NIMBOW

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NIMBOW
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 533.702.215

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.06.2014, NGL 04.07.2014 14278-0214-010
30/04/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13302605*

Neergelegd

26-04-2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0533702215

Benaming (voluit): NIMBOW

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2840 Rumst, Quinten Matsijslaan 13

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting  aanstelling zaakvoerder

Het blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Paul Van Roosbroeck te Mol, op 25 april 2013 dat er door de heer ROUFFAER Rens, geboren te Ukkel op 23 mei 1977, gekend onder rijksregisternummer 77.05.23-041.48, ongehuwd, wonende te 1850 Grimbergen, Stekelbaarsstraat 11 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht waarvan de statuten bij uittreksel luiden als volgt:

Op de aandelen wordt ingetekend aan pari, zegge voor een waarde van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel. De comparant tekent in op het volledig kapitaal door middel van contanten, voor achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) hetzij voor honderd zesentachtig aandelen. Het kapitaal werd volgestort tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00). Overeenkomstig de bepalingen van artikel 69,14° van het Wetboek van Vennootschappen, werd het volledig bedrag van de volstorting in contanten gedeponeerd op rekening nummer 645-1043367-70 bij de vennootschap Bank J. Van Breda & Co, te Antwerpen, geopend op naam van de vennootschap in oprichting. Hieruit blijkt dat vanaf heden het volledig bedrag van het volgestorte kapitaal in contanten ter beschikking staat van de vennootschap. Het bankattest wordt aan de instrumenterende notaris overhandigd, met het oog op de bewaring ervan in het dossier van de vennootschap. .

Artikel 1.

De vennootschap wordt opgericht onder de juridische vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en onder de naam NIMBOW.

Artikel 2.

De maatschappelijke zetel is gevestigd in het Vlaams Gewest, met name te 2840 Rumst, Quinten Matsijslaan 13.

Hij mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) naar om het even welke andere plaats binnen het Vlaams Gewest worden overgebracht, mits hiervan behoorlijke publiciteit wordt gemaakt volgens de wettelijke voorschriften.

De vennootschap mag administratieve zetels, bijhuizen, verkoopkantoren of agentschappen vestigen, waar ook in binnen- en buitenland.

Artikel 3.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur, bij akte verleden voor geassocieerd notaris Paul Van Roosbroeck te Mol op vijfentwintig april tweeduizend dertien.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging..

Artikel 4.

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland:

1. het ontwerpen en programmeren van computerprogramma s;

2. computerconsultancy-activiteiten;

3. beheer van computerfaciliteiten;

4. alle internettoepassingen, waaronder in het bijzonder het ontwerpen, opstellen, creëren en uitbaten van websites, e-commerce en e-business websites, zowel voor eigen rekening als in opdracht van derden, het verlenen van internetaansluitingen, zowel aan ondernemingen als aan particulieren;

5. digitaal uitgeven; het publiceren van informatie en interactieve diensten op netwerken;

6. het opzetten en exploiteren van commerciële netwerken via alle mogelijke media;

7. het organiseren van lezingen, culturele manifestaties en media-events;

8. overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer;

9. gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten;

10. webportalen;

11. overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie, niet eerder genoemd;

12. adviesbureau op het gebied van public relations en communicatie;

13. Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer, adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering;

14. overige zakelijke dienstverlening;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

15. Het deelnemen in en het financieren van andere ondernemingen van welke aard ook, het deelnemen aan het bestuur van andere ondernemingen, het instaan voor schulden van derden, het beleggen van vermogen voor eigen rekening alsook al hetgeen met het voorgaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn;

16. Audio visuele werken, animatie;

17. Fotografie en camera;

18. Het oprichten of laten oprichten van gebouwen, het verwerven, beheren, exploiteren, huren en verhuren, vervreemden van onroerende goederen en/of zakelijke rechten hetzij voor eigen rekening of voor rekening van derden in de ruimste zin.

19. De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

20. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van het maatschappelijk doel.

21. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

22. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Artikel 5.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde, waarbij ieder aandeel één/honderd zesentachtigste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigt.

Bij de oprichting werd het maatschappelijk kapitaal volstort voor twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00). Eventuele aanvullende stortingen blijken uit het vennootschapsregister..

Artikel 11.

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering die de duur van zijn mandaat bepaalt.

De algemene vergadering kan ten allen tijde een einde stellen aan het mandaat van niet-statutaire zaakvoerders.

De machten van een statutaire zaakvoerder kunnen slechts om ernstige redenen herroepen worden. Artikel 12.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De algemene vergadering of het college van zaakvoerders indien dit voorhanden is, kunnen steeds een reglement van inwendige orde opstellen waarbij hun respectieve bevoegdheden worden vastgelegd. Dergelijk reglement heeft uitsluitend kracht binnen de vennootschap.

De zaakvoerder(s) moet(en) alle zorg besteden aan de bedrijvigheid en de belangen van de vennootschap.

In principe worden zij niet vergoed voor de uitoefening van hun mandaat, tenzij de algemene vergadering daartoe uitdrukkelijk anders beslist. Zij hebben uiteraard recht op vertegenwoordigings- , reis- en verblijfkosten. Artikel 16.

Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks worden gehouden op de maatschappelijke zetel op vijfentwintig juni om twintig uur.

Indien deze dag een zon- of een feestdag is wordt de vergadering uitgesteld tot de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Artikel 20.

Het maatschappelijk boekjaar neemt een aanvang de eerste januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op eenendertig december van ieder jaar wordt door de zaakvoerder een jaarrekening opgemaakt. Deze houdt onder meer in, een inventaris, een balans en een rekening van winst of verlies, alsmede een nota omtrent belangrijke gebeurtenissen die zich hebben voorgedaan tijdens het lopend boekjaar.

Artikel 21.

Het resultaat van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, vormt de netto-winst.

Op deze winst wordt vijf procent voorafgenomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist wanneer het reservefonds tien procent van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering kan op voorstel van de zaakvoerders het saldo geheel of ten dele aanwenden voor uitzonderlijke afschrijvingen, het overbrengen op een bijzondere reserve- of voorzieningsfonds of voor overdracht naar het volgend boekjaar.

Er wordt aan de vennoten geen enkele vergoeding gewaarborgd voor het door hen belegd kapitaal.

Het deel van de netto-winst dat eventueel door de algemene vergadering tot uitkering van de vennoten zal worden bestemd, zal onder hen verdeeld worden in verhouding tot hun aantal aandelen.

Luik B - Vervolg

Door de voornoemde vennoten-intekenaars, handelend als eerste buitengewone algemene vergadering, werd nog eenparig de volgende beslissing goedgekeurd.

1. Eerste maatschappelijk boekjaar.

Het eerste maatschappelijk boekjaar zal lopen vanaf de neerlegging van de statuten ter griffie van de

Rechtbank van Koophandel tot eenendertig december tweeduizend dertien.

De volgende boekjaren lopen samen met het burgerlijk jaar.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering vindt plaats in 2014.

2. Aanstelling zaakvoerder.

Wordt tot zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap :

- De heer ROUFFAER Rens, gekend onder rijksregisternummer 770523-041-48, wonende te 1850

Grimbergen, Stekelbaarsstraat 11.

De zaakvoerder aanvaardt hierbij uitdrukkelijk zijn mandaat.

3. Vaststelling maatschappelijke zetel.

De zaakvoerder stelt het adres van de maatschappelijke zetel vast te 2840 Rumst, Quinten Matsijslaan

13.

4. Bekrachtiging daden gesteld voor de vennootschap in oprichting.

De heer Rens Rouffaer voornoemd, handelend als zaakvoerder, verklaart alle daden welke werden gesteld

in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, te bekrachtigen.

5. Volmacht.

Aan het Accountanskantoor  MDMJ Accountants BVBA, te Mol, Molderdijk 124 wordt volmacht verleend

om alle formaliteiten te vervullen ten aanzien van de directe belastingen, BTW en de Kruispuntbank voor

Ondernemingen, zowel inschrijving, wijziging als doorhaling. Deze volmacht wordt verleend met recht van

indeplaatsstelling voor wat betreft de formaliteiten voor de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Get. Geassocieerd Notaris Paul Van Roosbroeck.

Wordt hiermede neergelegd.

- afschrift van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 29.06.2016 16238-0569-010

Coordonnées
NIMBOW

Adresse
QUINTEN MATSIJSLAAN 13 2840 RUMST

Code postal : 2840
Localité : RUMST
Commune : RUMST
Province : Anvers
Région : Région flamande