NEW LOOK KEUKENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NEW LOOK KEUKENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.685.126

Publication

22/07/2014
ÿþ Mod Wand 51.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ittnept

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen, 1 O JUL 2D1 afdeling Antwerpen, op

Griffie

Ondernemingsnr : BE0540685126

Benaming

(voluit) : NEW LOOK KEUKENS

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Bredabaan 360 te 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Met ingang van 1 juni 2014 wordt mevr. Judith Looij benoemd als bijkomend zaakvoerder van de vennootschap, haar mandaat zal onbezoldigd zijn.

Wilhelmus Braaf, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/10/2013
ÿþVoor

behouden aan he Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lie4rgedagd ier griffie van do Rerhfhtlnk van Koophande} ;e Antwerpen, op

.1 0 OKT. 2013

Griffie

Orifffie

h 111111UHILIJII oi

i; Ondernemen snr:

(OS0 , (3`e5...)" rilto

?i

Benaming (voluit) : New Look Keukens

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bredabaan 360

2930 Brasschaat

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Tekst : OPRICHTING - AANSTELLING VAN ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Luc Dejongh, geassocieerd notaris te Kalmthout op 8 oktober 2013,;1 BLIJKT DAT:

Door de heer BRAAT Wilhelmus Petrus Johannes, geboren te Etten-Leur (Nederland), op 4 maart.; 1974, van Nederlandse nationaliteit, wonende te Loenhoutse Steenweg 46, 2990 Wuustwezel een; r. besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht voor onbepaalde duur, onder: de benaming "New Look Keukens"

; met zetel te Bredabaan 360, te 2930 Brasschaat, met een kapitaal van 18.600,- euro, volstort door,', de oprichters als volgt:

De heer BRAAT Wilhelmus heeft ingetekend op al de uitgegeven aandelen, verbindt zich tot; achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00-) en betaalde hierop achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00-). Het kapitaal is volstort.

Het kapitaal is samengesteld door inbreng in geld, hetwelk werd gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij de KBC, waarvan het bewijs van deponering onder de vorm van een attest afgeleverd door voomoemde instelling, aan ondergetekende notaris werd overhandigd.

De vennootschap heeft tot doel:

" De groot- en kleinhandel in meubels, keukens, elektrische huishoudapparaten, ijzerwaren en vloerbekleding.

" De vervaardiging van meubels, in het bijzonder badkamer- en meubelen voor inbouwkeukens.

" De montage en installatie van keukens, badkamers, alle buitentussenwanden, plafonds, vensters, trappen, kasten, inbouwkeukens enzovoort.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende en roerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders. Als niet- statutaire zaak "

-

;; voerder aan wie volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte, werd benoemd: de heer BRAAT Wilhelmus. Er werd geen commissaris benoemd.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar; het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2014. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de oproeping, op de eerste woensdag van de maand juni om 10 uur,

De statuten bevatten geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergadering. Elk aandeel heeft recht op één stem. Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel dan wordt het eraan "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

<:"~-1" " " mod 11.1

y\



Voorbehouden

dan het Belgisch Staatsblad

verbonden stemrecht geschorst evenals voor de niet volgestorte aandelen zolang de behoorlijk opgevraagde en eisbare stortingen niet gedaan zijn. Behoort de bloot eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan verschillende personen dan wordt het stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven. Bij vereffening van de vennootschap zal het vennootschapsvermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen.









Volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RISTORNO", gevestigd te 2920 Kalmthout, Nieuwmoer-Dorp 24, ondernemingsnummer 0458. 986. 974, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Koen Costermans met recht van indeplaatsstelling, om elk afzonderlijk, zowel naar aanleiding van deze ais vroegere of toekomstige akten, alle formaliteiten te vervullen bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank voor

ondernemingen, de Btw-administratie, de belastingdiensten en andere overheidsinstanties. "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

Opgemaakt véér registratie ter neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel,

Samen hiermee neergelegd met uitgifte.

De notaris, Luc Dejongh (Ds. AVB 2140120)







Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 25.08.2016 16518-0538-011

Coordonnées
NEW LOOK KEUKENS

Adresse
BREDABAAN 360 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande