NI.CO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NI.CO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.289.125

Publication

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.06.2013, NGL 30.07.2013 13367-0293-011
26/10/2011
ÿþ e

\17 ` Mod 2.1

_~~~~

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter grPlOe vu de beittbeIk von Xoe)phaetfél te Antwerpen

op >i OKT. 2011

Oi`fiertN1s r.

0840.289

Vo 111

beha

aan

Belg

Staag



*iiieaa7s*





" Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) Ni.Co

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kontichsesteenweg 71 - 2547 Lint

Onderwerp akte : Oprichting

UITTREKSEL AFGELEVERD VOOR REGISTRATIE OM NEER TE LEGGEN OP DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE ANTWERPEN

OPRICHTING

Er blijkt uit een akte opgesteld door meester Daniel VAN BOCKRIJCK, notaris te Lint, op 10 oktober 2011,. dat:

1.De heer VERVLIET Nico Frans Marguerite, geboren te Lier op 27 april 1985, identiteitskaart nummer 591 2905186-41, rijksregister nummer 85.04.27-233.91, ongehuwd, wonende te 2547 Lint, Kontichsesteenweg 71.

2.Mevrouw BOON Katrien Louise Madeleine, geboren te Mortsel op 2 september 1962, identiteitskaart nummer 591-1172495-61, rijksregister nummer 62.09.02-210.28, echtgenote van de heer Vervliet, Jozef Elisa. Corneel, wonende te 2547 Lint, Kontichsesteenweg 71.

Gehuwd onder het beheer van hei wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, sindsdien ongewijzigd. -> die inschreven respectievelijk op 111 aandelen en 75 aandelen.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de naam "Ni.Co". De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2547 Lint, Kontichsesteenweg 71.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO en werd afbetaald ten belope van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door de naamloze vennootschap KBC Bank te Lint op 10 oktober 2011 (rekening nummer 731-0207851-52).

DE STATUTEN VAN DE VENNOOTSCHAP LUIDEN ALS VOLGT :

ARTIKEL 1 : Rechtsvorm en naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam "Ni.Co".

ARTIKEL 2 : Zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2547 Lint, Kontichsesteenweg 71.

De zetel mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders worden overgebracht naar elke andere plaats in België, binnen de grenzen van hetzelfde taalgebied of in het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad, bekend te maken in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van haar bestuursorgaan, in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels, bijhuizen, filialen en werkplaatsen oprichten.

ARTIKEL 3 : Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden :

-De uitbating van een maatschappij dewelke voor eigen rekening of rekening van derden opdrachten. uitvoert in verband met binnenhuisarchitectuur. Het afleveren van ontwerpen, studies, planningen en adviezen ter zake, het leveren van alle diensten die hiermee verband houden. Het inrichten en het ontwerpen van interieurs, winkels, kantoren, tuinen, parken, textielpatronen, juwelen meubels, decoratieartikelen en dergelijke' projecten, alsook de uitvoering verzorgt of laat uitvoeren door onderaannemers, alsook de coördinatie en del opvolging van deze werken uitvoert.

-Het onderhandelen voor rekening van de opdrachtgever in samenspraak met eventueel architect,; bouwkundig ingenieur, met aannemers en onderaannemers ten einde de vooropgestelde datum van de oplevering deze werken te benaarstigen.

-Advies verlenen betreffende de afwerking en het bemeubelen van diverse interieurs en het toepassen van de meest efficiënte toepassing van verwarmingssystemen, verlichting en andere.

-Bijstand verlenen aan de opdrachtgever bij bemiddeling tussen contracterende partijen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2011- Annexes du Moniteur belge "







Voorbehouden aalt het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2011- Annexes du Moniteur belge

-Prestaties die de beroepsdeontologie de architecten oplegt, zoals onder meer het tekenen van plannen, maken van perspectieven, maquettes, bestekken, meetstaten, programma- en budgetanalyses, ramingen, marktstudies, expertises en plaatsbeschrijvingen, het maken van ontwerpen, studies en adviezen in verband met het creëren van vrije ruimte en groenvoorzieningen, uitrusting van gebouwen, interieurs, evenals ontwerpen, studies en adviezen in verband met vormgeving in het algemeen. Alle mogelijke prestaties in het kader van het beoefenen, promoten en leveren van beeldende kunsten.

-Het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke.

-Groot- en kleinhandel in alle artikelen en producten die met binnen- huisinrichting te maken hebben, zoals onder andere hout en bouwmaterialen, meubelen, huishoudelijk artikelen, ijzerwaren, gordijnen, verlichting, niet elektrische huishoudapparaten, messenmakerswerk, vaatwerk, aardewerk, porselein en glaswerk, geschenken met betrekking tot de woninginrichting, bloemen, planten, zaden, kunstmeststoffen, sproeistoffen, kunstbloemen en decoratieartikelen en tuinbouwproducten in het algemeen.

-Presentatieopdrachten voor televisie - producties in het kader van interieurinrichting en vormgeving, opdrachten voor televisie, radio, film, pers en media in de ruimste zin van het woord. Adviseur naar kandidaat huizenkopers en/of kandidaat bouwers via het medium televisie en/of radio.

-Auteur en schrijver van boeken en naslagwerken met betrekking tot interieurs en vormgeving. Het samenstellen, adviseren en ontwerpen van folders, steekfiches, concept- en/of mood- en kleurendisplays.

-Het voorstellen van nieuwe trends op vlak van vormgeving, interieur, constructie & bouwkunde door middel van het openstellen van de eigen woning als demo- en kijkwoning.

-Het beoordelen, monsteren en toetsen van nieuwe creaties en producten van meubelen, verlichting en decoratiematerialen, allen in de ruimste zin van het woord. Het inrichten en peilen naar consumenten opinies met betrekking tot nieuwe concepten, materialen en producten.

-Grafische activiteiten en technisch tekenwerk in de ruimste zin van het woord.

-Adviesbureau op het gebied van public relations, communicatie, bedrijfsbeheer, bedrijfsvoering, planning, organisatie.

-Organisatie van congressen en beurzen.

-Overige vormen van onderwijs.

De vennootschap mag haar doel overal verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijlen en volgens alle modaliteiten die zij het best geschikt zal achten.

Alle voorgaande aanduidingen en opsommingen zijn niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard. Ze dienen zo breed mogelijk opgevat te warden, daarin begrepen in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met tiet maatschappelijk doel van de vennootschap, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen af groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of van dien aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. "

De vennootschap mag bijgevolg en al dan niet mits vergoeding optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met of zonder zakelijke en/of persoonlijke zekerheden, behoudens de wettelijke bepalingen ter zake. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving ter zake.

Deze opsomming is louter informatief en niet limitatief. Dit alles in de meest uitgebreide zin.

ARTIKEL 4 : Duur

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

ARTIKEL 5 : Kapitaal

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Bij de oprichting werd het maatschappelijk kapitaal afbetaald ten belope van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00).

Het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL 11 : Aandelenregister

Het bezit van de aandelen blijkt uit de inschrijving in het register van aandelen dat op de zetel wordt gehouden.

In het register van aandelen wordt aangetekend:

1)de nauwkeurige gegevens (naam, voornamen en adres) van elke vennoot alsmede het aantal van de hem/haar toebehorende aandelen;

2)de gedane stortingen;

3)de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden en door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2011- Annexes du Moniteur belge

V oor-

behouden aalt het Belgisch

Staatsblad

De eigendom van de effecten wordt bewezen door inschrijving in het register van aandelen. Van die

inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten.

De overdrachten en de overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van

" derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

ARTIKEL 12 : Jaarvergadering - buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal ieder jaar gehouden worden op de laatste donderdag van de maand juni om tien uur

op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op

hetzelfde uur.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens

als het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de

commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het

maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL 13 : Oproepingen

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke

vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met vermelding

van de agenda alsmede dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen.

Een oproeping via elektronishe weg (e-mail) wordt eveneens aanvaard op voorwaarde dat de aflevering

werd bevestigd met een leesbericht of met een door de bestemmeling verzonden antwoord met bevestiging van

ontvangst.

ARTIKEL 15 : Stemrecht - vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem.

ARTIKEL 21 : Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen,

al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,', zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van der

rechtspersoon. "

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regelt van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd voor onbepaalde duur.

ARTIKEL 22 : Bestuursbevoegdheid - Bevoegdheden van de zaak-voerders

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek" van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk te worden gegeven.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd. Gevolmachtigden verbinden de vennootschap uitsluitend binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

ARTIKEL 23 : Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zaakvoerders zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en ook in rechte, als eiser en als verweerder.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk mag alle akten tekenen, ook die waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent.

ARTIKEL 27 : Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot en met eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

ARTIKEL 28 : Winstverdeling

Het batig saldo van de resultatenrekening nadat aile lasten, provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, vormt de nettowinst van de vennootschap.

Van die winst wordt ieder jaar ten minste één twintigste afgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het geplaatste kapitaal bereikt heeft. Wanneer ze later onder dat tiende van het geplaatste kapitaal zou dalen, moeten db voorafnemingen hernomen worden.

ARTIKEL 29 : Ontbinding

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

f

Voor-

behouden

aalt het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2011- Annexes du Moniteur belge

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van hét maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste tweé maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen vóór dé algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten van de vennootschap voort te zetten, heeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tai minder dan éénlvierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in het desbetreffend artikel van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor dé rechtbank vorderen.

ARTIKEL 30 : Ontbinding en vereffening

Bij de ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, zal de algemene vergadering van de vennoten bij gewone meerderheid van stemmen, één of meerdere vereffenaars benoemen die ze ten allen tijde kan ontslaan of vervangen.

Vereffenaars hebben de meest uitgebreide machten zoals opgesomd in de wet op de handelsvennootschappen, tenzij de algemene vergadering hun machten zou beperken.

Indien er geen vereffenaars benoemd worden, zijn de zaakvoerders of de enige zaakvoerder, in functie bij de ontbinding, van rechtswege vereffenaars.

ARTIKEL 31 : Verdeling

Na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het saldo van het vennootschapsvermogen gelijkelijk verdeeld over alle volledig afbetaalde aandelen.

Indien er aandelen bestaan die niet volledig volgestort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaandelijke uitkering op dé volge-storte aandelen.

OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting en zal worden afgesloten op eenendertig decembér tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste donderdag van de maand juni om tien uur in het jaar tweeduizend dertien.

EERSTE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De aandeelhouders komen bijeen in een eerste buitengewone algemene vergadering en treffen met eenparigheid volgende beslissing:

Worden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur:

1.De heer VERVLIET Nico Frans Marguerite, geboren te Lier op 27 april 1985, identiteitskaart nummer 5912905186-41, rijksregister nummer 85.04.27-233.91, ongehuwd, wonende te 2547 Lint, Kontichsesteenweg 71.

2.Mevrouw BOON Katrien Louise Madeleine, geboren te Mortsel op 2 september 1962, identiteitskaart nummer 591-1172495-61, rijksregister nummer 62.09.02-210.28, echtgenote van de heer Vervliet, Jozef Elisa Corneel, wonende te 2547 Lint, Kontichsesteenweg 71.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Bekrachtiging verbintenissen

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen een uittreksel van de oprichtingsakte heeft neergelegd en de verbintenissen heeft overgenomen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

De comparanten verklaren in dit kader, dat de vennootschap bij toepaséing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 10 oktober 2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

n

rVoor-

fsehouden aan het Belgisch Staatsblad



Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Comparanten erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de mogelijkheid om bijzondere clausules op te nemen in de eventueel met derden te sluiten overeenkomsten in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid teneinde hun aansprakelijkheid te beperken.

BIJZONDERE VOLMACHT wordt verleend aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Boekhoudkantoor Andries-Saman", met zetel te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Boomsesteenweg 225 , teneinde de nodige formaliteiten te vervullen voor:

a)de inschrijving en alle eventuele latere wijzigingen en doorhaling van onderhavige vennootschap in het rechtspersonenregister (RPR) bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO);

b)inschrijvingen, en alle latere wijzigingen en schrappingen van deze vennootschap ais belastingplichtige bij het beheer van de belasting op de toegevoegde waarde.









VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Daniel VAN BOCKRIJCK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2011- Annexes du Moniteur belge Terzelfder tijd neergelegd afschrift akte dd. 2011



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/05/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

IIII lihI I II II II III II I NI

*15079755*

RechtbaF5r,st koRphundi54 Ant» ~rls~n

15 taf 2415

deling Antwerpen

Ondernemingsnr : 0840.289.125

Benaming

(voluit) : NI-CO

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : KONTICHSESTEENWEG 71, 2547 LINT

(volledig adres)

Onderwerp akte verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het proces verbaal van de bijzondere algemene vergadering de dato 0110412015. Met eenparigheid van stemmen wordt onderstaand punt aangenomen en goedgekeurd:

Met ingang vanaf 01 april 2015 wordt de maatschappelijke zetel verplaatst naar: Arbeiddsstraat 27 b 303, 2500 LIER.

Ondertekend,

VERVLIET Nico

Zaakvoerder

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 31.07.2015 15377-0324-010

Coordonnées
NI.CO

Adresse
ARBEIDSSTRAAT 27, BUS 303 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande