NORKRING BELGIE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : NORKRING BELGIE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 808.922.491

Publication

16/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.04.2013, NGL 14.05.2013 13115-0420-041
31/08/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte ~ bf~C fut gri `iz i'alï de Rer 1 Ï' rk

"eb..., ~a+id jfr~/(rr`r~) ti Articierp~il, C'»

11 I u

2 AtIfi., ti 4

Griffie

Ondernemingsnr : 0808.922.491

Benaming

(voluit) : NORKRING BELGIE

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTCHAP

Zetel : FRANKR1JKLEI 106, 2000 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING COMMISSARIS

Uit een uittreksel van de notulen van de algemene vergadering van Norkring België NV die werd gehouden op 26 april 2012 blijkt dat algemene vergadering:

BESLOTEN heeft om het commissarismandaat van I]eloitte Bedrijfsrevisoren B.V. o.v,v, C.V.B.A niet te verlengen en Ernst & Young Bedrijfsrevisoren B.C.V.B.A. te benoemen als commissaris van de Vennootschap voor een periode van 3jaar met ingang van het boekjaar af te sluiten op 31112112.

BESLOTEN heeft om Patrick Beekens, voornoemd, te mandateren om deze beslissing te (laten) publiceren in het Belgisch Staatsblad.

Voor eensluidend verklaard,

Patrick Beekens

volmachthouder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedar3gheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)ri(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtel.ening.

05/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.04.2012, NGL 30.05.2012 12139-0238-041
16/04/2012
ÿþ,I mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen,o M. M

Griffie

VIIIAIIf I~IIIINIIfIIV

=iao~ssoa*

V

Ondernemingsnr : 0808922491

Benaming (voluit) : NORKRING BELGIË

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Frankrijklei 106

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op zevenentwintig maart tweeduizend en twaalf, door Meester' Alexis Lemmerling, Geassocieerd Notaris, vennoot van °Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met;, handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap. "NORKRING BELGIË°, waarvan de zetel gevestigd is te 2000 Antwerpen, Frankrijklei 106, volgende! beslissingen genomen heeft:

1/ Kennisname van de zetelverplaatsing door de raad van bestuur de dato twaalf december tweeduizend en! elf naar 2000 Antwerpen, Frankrijklei 106 en vervanging van de eerste zin van artikel 2 van de statuten door dei volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Frankrijklei 106, België.",

2f Wijziging van artikel 5 van de statuten, daar deze zijn onderverdeeld in klassen van aandelen, zoals hernomen in de nieuwe tekst van de statuten.

3/ Wijziging van de overdracht van aandelen en integrale wijziging van artikel 10 van de statuten zoals' hernomen in de nieuwe tekst van de statuten.

4/ Wijziging van de samenstelling van de raad van bestuur. Meer bepaald zal vanaf zevenentwintig maart., tweeduizend en twaalf de raad van bestuur samengesteld worden door één Klasse A bestuurder en door drie Klasse B bestuurders,

5/ Wijziging van artikel 14 (samenstelling raad van bestuur) en artikel 17 (vertegenwoordiging van de vennootschap) van de statuten, zoal hernomen in de nieuwe tekst van de statuten.

6/ Aanneming van een nieuwe tekst van de statuten, ten einde deze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen, met de huidige toestand van de vennootschap alsook met het Wetboek van vennootschappen.

Het uittreksel van de nieuwe tekst van de statuten luidt als volgt

RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming;, "NORKRING BELGIË".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Frankrijklei 106, België,

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, de transmissie van analoge en digitale audio televisie-, data- en andere signalen via een aards netwerk van zenders of anderszins, te verzorgen, met uitsluiting evenwel van het aanbieden van elektronische communicatienetwerken die tegen betaling omroepdiensten of elektronische communicatiediensten aanbiedt aan eindgebruikers in Vlaanderen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen':: handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende,` handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard,; zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt acht miljoen tweehonderd drieënveertigduizend achthonderd achttien euro (8.243.818,00-EUR),

Het wordt vertegenwoordigd door achttienduizend tweehonderd drieënveertig (18.243) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde, die ieder één achttienduizend tweehonderd drieënveertigste (1/18.243ste) van het kapitaal vertegenwoordigen,

TOEGESTAAN KAPITAAL

5bis.1 Machtiging

Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 3 maart 2009 werd de raad van bestuur uitdrukkelijk gemachtigd om het maatschappelijk kapitaal in één of meerdere malen te verhogen door de uitgifte van klasse A en/of klasse B aandelen, met een totaal bedrag gelijk aan drie miljoen euro (3.000.000 EUR) (zonder afbreuk te doen aan het voorkeurrecht van de aandeelhouders).

De raad van bestuur kan deze machtiging uitoefenen gedurende een periode van vijf (5) jaar te rekenen vanaf de bekendmaking van het betreffende besluit van de buitengewone algemene vergadering van 3 maart 2009 in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 17 maart 2009.

Deze machtiging kan worden hernieuwd overeenkomstig de relevante wettelijke bepalingen,

5bis.2 Voorwaarden

a. De kapitaalverhogingen waartoe krachtens deze machtiging wordt besloten, kunnen (onverminderd strengere bepalingen in de statuten) geschieden overeenkomstig de door de raad van bestuur te bepalen modaliteiten, zoals: (i) door een inbreng in geld, binnen de dwingende perken en overeenkomstig de dwingende voorwaarden voorgeschreven door het Wetboek van vennootschappen; (ii) door omzetting van reserves, uitgiftepremies, overgedragen winsten en herwaarderingsmeerwaarden, met of zonder uitgifte van nieuwe aandelen, met stemrecht, zij het dat dergelijke aandelen geen uitgifteprijs kunnen hebben lager dan de fractiewaarde van de dan bestaande aandelen van de Vennootschap; (iii) door de uitgifte van converteerbare obligaties; (iv) door de uitgifte van warrants, of obligaties waaraan warrants of andere roerende waarden zijn verbonden; en/of (y) (laar de uitgifte van andere effecten.

b, De raad van bestuur is bevoegd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, na elke kapitaalverhoging die tot stand is gekomen binnen de grenzen van het toegestane kapitaal, de statuten in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand van het maatschappelijk kapitaal en van de aandelen.

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit tenminste drie en ten hoogste vier bestuurders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die wordt belast met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

Onder voorbehoud van hetgeen hierna is bepaald, is de raad van bestuur samengesteld uit Klasse A en Klasse B bestuurders die zijn benoemd op voordracht van, respectievelijk, de Klasse A Aandeelhouders en de Klasse B Aandeelhouders. Aldus hebben de Klasse A Aandeelhouders het recht om een lijst van minimum twee (2) kandidaat bestuurders voor te dragen voor één (1) Klasse A bestuurdersfunctie en hebben de Klasse B Aandeelhouders het recht om een lijst van minimum vier (4) kandidaat bestuurders voor te dragen voor drie (3) Klasse B bestuurdersfuncties.

De algemene vergadering zal vervolgens: één (1) bestuurder benoemen uit de lijst voorgedragen door de Klasse A Aandeelhouder(s) ("Klasse A Bestuurder"); en drie (3) bestuurders benoemen uit de lijst voorgedragen door de Klasse B Aandeelhouder(s) ("Klasse B Bestuurders").

In het geval dat, als gevolg van de uitgifte van nieuwe aandelen en/of de overdracht van bestaande aandelen, het percentage van de aandelen dat gehouden wordt door de Klasse A Aandeelhouders lager wordt dan twintig procent (20%) van het kapitaal van de vennootschap, zullen de Klasse A Aandeelhouders niet langer gerechtigd zijn om een Klasse A Bestuurder voor te dragen en zal de raad van bestuur niet langer uit categorieën van bestuurders zijn samengesteld De op voordracht benoemde Klasse A Bestuurder zal ontslag nemen en desgevallend worden vervangen. ln dergelijk geval zal artikel 15.3 van rechtswege geen gelding meer hebben.

De bestuurder wiens mandaattermijn is verstreken, blijft in functie zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet,

Ingeval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, zullen de overblijvende bestuurders voorlopig in de vacature voorzien door coöptatie van een bestuurder gekozen uit de lijst van kandidaat-bestuurders voorgedragen door de houders van de klasse van aandelen op wiens voordracht de bestuurder die moet worden vervangen, werd benoemd (of, indien niet langer wordt overgegaan tot' voordracht van Klasse A en Klasse B bestuurders, uit personen geselecteerd onder verantwoordelijkheid van de raad van bestuur). De definitieve benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst. Elke bestuurder die op deze manier wordt benoemd door de algemene vergadering heeft een , mandaat voor de resterende duur van het mandaat van degene die hij vervangt.

De voorzitter van de raad van bestuur wordt door de raad van bestuur gekozen uit de Klasse B Bestuurders (of, indien niet langer wordt overgegaan tot voordracht van Klasse A en Klasse B bestuurders, uit de leden van , de raad van bestuur).

BIJEENKOMSTEN - BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

--s

vodr-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

15.1. De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, de gedelegeerd' bestuurder óf twee bestuurders, tenminste 5 (vijf) Werkdagen voor de geplande datum, of, ingeval van hoogdringendheid tenminste 2 (twee) Werkdagen voordien. De raad van bestuur komt bijeen zo vaak als vastgesteld door de bestuurders of telkens dit vereist is voor de bedrijfsvoering van de vennootschap. De raad van bestuur zal in elk geval minstens 4 (vier) keer per jaar bijeenkomen.

De oproeping bevat een gedetailleerde agenda van de vergadering en geschiedt geldig per brief, fax of email, De agenda wordt bepaald door de voorzitter, met dien verstande dat de voorzitter elk punt aan de agenda moet toevoegen dat wordt voorgesteld door tenminste 2 (twee) bestuurders.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping veer de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in België zoals aangeduid in de oproeping. Elke bestuurder kan de raad van bestuur bijwonen via enig telecommunicatiemiddel dat gelijktijdige gesprekken en overleg mogelijk maakt zoals per telefoon- of videoconferentie; dit wordt uitdrukkelijk zo genotuleerd.

ledere bestuurder kan per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, naast zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen ais hij volmachten heeft ontvangen.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap het vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening, de aanwending van het toegestaan kapitaal of voor enige van de gevallen vermeld in artikel 15.3,

15.2. De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en beslissen indien 3 (drie) bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn, met inbegrip van tenminste 1 (één) Klasse A Bestuurder, voor zover van toepassing, en 1 (één) Klasse B bestuurder. Indien de raad van bestuur overeenkomstig artikel 14 van deze statuten de raad niet langer dient te zijn samengesteld uit Klasse A en Klasse B bestuurders, benoemd op voordracht van respectievelijk de aandeelhouders Klasse A en Klasse B, zal de raad van bestuur de raad slechts geldig beraadslagen en beslissen indien 3 (drie) bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Indien de in voorgaande alinea bepaalde voorwaarde niet is vervuld op de eerste vergadering, zal binnen 5 (vijf) Werkdagen volgend op de eerste vergadering een nieuwe vergadering worden samengeroepen met dezelfde agenda die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten op deze agenda, indien tenminste de helft van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is (ook al is er, terwijl dat voor de eerste vergadering vereist was, niet van elke Klasse een bestuurder aanwezig of vertegenwoordigd).

Behoudens andersluidende bepaling van de wet of de statuten, wordt elke beslissing van de raad genomen met gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meerdere onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

15.3. Zolang de raad van bestuur conform artikel 14 van deze statuten dient te zijn samengesteld uit Klasse A en Klasse B bestuurders, benoemd op voordracht van respectievelijk de aandeelhouders Klasse A en Klasse B, vereist de volgende lijst van beslissingen niet enkel een meerderheid van stemmen binnen de raad van bestuur, maar eveneens de goedkeuring door ten minste één (1) Klasse A Bestuurder en één (1) Klasse B Bestuurder (welke goedkeuring niet onredelijk zal worden geweigerd of uitgesteld in de mate dat de beslissing in het belang van de vennootschap is)~

