NEWPORT SOFTWARE CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : NEWPORT SOFTWARE CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 839.940.321

Publication

17/10/2011
ÿþMpq $.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor

behouc

aan hi

Belgis.

5taatsh



111j11191 MI





~ M: deR~L~9

.d

l~r;r, teoce~~~ Anittetpolio ~

0 5 Mg. 2011

Griffie

Ondernemingsnr : og3 , q%io .32.E

Benaming

(voluit) : Newport Software Consulting

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Lints Veld 19 25T0 *owt`~:cL

Onderwerp akte : Oprichting

Bij onderhavige akte wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht op 1 oktober 2011, die zal bestaan tussen :

Eckerborn Christina NN 58.03.14-51612 wonende Lints Veld 19 te 2550 Kontich, als vennoot eenvoudige geldschieter enerzijds,

En Newport Dennis NN 58.04.18-53970 wonende Lints Veld 19 te 2550 Kontich, als hoofdelijk verantwoordelijk vennoot anderzijds.

Deze vennootschap heeft tot doel, zo voor haar eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of. in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden, om het even welke industriële, handels-, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op: software consultancy, computeradviesbureau, realisatie van programma's en gebruiksklare systemen, het verlenen van advies m.b.t. informaticaprogramma's, het verlenen van bijstand bij de toepassing van' programma's.

Zij kan door middel van inschrijving, fusie, inbreng, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of aanspraak deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of. ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of ze opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, waarvan het maatschappelijk doel gelijk is, verwant of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking, kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel. Deze opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doei.

De duur van de vennootschap is onbepaald en kan de dertig jaar overtreffen, te rekenen vanaf heden, behoudens de gevallen van vervroegde ontbinding voorzien door de wet en de statuten. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2550 Kontich Lints Veld 19. De zetel kan door de werkende vennoten naar elke andere plaats van het land overgebracht worden. Daarenboven mogen de werkende vennoten administratieve zetels, agentschappen en bijhuizen oprichten.

De benaming luidt " Newport Software Consulting" steeds voorafgegaan of gevolgd door de afkorting "G.C.V.", zijnde Gewone Commanditaire Vennootschap.

Newport Dennis, hoofdelijk verantwoordelijk vennoot, zal als zaakvoerder handelen. De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van hei doel van de vennootschap,' behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden in rechte als eiser en als verweerder.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op duizend euro. Newport Dennis stort vijfhonderd euro, : Eckerborn Christina stort vijfhonderd euro, zodat het totaal van duizend euro ter beschikking staat van de vennootschap.

Geen enkel vennoot zal zijn rechten in de vennootschap kunnen afstaan, hetzij gedeeltelijk, hetzij geheel,: zonder de uitdrukkelijke en geschreven toestemming van de medevennoot, en hij zal ook niemand deelgenoot kunnen maken van zijn maatschappelijk aandeel.

De werkende vennoot-zaakvoerder oefent de functie bezoldigd uit tot de vergadering er anders over beslist.

Het boekjaar loopt van januari tot december. Voor de eerste maal op 31 december 2012, zal er een inventaris opgemaakt worden alsook een jaarrekening van de vennootschap. Ieder jaar zal een jaarvergadering gehouden worden op de derde maandag van juni en voor de eerste maal in het jaar 2013. Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2012

Op de nettowinst van de jaarrekening wordt tenminste 5% voorafgenomen ten bate van het wettelijke reservefonds. Dit is niet vereist wanneer het fonds één tiende van hei maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering die over de aanwending zal beslissen.

Het overlijden van één der vennoten, is geen aanleiding tot het ontbinden van de vennootschap. De erfgenamen van de overledene mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren. Zij hebben geen enkel'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd toe rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

"

Voor-

behouden

ean het

Belgisch

Staatsblad

.~

recht het deel op te eisen dat aan hun rechtsvoorganger toekomt volgend de aanwijzingen van de laatste jaarrekening. Ingeval van overlijden, wettelijke onbekwaamheid of beschikbaarheid van de zaakvoerder, hebben de overblijvende vennoten het recht, bij eenvoudige meerderheid, in zijn vervanging te voorzien.

De ontbinding van de vennootschap zal gebeuren op de manier voorzien in de wet.

Dennis Newport Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
NEWPORT SOFTWARE CONSULTING

Adresse
LINTS VELD 19 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande