NEW TECHNOLOGIES CONSULTANCY & COACHING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NEW TECHNOLOGIES CONSULTANCY & COACHING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.001.489

Publication

15/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 26.09.2014, NGL 06.10.2014 14642-0163-011
29/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 27.09.2013, NGL 20.11.2013 13666-0262-011
03/10/2012
ÿþVoor-

bohoudo aan hot Belgiscl'

5taatsbla

Mad Word 71.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0840001489

Benaming

(voluit) : NEW TECHNOLOGIES CONSULTANCY & COACCHING (verkort) : NEW TECH C&C

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : ZEEBRUGGESTRAAT 27131 - 2500 LIER

(volledig adres)

Onderwerp akte BENOEMING ZAAKVOERDER - VERPLAATSEN MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 10 september 2012, wordt mevrouw Opdebeek Britt, wonende Zeebruggestraat 27 bus 1 - 2500 Lier, benoemd als zaakvoerder en dat met ingang van 1 juli 2012.

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt het adres van de maatschappelijke zetel met ingang van 10 september 2012 gewijzigd van Zeebruggestraat 27 b1 - 2500 Lier naar 's Herenbaan 162 - 2840 Reet.

.....,,.,~.~,. r.

NEER{áEi.,E~

24 -09- 2012

GRIFFIE RECHTBANK v" rt' KOOPHANIZgiebMECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

111111111111.1§116111j1.111

Jan Vanuytrecht zaakvoerder

Britt Opdebeek intredend zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

18/10/2011
ÿþi mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

0 6 -10- 2011

GRIFFIE REC TANK van

KOOPHANDEL te.4EtHELEN

VIII IIIRIIIIIII flllll III llI

*11157326*

 be a~ Be Sta

" an ' eirCr.2sn.7: pua a.4 - y Ps

Mei.ar?Én : New Technologies Consultancy & Coaching (volui£i

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter

Zetel : Zeebruggestraat 27 B 1

2500 Lier

Oaadems :7, i; c" :Oprichting

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Mechelen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 4 oktober 2011, dat:

1. Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter, met als naam: "New Technologies Consultancy & Coaching", in het kort "New Tech C&C". De naam en de afkorting mogen zowel samen als afzonderlijk gebruikt worden.

2. Zetel: Lier, Zeebruggestraat 27 B 1.

3. Oprichter: De heer VANUYTRECHT Jan Herman, geboren te Mechelen op 2 oktober 1986, wonende te 2500 Lier, Zeebruggestraat 27 B 1.

4. Kapitaal: 500,00 euro.

5. Gestorte bedrag: 500,00 euro.

6. Samenstelling: in geld.

7. Boeklaar: begint op 1 april en eindigt op 31 maart. Het eerste boekjaar eindigt op 31 maart 2013.

8. Verdelina van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een

vierde van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming geldt tot op het ogenblik dat het reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) en het geplaatst kapitaal. De algemene vergadering kan beslissen, overeenkomstig de regels voor een statutenwijziging, dat dit reservefonds wordt geïncorporeerd in het kapitaal.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

9. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting.

10. Externe vertegenwoordiging: De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders worden aangesteld, dienen zij steeds met twee samen op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

Het mandaat van zaakvoerder zal onbezoldigd zijn, tenzij bij de benoeming of nadien anders wordt beslist.

11. Niet-statutaire zaakvoerder: voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar: De heer VANUYTRECHT Jan, voornoemd.

12. Commissarissen: geen.

13. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

1. Informatica en alle aanverwante activiteiten in de ruimste zin van het woord, waaronder onder meer maar niet uitsluitend:

- De ontwikkeling, alsmede de adviesverlening en coaching met betrekking tot de ontwikkeling van hooggekwalificeerde soft- en hardwareproducten en de commercialisering ervan, evenals de verkoop van licenties en rechten met betrekking tot software.

- Alle activiteiten in verband met Internet, alle internettoepassingen, waaronder in het bijzonder het ontwerpen, opstellen, creëren en uitbaten van websites zowel voor eigen rekening als in opdracht van derden, het verlenen van internetaansluitingen zowel aan ondernemingen als aan particulieren, de e-commerce evenals alle dienstverlening aangaande het voorgaande.

- Het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en opstarten van informatica projecten, organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen van gegevensverwerking,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

c

mod 2.1

het analyseren van behoeften en problemen van gebruikers en het aanbieden van de beste oplossing, het verlenen van advies met betrekking tot informaticaprogramma's, met inbegrip van begeleiding en bijstand.

- Het uitwerken en installeren van allerhande computerprogrammatuur, datanetwerken, systeemanalyse, installatiebediening evenals de opleiding inzake computers.

- Het ontwerpen, het fabriceren, het plaatsen en de handel inzake telecommunicatiesystemen.

Het samenstellen en commercialiseren van een internationaal en commercieel datacommunicatienetwerk via computer.

- De samenstelling en levering van documentatie over standaard- of speciale computerprogrammatuur.

- De groot- en kleinhandel in, de in- en verkoop, de import en export, de distributie, de fabricage en de assemblage van alle elektronische materiaal bestemd voor gegevensverwerking, bedrijfsautomatisering en telecommunicatie waaronder onder meer hardwarematerialen voor computers, onderdelen, consoles, randapparatuur en benodigdheden.

- De verhuur van alle soft- en hardwarematerialen voor computers, onderdelen, randapparatuur en benodigdheden.

- Het ontwerpen, de handel, de plaatsing en de fabricatie van schakelborden voor de energieverdeling en telecommunicatiesystemen in computerruimten alsmede de erbij horende elementen.

- De groot- en kleinhandel in, de aan- en verkoop, de im- en export, het in huur nemen en verhuren van (computer) games en toebehoren.

- Alle andere activiteiten in verband met computers; evenals het vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van alle voormelde producten, materialen en materieel.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, met uitzondering van die activiteiten voorbehouden aan vastgoedmakelaars.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

14. Gewone algemene veroaderinq: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, ' heeft plaats de vierde vrijdag van de maand september om twintig uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de daaraan voorafgaande werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2013.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

15. Volmachten: Nihil.

16. Biizondere volmacht: Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WEEMAES", rechtspersonenregister Antwerpen 0427.197.601, met zetel te 2110 Wijnegem, Tumhoutsebaan 619, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, ieder afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsondememing bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

ç/ t/oor-ÿehouclen aan het Belgisch Staatsblad

V

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzi; van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/12/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 25.09.2015, NGL 30.11.2015 15679-0572-010

Coordonnées
NEW TECHNOLOGIES CONSULTANCY & COACHING

Adresse
'S HERENBAAN 162 2840 REET

Code postal : 2840
Localité : Reet
Commune : RUMST
Province : Anvers
Région : Région flamande