NOLINK

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : NOLINK
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 806.209.461

Publication

24/09/2013
ÿþ11I'iI1a~MuIIVIle1111u

Ondernemingsnr : 0806.209.461

Benaming

(voluit): NOlink

(verkort) :

Moa Word 11.1

NEERaE EGD RIFFIE RECHTBANK VAN

13 SEP, 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

griffier

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

Rechtsvorm : NV

Zetel : 2300 Turnhout, Steenweg op Gierle 148

(volledig adres)

Onderwerp akte : BAV

Uittreksel afgeleverd vaar registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim Vanberghen te Oud-Turnhout op dertig augustus tweeduizend dertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders der naamloze vennootschap "NOlink", te 2300 Turnhout, Steenweg op Gierle 148, BTW-nummer BE0806.209.461, RPR Turnhout, met éénparigheid van stemmen heeft besloten:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering besluit, naar aanleiding van de verplaatsing van de zetel naar het Vlaamse Gewest, welke verplaatsing werd besloten bij beslissing van de algemene vergadering van 7 mei 2012, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 juli 2012, ander nummer 12123626, de statuten te vertalen naar het Nederlands en aan te passen, doch zonder aanpassing van de maatschappelijke zetel, het maatschappelijk doel of het kapitaal.

De Nederlandstalige statuten luiden:

"TITEL I - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

ARTIKEL 1.

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Haar naam luidt: "NOlink

ARTIKEL 2.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2300 Turnhout, Steenweg op Gierle 148.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de raad van bestuur.

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de bestuurders ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, administratieve zetels, agentschappen, werkplaatsen, opslagplaatsen en bijkantoren, zowel in België als in het buitenland, vestigen.

ARTIKEL 3.

De vennootschap heeft als doel zowel in België als in het buitenland, uitsluitend voor eigen naam en voor eigen rekening:

1.Handel, exploitatie, beheer van een licentie, octrooi, handelsmerk, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Deze lijst is niet limitatief en moet in de ruimste zin worden opgevat. Het zal ook worden onderworpen aan het beheer en de studies, specificaties, het verkrijgen van offertes voor opdrachten, bestellingen af contracten. Studiebureau met externe samenwerkingsverbanden.

De ontwikkeling van knowhow, technologie en uitrusting.

De waardering van bepaalde interventies en eventuele patenten die gerelateerd zijn.

2.Het verstrekken van advies, ondersteuning en beheer aan bedrijven, particulieren en instellingen, hoofdzakelijk maar niet uitsluitend op het gebied van management, marketing, productie en ontwikkeling, de verwerking en het beheer van ondernemingen en in de ruimste zin.

3.De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle middelen bieden voor het ondersteunen of overnemen van de taken van bestuurders en diensten leveren die rechtstreeks of onrechtstreeks gerelateerd zijn aan bovenstaande, Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en als extern adviseur of agentschap van de klant. Als onderdeel van de uitvoering en de uitoefening van het bestuursmandaat, kan de vennootschap vertegenwoordigd worden door een bestuurder of een andere derde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

partij die wordt benoemd door het bedrijf te handelen voor eigen rekening en voor rekening van de vennootschap.

4.0e bouw, de ontwikkeling en het beheer van onroerende goederen, alle transacties betreffende roerende en onroerende goederen van welke aard ook, zoals de koop en verkoop, leasing en de verhuur, de handel en in het bijzonder het beheer en de ontwikkeling van alle verhandelbare goederen, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

5.De verwerving, de overname, in welke vorm dan ook, van alle bestaande of op te richten vennootschappen, van financiële, commerciële, industriële of agrarische eigendommen.

Stimulatie, planning en coördinatie van de ontwikkeling van samenlevingen en bedrijven waarmee zij een deelneming in de administratie, het beheer, vereffening en de controle heeft, alsmede het verlenen van technische, administratieve en finahciële steun aan deze bedrijven en ondernemingen.

6.De vennootschap kan een belang verwerven door de vereniging of van het kapitaalverhcging, fusie, inschrijving, deelneming, betrokkenheid, financieel of anderszins, in een samenleving, en de bedrijfseconomische positie met een soortgelijk doel, verwante of bijdragen tot de verwezenlijking van haar eigen doel.

7.Deze lijst is niet limitatief en de woorden 'advies' en 'management' van deze statuten zijn anders dan die in de wet van 6 april 1995 genoemde activiteiten over de transacties en de financiële markten.

Daartoe kan de onderneming samenwerken met en deelnemen aan, of een belang nemen in andere ondernemingen, direct of indirect, op welke wijze dan ook.

De vennootschap kan zekerheden stellen voor haar eigen verbintenissen of verplichtingen van derden, met inbegrip van het geven van een hypotheek of een pandrecht, waaronder zijn eigen goodwill.

De vennootschap kan in het algemeen overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, die direct of indirect aan haar doel of die de uitvoering ervan te vergemakkelijken zou zijn.

ARTIKEL 4.

De vennootschap werd voor onbepaalde duur opgericht.

TITEL. Il - KAPITAAL - AANDELEN.

ARTIKEL 5.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro (62.000 euro) en is verdeeld in drieduizend honderd (3.100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die elk een fractiewaarde vertegenwoordigen van één/drieduizend honderdste (113.100ste) van het maatschappelijk kapitaal.

ARTIKEL 5BIS.

De vennootschap kan, conform de artikelen 480, 481 en 482 van het wetboek van vennootschappen, en bij meerderheid vereist voor een statutenwijziging, beslissen aandelen zonder stemrecht te creëren.

ARTIKEL 6.

Bij een kapitaalverhoging door inbreng in geld is het voorkeurrecht voorzien in artikel 592 tot en met 594 van het wetboek van vennootschappen toepasselijk.

Na het verstrijken van de termijn voor de uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging, mag de raad van bestuur in deze vennootschap, indien zij geen publiek beroep gedaan heeft op beleggers, beslissen dat het recht om in te schrijven wordt uitgeoefend door de vroegere aandeelhouders die reeds van hun recht gebruik gemaakt hebben, naar evenredigheid van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, of dat de derden kunnen deelnemen aan de kapitaalverhoging.

ARTIKEL 7.

De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandeelhouders gehouden waarin worden aangetekend:

1.nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke aandeelhouder alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2.de gedane stortingen;

3.de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de ovememer in geval van overdracht onder de levenden, door de bestuurder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

ARTIKEL 8.

De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap, die alle rechten kan schorsen verbonden aan een aandeel waarover betwisting bestaat in verband met de eigendom, het vruchtgebruik of de blote eigendom.

De mede-eigenaars, de pandschuldeisers en de pandschuldenaars zijn er toe gehouden zich te laten vertegenwoordigen door een gemeenschappelijke volmachtdrager en de vennootschap hiervan te verwittigen.

Ingeval van vruchtgebruik en bij gebrek aan aanduiding van een gemeenschappelijk gemachtigde moet de , blote eigenaar van het aandeel ten opzichte van de vennootschap vertegenwoordigd worden door de vruchtgebruiker.

ARTIKEL 9.

De vennootschap mag te allen tijde, mits beslissing van de raad aan bestuur, hypothecaire of andere bons of obligaties opmaken en uitgeven, onder voorbehoud van hetgeen voorzien is in artikel 583 van het wetboek van vennootschappen, met betrekking tot de converteerbare obligaties.

ARTIKEL 9BIS.

De overdracht van aandelen en converteerbare obligaties is aan geen enkele beperking onderworpen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan, overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen, haar eigen aandelen verwerven.

TITEL Ili BESTUUR - CONTROLE,

ARTIKEL 10

De vennootschap wordt bestuurd door een raad bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders, behoudens zo de wet toelaat dat de raad uit ten minste twee leden kan bestaan, in welk geval minimum twee bestuurders dienen te worden aangesteld.

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste een commissaris, zo de wet de benoeming van een commissaris oplegt.

De opdrachten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen.

De bestuurders en de commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering der aandeelhouders die hun aantal°en de duur van hun opdracht vaststelt. De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering ontslagen worden.

De benoeming van de bestuurders geschiedt bij gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde aandelen, Ze zijn herkiesbaar. Behalve bij herverkiezing, mogen de opdrachten van de bestuurders de termijn van zes jaar en deze van de commissarissen de termijn van drie jaar niet overschrijden. ARTIKEL 11.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter om de vergadering van de raad van bestuur en de algemene vergadering voor te zitten. Ingeval de voorzitter belet is, wordt zijn plaatsvervanger gekozen door de andere aanwezige bestuurders.

ARTIKEL 12.

De raad van bestuur vergadert zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitnodiging van de voorzitter of van twee bestuurders. De vergaderingen hebben plaats op de zetel, of op een andere plaats in de bijeenroepingen vermeld.

De raad mag slechts geldig beraadslagen en beslissen wanneer aile leden tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn. Elk belet bestuurder mag schriftelijk of per telegram, telefax of e-mail aan een zijner collega's in de raad volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Geen enkele bestuurder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor hem en één voor zijn lastgever.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kan de Raad van Bestuur beslissingen nemen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Dergelijke procedure kan evenwel niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening en de aanwending van het toegestane kapitaal.

De beslissingen van de raad worden genomen bij gewone meerderheid der stemmen. Ingeval van staking der stemmen is de stem van de voorzitter van de vergadering doorslaggevend behoudens zo de raad slechts uit twee bestuurders bestaat.

ARTIKEL 13.

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgelegd in de notulen, ondertekend door tenminste de meerderheid der leden die aan de beraadslagingen hebben deelgenomen.

De aan het Gerecht of elders over te leggen afschriften of uittreksels worden ondertekend hetzij door de voorzitter van de raad van bestuur hetzij door twee bestuurders of door de gedelegeerd bestuurder.

ARTIKEL 14

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om aile daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in de bevoegdheden van de raad van bestuur.

ARTIKEL 15

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden.

Bovendien mag de raad van bestuur het dagelijks bestuur opdragen hetzij aan één of meerdere van zijn leden hetzij aan één of meerdere directeurs, en tevens welbepaalde bevoegdheden met betrekking tot het stellen van daden van dagelijks bestuur aan ieder ander persoon, die op zijn beurt, onder eigen verantwoordelijkheid, zijn bevoegdheden mag subdelegeren. De raad van bestuur is bevoegd om de vergoedingen te bepalen, verbonden aan het uitvoeren van de opdrachten die hij geeft.

ARTIKEL 16

Onverminderd de bepalingen met betrekking tot de uitvoering van de opdrachten zoals voorzien onder voorgaand artikel, wordt de vennootschap vertegenwoordigd in handelingen of in rechte door één of meer gedelegeerde bestuurders die ten opzichte van derden geen bewijs van voorafgaandelijke machtiging uitgaande van de raad van bestuur moeten leveren. De gedelegeerde bestuurders aan wie deze algemene vertegenwoordigingsbevoegdheden toegekend worden en de vaste vertegenwoordiger, worden door de raad van bestuur benoemd en deze beslissing wordt overeenkomstig de wet gepubliceerd.

ARTIKEL 17.

Indien een bestuurder, de hoedanigheid heeft van een rechtspersoon is hij gehouden een vaste vertegenwoordiger aan te stellen in de zin van artikel 61 van het Wetboek van Vennootschappen. Een vaste vertegenwoordiger wordt alsdan belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon-bestuurder. Deze vaste vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

rechtspersoon-bestuurder die hij vertegenwoordigt. De rechtspersoon-bestuurder mag haar vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

ARTIKEL 18.

De raad van bestuur wordt de bevoegdheid toegekend een directiecomité op te richten overeenkomstig de desbetreffende bepalingen in het Wetboek van Vennootschappen.

Indien een bestuurder of een lid van een directiecomité, de hoedanigheid heeft van een rechtspersoon is hij gehouden een vaste vertegenwoordiger aan te stellen in de zin van artikel 61 van het Wetboek van Vennootschappen. Een vaste vertegenwoordiger wordt alsdan belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van deze bestuurder of lid van het directiecomité. Deze vaste vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt, De rechtspersoon-bestuurder of lid van het directiecomité mag haar vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

ARTIKEL 19,

De opdrachten van de bestuurders worden ais dusdanig niet vergoed. Als uitdrukkelijke afwijking op deze regel kan de algemene vergadering beslissen tot de toekenning van vaste of evenredige vergoedingen en aanwezigheidspenningen aan bestuurders. De algemene vergadering kan vaste vergoedingen toekennen aan de commissaris, zo er een benoemd werd, voor de duur van zijn mandaat. Deze vergoedingen worden ais algemene kosten geboekt.

TITEL IV - ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL 20

De jaarvergadering komt van rechtswege elk jaar samen de eerste maandag van de maand mei. Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Zowel de jaarvergadering als de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op een andere plaats aangeduid in de oproepingen. Zij kunnen staande de vergadering door de raad van bestuur voor drie weken uitgesteld worden.

Het bijeenroepen van elke algemene vergadering geschiedt overeenkomstig de bepalingen van de artikels 532 en volgende van het wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 21

Ieder aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gevolmachtigde, die echter zelf aandeelhouder moet zijn. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke mandataris of vertegenwoordiger.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

ARTIKEL 22

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij diens afwezigheid, door zijn plaatsvervanger, gekozen zoals aangeduid onder artikel elf.

ARTIKEL 23

Er worden speciale registers gehouden waarin de notulen der vergaderingen van de raad van bestuur en van de algemene vergaderingen worden bijgehouden.

Behalve wanneer beslissingen der algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd worden, moeten de afschriften of uittreksels over te leggen aan het Gerecht of elders ondertekend worden hetzij door een gedelegeerd bestuurder, hetzij door twee bestuurders, hetzij door de voorzitter van de Raad van Bestuur, hetzij de vaste vertegenwoordiger ln de gevallen door de wet opgelegd.

TITEL V - BOEKJAAR - INVENTARIS - BALANS - WINSTVERDELING.

ARTIKEL 24

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

ARTIKEL 25

1.Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, algemene kosten, de nodige voorzieningen en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

2.Vijf procent wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

3.1-let saldo wordt als dividend verdeeld onder de aandeelhouders a rato van ieders aantal aandelen en daarop verrichte stortingen, tenzij de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven.

De Raad wordt de bevoegdheid verleend, met inachtneming van de wettelijke voorschriften vervat in de artikels 618 en 619 van het wetboek van vennootschappen, interim-dividenden uit te keren. Daartoe mag niet eerder besloten worden dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dit boekjaar is goedgekeurd.

Tot uitkering van een tweede interim-dividend in hetzelfde jaar kan niet eerder worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interim-dividend.

TITEL VI - ONTBINDING - VEREFFENING.

ARTIKEL 26

Ingeval van ontbinding der vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en vergoedingen vaststelt.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de aandeelhouders verdeeld worden in verhouding tot hun respectievelijk aandelenbezit niet dien verstande evenwel dat alle aandelen dezelfde rechten moeten hebben.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 27 "

De omzetting van de vennootschap in een vennootschap van een andere aard mag verwezenlijkt worden mits naleving van de wettelijke voorschriften en vormvereisten zoals voorzien door het wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 28

Voor al wat niet voorzien is in de statuten, wordt verwezen naar de toepasselijke artikels uit het wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 29.

De bestuurders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht voor de gehele duur van hun taak woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap en de verantwoordelijkheid voor hun bestuur en hun controle."

TWEEDE BESLUIT,

De vergadering besluit de voorzitter vrij te stellen van het verslag van de raad van bestuur de dato 17 juli 2013 en het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 17 juli 2013, opgemaakt overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, voor te lezen. Elke aandeelhouder erkent een kopie te hebben ontvangen van dit verslag en ervan kennis te hebben genomen. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HUBERT VENCKEN BEDRIJFSREVISOR" te 3960 Bree, Millenstraat 34, vertegenwoordigd door de heer Hubert Vencken, bedrijfsrevisor, hiertoe aangewezen door de raad van bestuur, heeft het verslag, voorgeschreven in artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, opgesteld.

De conclusies van dit verslag luiden ais volgt:

"BESLUIT

Uit mijn onderzoek, met betrekking tot de geplande kapitaalverhoging in NO LINK NV, bestaande uit een deel van een lening ten bedrage van ¬ 125.000,00, is gebleken dat naar mijn mening en onder voorbehoud van de continuïteit van de vennootschap:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de

vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; .

2,de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

3.dat de door de partijen toegepaste waarderingswijze in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van ¬ 125.000,00 die tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

4.de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 6,250 volgestorte aandelen van NO LINK NV, waarvan voor de heer Michel DEGRAEVE 1.220 volgestorte aandelen en waarvan voor MOBILIZED CAPITAL SA 5.030 volgestorte aandelen;

5.er voor de tegenprestatie gesteund is op de fractiewaarde van de bestaande aandelen. Gezien het uitdrukkelijk akkoord van alle bij de inbreng betrokken partijen, is deze werkwijze evenwel verantwoord.

Mijn opdracht bestaat er echter niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting,

Gedaan te Bree, 17 juli 2013

HUBERT VENCKEN BVBA

Hubert VENCKEN

Bedrijfsrevisor."

DERDE BESLUIT.

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen ten bedrage van honderd vijfentwintigduizend euro (¬ 125.000,00), om het te brengen van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) op honderd zevenentachtigduizend euro (¬ 187.000,00). Deze kapitaalverhoging gebeurt door inbreng van rekening courant ten bedrage van vierentwintigduizend vierhonderd euro (¬ 24.400), zonder uitgiftepremie, op naam van de heer Michel Degraeve en door inbreng van rekening courant ten bedrage van honderdduizend zeshonderd euro (¬ 100.600,00), zonder uitgiftepremie, op naam van de naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht "MOBILIZED CAPITAL SA", met maatschappelijke zetel te 9237 Diekirch (Luxemburg), Place Guillaume 3, met Luxemburgs erkenningsnummer B 150105, met als tegenprestatie de uitgifte van zesduizend tweehonderd vijftig (6,250) nieuwe aandelen zonder nominale waarde van de naamloze vennootschap "NOlink", welke nieuwe volledig volstortte aandelen zullen deelnemen in de winst voor het lopende boekjaar.

Op de kapitaalverhoging en de nieuwe aandelen wordt ingeschreven door:

- de heer Michel Degraeve, ten belope van vierentwintigduizend vierhonderd euro (¬ 24.400) ofwel duizend tweehonderd twintig (1.220) aandelen

- de naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht "MOBILIZED CAPITAL SA", met maatschappelijke zetel te 9237 Diekirch (Luxemburg), Place Guillaume 3, met Luxemburgs erkenningsnummer B 150105, alhier vertegenwoordigd door de heer COOLEN Hendrikus Wilhelmus, nationaal nummer 63.12.25-327.39, geboren te Cuijk (Nederland) op 25 december 1963, wonende te 2360 Oud-Tumhout, Rhoode 30, die verklaart bevoegd te zijn de vennootschap alleen te vertegenwoordigen, ten belope van honderdduizend zeshonderd euro (¬ 100.600,00), ofwel vijfduizend dertig (5.030) aandelen.

De vergadering stelt vast en verzoekt ons notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

honderd zevenentachtigduizend euro (¬ 187.000,00), vertegenwoordigd door negenduizend driehonderd vijftig (9.350) aandelen zonder nominale waarde.

Het nieuwe artikel 5 van de statuten zal voortaan luiden ais volgt: "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd zevenentachtigduizend euro (¬ 187.000,00) en is verdeeld in negenduizend driehonderd vijftig (9.350) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die elk een fractiewaarde vertegenwoordigen van één/negenduizend driehonderdvijftigste (119.350ste) van het maatschappelijk kapitaal."

VIERDE BESLUIT.

De vergadering besluit aan ondergetekende notaris volmacht te verlenen teneinde te zorgen voor de coördinatie van de statuten.

VIJFDE BESLUIT, "

De vergadering besluit volmacht met machtiging tot indeplaatsstelling te verlenen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B & A Accountants" te Overpelt, Leopoldlaan 100, teneinde aile formaliteiten met de verschillende economische, sociale en fiscale administraties te volbrengen, naar aanleiding van onderhavige akte.

Voor ontledend uittreksel, dienstig ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Tegelijk hiermee ', neergelegd: expeditie der akte, volmachten, revisoraal verslag en gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik S vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.05.2013, NGL 29.08.2013 13488-0508-013
18/07/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 07.05.2012, DPT 15.07.2012 12293-0337-008
13/07/2012
ÿþ, ~ " Mod POF 11.1

I f" Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

1

*iaiassze*

Réset

au

moeit(

belg



TRIBUNAL DE COMMERCE

04-07%- 2012

NIVEL -

N°d'entreprise : 0806.209461

Dénomination (er entier) : No Link

(en abrég)

Forme juridique : Société anonyme

Siège :

(adresse compfvie)

Obiet(s) de l'acte : Texte :

Chaussée d'Alsemberg 1021, 1420 Braine-l'Alleud, Belgique

Extrait de l'acte de nomination -administrateurs; Changement du siège social sur décision du conseil d'administration

Le 7 mai 2012 l'Assemblée Générale ordinaire approuve ie renouvellement des mandats d'administrateurs pour 3 ans.

- Degraeve Michel

- Georges Didier

- Jans Antonius

Le conseille d'administration nomme Jans Antonius au poste d'administrateur délégué au lieu de monsieur Degraeve.

Le siège sociale de l'entreprise transfert à 2300 Turnhout, Steenweg op Glerle 148.

Jans Antonius

administrateur délégué

.:`[ 'rtY?rrr?Er.^an derrere j30g lfOfei e : Au recto : i';Qf(e C( SíU3íltÉ CfJ l E1i .11r írlLi7lNF1e.r!(sn! ou liE j~C: (1r 7"rt;

ayant f)oLVOer rt;brG.SERt4rliü$sócl.3tíori (}l' tO.'lflailolJ c" i~BÇc^tG ~~C~ ünl;>

Au verso : (Jont et yiënaturt;.

06/10/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 02.05.2011, DPT 04.10.2011 11570-0182-012
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.05.2016, NGL 30.08.2016 16510-0501-013
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 04.05.2015, NGL 30.08.2016 16510-0488-013

Coordonnées
NOLINK

Adresse
STEENWEG OP GIERLE 148 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande