NORELI DIAMONDS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NORELI DIAMONDS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.267.261

Publication

06/08/2013
ÿþLuik B - Vervolg

van de vennootschap zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanstellen en hun bevoegdheid en vergoedingen bepalen.

9.Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoten of niet, waarvan het getal en de duur van hun mandaat zullen bepaald worden door de algemene vergadering. Alle zaakvoerders hebben individueel de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Tot zaakvoerders werden benoemd:

- mevrouw VANTZOVSKI, Sigal, voornoemd;

- mevrouw HEYLEN, Audrey, geboren te Borgerhout, op zeven februari duizend

negenhonderdzevenenzeventig, wonende te 2100 Antwerpen, Jaak Van Rillaerlaan, 50;

10.Commissaris: geen

11.Gewone algemene vergadering: wordt gehouden de laatste dinsdag van juni om vijftien uur op de zetel of op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen. Eerste gewone algemene vergadering in 2015.

12. Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht met recht van in de plaatsstelling wordt verleend aan: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ACCOUNTANTSKANTOOR VAN MOPPES , met zetel te Antwerpen, Lange Herentalsestraat 101, en haar gevolmachtigden en haar gevolmachtigden, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen omtrent de inschrijving in een ondernemingsloket of andere administratieve diensten en alle documenten hiervoor te ondertekenen, alsmede om eventueel inschrijving als "BTW"- belastingplichtige te bekomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

de geassocieerd-notaris, Dirk Verbert

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 13.07.2015 15292-0362-011

Coordonnées
NORELI DIAMONDS

Adresse
HOVENIERSSTRAAT 50 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande