NMR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NMR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 806.041.096

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 04.07.2014 14272-0459-018
20/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 13.08.2013 13422-0228-015
19/03/2013
ÿþ Motl PDP 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tIlI11~au~iiu~iu~~6011u~

13 44

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

vair r<oophandel te Antwerpen, op B /r3

Griffie

Ondernemingsnr : 0806.041.096

Benaming (voluit) : NMR

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Museumstraat 14 bus 32, 2000 Antwerpen, België

(volledig *dres)

Onderwerp(en) akte :Ontslag zaakvoerder

Tekst :

Tijdens de bijzondere algemene vergadering dd. 28 februari 2013 werd met eenparigheid van stemmen beslist dat het ontslag als zaakvoerder aangeboden door de heer Mustafa Celikbas, rijksregisternummer 65.1229-431-51, wonende te 9240 Zele, Gentsesteenweg 307, wordt aanvaard en dit met ingang van 1 maart 2013.

Er wordt kwijting verleend voor zijn uitgeoefend mandaat tot en met 28 februari 2013.

Nebi Kubat

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van t.û_xh B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

13/02/2013
ÿþ;sa,I mod 11.1

aL'~uik 1B1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



ll 1j1oli

Neergelegd ter griffie ver, de Rechtbank van Koophandel to Antwerpen, op

01 FEB 7013

Griffie

V beh

aa

Be' Sta:

II

"

Ondernemingsnr : 0806.041.096

Benaming (voluit) : NMR

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Museumstraat 14132

11 (volledig adres) 2000 Antwerpen

Onderwerp(en) akte : PARTIËLE SPLITSING DOOR OPRICHTING VAN EEN NIEUWE BVBA "BMC" te 9240 Zele, Gentsesteenweg 307

DIVERSE STATUTENWIJZIGINGEN - VASTSTELLING NIEUWE TEKST VAN STATUTEN

Uittreksel afgeleverd vôór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te; Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van vennoten verleden voor Frank Liesse,; !; geassocieerd notaris te Antwerpen, op 31 januari 2013, blijkt onder meer het volgende:

1. Er werd overgegaan tot partiële splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap (hierna de; ;1 Partiële Splitsing"), waarbij:

- slechts een deel van het vermogen van de onderhavige partieel gesplitste besloten vennootschap met; !1 beperkte aansprakelijkheid "NMR", rechtspersonenregister Antwerpen 0806.041.096, met zetel te 2000; Antwerpen, Museumstraat 14132 (hierna de "Partieel Gesplitste Vennootschap") werd afgesplitst, welk; 11 afgesplitst deel, met alle rechten en verplichtingen daaraan verbonden, onder algemene titel is overgegaan op; :! een nieuw opgerichte besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "BMC" waarvan; de zetel wordt gevestigd te 9240 Zele, Gentsesteenweg 307 (hierna de "Nieuwe Vennootschap" genoemd); - de Partieel Gesplitste Vennootschap onverminderd blijft voortbestaan en dus niet werd ontbonden of vereffend;

- het afgesplitste deel van het vermogen van de Partieel Gesplitste Vennootschap, bij wijze van een!

inbreng in natura en onder algemene titel, werd overgedragen naar de inbrenggenietende Nieuwe, ; Vennootschap, en waarbij de afzonderlijke bestanddelen van dat afgesplitste vermogen in de balans van de uit: ;! de Partiële Splitsing ontstane en inbrenggenietende Nieuwe Vennootschap werden geboekt tegen boekwaarde,; ; als gevolg waarvan het vermogen van de Partieel Gesplitste Vennootschap op overeenkomstige wijze wordt ;verminderd.

De Partiële Splitsing en de daarmee gepaard gaande inbreng in natura in de Nieuwe Vennootschap,:

;; heeft, in het algemeen, tot voorwerp: de bedrijfstak 'bestratingswerken', omvattende het geheel van;

; activiteiten, zowel operationele als het beheer betreffende, die gerelateerd zijn met de bedrijfstak:

:;'bestratingswerken' en alle activa- en passivabestanddelen alsmede de rechten en de verplichtingen die; betrekking hebben op de bedrijfstak 'bestratingswerken' van de Partieel Gesplitste Vennootschap alsook alle: eventuele kosten, verliezen, aansprakelijkheden, passiva of andere verplichtingen die betrekking hebben op de! Partiële Splitsing, met inbegrip van enige fiscale kosten, verliezen, aansprakelijkheden, passiva of andere; verplichtingen, mocht de Partiële Splitsing daartoe aanleiding geven.

Voor een gedetailleerd overzicht van de vermogensbestanddelen die overgaan naar de;

i? inbrenggenietende Nieuwe Vennootschap, alsmede de waarde van deze vermogensbestanddelen en hun! effectieve boekhoudkundige verwerking, wordt verwezen naar het splitsingsvoorstel de dato 19 december 20121 (neergelegd op 19 december 2012 en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 2 januari;

112013 onder nummer 20130102-385) en meer bepaald de daarin opgenomen beschrijving onder titel "11.1 Beschrijving van het naar de Verkrijgende Vennootschap af te splitsen vermogen" (op pagina 17 en volgende; van het splitsingsvoorstel) alsmede naar de splitsingsbalans opgesteld per 30 juni 2012 en houdende een; numerieke uitwerking van de Partiële Splitsing op basis van de boekhoudkundige situatie per 30 juni 2012 van! de activa en passiva die de af te splitsen bedrijfstak `bestratingswerken' samenstellen en worden afgesplitst!

1! naar de Nieuwe Vennootschap (aangehecht als bijlage aan de hoger vermelde akte van 31 januari 2013).

;1 !

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-Ilehoud~ aan het Belgisch Staatsblad

Het personeel dat verbonden is aan de afgesplitste activiteiten van de bedrijfstak 'bestratingswerken', zal, in het kader van en ingevolge de Partiële Splitsing, mee overgaan naar de uit de Partiële Splitsing ontstane en inbrenggenietende Nieuwe Vennootschap, en na de Partiële Splitsing, met behoud van al hun rechten en verplichtingen ais werknemer, worden tewerkgesteld in de Nieuwe Vennootschap.

Het in het kader van en ingevolge de Partiële Splitsing af te splitsen en in de inbrenggenietende Nieuwe Vennootschap in te brengen deel van het vermogen van de Partieel Gesplitste Vennootschap bevat bijkomend, zonder beperking: het volledige cliënteel verbonden aan haarbedrijfstak 'bestratingswerken'.

Door deze verrichting zijn de activa- en passivabestanddelen van het af te splitsen deel van het

vermogen van de Partieel Gesplitste Vennootschap, zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel, overgegaan op de uit de Partiële Splitsing ontstane inbrenggenietende Nieuwe Vennootschap, waarvan de statuten in de zelfde akte werden vastgelegd en waarvan het kapitaal, gevormd krachtens deze vermogensovergang, bepaald werd op in totaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) verdeeld in honderd (100) volledig volgestorte aandelen zonder nominale waarde, die zijn uitgegeven in de inbrenggenietende Nieuwe vennootschap als vergoeding voor de vermogenswijziging en die zijn toebedeeld aan de bestaande vennoten van de Partieel Gesplitste Vennootschap in een verhouding van één (1) op één (1).

De datum vanaf wanneer de handelingen van de Partieel Gesplitste Vennootschap, wat betreft het af te splitsen deel van haar vermogen, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de uit de Partiële Splitsing ontstane en inbrenggenietende Nieuwe Vennootschap, is bepaald op 1 juli 2012 om 00.00 uur.

Teneinde iedere betwisting te vermijden over de toebedeling van bepaalde vermogensbestanddelen van de Partieel Gesplitste Vennootschap, ingeval de hierboven weergegeven uitsplitsing geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat de verrichte toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, hetzij omdat het vermogensbestanddelen betreft die bij onachtzaamheid, vergetelheid of onwetendheid niet opgenomen waren, werd uitdrukkelijk bedongen dat aile activa en passiva, rechten en verplichtingen, waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld of zij in de Partieel Gesplitste Vennootschap blijven dan wel aan de Nieuwe Vennootschap zijn toebedeeld, zullen worden toegewezen aan Partieel Gesplitste Vennootschap en dus in de Partieel Gesplitste Vennootschap blijven, met uitzondering van eventuele niet geboekte, niet gekende of vergeten activa en passiva die later zouden worden ontdekt en die duidelijk en uitsluitend de afgesplitste bedrijfstak 'bestratingswerken' betreffen alsook met uitzondering van eventuele kosten, verliezen, aansprakelijkheden, passiva of andere verplichtingen die betrekking hebben op de Partiële Splitsing, met inbegrip van enige fiscale kosten, verliezen, aansprakelijkheden, passiva of andere verplichtingen, mocht de Partiële Splitsing daartoe aanleiding geven, waarvoor de Nieuwe Vennootschap de Partieel Gesplitste Vennootschap en haar venno(o)(t)(en) op eerste verzoek zal vrijwaren.

2. De regeling aangaande overdracht en overgang van aandelen met inbegrip van regeling voorkooprecht werd gewijzigd.

3, De regeling inzake de vertegenwoordigingsmacht van het bestuursorgaan werd gewijzigd en artikel 15 van de nieuwe tekst der statuten luidt als volgt:

"Artikel 15: Vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er meerdere zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Iedere zaakvoerder kan gevolmachtigden aanstellen voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de betrokken zaakvoerder in geval van overdreven volmacht"

4, De regeling inzake de toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering werd gewijzigd en de tweede alinea van artikel 17 van de nieuwe tekst der statuten luidt als volgt:

"Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen noch voor de uitoefening van het stemrecht,"

5, Een nieuwe tekst der statuten werd vastgesteld dewelke voortaan ais enige vigerende tekst van de statuten za! gelden.

6. Tenslotte werd er beslist tot verlening van de volgende volmachten:

I. vooreerst werden de ruimste machtigingen gegeven aan het Bestuursorgaan met opdracht tot het formaliseren van deze verrichting van Partiële Splitsing op elk vlak en verlenen de ruimste machtigingen aan elk lid van het Bestuursorgaan afzonderlijk tot uitvoering van alle voorgaande besluiten aangaande de Partiële Splitsing, zowel intern als extern tegenover derden, zowel in het binnenland als in het buitenland, met inbegrip van de vertegenwoordiging van de Vennootschap tegenover alle binnenlandse en buitenlandse overheden, administraties, en inzonderheid om de hoger genomen beslissingen aangaande de Partiële Splitsing te verwerken in de balans van de (Partieel Gesplitste) Vennootschap en de uit de Partiële Splitsing ontstane Nieuwe Vennootschap alsook om een nieuw register van aandelen voor de uit de Partiële Splitsing ontstane Nieuwe Vennootschap aan te leggen en de in laatstgenoemde uitgegeven nieuwe aandelen in te schrijven overeenkomstig de genomen beslissingen en om de vennootschapsrechtelijke documenten en boekhoudkundige stukken van de (Partieel Gesplitste) Vennootschap die betrekking hebben op de afgesplitste bedrijfstak 'bestratingswerken' over te dragen naar de uit de Partiële Splitsing ontstane Nieuwe Vennootschap om bij haar te archiveren en te bewaren;

Il) vervolgens werd ook aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCO ACCOUNTANTSKANTOOR", rechtspersonenregister Antwerpen 0423.338.286, met zetel te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Prins Boudewijnlaan 177-179, en al haar aangestelden en gevolmachtigden, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, de ruimste machtiging en te geven, met bevoegdheid om alleen op te treden en met recht van indeplaatsstelling, om zowel de Vennootschap als de uit de Partieel Splitsing ontstane Nieuwe Vennootschap te



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

vertegenwoordigen bij de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van deze vennootschappen als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Voor-I`iehouden

aan het 'Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/01/2013
ÿþ Mod PDF 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0806.041.096

Benaming (voluit) : NMR

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Museumstraat 14 bus 32, 2000 Antwerpen, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Voorstel tot partiële splitsing door oprichting van een nieuwe bvba Tekst :

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid NMR met maatschappelijke zetel gevestigd te 2000 Antwerpen, Museumstraat 14 bus 32, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer 0806.041.096, hier vertegenwoordigd door al haar zaakvoerders, met name:

- de heer Kubat Nebi, zaakvoerder; en,

- de heer Celikbas Mustafa, zaakvoerder.

Hierna ook genoemd de "Partieel te Splitsen Vennootschap".

VERKLAART

Dat aan de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de Partieel te Splitsen Vennootschap ter goedkeuring zal worden voorgelegd, een voorstel tot partiële splitsing door oprichting in de zin van artikel 677 juncto 674 van het Wetboek van vennootschappen, waarbij de Partieel te Splitsen Vennootschap, de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid NMR, een deel van haar vermogen bestaande uit al haar activiteiten van bestratingswerken (de "Bedrijfstak") aan een nieuw op te richten vennootschap (de "Verkrijgende Vennootschap") overdraagt, zonder dat de overdragende vennootschap, de Partieel te Splitsen Vennootschap, evenwel ophoudt te bestaan. Dat een dergelijke verrichting krachtens artikel 677 van het Wetboek van vennootschappen met een splitsing wordt gelijkgesteld en dat in casu de procedure voorzien voor de splitsing door oprichting van nieuwe vennootschappen, voorzien in de artikelen 742 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, mutatis mutandis, zal worden gevolgd.

Dat, overeenkomstig de bepalingen van artikel 743 van het Wetboek van vennootschappen een splitsingsvoorstel moet opgemaakt worden, dat ten minste de vermeldingen voorgeschreven door datzelfde artikel, dient te bevatten.

Op de laatste blz, vantuik vermelden : Recto :Naam eri lïáëáânïghëid van dë insfrumenterende notaris, hetzij van de perso(ofnlen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belde

ius



*130 0385*



Voo behou aan I Beigi Staats

Neergelegd ter griffie van de Redite van Koópliandef te AritwverPen, op

Griffie 1 9 DEC. 2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Dat dit splitsingsvoorstel dient te worden neergelegd in het vennootschapsdossier van elke bij de (partiële) splitsing betrokken vennootschap, ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uiterlijk 6 weken v66r de algemene vergadering van vennoten die over de (partiële) splitsing moet besluiten, en dient te worden bekendgemaakt bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen

Dat in uitvoering van bovenstaande wetsbepalingen, een voorstel tot partiële splitsing wordt voorgelegd als volgt.

RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE PARTIELE SPLITSING DEELNEMEN

I. De verkrijgende nieuw op te richten vennootschap

Naam BMC

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Gentsesteenweg 307, 9240 Zele

Hierin verder genoemd de "Verkrijgende Vennootschap".

Deze vennootschap zal worden opgericht in het kader van en resulterend uit de partiële splitsing van de Partieel te Splitsen Vennootschap, de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid NMR.

Deze vennootschap zal tot doel hebben:

algemene aannemingen van bouwwerken, alle bouw- en vernieuwbouwwerken, alle ruwbouwwerken en onder dak brengen van gebouwen, de volledige afwerking ervan, ongeacht de materialen die hiervoor gebruikt worden;

- coördinatie van de diverse bouwactiviteiten en deze leiden tot de volledige afwerking ervan;

- het smeden, persen, stampen en profielwalsen van metaal; de oppervlaktebehandeling, reiniging en bekleding van metaal, onder andere door warmtebehandeling, afbramen, zandstralen, glasparelstralen, staalparelstralen, trommelpolijsten, elektrolyse en anodisering;

- algemene metaalbewerking, onder andere metaliseren;

- alle metalen- en kunststofschrijnwerkerij;

- alle decoratie- en beschermingswerken van metalen;

- alle metaalwerk, laswerk, metaalconstructies, machinebouw en ketelbouw;

- het uitvoeren van schilderwerken;

- de vervaardiging, de groot- en kleinhandel, de invoer- en uitvoerhandel van alle verven, vernissen, kleurstoffen en gereedschappen nodig of dienstig voor ververs, in de meest ruime zin;

~

LEk$Ct - vervolg

Mod POF S L1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ut* vervolg Mnd POF 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

- aankoop, verkoop, verhuur, huur, import, export, distributie, groot- en kleinhandel van en in alle soorten goederen, grondstoffen en waren;

- de bemiddeling op alle mogelijke vlakken en met alle mogelijke middelen tussen het aanbod van alle mogelijke materiële en immateriële goederen, producten en diensten enerzijds, en de vraag hiernaar anderzijds, indusief de functie van tussenpersoon in de handel, zoals makelaar in goederen, zelfstandige handelsvertegenwoordiger, agent en commissionair; de verwerving, ontwikkeling, vervreemding, verkoop, verhuur, in huur nemen, commercialisatie, franchising, leasing, valorisatie en in licentie geven en nemen van alle intellectuele rechten, auteursrechten, merken, brevetten, licenties en octrooien;

- het onderzoek naar, en de ontwikkeling en commercialisering van nieuwe producten, technologie en hun toepassingen;

- adviesverlening, audit, expertise, consultancy, administratie, tekstverwerking, beheer, studie, organisatie, informatie, prospectie voor en management van bedrijven, ondernemingen, verenigingen, zelfstandigen, vrije beroepen, particulieren, en vennootschappen, zowel inzake juridische, financiële, operationele en sociale aangelegenheden als inzake algemene strategie met uitsluiting van vermogensbeheer;

de verwerving, vervreemding, verkoop, exploitatie, verhuur, in huur nemen, leasing, beheer, onderhoud, verdeling, verkaveling, bouwen, verbouwen, renoveren, beplanten, bebossen, en valoriseren van alle onroerende goederen en rechten, met uitzondering van de gereglementeerde activiteiten van vatgoedmakelaar;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen;

- het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt evenals het verrichten van alle werkzaamheden die verband houden met vereffeningen, gerechtelijke akkoorden, fusies, splitsingen, inbrengen van bedrijfstakken en herstructureringen van ondernemingen en vennootschappen;

het uitoefenen van de functies van zaakvoerder, bestuurder en vereffenaar van andere ondernemingen, verenigingen en vennootschappen en het verrichten van alle werkzaamheden die verband houden met vereffeningen, gerechtelijke akkoorden, fusies, splitsingen, inbrengen van bedrijfstakken en herstructureringen van ondernemingen en vennootschappen;

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van t_ulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

T

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

lt.e - vervolg Mod POF 11.1

Voorgaande opsomming is niet beperkend en dient in de ruimste zin geïnterpreteerd te worden.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België, als in het buitenland, alle burgerrechtelijke, commerciële, industriële, financiële, intellectuele, organisatorische, roerende of onroerende verrichtingen doen. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De activiteiten omvat in het hierboven vermeld doel waartoe een voorafgaande toelating van de bevoegde overheid of een daartoe bevoegd organisme, een attest of getuigschrift vereist is, die gereglementeerd zijn of aan toelatingsvoorwaarden onderworpen, zal de vennootschap in onderaanneming laten doen door een rechtspersoon die aan de gestelde voorwaarden voldoet, tenzij de vennootschap, of een persoon in de door de wetgeving en/of toepasselijke reglementering vereiste verhouding verbonden aan de vennootschap, over de nodige attesten, stukken en/of toelatingen beschikt opdat de vennootschap die activiteiten zelf mag uitoefenenh

De partieel te splitsen vennootschap

Naam: NMR

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Museumstraat 14 bus 32, 2000 Antwerpen

De Partieel te Splitsen Vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Xavier Desmet te Antwerpen op 27 augustus 2008, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van acht september daarna, onder nummer 08144789.

De Partieel te Splitsen Vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te

Antwerpen onder het nummer 0806.041.096 en is geïdentificeerd als Btw-plichtige onder het nummer BE 0806.041.096.

De Partieel te Splitsen Vennootschap heeft overeenkomstig haar statuten tot doek

"- het smeden, persen, stampen en profielwalsen van metaal (28401 en 28402);

- de oppervlaktebehandeling reiniging en bekleding van metaal, onder andere door

warmtebehandeling, afbramen, randstralen, glasparelstralen, staalparelstralen, trommeemlijsten,

elektrolyse en anodisering (2851 en 28510);

- algemene metaalbewerking (2852), onder andere metcdiseren;

- alle metalen- en kunststofschrijnwerkee

- alle decoratie- cii beschermingswerken van metalen;

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Let G vervolg Mai POF t1.t

- alle metaalwerk, laswerk, metaalconstructies, machinebouw en ketelbouw; - het uitvoeren van schilderwerken:

- industriële reiniging (747);

de vervaardiging, de groot- en kleinhandel, de invoer- en uitvoerhandel van alle verven, vernissen, kleurstoffen en gereedschappen nodig of dienstig voor ververs, in de meest ruime zin;

algemene aannemingen van bouwwerken, alle bouw- en vernieuwbouwwerken, alle ruwbouwwerken en onder dak brengen van gebouwen, de volledige afwerking ervan, ongeacht de materialen die hiervaorgebntikt worden;

- coördinatie van de diverse bouwactiviteiten en deze leiden tot de volledige afwerking ervan;

- aankoop, verkoop, verhuur, huur, import, export, distributie, groot- en kleinhandel van en in alle soorten goederen, grondstoffen en waren;

- de bemiddeling op alle mogelijke vlakken en met alle mogelijke middelen tussen het aanbod van alle mogelijke materiële en immateriële goederen, producten en diensten enerijjds, en de vraag hiernaar anderzijds, inclusief de functie van tussenpersoon in de handel, zoals makelaar in goederen, zelfstandige handelsvertegenwoordiger, agent en commissionair. (51 18 en 5119);

zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, de venverving, ontwikkeling, vervreemding, verkoop, verhuur, in huur nemen, commercialisatie, franchising, leasing, valorisatie en in licentie geven en nemen van alle intellectuele rechten, auteursrechten, merken, brevetten, licenties en octrooien;

- het onderzoek naar, en de ontwikkeling en commercialisering van nieuwe producten, technologie en hun toepassingen;

adviesverlening, audit, expertise, consultancy, administratie, tekstverwerking, beheer, studie, organisatie, informatie, prospectie voor en management van bedrijven, ondernemingen, verenigingen, zelfstandigen, vrije beroepen, particulieren, en vennootschappen, zowel inzake juridische, financiële, operationele en sociale aangelegenheden als inzake algemene strategie met uitsluiting van vermogensbeheer.(onder andere 7414 en 7483);

- zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, verwerving, vervreemding, verkoop, exploitatie, verhuur, in huur nemen, leasing, beheer, onderhoud, verdeling, verkaveling bouwen, verbouwen, renoveren, beplanten, bebossen, en valoriseren van alle onroerende goederen en rechten, met uitzondering van de gereglementeerde activiteiten van vastgoedmakelaar (701, 702, 7032);

- voor eigen rekening, de verwerving, valorisatie, vervreemding en verhuring van alle roerende goederen, Octer', rechten en waarden (o.a. 65231, 65234, 71, 5263, 7415);

functies van oprichter, bestuurder en vereffenaar van andere ondernemingen, verenigingen en vennootschappen uitoefenen en het verrichten van alle werkzaamheden die verband houden met vereffeningen, gerechtelijke akkoorden, fusies, splitsingen, inbrengen van bedrijfstakken en herstructureringen van ondernemingen en vennootschappen (o.a. 7415);

Uitgezonderdgereglementeerde activiteiten waarvoor de nodige machtigingen of vergunningen ontbreken.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de ruimste zin geïnterpreteerd te worden.

De vennootschap kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België, als in het buitenland, alle burgerrechtelijke, commerciële, industriële, financiële, intellectuele, organisatorische, roerende of onroerende verrichtingen doen.

Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wJze, rechtstreeks of onrechtstreeks, zich interesseren of deelnemen in alle vennootschappen, ondernemingen, verenigingen of verrichtingen, die een zelfde, gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag zich voor deze vennootschappen, ondernemingen of verenigingen, borg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Lutt.t E3- vervolg

stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere nvaarborgen verstrekken.

De algemene vergadering mag het maatschappelijk doelwvjijgen onder de wettelijk voorijene voorwaarden."

Mod ADF 11.1

FINANCIELE EN ECONOMISCHE MOTIVERING VAN DE VOORGESTELDE VERRICHTING

De partiële splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap (de Verkrijgende Vennootschap) is ingegeven door de volgende motieven.

De operationele activiteit van de Partieel te Splitsen Vennootschap bestaat uit asfalterings- en bestratingswerken (de "Bedrijfstak1t).

Door middel van de voorgestelde verrichting wordt een juridische afscheiding beoogd en tot stand gebracht van de activiteiten inzake bestratingswerken van de Partieel te Splitsen Vennootschap (de Bedrijfstak), welke in "going concern17 zullen worden overgenomen en voortgezet door de Verkrijgende Vennootschap als rechtsverkrijger ten algemene titel van de Bedrijfstak, van het bezit en beheer van (onroerende) investeringsgoederen en andere beheersactiviteiten, waarop de Partieel te Splitsen Vennootschap zich verder zal toeleggen.

RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN EN BEDRAG VAN DE OPLEG

I. Aandelenverdeling

Het maatschappelijk kapitaal van de Partieel te Splitsen Vennootschap, de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid NMR, bedraagt ¬ 18.600,00 vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde die elk 1/1005L van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Momenteel zijn voormelde aandelen in handen van:

De heer Nebi Kubat: 76 aandelen

De heer Mustafa Celikbas: 24 aandelen

II. Ruilverhouding

Op de laatste btz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur beig

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

De Verkrijgende Vennootschap zal 100 aandelen uitreiken aan de bestaande vennoten van de Partieel te Splitsen Vennootschap, de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid NMR, in verhouding tot hun aandelenbezit in laatstgenoemde vennootschap.

IH. Opleg in geld

Er wordt geen opleg in geld voorzien.

WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

De aandelen van de Verkrijgende Vennootschap die zullen worden uitgereikt naar aanleiding van de partiële splitsing, zijn gelet op haar rechtsvorm noodzakelijk aandelen op naam; zij zullen worden uitgereikt aan de vennoten van de Partieel te Splitsen Vennootschap, de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid NMR, in verhouding tot hun aandelenbezit in laatstgenoemde vennootschap, Deze aandelen zullen op hun naam worden ingeschreven in het register van aandelen van de Verkrijgende Vennootschap door de zorgen van haar bestuursorgaan.

DATUM VANAF WELKE DE NIEUWE AANDELEN RECHT

GEVEN TE DELEN IN DE WINST ALSMEDE ELKE;

BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

De datum vanaf welke de aandelen, uitgegeven door de Verkrijgende Vennootschap

naar aanleiding van de partiële splitsing, recht geven te delen in de winst is

vastgesteld op 1 juli 2012.

DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE

PARTIEEL '.l'E SPLITSEN VENNOOTSCHAP

BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN

VERRICHT VOOR REKENING VAN DE VERKRIJGENDE

VENNOOTSCHAP

De datum vanaf welke de handelingen van de Partieel te Splitsen Vennootschap, de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid NMR, met betrekking tot de af te splitsen Bedrijfstak boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap is vastgesteld op 1 juli 2012.

edt Et - vervolg

Mod PtiF 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

L tt B - vervolg Mod POP 11.1

DE RECHTEN DIE DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

TOEKENT AAN DE VENNOTEN VAN DE PARTIEEL TE

SPLITSEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE

RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN

ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS

HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

In de Partieel te Splitsen Vennootschap, de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid NMR, zijn er geen bijzondere rechten toegekend aan vennoten, noch zijn er houders van andere effecten dan aandelen.

Er worden geen bijzondere rechten toegekend naar aanleiding van de partiële splitsing.

SCHRIFTELIJK VERSLAG DOOR DE COMMISSARIS

BEDRIJFSREVISOR, OF EXTRENE ACCOUNTANT

BEDOELD IN ARTIKEL 746 W.VENN.

Overeenkomstig het laatste lid van artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen is dit artikel niet van toepassing en bijgevolg de daarin bedoelde verslaggeving niet van vereist, wanneer de aandelen van de nieuwe vennootschap (i.c, de Verkrijgende Vennootschap) worden uitgegeven aan de vennoten van de (partieel) te gesplitste vennootschap evenredig aan hun rechten in het kapitaal van deze vennootschap.

Aangezien de onderhavige partiële splitsing een symmetrische splitsing betreft zoals hiervoor bedoeld in de laatste alinea van artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen, zal er in casu geen controleverslag overeenkomstig artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen worden opgesteld en zal er bijgevolg ook geen bezoldiging zijn uit dien hoofde.

BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN

DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN

DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE

PARTIELE SPLITSING DEELNEMEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

I

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

OVERDRACHT ONROERENDE GOEDEREN

Op datum van de algemene vergadering van vennoten van de Partieel te Splitsen Vennootschap die tot de partiële splitsing dient te besluiten, zal het af te splitsen vermogen (de Bedrijfstak) geen_ onroerende goederen of rechten omvatten.

NAUWKEURIGE BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE

AAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP OVER TE

DRAGEN DELEN VAN DE ACTIVA EN PASSIVA VAN HET

VERMOGEN

I, De cijfermatige uitwerking van de partiële splitsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NMR

Hiervoor wordt verwezen naar de bijlage bij onderhavig voorstel tot partiële splitsing.

II, Beschrijving van het naar de Verkrijgende Vennootschap af te splitsen vermogen

Het naar de Verkrijgende Vennootschap af te splitsen vermogen bevat de gehele bedrijfstak van de Partieel te Splitsen Vennootschap bestaande uit bestratingswerken, de Bedrijfstak, met alle daaraan verbonden activa en passiva, rechten en verplichtingen, zoals in voorliggend voorstel en haar bijlage nader beschreven. De af te splitsen Bedrijfstak vormt een geheel dat op technisch en organisatorisch gebied een autonome activiteit uitoefent en op eigen kracht kan werken.

Het naar de Verkrijgende Vennootschap af te splitsen vermogen omvat meer bepaald volgende activa- en passivabestanddelen zoals deze zijn opgenomen in de balans van de Partieel te Splitsen Vennootschap per 30 juni 2011

tat$i: - vervolg

Mod POF 11.t

Op de laatste blz. van k B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Had PDF 11.1

LMC - vervolg

1.

Materiële vaste activa

66.218,98 ¬

Totaal boekwaarde:

2. Overige vorderingen

31.950,79 ¬

Totaal boekwaarde:

Leasingschulden - MBF 92007-42966

10.151,83

A. Actief

Installaties, machines en uitrusting

Uitrusting 17.385,64

Afschrijvingen uitrusting -5.307,39

Meubilair en rollend materieel

Meubilair 2.755,10

Afschrijvingen meubilair -596,94

Kantoormachines 2.902,36

Afschrijvingen kantoormachines -1.048,07

Lichtevrachtwagens 35.723,14

Afschrijvingen lichte vrachtwagens -17.635,71

Zware vrachtwagens 21.443,66

Afschrijvingen zware vrachtwagens -16.935,09

Leasing en soortgelijke rechten,

Lichte vrachtwagens in leasing 28.550,00

Afschrijvingen lichte vrachtwagens in leasing -17.130,00

Zware vrachtwagens in leasing 42.032,02

Afschrijvingen zware vrachtwagens in leasing -25.919,74

Overige vorderingen

R/C Bedrijfsleider Mustafa Celikbas 20.225,48

R/C NMR 10.725,31

Leningen personeel 1.000,00

TOTAAL AF TE SPLITSEN ACTIVA: 98.169,77 (boekwaarde per 30 juni 2012).

B. Voorzieningen en Schulden

1. Schulden op meer dan één jaar

Leasing schulden

Totaalboekwaarde: 10.151,83 ¬

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1 "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Leeft a - vervolg

2. Schulden op meer dan één jaar die vervallen binnen het jaar

Leasing schulden

Leasingschulden - MBF 92007-42966 2.602,76

Totaal boekwaarde: 2.602, 76 ¬

TOTAAL AF TE SPLITSEN VOORZIENINGEN EN SCHULDEN: ¬ 12.754,59 (boekwaarde per 30 juni 2012)

C. Eigen Vermogen

Het naar de Verkrijgende Vennootschap af te splitsen vermogen heeft een netto-actiefwaarde van ¬ 85.415,18 volgens de boekhoudkundige staat van de Partieel te Splitsen Vennootschap per 30 juni 2012.

Overdracht van eigen vermogensbestanddelen van de Partieel te Splitsen Vennootschap aan de Verkrijgende Vennootschap:

Kapitaal 0,00

Wettelijke reserve 0,00

Overgedragen resultaat 62.194,93

Lopend netto-resultaat tot en met 30/06/2012 23.220,25



Eigen vermogen 85.415,18

D. RECHTEN EN VERPLICHTINGEN

Het af te splitsen vermogen omvat de gehele activiteit van de Bedrijfstak (b estratingswerken) met daaraan verbonden: alle intellectuele eigendomsrechten of gebruiksrechten gecreëerd of aangewend in de Bedrijfstak, het recht op de handelsnaam, het uithangbord, de commerciële relaties en het cliënteel, de technische, commerciële, administratieve organisatie en knowhow, het bedrijfsarchief, en alles wat in het handelsverkeer gebruikelijk onder "goodwill11 wordt verstaan en welke deel uitmaakt van de af te splitsen Bedrijfstak.

Het af te splitsen vermogen behelst tevens alle mogelijke overdraagbare vergunningen, registraties en/of erkenningen in verband met de uitbating van de Bedrijfstak, alle lopende overeenkomsten gesloten in het kader van de uitbating van de Bedrijfstak, zoals onder meer inzake verzekeringen en onderhoud van de activa die deel uitmaken van de af te splitsen Bedrijfstak, huur- of gebruiksovereenkomsten, en alle andere commerciële contracten in het kader van de

Mod POF 11.1

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

kll;t @ - vervolg Mad PDF 11,1

uitbating van de Bedrijfstak, en, in het algemeen, aile rechten en plichten, die betrekking hebben op, voortvloeien uit, of noodzakelijk zijn voor de uitbating van de Bedrijfstak.

De af te splitsen Bedrijfstak omvat de voorraden, en alle contracten, rechten en verbintenissen, gesloten of aangegaan door, of bestelling geplaatst door of voor rekening van, de Partieel te Splitsen Vennootschap, ten aanzien van andere personen (klanten, leveranciers en andere), voor het uitvoeren van activiteiten die deel uitmaken van de af te splitsen Bedrijfstak.

De af te splitsen Bedrijfstak bevat aile schulden, verbintenissen, kosten,

schadevergoedingen, zekerheden, lasten en aansprakelijkheden in verband met of voortvloeiende uit de activiteiten van de Bedrijfstak.

In het algemeen zal de Verkrijgende Vennootschap in alle rechten en verplichtingen treden van de Partieel te Splitsen Vennootschap met betrekking tot de af te splitsen Bedrijfstak en alles vat daartoe behoort.

E. RESTCLAUSULE

Teneinde iedere betwisting te vermijden over de toebedeling van bepaalde vermogensbestanddelen van de Partieel te Splitsen Vennootschap, ingeval de uitsplitsing zoals weergegeven hierboven en in de hieraan gehechte splitsingsbalans geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat de verrichte toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, hetzij omdat het vermogensbestanddelen betreft die bij onachtzaamheid, vergetelheid of onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave hierboven en/of in de hieraan gehechte splitsingsbalans, wordt uitdrukkelijk bedongen dat alle activa en passiva, rechten en verplichtingen, waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld of zij in de Partieel te Splitsen Vennootschap blijven dan wel aan de nieuwe Verkrijgende Vennootschap worden toebedeeld, zullen worden toegewezen aan de Partieel te Splitsen Vennootschap en dus in de Partieel te Splitsen Vennootschap blijven, met uitzondering van eventuele niet geboekte, niet gekende of vergeten activa en passiva die later zouden worden ontdekt en die duidelijk en uitsluitend de afgesplitste bedrijfstak (bestratingswerken) betreffen alsook met uitzondering van eventuele kosten, verliezen, aansprakelijkheden, passiva of andere verplichtingen die betrekking hebben op de onderhavige partiële splitsing, met inbegrip van enige fiscale kosten, verliezen, aansprakelijkheden, passiva of andere verplichtingen, mocht de onderhavige partiële splitsing daartoe aanleiding geven, waarvoor de nieuwe Verkrijgende Vennootschap de Partieel te Splitsen Vennootschap en haar vennoten op eerste verzoek zal dienen te vrijwaren.

DE VERDELING ONDER DE VENNOTEN VAN DE

PARTIEEL TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP VAN DE

AANDELEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

ALSMEDE HET CRITERIUM WAAROP DEZE VERDELING

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

1 a º%

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

La itt - vervolg Mod rdF 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IS GEBASEERD

De aandelen van de Verkrijgende Vennootschap die zullen worden uitgereikt naar aanleiding van de partiële splitsing, zullen uitgereikt worden aan de vennoten van de Partieel te Splitsen Vennootschap, de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid NMR, in verhouding tot hun aandelenbezit in laatstgenoemde vennootschap. Deze aandelen zullen op hun naam worden ingeschreven in het aandelenregister van de Verkrijgende Vennootschap door toedoen van haar bestuursorgaan.

De honderd (100) nieuw uit te geven aandelen van de Verkrijgende Vennootschap worden toebedeeld aan de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid NMR als volgt:

Aan de heer Nebi Kubat: 76 aandelen

Aan de heer Mustafa Celikbas: 24 aandelen

DIVERSE

L Kosten en Lasten

Ingeval van goedkeuring van de voorgenomen verrichting zullen alle daaraan

verbonden kosten en lasten worden gedragen door de Verkrijgende Vennootschap.

Aldus opgemaakt te Antwerpen, op 19 december 2012 in vier exemplaren, waarvan er drie bestemd zijn voor de neerlegging in het vennootschapsdossier van de Partieel te Splitsen Vennootschap ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Hierbij neergelegd: voorstel tot partiële splitsing met splitsingsbalans als bijlage.

Namens de Partieel te Splitsen Vennootschap,

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid NMR

De heer Nebi Kubat

Zaakvoerder

De heer Mustafa Celikbas

Zaakvoerder

02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 29.08.2011 11469-0212-015
06/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 30.09.2010 10563-0461-014
12/05/2015
ÿþ ; " -, Mal Word 11.1

_are~~~:~~~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

30 APR. 2015

afderingetrempen

Ondernemingsnr : 0806041096

Benaming

(voluit) : NMR

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Museumstraat 14 bus 32 - 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Vanaf 2710212015 is de maatschappelijke zetel van de vennootschap gevestigd te Brusselstraat 107A 1702 Groot-Bijgaarden.

Nebi Kubat

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
NMR

Adresse
MUSEUMSTRAAT 14, BUS 32 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande