NIKKIE RETAIL BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : NIKKIE RETAIL BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 555.720.423

Publication

08/07/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Duur: de vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Maatschappelijk kapitaal en samenstelling Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdduizend (¬

100.000) euro en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, elk met een fractiewaarde

van een/honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

De aandelen zijn onderverdeeld in aandelen van categorie A, genummerd van 1 tot en met 50, in

aandelen van categorie B, genummerd van 51 tot en met 100.

De verschijners verklaren de inschrijvingen als volgt in speciën te kwijten :

Door de naamloze vennootschap  FASHION CLUB 2000 ., voormeld, wordt gekweten de som van

vijftigduizend euro (50.000,- EUR);

door de besloten vennootschap  NP FASHION RETAIL B.V. , voormeld, wordt gekweten de som van

vijftigduizend euro (50.000,- EUR).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

In vergelding voor deze inschrijvingen worden volgende aandelen met een fractiewaarde van

een/honderdste elk toegekend :

aan de naamloze vennootschap  FASHION CLUB 2000 , vijftig aandelen categorie A;

aan de besloten vennootschap  NP FASHION RETAIL B.V. , vijftig aandelen categorie B;

zijnde totaal: honderd (100) aandelen

1. FASHION CLUB 2000 NV, met zetel te 2060 Antwerpen, IJzerlaan 54-56, titularis van vijftig (50) aandelen

2. NP FASHION RETAIL BV, met zetel te 1074 HL Amsterdam (Nederland), Willemsparkweg 84, titularis van vijtig (50) aandelen

Boekjaar: van 1 januari tot 31 december

Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Bestuur: Op voorwaarde dat voldoende kandidaten worden voorgedragen zal de vennootschap bestuurd worden door een raad, samengesteld uit ten minste vier leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, zijnde twee bestuurder per categorie. Zij worden benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders. Hun mandaat kan te allen tijde worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

Voor elke aparte functie van bestuurder waarin dient voorzien te worden, stellen de aandeelhouders die eigenaar zijn van de desbetreffende categorie van aandelen, ter algemene vergadering een kandidaat voor, te kiezen uit een lijst van vier kandidaten. De benoeming door de algemene vergadering gebeurt bij gewone meerderheid van stemmen van de aandeelhouders, behoudens voor wat betreft het mandaat van de vijfde bestuurder die naast de gewone meerderheid van stemmen der aandeelhouders eveneens een meerderheid vereist binnen twee categorieën van aandelen. De raad van bestuur kiest een voorzitter behorende tot aandeelhouders van categorie A. Deze laatste heeft een doorslaggevende stem bij gelijkheid van stemmen.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet. De bestuurders van elk van de categorie aandelen zullen het rect hebben één van zijn bestuurders als gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

aan te duiden.

De raad, evenals gevolmachtigden, voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meerdere personen van hun keus toekennen. De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst voor een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders, te weten, één van elke categorie, samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder, maar enkel tot beloop van verrichtingen ad maximum vijftigduizend euro, aangewezen door de raad van bestuurd, De gedelegeerd bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere venootschap. Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde van dit bestuur. Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzonder gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur. Jaarvergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni te vijftien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 32bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vóór de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze meegedeeld.

Overgangsbepalingen:

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie en zal worden afgesloten op 31 december 2015. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien.

In aansluiting met de oprichting van de vennootschap, zijn alle voornoemde aandeelhouders

samengekomen in buitengewone algemene vergadering.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het aantal bestuurders vast te

stellen op 2.

Tot deze functie worden benoemd :

" De heer D Heedene Luc, voornoemd;

" Mevrouw Plessen Nikkie, voornoemd

die uitdrukkelijk hun mandaat aanvaarden.

De mandaten van de bestuurders zijn kosteloos, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering. De mandaten gelden voor een duur van zes opeenvolgende jaren en zullen,

behoudens herbenoeming, automatisch eindigen na afloop van deze periode.

Als gedelegeerd bestuurder worden benoemd : de heer D Heedene Luc en mevrouw Plessen Nikkie,

beiden, voornoemd.

Bijzondere volmacht

Als bijzondere gevolmachtigde wordt aangesteld : de heer Paul Pauwels, kantoorhoudende te 2000 Antwerpen, Pourbusstraat 17 bus A.1.3., aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen ten einde de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank voor ondernemingen en de toekenning van een B.T.W.-nummer bij de bevoegde belastingdiensten te bekomen, alle aansluitingen van nutsvoorzieningen te bewerken en in het algemeen alle administratieve aangelegenheden af te handelen die aansluiten bij de oprichting van de vennootschap of bij de voorbereiding van haar inwerkingtreding.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get.) Anne CARTUYVELS, notaris te Antwerpen

Coordonnées
NIKKIE RETAIL BELGIUM

Adresse
IJZERLAAN 54-56 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande