NIEMANTSVERDRIET MANAGEMENT AND CONSULTING, AFGEKORT : NMC

Société en commandite simple


Dénomination : NIEMANTSVERDRIET MANAGEMENT AND CONSULTING, AFGEKORT : NMC
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 810.932.668

Publication

13/08/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

10.01.1" 1011...1.



MillM9111,10111

N-.1 ',,...

e d P ,...',C1?R/UIDEL

04 AUG, 201/1

1.021.-olioL1T

roGriffie



Ondememingsnr : 0810.932.668

Benaming

(voluit) : Niemantsverdriet Management & Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm: Gewone commanditaire vennootschap

Zetel: Hoeven 'I te 2275 Poederlee

(volledig adres)

Onderwer akte Vervroegde ontbinding - invereffeningstelling - afsluiting vereffening - volmacht

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 28 juli 2014 van de gewone commanditaire vennootschap Niemantsverdriet Management & Consulting met zetel te 2275 Poederlee, Hoeven Ii ingeschreven in het rechtspersonenregister van Turnhout, met als ondernemingsnummer 0810.932.668, blijkt dat de vennootschap onder besloten heeft:

1. tot goedkeuring van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 30 april 2014.

2. tot de ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap met ingang van 28 juli 2014.

a om geen vereffenaar aan te duiden. Het mandaat van de zaakvoerders, te weten de heer Maden P. Niemantsverdriet en mevrouw Carla Zweegers, beiden wonende te 2275 Poederlee, Hoeven 1, komt met ingang ven 28 juli 2014 van rechtswege ten einde

4. dat, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva, de vennootschap reeds vereffend is en dat er geen bezwaar bestaat om over te gaan tot de definitieve afsluiting van de vereffening..

5. dat ingevolge de afsluiting van de vereffening de gewone commanditaire vennootschap Niemantsverdriet Management & Consulting definitief heeft opgehouden te bestaan, onder voorbehoud van het passie voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar.

6. dat het vermogen van de vennootschap enkel bestaat uit activa bestanddelen die bij wijze van overgang onder bijzondere titel overgaan in het vermogen van de vennoten van de vennootschap. De vennoten nemen zonder voorbehoud de belastingschulden over die in hoofde van de vennootschap nog bestaan, maar die nog niet vervallen zijn.

7. dat deze overgang van rechtswege heeft plaatsgevonden door het opheffen van de rechtspersoonlijkheid van de gewone commanditaire vennootschap Niemantsverdriet Management & Consulting zonder dat enige vereffening noodzakelijk is.

8. dat volledige en onbeperkte kwijting wordt gegeven aan de zaakvoerders voor de door hen vervulde opdracht voor de periode vanaf het begin van het huidige boekjaar tot op datum van ontbinding van de vennootschap,

9. dat de boeken en bescheiden gedurende minstens vijf jaar bewaard blijven op volgend adres: Hoeven 1 in 2275 Poederlee.

Volmacht

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AB Taxand Belgium", te 2018 Antwerpen, Van Putlei 1, om met mogelijkheid tot plaatsvervulling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het register voor rechtspersonen en schrapping van het BTW-nummer alsook alle nodige formaliteiten te vervullen bij ondernemingsloket, sociale verzekeringskas en directe belastingen.

Getekend,

Marten Niemantsverdriet,

Zaakvoerder.

Tegelijk hiermee neergelegd: volledig afschrift van de notulen van 28 juli 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Coordonnées
NIEMANTSVERDRIET MANAGEMENT AND CONSULTING, …

Adresse
HOEVEN 1 2275 POEDERLEE

Code postal : 2275
Localité : Poederlee
Commune : LILLE
Province : Anvers
Région : Région flamande