(i) voorstel tot kapitaalverhoging of een kapitaalverhoging binnen de grenzen van het toegestaan kapitaal, zonder voorkeurrecht, met uitzondering van een kapitaalverhoging door inbreng in natura, in welk geval artikel 7, lid 2 van deze statuten geldt;

(ii) het sluiten, de wijziging of beëindiging van overeenkomsten met een totale waarde van meer dan tweehonderdduizend euro (200.000,00-EUR) met de Klasse B Aandeelhouder of een met hem verbonden persoon of vennootschap in de zin van artikel 11 van het Wetboek van vennootschappen, tenzij anders overeengekomen tussen de aandeelhouders in de aandeelhoudersovereenkomst van 25 januari 2010;

(iii) de verkoop, overdracht, verhuur, licentie of afstand door de vennootschap van alle of een substantieel deel van haar activiteiten, onderneming of activa zowel door een eenmalige transactie ais door een reeks van al dan niet gerelateerde transacties, en de verwerving van enig actiefbestanddeel van de vennootschap aan een prijs van meer dan vijfhonderdduizend euro (500.000,00-EUR);

(iv) elke belangrijke wijziging in de aard van de activiteiten van de vennootschap;

(y) elke aanvraag, door de vennootschap, van een faillissement of uitstel van betaling(en) (of de equivalenten hiervan onder toepasselijke wet-of regelgeving);

(vi) elke beslissing m.b.t. de goedkeuringsclausule omschreven in artikel 10.2 (f) van deze statuten);

15.4. Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mee te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dienen de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen in acht te nemen.

15.5. De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die warden ondertekend door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de bestuurders die dat verlangen. Deze notulen worden in een speciaal register bijgehouden. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gemachtigde tot het dagelijks bestuur of door twee bestuurders.

Op de laatste blz, van Luik e vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

BESTUURSBEVOEGDHEID -TAAKVERDELING BINNEN DE RAAD VAN BESTUUR

1. Algemeen

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen die door de wet en de statuten zijn voorbehouden aan de algemene vergadering.

2. Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités

oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

3. Dagelijks bestuur

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keuze delegeren.

De gemachtigde(n) tot het dagelijks bestuur wordt (worden) belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap, met dien verstande dat de beslissingen die een bijzondere meerderheid vereisen (zoals omschreven in artikel 15.3 van deze statuten) of die een bedrag of waarde van meer dan EUR 200.000 vertegenwoordigen niet binnen het dagelijks bestuur vallen en enkel kunnen worden genomen door de raad van bestuur.

4. Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet of de statuten aan de raad van bestuur zijn voorbehouden, met dien verstande dat de beslissingen omschreven die een bijzondere meerderheid vereisen (zoals omschreven in artikel 15.3 van deze statuten) of die een bedrag of waarde van meer dan EUR 200.000 vertegenwoordigen niet binnen het dagelijks bestuur vallen en enkel kunnen worden genomen door de raad van bestuur

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524ter van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

17.1. Zonder afbreuk te doen aan de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur wordt de vennootschap ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door twee (2) bestuurders samen optredend, waarvan één (1) Klasse A Bestuurder en één (1) Klasse B Bestuurder. Als de Klasse A Aandeelhouder, zoals hierboven bepaald in artikel 14, voorlaatste paragraaf, niet langer bevoegd is om een Klasse A Bestuurder voor te dragen, zal de vennootschap geldig vertegenwoordigd zijn door twee (2) bestuurders die samen handelen, ongeacht de klasse van aandeelhouders die de bestuurder(s) heeft voorgedragen.

17.2. Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur (waarbij elke beslissing die betrekking heeft op een bedrag hoger dan tweehonderdduizend euro (200.000,00-EUR) niet wordt beschouwd als deel van het dagelijks bestuur en onverminderd de specifieke beperkingen zoals uiteengezet in artikel 16.3 van deze statuten, is de vennootschap voor alle handelingen (inclusief deze die verband houden met gerechtelijke procedures) geldig vertegenwoordigd door de gemachtigde(n) tot het dagelijks bestuur.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

CONTROLE

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer ' te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissaris(sen) word(t)en benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissaris(sen) word(t)en benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kan/kunnen hij/zij tijdens zijn/hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

JAARVERGADERING

De algemene vergadering moet minstens één maal per jaar worden bijeengeroepen

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste donderdag van april om veertien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de eerstvolgende Werkdag plaats.

De jaarvergadering, de bijzondere of buitengewone aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap of op elke ander plaats vermeld in de oproeping van de aandeelhouders.

DEPONERING VAN DE EFFECTEN

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens 3 (drie) Werkdagen vóér de datum van de vergadering, zijn voornemen om ' aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van

e Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

----i

Voor-

behouden

aanliet

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

zijn aandelen op naam in de zin van artikel 465 van het Wetboek van vennootschappen, neerleggen op de maatschappelijke zetel, bij de instellingen die in de oproepingsbrief worden vermeld of op een andere plaats in

België die in de oproepingsbrief is aangeduid. .

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorgeschreven voor de aandeelhouders,:

VERTEGENWOORDIGING

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, tweede lid ván.het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten moeten schriftelijk ter kennis worden gebracht per brief, fax, e-mail af enig ander middel vermeid in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie Werkdagen váár de algemene vergadering,

AANWEZIGHEIDSLIJST

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst te ondertekenen, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de ' maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij ' vertegenwoordigen.

STEMRECHT

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit.

tedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt (I) identificatie van de aandeelhouder, (il) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig de agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding "ja", "neen" of "onthouding". De aandeelhouder die per brief , stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 24 van onderhavige statuten, na te leven.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf percent ingehouden voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze inhouding is niet langer verplicht zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

INTERIMDIVIDENDEN

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden bepaald in artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen,

ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaar(s) treedt/treden pas in functie na bevestiging door de rechtbank van koophandel van de benoeming door de algemene vergadering overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

De vereffenaar(s) beschik(t)(ken) over alle bevoegdheden genoemd in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

7/ Werd benoemd tot klasse B-bestuurder: de heer Christian SKOTTUN, van Noorse nationaliteit, wonende te , Bjerggata 54, 3210 Sandefjord, Noorwegen,

De bestuurder zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

' Het mandaat van de benoemde bestuurder neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend zeventien.

8/ Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Patrick Beekens, die te dien einde woonstkeuze doet te 2640 Mortsel, Rode Leeuwlaan, 24, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt voor registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek reg/stratierechten.

Alexis Lemmerling Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/01/2012
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

beis{ " ZZ11BZZO" 11 u~~~~~. ._

aal n CC

Belg 2s uGLU

Stoa Griffie





Ondernemingsnr : 0808.922.491

Benaming

(voluit) : NORKRING BELGIË

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : JULES BORDETLAAN 160, 1140 EVERE

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uit een uittreksel van de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden op 12 december 2011 blijkt dat de raad van bestuur onder meer het volgende besluit heeft genomen:

"Goedkeuring verplaatsing maatschappelijke zetel

Het management stelt de wijziging voor van de maatschappelijke zetel van de Vennootschap van Jules

" Bordetlaan 160, 1140 Evere naar Frankrijklei 106, 2000 Antwerpen.

De raad van bestuur keurt deze zetelverplaatsing met ingang vanaf heden goed." Voor eensluidend verklaard.

Jeroen Stevens

Volmachthouder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.04.2011, NGL 27.05.2011 11122-0424-040
14/04/2011
ÿþv

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

1111

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11056543"

ete

O4APR 70111

Griffie

GAL ~RL

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel : 0808922491

NORKRING BELGIË

naamloze vennootschap

1140 Evere, Jules Bordetlaan, 160

Onderwerp akte : REELE KAPITAALVERMINDERING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op tweeëntwintig maart tweeduizend en elf, door Meester Peter: Van Melkebeke, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "NORKRING BELGIË", waarvan de zetel gevestigd is te 1140 Evere, Jules Bordetlaan, 160, volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Vermindering van het maatschappelijk kapitaal, in toepassing van artikel 613 van het Wetboek van vennootschappen, met een bedrag van tien miljoen euro (10.000.000,00 EUR), teneinde het te brengen op acht miljoen tweehonderd drieënveertigduizend achthonderd achttien euro (8.243.818,00 EUR) en zonder vernietiging van aandelen.

Deze kapitaalvermindering werd aangerekend op het fiscaal werkelijk gestort kapitaal en strekt ertoe het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

Deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

2/ Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met voorgaande beslissingen, vervanging van: artikel 5 der statuten door volgende tekst :

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt acht miljoen tweehonderd drieënveertigduizend achthonderd achttien euro (8.243.818,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door achttienduizend tweehonderd drieënveertig (18.243) aandelen zonder' nominale waarde, die ieder één/achttienduizend tweehonderd drieënveertigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

3/ Bekrachtiging van de beslissing van de raad van bestuur om de zetel te verplaatsen naar het huidig adres: en aanpassing van artikel 2 van de statuten.

4/ Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Patrick Beekens, die te dien einde woonstkeuze doet te 2640 Mortsel, Rode Leeuwlaan, 24, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOLMACHTEN

Waren vertegenwoordigd de hierna vermelde aandeelhouders:

1. De naamloze vennootschap "ParticipatieMaatschappij Vlaanderen", met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Oude Graanmarkt, 63, met ondernemingsnummer 0455.777.660,

vertegenwoordigd door de heer Dany VANDEVELDE, wonende te 9290 Berlare, Kattebroeckstraat, 49, ingevolge één onderhandse volmacht;

2. De vennootschap naar Noors recht "Norkring AS", met maatschappelijke zetel te Snaroyveien, 1331

Fornebu, Oslo, Noorwegen,

vertegenwoordigd door de heer Torbjarn Odegërd TEIGEN, van Noorse nationaliteit, wonende te Slyngveien;

6c, 0376 Oslo, Noorwegen,

ingevolge één onderhandse volmacht.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de;

gecoordineerde tekst van statuten).

Uitgereikt véér registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

r

r

Voorbehouden aan het Beigisch Staatsblad

Peter Van Melkebeke Geassocieerd Notaris





















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.04.2010, NGL 13.07.2010 10301-0087-043
24/06/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akt

15 JUNI 2015

afdeling Antwerpen

Griffie

Ondernemingsnr : 0808.922.491

Benaming

(voluit) : NORKRING BELGIË

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : FRANKRIJKLEI 106, 2000 ANTWERPEN, BELGIË

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING VAN BESTUURDERS EN COMMISSARIS Uittreksel van de notulen van de algemene vergadering gehouden op 30 april 2015:

De mandaten van klasse A-bestuurder ParticipatieMaatschappij Vlaanderen N.V. en klasse B-bestuurders' Torbjorn Odegard Teigen en Ole Bjorn Darrud lopen af op deze Algemene Vergadering. De Algemene', Vergadering herbenoemt voormelde bestuurders voor een nieuwe termijn van 6 jaar die zal eindigen onmiddellijk na de Algemene Vergadering van 2021 (handelend over de jaarrekening afgesloten op 31/12/20). Torbjorn Odegard Teigen zal optreden als voorzitter van de Raad van Bestuur.

Het mandaat van commissaris Ernst & Young Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door Marnix Van Dooren, loopt eveneens al op deze Algemene Vergadering. De Algemene Vergadering herbenoemt Ernst & Young Bedrijfsrevisoren als commissaris voor een nieuwe termijn van 3 jaar die zal eindigen onmiddellijk na de. Algemene Vergadering van 2018 (handelend over de jaarrekening afgesloten op 31/12/17).

Bijzonder gevolmachtigde

Evy Claeyé

Tegelijk hierbij neergelegd: origineel van de bijzondere volmacht d.d. 9 juni 2015

Rechtbank van koophandel

As n5aei oen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
NORKRING BELGIE

Adresse
FRANKRIJKLEI 106 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande