NO LIMIT LIJSTEN

Divers


Dénomination : NO LIMIT LIJSTEN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 459.106.443

Publication

20/05/2014 : ME080655
22/07/2014
ÿþ mod 11.1

(nn In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ONITEUR

14-01-

BE GISCH STA

" 19141 27*

Ondememingsnr : 0459.106.443

3ELK

~014

----

~~~~~..EC~D

TSBLAD

0 4 -07- 2014

RECHTBANK v~üri K'~l~idANl'3EL

AfdTWEFIPF:I-`~r ~fd,- MEC;h'eLEN

~.~ - "

Benaming (voluit) : NO LIMIT LIJSTEN

(verkort) :

Rechtsvorm : B.V.B.A.

Zetel : Mansbroekveld 56

2880 Bornem

Onderwerp akte : VRIJWILLIGE ONTBINDING & INVEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marianda MOYSON te Kapelle-op-den-Bos op 23 mei 2014 dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NO LIMIT LIJSTEN", met zetel te 2880 Bornem, Mansbroekveld 56, met ondernemingsnummer 0459.106.443, waarbij werd besloten:

-om het maatschappelijk kapitaal dat thans in de statuten nog uitgedrukt staat in Belgische frank om te zetten in Euro, meer bepaald achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig komma nul één euro (18.592,01 eur).

-om de nominale waarde van de aandelen af te schaffen.

-Om zich te schikken naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder; een verslag opgesteld tot rechtvaardiging van de ontbinding van de vennootschap en heeft de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "Luc CALLAERT', met zetel te 1840 Londerzeel, Zwaluwstraat 117, vertegenwoordigd door de heer Luc CALLAERT, bedrijfsrevisor, op 02 mei 2014 verslag uitgebracht over de staat van activa en passiva afgesloten op 31 maart 2014.

De conclusies van de voormelde bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt :

"9. BESLUIT

Met het oog op de vereffening van de BVBA NO LIMIT LIJSTEN, onderneming met als maatschappelijke zetel te Mansbroekveld 56 te 2880 BORNEM, hebben de Zaakvoerders een Staat. van Activa en Passiva afgesloten per 31 maart 2014 opgemaakt op basis van de realisatiewaarde. Deze Staat, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, vertoont een balanstotaal van 168.914,34' EUR en een netto eigen vermogen van 156.265,58 EUR.

Op basis van ons onderzoek dat werd uitgevoerd volgens de vigerende normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, weerspiegelt deze Staat van Activa en Passiva naar ons oordeel volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap op 31 maart 2014 indien de door de Zaakvoerders''. vooropgestelde veronderstellingen met succes door de vereffenaar kunnen gerealiseerd worden. Wij dienen hierbij op te merken dat de Zaakvoerders getracht hebben de realisatiewaarde van de activa,; alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de vereffening te voorzien, maar dat aan deze. waarderingen een belangrijke marge van onzekerheid toekomt.

Dit verslag werd opgesteld in het kader van artikel 181 § 1 van het Wetboek van de Vennootschappen, teneinde de vennoten toe te laten zich uit te spreken over het voorstel tot vrijwillige ontbinding. Onderhavig verslag mag en kan dan ook niet voor andere doeleinden worden aangewend. Er zijn geen' andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk achten.

Opgesteld ter goeder trouw,

Londerzeel, 2 mei 2014.

(getekend)

Luc CALLAERT BV ovv EBVBA

Vertegenwoordigd door de heer

Luc Calleert, Bedrijfsrevisor"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Bijgevolg besluit de vergadering met ingang vanaf drieëntwintig mei tweeduizend veertien de vennootschap voortijdig te ontbinden en bestaat de vennootschap vanaf drieëntwintig mei tweeduizend veertien nog enkel voor haar vereffening.

- De vergadering stelt het ontslag vast van:

-mevrouw Jana KRATOCHVILOVA, wonende te 2880 Bornem, Mansbroekveld 56;

-de heer Petr KRATOCHVIL wonende te 2880 Bornem, Mansbroekveld 56;

-de heer Marcel BROUWERS wonende te 2880 Bomem, Luipegem 68 A;

als zaakvoerders van de vennootschap, dit ingevolge de ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap.

-De vergadering besluit aan te stellen als vereffenaar : mevrouw Jana KRATOCHVILOVA voornoemd. Deze benoeming zal ter bevestiging aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel worden voorgelegd.

Aan de vereffenaar wordt volledige individuele bevoegdheid verleend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden. Aan de vereffenaar zijn alle bevoegdheden toegekend omschreven in artikel honderd zesentachtig en volgende van het wetboek van vennootschappen, zonder dat hij de voorafgaande goedkeuring van de algemene vergadering nodig heeft.

De vereffenaar zal zich vooraleer zijn werkzaamheden aan te vatten een staat van actief en passief laten overhandigen door het bestuursorgaan die de juiste vermogenstoestand weergeeft ten dage van de invereffeningstelling.

Zij dient geen inventaris te laten opmaken. Bij de uitvoering van haar opdracht kan zij, onder haar verantwoordelijkheid een deel van de machten delegeren aan één of meerdere bijzondere gevolmachtigden.

De duur van de opdracht gaat in op heden en geldt voor onbepaalde duur tot beëindiging van de zijn opgedragen taak.

Zij oefent zijn mandaat onbezoldigd uit, tenzij de algemene vergadering der vennoten toch zou beslissen tot het uitkeren van een bezoldiging.

-om een bijzondere volmacht te verlenen aan de vereffenaar dewelke gelast wordt met de indiening van het verzoekschrift ter bevestiging door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de aanstelling van de vereffenaar;

-ingevclge de invereffeningstelling van de vennootschap besluit de vergadering om de statuten als volgt aan te passen, in functie van de coordinatie, rekening houdend met de vereffeningstoestand van de vennootschap, en rekening houdende met de voormelde besluiten.

Alle artikelen worden opgeheven en vervangen als volgt:

STATUTEN

Artikel 1.

De vennootschap, opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid, is in vereffening. Haar benaming luidt "NO LIMIT LIJSTEN.", Deze benaming dient steeds gevolgd te worden door de woorden "in vereffening".

Artikel 2.

De vennootschap bestaat met ingang vanaf drieëntwintig mei tweeduizend veertien nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doel;

De fabricatie en de herstelling van kaders, lijsten, passe-partouts en alle andersgenoemde doch gelijkaardige producten, in alle vormen, uit alle materialen en voor alle doeleinden, alsmede van aile producten waarop zij betrekking hebben of waartoe zij worden aangewend, implicerende de aankoop, de opslag en de verwerking van de daartoe vereiste grondstoffen en materialen; de groot- en kleinhandel in- alsmede de restauratie van vorenbedoelde goederen, implicerende hun aankoop en verkoop, hun verhuur, hun opslag, hun verpakking en vervoer, alsmede in alle voorwerpen voortspruitende uit de schilderkunst en aanverwante kunstverrichtingen in het bijzonder  zoals grafiek  en uit de andere kunstproductie in het algemeen, omvattende tevens de uitbating en/of louter: de Organisatie van hun tentoonstelling, als eigenares of als tussenpersoon.

Dit alles in de ruimste zin van het woord, zowel in het binnen- als in het buitenland.

Zij mag alle handels-, nijverheids en financiële verrichtingen doen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan, evenals deelnemen in- en samensmelten of samenwerken met-andere bedrijven of vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of waarmee haar betrekkingen op enigerlei wijze nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel, dit alles met inachtname van de beperkingen opgelegd door het Wetboek van vennootschappen, hetwelk bepaalt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid geen leningen kan aangaan door uitgifte van obligaties aan order of aan toonder of van in aandelen converteerbare obligaties en evenmin warrants kan uitgeven.

Artikel 4.

~



ee 4 V.por-

behouden

aan het

oelgisch

Staatsbiad









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De zetel van de vennootschap wordt, zolang de vereffening nog niet is afgestoten, gevestigd te

2880 Bornem, Mansbroekveld 56.

Artikel 5.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootsohap bedraagt achttienduizend

vijfhonderd tweeënnegentig komma nul één euro (18.592,01 eur). Het is verdeeld in zevenhonderdvijftig

(750) aandelen met fractiewaarde. Elk van deze aandelen bezit stemrecht.

Artikel 6.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer vereffenaars aan wie volledige en

individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens

derden.

De vereffenaar beschikt over de bevoegdheden opgesomd in artikel honderd zesentachtig en

volgende van het wetboek van vennootschappen, zonder dat hij voorafgaandelijk de goedkeuring van

de algemene vergadering nodig heeft.

Artikel 7.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig

december daaropvolgend.

Artikel 8.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om

negentien uur, en dit op de zetel van de vennootschap.

Artikel 9.

Er worden geen bijzonder voorwaarden opgelegd aan de vennoten om deel te nemen aan de

algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de

vereffenaar.

Artikel 10.

De jaarrekening wordt opgesteld door de zorgen van de vereffenaar conform de wettelijke voor-

schriften.

Artikel 11.

Bij de sluiting van de vereffening roept de vereffenaar een algemene vergadering samen om

kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening en waarbij de vergadering zal worden verzocht om

de rekeningen goed te keuren.

Zo de rekeningen alsdan worden goedgekeurd wordt aan de vereffenaar décharge verleend en

is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt tenslotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de

vennootschap zullen worden bewaard.

VOLMACHT

Er wordt bij deze uitdrukkelijk volmacht verleend aan bvba "VANHEMAER', te 2880 Bomem, Omgangstraat

145, met recht van indepfaatsstelling, ten einde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle

administraties, alle belastingadministraties, waaronder de BTW, alsook tegenover de Kruispuntbank

ondernemingen en het desbetreffende ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en aile administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Marianda MOYSON

ln bijlage : afschrift akte, verslag zaakvoerder, verslag bedrijfsrevisor, staat van activa en passiva, bevestiging benoeming zaakvoerder.

Vpor, behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/10/2014
ÿþRechtsvorm : BVBA

Zetel : MANSBROEKVELD 56 2880 BORNEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : GOEDKEURING PLAN VAN VERDELING EN SLUITING VEREFFENING

Gelet op voorafgaand verzoekschrift bevattende het plan voor de verdeling van de activa onder de: verschillende schuldeisers, neergelegd ter griffie dezer rechtbank dd 11.08.2014;

Gelet op de beschikking dezer rechtbank dd, 27.6.2014 waarbij de benoeming werd bevestigd van mevrouw Jana KRATOCHVILOVA, wonende te 2880 Bornem, Mansbroekveld 56, geboren te Chomutov (Tsjecko-Slovakije) op 22.9.1959, tot vereffenaar van de BVBA NO LIMIT LIJSTEN:

Gezien uit de neergelegde stukken blijkt dat het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers geldig voorkomt;

Gezien de rechtbank op heden geen kennis heeft van klachten of onregelmatigheden bij vermeld verdelingsplan vanwege de schuldeisers;

Gelet op de beschikkingen voorzien in de wet van 15 juni 1935 op het gebruik der talen in gerechtszaken en artikel 190§1 van het wetboek van vennootschappen;

OM DEZE REDENEN DE RECHTBANK

Verklaart zich akkoord met het verdelingsplan, van de activa neergelegd door de vereffenaar van de BVBA; NO LIMIT LIJSTEN met maatschappelijke zetel gevestigd te 2880 Bomem, Mansbroekveld 56, met ondernemingsnumer 0459.106.443;

Gezien en uitgesproken in openbare terechtzitting van de vierde kamer van de rechtbank van koophandel te Antwerpen, afdeling Mechelen, dd, TWEE SEPTEMBER TWEEDUIZEND VEERTIEN; waar aanwezig waren: K. SCHATTEMAN, Rechter, Voorzitter van de kamer, D. VANDENBROECK en P. VAN DEUREN, Rechters in handelszaken; D. DEFAUX, Griffier;

Zoals vermeld in het Verslag van de Buitengewone Algemene Vergadering, gehouden in de maatschappelijke zetel op 29 september 2014 om 19 h., werd de vereffening gesloten op 29 september 2014.

Aan de vereffenaar, Mevr. Jana Kratochvilova, werd zonder voorbehoud noch beperking ontslag verleend van haar functie op 29 sepember 2014 en er werd volledige kwijting gegeven over de door haar vervulde taak.

De boeken en bescheiden van de vennootschap blijven gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn bewaard door Mevr. Jana KRATOCHVILOVA, Mansbroekveld 56 te 2880 Bomem,

JANA KRATOCHVILOVA

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod VVor011.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ I~ : . !~ `,,,.7 ~ ~ t::~ '" » ~

~------~ .

3 g SEP. 2014

RECriTBANK v ICOOPFIANDEL

iutt L:,-IELEN--s

Ondernemingsnr : 0459.106.443

Benaming

(voluit) NO LIMIT LIJSTEN

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

20/06/2013 : ME080655
25/06/2012 : ME080655
09/06/2011 : ME080655
11/06/2010 : ME080655
24/06/2009 : ME080655
27/06/2008 : ME080655
10/07/2007 : ME080655
29/06/2006 : ME080655
27/06/2005 : ME080655
30/07/2004 : ME080655
04/07/2003 : ME080655
29/06/2002 : ME080655
20/03/1997 : ME80655
08/11/1996 : ME80655

Coordonnées
NO LIMIT LIJSTEN

Adresse
Zetel : MANSBROEKVELD 56 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande