NEW INVOR

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : NEW INVOR
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 460.285.982

Publication

08/11/2013 : AN322369
31/10/2012 : AN322369
01/02/2012 : AN322369
07/11/2011 : AN322369
10/11/2010 : AN322369
26/03/2015 : AN322369
14/05/2010 : AN322369
13/11/2009 : AN322369
10/04/2015 : AN322369
21/11/2008 : AN322369
31/10/2007 : AN322369
28/05/2015
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N ERG ELE

15 MEI

2~

fiECHTBANK ~Fvaáf~ KOOPHANDELANTWj~F~

Ondernerningsnr : 0460.285.982

Benaming

(voluit) : 11NEW INVOR"

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Waeyenborgstraat 28, 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering.

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Tom Bogaert te

Wilrijk-Antwerpen op 30104/2015, neer te leggen op het derde registratiekantoor te Antwerpen, blijkt dat

volgende beslissingen werden genomen, met eenparigheid van stemmen ;

EERSTE BESLISSING.

De vergadering beslist de nominale waarde van de aandelen af te schaffen.

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap van twee miljoen vijfhonderd duizend frank (BEF

2.500.000,00) voortaan uit te drukken in euro, zodat het kapitaal thans éénenzestigduizend

negenhonderddrieënzeventig euro achtendertig cent (¬ 61.973,38) bedraagt.

DERDE BESLISSING.

De vergadering beslist het lopende boekjaar, dat normaal zou eindigen op dertig april tweeduizend vijftien,

te verlengen tot en met éénendertig december tweeduizend vijftien.

VIERDE BESLISSING.

De vergadering beslist dat het boekjaar voortaan steeds zal lopen van één januari tot éénendertig december

van elk jaar.

VIJFDE BESLISSING,

De vergadering beslist dat de jaarlijkse algemene vergadering wordt gewijzigd en verplaatst naar de laatste

vrijdag van de maand juni om zeventien uur.

ZESDE BESLISSING.

De vergadering stelt artikel per artikel, de nieuwe tekst van de statuten vast, in overeenstemming met de

voorafgaande beslissingen en het nieuwe Wetboek van vennootschappen, zodat de statuten voortaan zullen

luiden als volgt:

--RECHTSVORM

Naamloze vennootschap.

 NAAM

"NEW INVOR"'

 DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur. Ze verwerft rechtspersoonlijkheid op datum van

neerlegging ter griffie.

 ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2800 Mechelen, Wayenborgstraat 28, en de vennootschap is

ingeschreven in het rechtspersonenregister (RPR) ter griffie van de rechtbank van koophandel te Mechelen,

 DOEL

De vennootschap heeft tot doel de in- en uitvoer, aan- en verkoop, leasing, onderhoud en herstelling van alle elektrisch en elektronisch materiaal uit de audio- en visuele sector en de elektronica-sector, zowel groot- als kleinhandel, en vertegenwoordiging.

De vennootschap is eveneens gerechtigd alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen te doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die de verwezenlijking ervan bevorderen of vergemakkelijken, dit alles zowel in het binnen- als in het buitenland, voor eigen rekening als voor die van derden, als tussenpersoon of bij deelneming in andere vennootschappen.

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" 15,521

I1111

St

i-

ba

IYI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

,4, '  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt éénenzestigduizend negenhonderddrieënzeventig euro achtendertig cent (¬ 61.973,38),

Het is verdeeld in vijfentwintig (25) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een breukwaarde van één/vijfentwintigste (1I25ste) elk.

-BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie bestuurders, al dan niet aandeelhouder van de vennootschap. Wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling door alle middelen dat er opnieuw meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering. De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan en zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Een bestuurder wordt verkozen bij gewone meerderheid.

Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten of aandeelhouders, zaakvoerders of bestuurders, of werknemers één vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De raad van bestuur benoemt bij gewone meerderheid van stemmen een van zijn leden tot voorzitter,

Bij ontstentenis van een voorzitter of bij diens afwezigheid worden de vergaderingen van de raad voorgezeten door de oudste in jaren van de bestuurders.

De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluit volgens de bepalingen van deze statuten en, bij ontstentenis van zodanige bepalingen, volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen. --- Intern bestuur Beperkingen

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering be-'voegd is.

De raad van bestuur kan inzonderheid aan een of meer van zijn leden het intern dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen. Een verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

-- Omvang van de externe vertegenwoordigingsmacht

De raad van bestuur is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de raad van bestuur, die uit deze bepaling voortvloeit, kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de bestuurders die buiten haar doel liggen, zoals dit bepaald is in artikel 4 van deze statuten, onverminderd de aansprake-'lijkheid van de bestuurders voor de schade die de vennootschap dientengevolge geleden heeft.

--- Uitoefening van de externe vertegenwoordigingsmacht

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door hetzij twee bestuurders die gezamenlijk optreden, hetzij een afgevaardigd bestuurder.

 GEWONE ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders moet elk jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om zeventien uur.

--VERTGEGENWOORDIGING VAN AANDEELHOUDERS

Iedere aandeelhouder kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gemachtigde, al dan niet aandeelhouder, mits hijzelf of de gemachtigde de bij deze statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om tot de vergadering te worden toegelaten,

Hij zal daartoe door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoel in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax of elektronische post, aan een medeaandeelhouder of derde opdracht geven hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen en er in zijn plaats te stemmen.

Elk aandeel geeft recht op een stem.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat een enkel persoon schriftelijk is aangewezen als vertegenwoordiger van het aandeel ten aanzien van de vennootschap,

Ingeval van vruchtgebruik op de aandelen, wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten toegekend aan de vruchtgebruiker.

 BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.  BESTEMMING VAN DE WINST

Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze kan beslissen dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividend wordt uitgekeerd aan de aandeelhouders, en een ander als tantième aan de bestuurders. Zij is steeds bevoegd te besluiten dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of wordt overgedragen naar het volgend boekjaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

--ONTBINDING-VEREFFENING

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

ZEVENDE BESLISSING.

De vergadering verleent alle volmachten aan de raad van bestuur voor de uitvoering van wat voorafgaat. ACNTST BESLISSING,

De vergadering beslist dat door de zorgen van ondergetekende notaris zal overgegaan worden tot coórdinatie van de statuten en neerlegging hiervan in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel te Mechelen.

NEGENDE BESLISSING

De vergadering verleent tevens, voor zoveel als nodig, bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Swinnen Kristof & Partners", gevestigd te 2500 Lier, Aarschotsesteenweg 232 bus B, vertegenwoordigd door de heer Kristof Swinnen, aan wie de macht wordt verleend om alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag of wijziging bij de B.T.W., een Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas, de directe belastingen en andere nuttige administraties. De lasthebber zal ten dien einde alle formulieren mogen invullen, alle documenten mogen ondertekenen, en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is, zelfs indien hierin niet voorzien, en met recht om derden in haar plaats te stellen.

Voor ontledend uittreksel

De notaris

Tom Bogaert

- afschrift akte

- coiirdinering van de statuten

Voor-belloudn. man het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/11/2006 : AN322369
28/10/2005 : AN322369
15/09/2005 : AN322369
08/11/2004 : AN322369
24/10/2003 : AN322369
28/10/2002 : AN322369
07/11/2001 : AN322369
13/12/1997 : AN322369
05/04/1997 : AN322369

Coordonnées
NEW INVOR

Adresse
WAYENBORGSTRAAT 28 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande