NISSAN BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : NISSAN BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 403.433.490

Publication

10/10/2011
ÿþ Mai 2.9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Konrhanc'ei te Antwerpen, op

Griffie 2 8 SEP En

1lI I1 1I IIIIIIIIVIINIIII9111

*11152106*

v'

beha aai Bel Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0403433490

Benaming

(voluit) : NISSAN BELGIUM

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2630 Aartselaar, Bist 12

Onderwerp akte : Aanvullende uittreksel voor de grensoverschrijdende fusie door

overneming door de SAS "NISSAN WEST EUROPE", ontbinding zonder vereffening, machten.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt op 9 september 2011 door Meester David INDEKEU, notaris te Brussel, benoemd ter vervanging van Meester Jean-Luc INDEKEU, notaris te Brussel, ingevolge beschikking van aanwijzing van de Rechtbank van Eerste Aanleg van Brussel van tweeëntwintig december tweeduizend en: negen, volgende melding van registratie dragende : "Geregistreerd zeven bladen, een renvooi, op het 3e Registratiekantoor van Brussel, op twaalf september 2011, boek 75, blad 89, vak 3. Ontvangen vijfentwintig' euro. Voor de Ontvanger (getekend) S. GERONNEZ- LECOMTE", wat volgt

ONTBINDING ZONDER VEREFFENING : vanaf 30/09/2011

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

David INDEKEU, notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/10/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t, . ^,,,m 0

Rechtbank,-. . . .

op 2 . S E-P. --2811--

De Griffier,

Griffie

IIll lIIl II IgIIRI ~

" 11169198

Voc behot aan Belgi Staat:

Ondernemingsnr : 0403433490

Benaming

(voluit) : NISSAN BELGIUM

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2630 Aartselaar, Bist 12

Onderwerp akte : Grensoverschrijdende fusie door overneming door de SAS "NISSAN WEST EUROPE", ontbinding zonder vereffening, machten.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt op 9 september 2011 door Meester David INDEKEU, notaris te; Brussel, benoemd ter vervanging van Meester Jean-Luc INDEKEU, notaris te Brussel, ingevolge beschikking; van aanwijzing van de Rechtbank van Eerste Aanleg van Brussel van tweeëntwintig december tweeduizend en; negen, volgende melding van registratie dragende : "Geregistreerd zeven bladen, een renvooi, op het 3e; Registratiekantoor van Brussel, op twaalf september 2011, boek 75, blad 89, vak 3. Ontvangen vijfentwintig: euro. Voor de Ontvanger (getekend) S. GERONNEZ- LECOMTE", wat volgt :

EERSTE BESLUIT.

De vergadering keurt het gemeenschappelijke fusievoorstel goed opgesteld in overeenstemming met artikel: 772/6 van het Wetboek van Vennootschappen en neergelegd bij de griffie van de rechtbank van koophandel; van Antwerpen op 18 juli 2011.

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering keurt het verslag van de raad van bestuur opgesteld in overeenstemming met artikel 772/8 van het Wetboek van Vennootschappen goed.

DERDE BESLUIT.

De vergadering doet uitdrukkelijk afstand van het opstellen van het verslag van de commissaris voorzien in; het artikel 772/9 van het Wetboek van Vennootschappen.

VIERDE BESLUIT.

De vergadering beslist de grensoverschrijdende fusie van de onderhavige vennootschap bij wijze van; overdracht naar de vennootschap naar Frans recht SAS (Société par actions simplifiée) "NISSAN WEST; EUROPE, gevestigd te 78190 Trappes (France), avenue Jean d'Alembert 8, Parc d'Activités de Pissaloup,: Bâtiment A, van haar gehele vermogen omvattend al haar activa en passiva, niets uitgezonderd noch; voorbehouden.

De fusie wordt van kracht na inschrijving van de fusie in het. handelsregister van de overnemende; vennootschap. De handelingen van de overdragende vennootschap worden vanaf 1 april 2011, 0.00 uur op boekhoudkundig en fiscale vlakken geacht uitgevoerd te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

De fusie wordt verwezenlijkt op voorwaarde dat de overnemende vennootschap ter vergoeding van deze; overdracht, 165.000 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, in alles gelijk aan de bestaande; aandelen, toekent, welke 165.000 aandelen volgestort verdeeld zullen worden aan de enige aandeelhouder,; "NISSAN EUROPE".

De nieuwe aandelen van "NISSAN WEST EUROPE" zullen ingaan en recht op dividenden verlenen op 1 april 2011, de dag waarop het lopende boekjaar van "NISSAN WEST EUROPE" ingaat. Zij zullen, louter omwille; van hun ingangsdatum, volledig worden opgenomen in het voormalige aandelenkapitaal van "NISSAN WEST: EUROPE", met name wat betreft de baten van eender welke vrijstelling of aanrekening van eender welke; belasting.

Onmiddellijk na de kapitaalsverhoging worden de nieuwe uitgegeven aandelen opgenomen in het register i van aandeelhouders van "NISSAN WEST EUROPE".

Het verschil tussen aan de ene kant het nettobedrag van de door "NISSAN BELGIUM" ingebrachte activa (met een bedrag van 28.920.804,75 euro) en aan de andere kant de nominale waarde van de aandelen; uitgegeven door "NISSAN WEST EUROPE" in het kader van de kapitaalsverhoging (met een bedrag van EUR; 1.006.500,00 euro), dat neerkomt op zevenentwintig miljoen negenhonderd veertien duizend driehonderd en vier euro vijfenzeventig cents (EUR 27.914.304,75), zal worden opgenomen in de passiefzijde van de balans' van de Ovememende Vennootschap in het luik "premie van uitgifte, fusie, inbreng" waarop de rechten van de; voormalige en nieuwe aandeelhouders van "NISSAN WEST EUROPE" van toepassing zullen zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2011- Annexes du Moniteur belge

~ ~ In overeenstemming met het fusievoorstel, wordt het uitdrukkelijk overeengekomen om aan "NISSAN EUROPE", optredend in de hoedanigheid van enige vennoot van "NISSAN WEST EUROPE", voor te stellen de Voorzitter van "NISSAN WEST EUROPE te machtigen om:

~" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2011- Annexes du Moniteur belge - het bedrag dat nodig is om de wettelijke reserve aan te vullen tot een tiende van het nieuwe aandelenkapitaal af te houden van de som van de fusiepremie,

- alle weggelaten of niet-vrijgegeven passiva met betrekking tot de ingebrachte eigendommen, in het bijzonder alle fiscale lasten, die onlosmakelijk met de Fusie zijn verbonden en worden gedragen door de Overgenomen Vennootschap af te houden van deze som;

- aile overschotten aan netto-activa die voortvloeien uit het definitieve bedrag van de ingebrachte activa en betaalde passiva op deze rekening in te schrijven, en dit op de Datum van Volbrenging, in vergelijking met het bedrag van de voormelde elementen die voortvloeien uit de onderhavige overeenkomst.

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering beslist de plichten en voorwaarden van de fusie voor wat betreft de overgenomen vennootschap als volgt vast te stellen:

1/ De onderhavige inbrengen worden gedaan onder de garanties, lasten en voorwaarden (en in rechte) en bovendien onder deze vermeld in de onderhavige akte.

2/ ln België, uiterlijk binnen twee maanden na de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de akten houdende vaststelling van de fusie, kunnen de schuldeisers van elke vennootschap die deelneemt aan de fusie wier vordering ontstaan is vóór die bekendmaking en nog niet is vervallen, in overeenstemming met artikel 684 van Wetboek van Vennootschappen, zekerheid eisen niettegenstaande enig hiermee strijdig beding. De overnemende vennootschap waaraan deze schuldvordering is toegescheiden, en, in voorkomend geval, de ontbonden vennootschap, kunnen elk deze rechtsvordering afweren door de schuldvordering te voldoen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto.

Indien geen overeenstemming wordt bereikt of indien de schuldeiser geen voldoening heeft gekregen, wordt het geschil door de meest gerede partij voorgelegd aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het gebied waarbinnen de schuldplichtige vennootschap haar zetel heeft. De rechtspleging wordt ingeleid en behandeld zoals in kort geding; hetzelfde geldt voor de tenuitvoerlegging van de gewezen beslissing.

Onverminderd de rechten in de zaak zelve bepaalt de voorzitter de zekerheid die de vennootschap moet stellen en de termijn waarbinnen zulks moet geschieden, tenzij hij beslist dat geen zekerheid behoeft te worden gesteld gelet op de waarborgen en voorrechten waarover de schuldeiser beschikt of op de gegoedheid van de overnemende vennootschap.

Indien de zekerheid niet binnen de bepaalde termijn is gesteld, wordt de schuldvordering onverwijld opeisbaar.

ZESDE BESLUIT.

De vergadering beslist in overeenstemming met artikel 772/6 d van het Wetboek van Vennootschappen, de mogelijke gevolgen van de fusie voor de tewerkstelling als volgt vast te stellen:

De Fusie zelf zal geen enkel effect sorteren op de tewerkstelling binnen de Overnemende Vennootschap en haar Belgischbijkantoor

De beoogde verrichting zal geen enkel gevolg hebben voor de collectieve en individuele statuten van de werknemers van de Overnemende Vennootschap.

Bovendien zullen, overeenkomstig het territorialiteitsprincipe, de individuele en collectieve statuten die van kracht zijn voor de werknemers van de Overnemende Vennootschap niet uitgebreid worden naar de werknemers van de Overgenomen Vennootschap.

Tot slot zullen de arbeidsovereenkomsten van de werknemers van de Overgenomen Vennootschap op de Dag van Volbrenging overgedragen worden aan de Overnemende Vennootschap. Met uitzondering van deze wijziging, zal de beoogde verrichting verder geen enkel gevolg hebben op de arbeidsovereenkomsten of de sociale statuten die toepasselijk zijn op de werknemers van de Overgenomen Vennootschap. De uitvoeringsmodaliteiten van de arbeidsovereenkomsten van de werknemers zullen ongewijzigd blijven.

DEELNEMING VAN DE WERKNEMERS

Krachtens artikel 5 (j) van de Richtlijn, artikel R. 236-14-10° van het Franse Wetboek van Koophandel en artikel 772/6 van het Belgische Wetboek van Vennootschappen zijn NISSAN BELGIUM en NISSAN WEST EUROPE ertoe gehouden in voorkomend geval, informatie over de procedures volgens welke, regelingen worden vastgesteld met betrekking tot de wijze waarop de werknemers bij de vaststelling van hun medezeggenschapsrechten in de uit de fusie ontstane vennootschap worden betrokken;

De Overgenomen Vennootschap en de Overnemende Vennootschap zijn echter niet onderworpen aan regels met betrekking tot medezeggenschapsrechten van werknemers.

Bijgevolg en krachtens artikel L. 2371-2 van het Franse Arbeidswetboek is de Ovememende Vennootschap, er niet toe gehouden om regels toe te passen met betrekking tot medezeggenschapsrechten van werknemers. ZEVENDE BESLUIT.

De vergadering beslist:

a. de vennootschap zonder vereffening te ontbinden ;

b. dat de goedkeuring van de eerste jaarrekening na de fusie door de gewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap zal gelden als kwijting voor de bestuurders en de commissaris van de onderhavige vennootschap voor de uitoefening van hun mandaat tussen één april tweeduizend en elf en de dag van de fusie;

c. de boeken en documenten van de onderhavige vennootschap aan de overnemende vennootschap toe te vertrouwen die ze gedurende de door de wet voorziene termijnen gaat bewaren ;

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

d. aan de heer Alain JAUMAIN van het kantoor van notaris David INDEKEU, alle machten ................

macht van indeplaatsstelling om de inschrijvingen van de vennootschap bij de Kruispuntbank van

Ondernemingen en bij de BTW te schrappen.

Tegelijk hiermee neergelegd een uitgifte van het proces-verbaal van 9 september 2011, verslag over de

fusie, volmachten.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

David INDEKEU, notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/07/2011
ÿþ Mod

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*1111]2621

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie

. Ondernemingsnr : 403.433.490

Benaming

(voluit) : Nissan Belgium

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap Zetel : Bist 12, 2630 Aartselaar Onderwerp akte : Fusievoorstel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

De leden van de raad van bestuur van Nissan Belgium NV en van de vennootschap naar Frans recht Nissan; West Europe SAS hebben op 4 juli 2011 een gemeenschappelijk fusievoorstel opgesteld en goegekeurd, dat de; voorwaarden van de fusie door overneming van Nissan Belgium NV door Nissan West Europe SAS,: overeenkomstig artikel 77216 van het Wetboek van vennootschappen, uiteenzet.

Het volledige fusievoorstel werd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen neergelegd.; Huidige publicatie wordt gedaan overeenkomstig artikel 772/7 alinea 2 van het Wetboek van vennootschappen.

1. De fuserende vennootschappen

De fusie zal de vorm aannemen van een fusie door overneming.

De overgenomen vennootschap is de vennootschap Nissan Belgium NV, met maatschappelijke zetel te. 2630 Aartselaar, Bist 12, België, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer; 403.433.490 .

De overnemende vennootschap is de vennootschap Nissan West Europe SAS (d.i. vereenvoudigde vennootschap op aandelen naar Frans recht), met maatschappelijke zetel in hef Gebouw A, Parc d'Activité dei Pissaloup, 8 avenue Jean d'Alembert, 78190 TRAPPES, ingeschreven in het Handels- en' Vennootschappenregister van Versailles onder het nummer 699 809 174.

2. Rechten van de schuldeisers

Met betrekking tot de overgenomen vennootschap Nissan Belgium NV:

In België, binnen twee maanden na de publicatie in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van het' besluit van de algemene vergaderingen van de overnemende en overgenomen vennootschap met betrekking; tot de fusie, en in overeenstemming met artikel 684 van het Belgische Wetboek van Vennootschappen, kunnen. alle schuldeisers wiens schuld is ontstaan vóór de datum van deze publicatie en wiens schuldvordering nog niet:

" is vervallen eisen dat zekerheid wordt gesteld, ongeacht eender welke tegenstrijdige overeenkomst.

De begunstigde vennootschap naar wie de vordering is overgedragen en, in voorkomend geval, de ontbonden vennootschap, kan de eis van een crediteur om zekerheid te stellen verwerpen door de crediteur ten volle uit te betalen, na aftrek van de korting. Bij gebrek aan een overeenkomst, of wanneer de crediteur niet is uitbetaald, wordt de betwisting ingediend door de meest gerede partij bij de Voorzitter van de rechtbank van; koophandel binnen het rechtsgebied waarin zich de maatschappelijke zetel bevindt van de debiteur. Deze: procedure wordt ingeschreven en onderzocht in kort geding, en hetzelfde zal gelden voor de gedane uitspraak. In dit geval zal de Voorzitter van de rechtbank van koophandel de zekerheid bepalen die de vennootschap dient' te verstrekken en ook de termijn binnen dewelke deze dient te worden gesteld, tenzij deze beslist dat geen enkele zekerheid dient te worden gesteld, gelet ofwel op de garanties en privileges waarover de crediteur: beschikt, ofwel op de kredietwaardigheid van de begunstigde. Wanneer de zekerheid niet binnen deze termijn; wordt gesteld wordt de vordering onmiddellijk opeisbaar.

Met betrekking tot de overnemende vennootschap Nissan West Europe SAS:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In Overeenstemmingmet artikel R. 236-8 van het Franse Wetboek van n Koophandel zullen de schuldeisers van de overnemende vennootschap wiens schuldvordering is ontstaan v6& de publicatie van het fusieplan verzet kunnen aantekenen binnen dertig (30) dagen vanaf de laatste dag van de van rechtswege vereiste publicaties, met dien verstande dat verzet aangetekend door een schuldeiser de voortgang van de : fusieverrichtingen niet zal kunnen belemmeren.

Alle schuldeisers kunnen kosteloos inlichtingen verkrijgen betreffende het bovengemelde op maatschappelijke zetel van beide vennootschappen.

3. Volmacht

Uitreksel uit het fusievoorstel dd. 4 juli 2011:

Bovendien worden aan Dhr. Stéphane Collin en/of Dhr. Adrien Lanotte en/of Virginie Frémat en/of eender welke advocaat van het advocatenkantoor CMS DeBacker (Brussel), alle bevoegdheden toegekend, elk van hen heeft ook volle bevoegdheid om alleen op te treden en met mogelijkheid te subdelegeren, voor het vervullen van alle nodige formaliteiten voor het volbrengen van het onderhavige Fusieplan en in het bijzonder met het oog op het indienen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Antwerpen van het Fusieplan in overeenstemming met artikel 772/7 van het Belgische Wetboek van Vennootschappen.

Virginie Frémat

Bijzondere lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 29.06.2011, NGL 30.06.2011 11232-0133-038
27/06/2011
ÿþ1.11110.111 -i if!~C~~~h Motl 2.1

.. .` In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A

vr bete

aai Bel Staa

I~WInY~N IYn~IVMIM~VNV

*11095151*

Ondernemingsnr : 0403.433.490

Benaming

(voluit) : Nissan Belgium

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Bist 12, 2630 Aartselaar

Onderwerp akte : Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur gehouden op 6 mei 2011

ifeere xjli ^ "*Ie vn* do Rektbisi vat L'ennuies Áltflrti/pe/,

i 5 i11N1 IQn

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge

1. De Raad van Bestuur aanvaardt het ontslag van de volgende bestuurders: het ontslag van de heer Jawahar Ganesh met ingang van 30 juni 2010 en het ontslag van de heer Laurent Dubois de la Cotardière met ingang van 1 april 2011.

2. Na beraadslaging beslist de Raad van Bestuur unaniem te benoemen als bestuurder en dit vanaf 1 april

2011:

- Maurizio Clementi, wonende te 7 Rue Tisserant, 92100 Boulogne-Billancourt, Frankrijk.

- Mathew Wiggers, wonende te 115 Rue de la Pompe, 75016 Parijs, Frankrijk.

De ontslagen en benoemingen zullen tijdens de eerstvolgende algemene vergadering van aandeelhouders bevestigd worden.

Voor eensluidend uittreksel

Leon Dorssers

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 30.06.2010, NGL 30.06.2010 10255-0095-037
03/11/2009 : AN184574
23/07/2009 : AN184574
02/07/2009 : AN184574
02/10/2008 : AN184574
14/05/2008 : AN184574
10/04/2008 : AN184574
29/10/2007 : AN184574
18/09/2007 : AN184574
26/07/2007 : AN184574
19/01/2007 : AN184574
26/04/2006 : AN184574
26/04/2006 : AN184574
06/06/2005 : AN184574
28/04/2005 : AN184574
28/04/2005 : AN184574
26/10/2004 : AN184574
14/04/2004 : AN184574
14/04/2004 : AN184574
11/04/2003 : AN184574
04/04/2003 : AN184574
04/04/2003 : AN184574
08/05/2002 : AN184574
12/04/2002 : AN184574
12/04/2002 : AN184574
26/07/2001 : AN184574
06/07/2001 : AN184574
14/02/2001 : AN184574
22/11/2000 : AN184574
01/07/2000 : AN184574
06/05/2000 : AN184574
08/04/1999 : AN184574
08/04/1999 : AN184574
30/04/1998 : AN184574
21/11/1997 : AN184574
01/01/1997 : AN184574
01/01/1997 : AN184574
15/10/1996 : AN184574
10/05/1996 : AN184574
01/01/1993 : AN184574
01/01/1993 : AN184574
29/09/1992 : AN184574
06/05/1992 : AN184574
01/01/1992 : AN184574
01/01/1992 : AN184574
16/04/1991 : AN184574
10/10/1990 : AN184574
13/04/1990 : AN184574
01/01/1989 : AN184574
18/05/1988 : AN184574
01/01/1988 : AN184574
17/05/1986 : AN184574
01/01/1986 : AN184574
30/04/1985 : AN184574
21/02/1985 : AN184574

Coordonnées
NISSAN BELGIUM

Adresse
BIST 12 2630 AARTSELAAR

Code postal : 2630
Localité : AARTSELAAR
Commune : AARTSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande