waaronder onder meer, maar niet uitsluitend, het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen; het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven, door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar; studie -, organisatie- en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels -, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden, met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen; het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op het gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en, meer in het algemeen, alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

- Het verstrekken van raad en advies op het gebied van management, zowel algemeen, financieel, administratief, economisch, commercieel, juridisch, op het vlak franchiseovereenkomsten, alsmede al hetgeen met het uitvoeren van deze overeenkomsten verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

- Het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen en trainingen bij middel van alle mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, ontwikkelingsactiviteiten en publicaties, dit alles in het algemeen en in het bijzonder in het kader van de activiteiten die verband houden met het maatschappelijk doen van de vennootschap.

- Import en export, groothandel en handelsbemiddeling, omvattende alle activiteiten uitgeoefend door groothandelaren, grossiers, dealers, importeurs, inkopers, aankoopcentrales, makelaars, makelaars op goederenbeurzen, comissionaris en andere op commissiebasis werkzame tussenpersonen, handelsagenten, vertegenwoordigers die uitsluitend op commissiebasis werken.

- In het algemeen de ontwikkeling, de exploitatie, de koop en verkoop, het in licentie nemen of geven van octrooien, exclusieve en andere rechten, knowhow en andere aanverwante immateriële vaste activa. In het bijzonder de ontwikkeling en de exploitatie van concepten, creaties van auteursrechtelijke- of van andere aard, uitvindingen, merken, figuren en/of karakters, via de vervaardiging, de verdeling en/of de verkoop van deze concepten, creaties of producten en de levering van diensten in verband met het voorgaande. De ontwikkeling en de exploitatie van filialennetwerken.

- De uitbating van een onderneming voor projectontwikkeling en alles wat daarmee gepaard gaat zoals de promotie, realisatie, verkoop en commercialisering van projecten. Onder projectontwikkeling wordt onder meer maar niet uitsluitend verstaan het begeleiden van bouwprojecten, het verlenen van technische, juridische en administratieve adviezen, allerlei adviezen aan de bouwheer, het onderhandelen met en het aanstellen van architecten, aannemers en andere betrokken personen, het optreden tegenover allerlei overheden en instanties voor vergunningen en andere administratieve procedures tot coördinatie van de bouwwerken en de controle daarop tijdens en nadien.

- Het behoud, het beheer en het oordeelkundig uitbreiden van onroerend en roerend vermogen, het kopen, verkopen, ruilen, huren en onderverhuren, valoriseren, verkavelen en verwezenlijken van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubileerd, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden; en het kopen, verkopen, ruilen, huren en verhuren van kunstwerken en rollend materieel.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

- Het toestaan van leningen of kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoten.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De heer SELEK Ilker, voornoemd, worden benoemd tot zaakvoerder.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden gehouden op de laatste maandag van de maand mei om

negentien uur in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, van het gerechtelijk arrondissement

waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping en voor de eerste maal in 2014.

Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar

wordt afgesloten op 31 december 2013.

Volmacht wordt verleend aan DE LAET ANNIE, 2630 AARTSELAAR, FRITS VAN DEN BERGHELAAN 143,

teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen bij de inschrijving en alle latere wijzigingen in het handelsregister

en ten aanzien van de BTW- en andere administraties.

Getekend notaris Yves Mallentjer

VOOR UITREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
NEVRA

Adresse
HERENTALSEBAAN 167 2100 DEURNE(ANTW)

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande